آخرین سوالات پاسخ داده شده
سـوال : باسلام.من 42 روز از اخرين روز پريوديم ميگذره.بي بي چك گذاشتم مثبت بود و ازمايش هم جواب مثبت بود.مشكلي كه هست اينه كه من چندروزه پيش يه لك ديدم.ايا مشكلي هست؟ايا وجوذد كيست مشكلي در بارداري من به وجود مياره؟ باتشكر
پاسـخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، با انجام آزمایش خون بارداری بارداریتان را قطعی کنید . خیر مشکل خاصی به نظر نمی رسد. در صورت ادامه خونریزیها برای سونوگرافی و بررسیهای بیشتر اقدام کنید.1401-09-21
بارداری کیست [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : با سلام...خانم دکتر من 32 ساله هستم.....بچه ی 9 ماهه دارم و شیر میدهم اما هر کاری میکنم سیگار را نمیتوانم کنار بگذارم البته زیاد نمیکشم....خواستم ببینم بهتره از شیر بگیرم یا نه....میشه راهنماییم کنید(فقط نگید سیگار رو ترک کن) ممنون
پاسـخ : کاربر گرامی فعلا کودکتان ازشیر شما سود می برند برای ترک سیگار نیز نیازمند یک جانشین و ترک به روش علمی هستید که باید تحت نظر پزشک صورت بگیرد.1401-09-21
سیگار شیر دهی [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : با سلام من 30 ساله هستم و شوهرم 36 ساله قصد اولین بارداری را دارم همسرم قرص های ایمی پرامین 25 و کلونازپام 1 را مصرف میکند می خواستم بدانم آیا این قرصها بر روی جنین تاثیر دارد یا خیر
پاسـخ : کاربر گرامی به نظر نمی رسد مصرف این دارو توسط مرد روی کیفیت اسپرم او اثری داشته باشد ضمن اینکه با توجه به تجویز این دو دارو به نظر می رسد همسرتان به دلیل اضطراب دچار انزال زودس می شده اند. می توانید برای بارداری اقدام کنید مصرف اسید فولیک توسط شما و روی توسط همسرتان فراموش نشود.1401-09-21
انزال اضطراب [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : با عرض سلام واحترام خدمت شما.من خانمي 25 ساله هستم با وزن 155 كيلو و قدم 173 ميباشد من مشكل تنبلي تخمدان دارم به مدت يك ماه قرص متفورمين1000 را روزي دوبار و قرص نيزوپرد را نصفه يك شب در ميان مصرف كردم ولي باردار نشدم_زايمان اولم پنج سال پيش بود و مشكل تنبلي تخمدان نداشتم وزنم 140 كيلو بود_سوالم اينه كه من ميتونم بدون مصرف دارو تنها با كاهش وزن باردار شوم؟با چقدر كاهش وزن باردار ميشوم؟لطفا به سوالم پاسخ بدهيد متشكرم
پاسـخ : کاربر گرامی بعید است تنها با کاهش وزن باردار شوید مصرف متفورمین تا حد زیادی به کاهش هورمونهای مردانه شما کمک خواهد کرد که خودش موجب افزایش احتمال باروری شما می شود. با توجه به قد شما حدود 70 کیلو اضافه وزن دارید شاید با کاهش حدود یک سوم این مقدار نیز شما باردار شوید ولی احتمال عوارض بارداری شما زیاد است بنابراین پیشنهاد می منم ابتدا وزنتان را براساس یک برنامه منظم غذایی و تحت نظر پزشک کاهش دهید و سپس برای بارداری اقدام کنید. به این ترتیب هم باردار می شوید و هم عوارضی مانند دیابت بارداری در شما کاهش خواهد یافت. امیدورام به زودی خبر موفقیت شما در کاهش وزن و بارداریتان را بشنوم.1401-09-21
بارداری تخمک [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : با عرض سلام مجدد و تشكر فراوان بابت پاسخ دادن به سوالم_خانم دكتر آيا مصرف متفورمين با وجود اينكه تنبلي تخمدان و وزن بسيار بالايي دارم تأثيري بر كاهش وزن دارد؟قرص متفورمين ضرري براي جنين ندارد آخه جايي خوندم كه باعث زايمان زودرس ميشود_لطفا پاسخ سوالم رو بديد خيلي دعاتون ميكنم
پاسـخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، متفورمین می تواند باعث کاهش وزن شود.ولی باید تجویز آن با نظارت پزشک صورت گیرد. مصرف این قرص در طی بارداری توصیه نمی شود.1401-09-21
بارداری [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام خسته نباشین من تنبلی تخمدان دارم نزدیک 6 ماهه متفورمین می خورم اما هنوز باردار نشدم خواستم بدونم اگه باز به خوردن متفورمین ادامه بدم ضرری نداره قندخونم رو مرتب چک می کنم طبیعیه. خواستم بپرسم همراهه متفورمین قرص پروژسترون رو بخورم موثرتره یا آمپولشو تزریق کنم؟تا چه مدت دیگه متفورمین بخورم بهتره؟
پاسـخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، بدون تجویز پزشک از پروژسترون استفاده نکنید بهترین کار مراجعه به پزشکتان برای انجام چک آپ و آزمایش کبدی پیش از ادامه متفورمین است. برای افزایش شانس باروری ممکن است نیازمند تحریک تخمکگذاری باشید.1401-09-21
بارداری [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : با سلام و احترام خانوم دکتر آیا وجود مو در کشاله ران نشانه ای از پرمویی و خوب کار نکردن غدد هست؟ آیا همه خانوم ها در کشاله ران خود مو دارند؟ در صورت سینه هیچ موی زایدی ندارم و لی در کشاله ران زیاد هست. و پریودم در بعضی ماه ها با 2 روز اختلاف شروع میشود آیا نشانه تنبلی تخمدان هست؟ و با اینکه بسیار لاغر هستم در قسمت شکم چربی دارم نشانه ای از تنبلیه یا کیست هست؟ بسیار ممنونم؟
پاسـخ : کاربر گرامی افزایش موهای ضخیم در کشاله ران می تواند نشانه ای از پرمویی باشد ولی دلیل کافی نیست افزایش موهای صورت، اطراف سینه، وسط پستانها و پشت لب از نشانه های پرمویی هستند که با بی نظمی پریود قابل پیشگیری است.ا یک مورد پرمویی کشاله ران نمی توان تشخیص تخمدان پلی کیستیک گذاشت.1401-09-21
پلی کیستیک [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام آبان ماه متوجه شدم که باردارم یک ماه و نیمه بودم پس از گذشت 4 روز دچار لکه بینی شدم به دکتر مراجعه نمودم سونو واژینال انجام دهم متوجه شدم که سن جنین با LMP مطابقت ندارد از 21 آبان دچار لکه بینی و خونریزی شدم پس از یک هفته با انجام سونو گرافی مشخص شد جنین دفع شده دکتر گفت تا سه ماه نباید باردار شوم حال سوالم اینست آیا نیاز به خوردن دارو و آزمایش خاصی می باشد؟ لازم به ذکر است که کم کاری تیرویید دارم و حدود یک سال و چهار ماه است از لووتیروکسین مصرف می کنم من 28 ساله ام و دو سال و نیم است که ازدواج کرده ام و پیشگیری طبیعی داشته ام متشکرم
پاسـخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، در صورتی که گروه خون خودتان منفی و همسرتان مثبت است آزمایش کومبس غیر مستقیم و نیز آزمایشهای سقط کمک کننده خواهد بود در این فاصله و پیش از اقدام برای بارداری بعدی از اسید فولیک استفاده کنید. بررسی میزان هورمونهای تیروئید نیز می تواند کمک کننده باشد تا در صورت نیاز دوز لووتیروکسینتان تنظیم شود . نگران نباشید با یاری خدا به زودی باردار خواهید شد.1401-09-21
آزمایش [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : باسلام من 26سالمه مدت 4ماه ازدواج کردم وازکاندوم استفاده کردم اماازعادت ماهیانه ام7 روز گذشته وبعدازاین 7روز یکبار بدون کاندوم نزدیکی داشتم آیا امکان بارداری وجود دارد؟وچرا عادت ماهیانه ام طولانی شده مرسی
پاسـخ : کاربر گرامی، ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما. هروقت بدون کاندوم نزدیکی داشتید باید از روش اورژانس استفاده کنید. در صورتی که شک به بارداری دارید بهترین کار آزمایش خون بارداری است.1401-09-21
کاندوم [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام . من سوالمو قبلا پرسیده بودم ولی متاسفانه جواب دریافت نکردم . خانم دکتر من از مشکل بزرگی لبهای آلت خیلی رنج می برم . الان چند ساله که فکرمو دگیر کرده . اخیرا پزشکی به من معرفی شد که جراحی زیبایی رو انجام میده . من دخترم . به نطر شما این جراحی رو انجام بدم ؟ تو لباس پوشیدن و حتی نظافتم اختلال درست کرده ؟ به نطرتون به مادرم بگم ؟ با واکنش بدی مواجه نمی شم ؟
پاسـخ : کاربر گرامی، ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما. بهترین کار مراجعه برای معاینه است. در این صورت می توانید پس از مشاوره با جراح ، عمل لابیا پلاستی را انجام دهید بهترین کار در این مرحله طرح موضوع با مادرتان است . پس از ان می توانید با هم به پزشک مراجعه کنید.1401-09-21
واژن [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : با سلام من دختری 26 ساله ام و در شرف ازدواجم.من سالهاست مشکلی دارم که با وجود مراجعه به متخصصان زنان،جواب درستی دریافت نکردم و به شدت برای ازدواج دچار اضطراب و نگرانی هستم. هنگام پریود احساس میکنم از مجرای خروج ادرار و مدفوعم هم کمی خون خارج میشه علاوه بر این دائما خروج گاز از ناحیه مقعد دارم و گاهی حس میکنم این گاز از واژنم خارج میشه و درد ناحیه مقعد دارم.از بچگی یبوست شدید داشتم. رکتوسکوپی کردم و مشکلی نبود. پزشک زنان میگه فیستول نیست چون از واژن مدفوع خارج نمیشه. چون باکره هستم امکان معاینه واژینال هم نیست.اگر ازدواج کنم و آمیزش داشته باشم چه اتفاقی می افته. لطفا راهنماییم کنین.
پاسـخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، در صورتی که پزشکتان نبود فیستول را تایید کرده اند دلیلی برای نگرانی وجود ندارد. این مشکل معمولا اختلالی در آمیزش ایجاد نمی کند ولی در صورت وجود و تایید پس از ازدواج قابل ترمیم است.1401-09-21
مقعد [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : با سلام و خسته نباشید خدمت شما.من دختری 23ساله هستم که حدود 1سال است با پسری به عقدهم درآمدیم.چندین بار سکس از جلو داشتیم ولی خونی نیامد و فکر میکردیم که پرده ام حلقوی باشه ،اما این بار هم درد داشت و هم 1قطره خون اومد میخواستم بدونم خون از چیه؟با توجه به اینکه 3روز دیگه پریود میشم.ممنون
پاسـخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، ممکن است منشا خونریزی قسمت زیرین آلت باشد بدون معاینه نمی توان اظهار نظر کرد.1401-09-21
واژینال خونریزی [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : با سلام و خسته نباشید از الطاف بیکرانتون. من و همسرم پیشگیری نکردیم اما من سریعا به دستشویی رفتم و خودم را شستم و از قرص لونژیل استفاده نمودم،با توجه به اینکه 3روز دیگر باید پریود شوم آیا احتمال بارداریم وجود دارد؟با تشکر
پاسـخ : کاربر گرامی،کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، احتمال بارداری با توجه به زمان سیکل و مصرف لونژیل بسیار کم است.1401-09-21
بارداری [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : باسلام و عرض خسته نباشيد مي خواستم بدونم من ديرانزال و شوهرم زودانزال مي باشد چه بايد كرد؟ آيا راه حلي وجود دارد؟ لطفاً راهنمايي مان كنيد. باتشكر
پاسـخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، بهترین کار تلاش همسرتان برای معاشقه و ارضای شما پیش ا ز خودشان می باشد در صورت تشخصی زود نزالی برای ایشان توسط اورولوژیست داروی متاسب نیز قابل تجویز است.1401-09-21
انزال [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام من خانمی هستم که 4 سال پیش سقط جنین داشتم الان می خواستم حامله شم اما شوهرم اسپرمهایی کمی دارد چون دارای یک بیضه است در آرزوی فرزند هستم اما نمیدانم مشکل از من است ایشان بیضه راست را از دست داده اند ایا من حامله خواهم شد ممکن است به خاطر سقط جنین که با کورتاژ بوده باشد
پاسـخ : کاربر گرامی، ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما. اگر تعداد اسپرمهای همسرتان کم است می تواند با استفاده از IUI باردار شوید یکبار سقط دلیلی برای سقط دوباره نیست.1401-09-21
ناباروری [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : 29سالمه قاعدگی 28 روزه دارم که به 30 روز هم میرسد. نزدیکی محافظت نشده داشتم که از روش اورژانس استفاده کردم ld یک هفته بعد دچار لکه بینی و خونریزی شدم که سابقه نداشت.در روز دوم خونریزی مصرف یک بسته LD را برای تنظیم خونریزی شروع کردم و صبح ها هم یکی میخوردم تا اینکه بعد سه روز پاک شدم یک هفته بعد دوباره نزدیکی محافظت نشده داشتم.امروز که 18 دی هست دو روز میگذره و من برای این دوره نمی تونم روش اورژانسی رو دوباره استفاده کنم .فردا باید پریود بشم ولی به دلیل خوردن LD که یازده تاشو تا الان خوردم مریضیم عقب میفته . میترسم LD رو جنین اثر بذاره چند درصد احتمال حاملگی و خطر هست ؟
پاسـخ : کاربر گرامی روش مصرف قرص ال دی به صورت اورژانس اشتباه بوده است. احتمال بارداری با این روش کمی بیشتر است. تنها راه انتطار برای پریود شدن و پرهیز از امیزش بدون پیشگیری است. مصرف قرص ال دی به این شکل باعث ناهنجاری جنینی نمی شود نگران نباشید.1401-09-21
بارداری [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : با سلام. مدتی است که با مشکل خروج مایع سبز رنگ از واژن مواجه هستم و پس از مراجعه به متخصص زنان, ژل lactal تجویز گردید. متاسفانه هنوز موفق به یافتن آن نشدم. لطفا داروهای مشابه را معرفی نمایید.
پاسـخ : کاربر گرامی ژل لکتال حاوی لاکتو باسیل و یا باکتریهای مفید تولید کننده ماست است. می توایند با توحه به رنگ ترشحات با نظر پزشکتان از یکی از کرمهای واژینال مانند کلیندامایسین استفاده کنید.1401-09-21
واژینال [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام.من در سال 87 دوبار سقط خودخواسته و درسال 89 یک بار سقط کردم.حدود 15 سال است که ازدواج کردم وقبل از بارداریهام کیست داشتم.ولی بارداریم زمان مناسبی نبودو نتونستم نگهشون دارم. حالا گذشته از عوارض روانی و افسردگی دکترگفته نخمدانهام کم کار و بزرگ شدند و سینه هام ترشح شفاف وشیری دارند.برولاکتینم 2.9بود وfsh6.3بودو Lh7.2بود. 8عدد دوستینیکس خوردم وهتوز کمی ترشح هست.بریودم نامنظمه و مقدارش کمه و چند روز اولش لکه بینی دارم.دکتر دوفاستون و متفورمین تجویز کرده.من نگرانم که سقط ها باعث مشکلی شده و من الان که میخوام باردار بشم دیگه نتونم. ایا بازم به دوستینیکس نیاز هست و ممکنه دوباره کیست داشته باشم؟
پاسـخ : کاربر گرامی،کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، اگر پرولاکتینتان به زیر 20 کاهش پیدا کرده می توانید با نظر پزشکتان دیگر داستینکس مصرف نکنید. ولی آنطور که از مواردی که گفته اید پیداست شما دچار تخمدان پلی کیستیک و افزایش پرولاکتین هستید که در اثر سقط ایجاد نشده اند و خودشان می توانند به صورت مستقل باعث کاهش باروری شوند. با نظر پزشکتان از داروهای محرک تخمکگذاری استفاده کنید. انجام آزمایش های سقط نیز کمک کننده خواهد بود.1401-09-08
پلی کیستیک [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : با سلام من به علت مشکل نقص جنین، 4 عدد قرص میزوپروستول واژینال+قرص میفه پریستون تهیه کردم تا زیر نظر پزشک مصرف کنم اما یکی از دوستان گفت ترکیب قرص LD+عسل+ زعفران یک ترکیب آنتی پروژسترون هست و مصرف داروهایی که دکتر تجویز کرده خطرناک است باتوجه به اینکه در هفته هفتم بارداری هستم و دکتر متخصص گفته باید سقط کنم چون جنین ناقص است آیا راه کم دردسری وجود دارد؟ متونروکسات چگونه است؟ می خواهم کار به کورتاژ وتخلیه آندومتر نکشه خیلی ممنون از این که وقت گذاشتین
پاسـخ : کاربر گرامی، ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما. راه قانونی بهترین راه برای سقط با توجه به وجود نقص جنینی است. در این صورت تحت نظر پزشک و در بیمارستان سقط می کنید و در صورت بروز هر گونه عارضه ای،درمان مناسب را دریافت خواهید کرد.1401-09-04
سقط [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام باتشكرازاطلاعات خوب شما من زني30ساله هستم وپريودم نامنظمه و7ماهه اقدام به بارداري كردم ونتيجه نگرفتم وتخمكهام تنبلند،بايدچكاركنم كه زمان تخمك گذاري روتشخيص بدم وزودتربارداربشم،تحت نظرپزشكم اما ازبس شلوغه درست حسابي جواب نميدن،باسپاس
پاسـخ : کاربر گرامی، ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما می توانید از تست تخمک گذاری به ترتیبی که در واژه نامه باروری آمده است استفاده کنید.1401-09-04
تخمک [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام خانم دکتر- من یه بچه 5 ماهه دارم . خانمم عادت ماهانه منظمی پیدا کرده. حال می خواهیم از روش مصرف قرص دوران شیردهی استفاده کنیم . نحوه مصرفشو از اینترنت خوندم ولی هنوز جواب سوالم رو پیدا نکردم اون هم این هستش که آیا از همان روز اول مصرف مثلا امروز میشه مقاربت بدون حفاظ داشت راحت تر بگم نمی خوایم جلوگیری داشته باشیم و انزال در همان محل صورت بگیره ولی از طرفی هم نمی خوایم بچه دار بشیم و حاملگی صورت بگیرد. لطفا راهنمایی کنید که چکار کنیم . با تشکر
پاسـخ : کاربر گرامی،کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، بهتر است بخش قرص های شیردهی پیشگیری از بارداری را در سایت مطالعه کنید. در این روش می توانید از یک هفته پس از مصرف قرص به اثر قرص مطمئن باشید. البته پیش از آن باید از باردار نبودن با آزمایش خون بارداری مطمئن شوید.1401-09-04
بارداری [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : با سلام.من پسری25ساله 1.میخوام ازدواج کنم آیا باید اولین شب حتما نزدیکی داشته باشم من اصلا روم نمیشه اول شب نزدیکی داشته باشم 2.و یه مشکل دیگه احساس میکنم نمیتونم پرده رو پاره کنم استمنا داشتم زود ارضا میشم3.من اصلا این قد آگاهی ندارم که برای جلوگیری از بچه دارشدن چکار کنم فقط یه مورد رو میدونم این که از کاندوم استفاده شوداون روم نمیشه از داروخانه اسمشوببرم وبگیرم.ممنون میشم اگه راهنمای کنید
پاسـخ : کاربر گرامی لزومی ندارد که این عمل حتما در شب اول صورت بگیرد بلکه باید توافقی بین شما و همسرتان در این مورد صورت بگیرد. کاندوم فعلا روش خوبی برای پیشگیری از بارداری است . می توانید برای آکاهی بیشتر بخشهای مختلف سایت را در مورد روش های پیشگیری از بارداری مطالعه کنید. در صورتی که از انزال زودرس رنج می برید بهتر است به یک اورولوژیست مراجعه کنید. در صورت تمایل می توانید به همراه همسرتان برای مشاوره به نشانی موجود در سایت مراجعه کنید.1401-09-04
بارداری [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : باسلام، من چند ماه پیش آزمایش کم خونی و پر خونی دادم و مشکلی نداشتم و حالا که قصد بارداری دارم آیا نیاز به مصرف اسید فولیک است. من ماه قبل 3روز لک بینی در ابتدای پریودی داشتم اما جواب تست بارداری ام منفی بود نیاز به آزمایش خون هست؟ باتشکر
پاسـخ : کاربر گرامی مصرف اسید فولیک در دوره پیش از بارداری برای کاهش عوارض و ناهنجاریهای عصبی در حنین است نه کم خونی مادر. مقاله آیا تصمیم به باردار شدن دارید را در سایت مطالعه کنید. ازمایش خون بارداری دقت بیشتری دارد.1401-09-04
بارداری [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : با سلام و خسته نباشید من 26 سالمه و 2 ساله ازدواج کردم از روش طبیعی جلوگیری استفاده میکنم پریود تقریبا منظمی دارم یعنی هر ماه یه دو سه روزی تاخیر داره و سه روز اول هم لکه بینی دارم بعد خونریزی شروع میشود البته بعد از ازدواج اینجوری شدم رفتم دکتر آزمایش و سونو هم انجام دادم گفت موردی نداره حالا این ماه باید 14 پریود میشدم تا امروز که 19 هست نشدم و درد خفیفی در قسمت چپ پهلوم دارم که وقتی راه میرم دردش بیشتر میشه به نظر شما علائم حاملگی هست یا عفونت ؟فعلا موقعیت حاملگی ندارم لطفا راهنمایی کنید
پاسـخ : کاربر گرامی، در صورتی که از روش پیشگیری از بارداری مطمئنی استفاده نمی کنید. یک ازمایش خون بارداری می تواند تا حدود زیادی خیالتان را از بابت حاملگی راحت کند در صورت منفی بود آزمایش و ادامه زیر دل درد یک سونوگرافی لگنی برای بررسی بیشتر کمک کننده خواهد بود وجود ترشحات نیز موید عفونت واژن است که باید حتما درمان شود.1401-09-04
بارداری [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام.خسته نباشيد.قرص danazolچه عوارضي داره؟باعث چاقي ميشه؟
پاسـخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، قرص دانازول می تواند باعث افزایش وزن- ضخامت موها و صدا و نیز افزایش میل در برخی افراد شود. با این جال برای تجویز آن باید عوارض آن در مقابل منافع سنجیده شود. در طی مصرف این دارو می توانید از رژیم عذایی مناسب استفاده کنید تا وزنتان افزایش نیابد.1401-09-03
دارو [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام من دو ماه پیش هر ماه 11 پریود میشدم، در صورتی که نزدیکی بدون جلوگیری داشته باشیم و با گذشت دو رو از زمان پریودی روز سوم آمپول پرژسترون تزریق بشه احتمال بارداری منتفی است؟ بعد از گذشت 4روز از پریودی از بیبی چک استفاده کردم و جواب منفی بود الان 9روز از پریودی و 5روز از تزریق آمپول پرژسترون میگذره ولی هنوز پریود نشدم آیا احتمال بارداری هست؟ بعد از گذشت چند روز بیبی چک جواب قطعی میده؟
پاسـخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، پس از 1 هفته از تعویق پریود می توان تاحدودی به نتیجه آزمایش بی بی چک اعتماد کرد با این حال در صورتی که پریودتان به تعویق افتاده و از آمپول پروژسترون استفاده کرده اید تا 2 هفته هنوز برای خونریزی فرصت دارید بهترین کار در صورت نگرانی آزمایش خون بارداری است وگرنه می توانید منتظر خونریزی بمانید.1401-09-03
بارداری [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : باسلام میزان نرماله حرکات جنین در هفتهٔ ۳۷ بارداری چقدر است پسر من تکون میخوره اما نسبت به قابل حس می‌کنم کمتر شده مرسی‌ از راهنمایتان
پاسـخ : کاربر گرامی به بخش کاهش حرکات جنین در بارداری در سایت مراجعه کنید. در هفته های پایانی به دلیل افزایش سایز جنین حرکات جنین کمتر می شود ولی در صورت کاهش حرکات بهتر است به پزشکتان مراجعه کنید.1401-09-03
جنین [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : با سلام برای رفتن به سفر زیارتی برای عقب انداختن پریود با داشتن آی یو دی می‌توان از قرص ضدبارداری استفاده کرد؟
پاسـخ : کاربر گرامی استفاده از قرص ضد بارداری برای شما هیچ منعی ندارد.1401-09-03
بارداری [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام و خسته نباشین اگر با خانمی نزدیکی کنیم و روز بعد یا همان روز خانم از baby check استفاده کند آیا جواب درست میدهد یا نه؟ یا باید چند روز از نزدیکی بگذرد بعد چک کرد ؟ ممنون
پاسـخ : کاربر گرامی، خیر بی بی چک زمانی که پریود به تعویق افتاده در صورت بارداری مثبت می شود .1401-09-03
بارداری [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام من یک بچه دارم اما پریودی نامنظم چند ماه یک بار گاهی هم چند روز فقط لک می بینم و بعد پاک می شوم دوسالی میشه که پیش دکتر زنان نرفته ام سونوگرافی که رفتم گفت تنبلی تخمدان داری می خوام بدون علت لک بینی چیه چون کیست نداشتم و این عدم پریودی منظم برای بارداری مجدد مشکلی پیش میاره ؟در ضمن برای بارداری اول هم 3ماه دارو مصرف کردم
پاسـخ : کاربر گرامی همانطور که در سونوگرافی تشخیص داده شده احتمالا مبتلا به تنبلی تخمدان یا همان تخمدان پلی کیستیک است پیشنهاد می کنم برای درمان پیش از اقدام به بارداری دوم برای ویزیت اقدام کنید.1401-09-03
پلی کیستیک [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام میخواستم درباره یکی ازروشهای جلوگیری که تزریق آمپول هست یه سئوالی بپرسم آیا تزریق آمپول روش خوبی هست اگه هرسه ماه تزریق کنم زمان نرمال برای هربار پریود چندوقت یه باره وبهترین زمان برای اولین تزریق چه موقع می باشد ممنون درضمن آیا بجز سیکلوفوم آمپول دیگه ای هست من با یه پزشک دیگه مشورت کردم پیشنهادکرد از این روش استفاده نکنم نظر شما چیه ممنون
پاسـخ : کاربر گرامی آمپول های پیشگیری از بارداری با دقت در مقاله های موجود در سایت توضیح داده شده است. اگر تاکنون سابقه بارداری نداشته اید هیچکدام از آمپول های پیشگیری برای شما روش مناسبی نیست.1401-09-03
بارداری [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : همسرم دچار کمکاری تخمدان بودبه تجویز پزشک مدت 2 سال از یاسمین استفاده میکرد اما به ذلیل تاثیرات عصبی و نیز زیاد شدن موی زائد مدت 5 ماه است که مصرف نمیکنه. این 5 ماه پریودها تاقریبا منظم بوده نهایتا با تاخیر 4 یا 5 روزه که پریودها با لک بینی شروع میشد و بعد از 3 روز خونریزی شدید خون تازه تا 3 روز داشت.. این ماه 2 هفته است که پریود به تاخیر افتاده و دچار خستگی شدید و 2بینی وحالت تهوع و ترشهات قهویای رنگ واژن و حساسیت به بو شده... اما نتیجه ازمایش خون = 0.6 بود... پزشک عمومی گفت نتیجه این آزمایش قابل اعتماد نیست و باید 10 روز دیگر تکرار شود.... آیا احتمال بارداری هست؟
پاسـخ : کاربر گرامی قرص یاسمین معمولا عوارض کمتری از نظر مواردی که گفتید دارد با این حال در برخی افراد این عوارض رخ می دهد. تکرار ازمایش بارداری مفید خواهد بود. در صورت منفی بودن ازمایش باید بررسی های بیشتری از نظر دلایل دوبینی و تهوع و خستگی شدید انجام شود. یک دور ازمایش های خون و الکترولیتها و بررسی های هورمونی مانند پرولاکتین در مرحله بعد مفید می باشد.1401-09-03
بارداری [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : با عرض سلام .خانم دکتر من دختر 8ماهه دارم که از اول فقط شیر مادرش را خورد ولی با دردسر چون همش شیر توگلوش میپرید.بعدا ماسونوگرافیش کردیم گفتند رفلکس شدیدمعده داره در یک دقیقه سه بار شیر آمده توگلوش .الان هم که 8 ماهش باید حتمن خانومم خوابش کنه تازه بزور بهش شیر بده وزنش هم الان 7.5 کیلو هستش .بعضی موقعها میشه که ده ساعت شیر نمیخوره. غذای کمکی هم هرکاریش میکنیم نمیخوره بعضی موقعها با صدای سشوار روشن کردن شیر میخوره.آلان آب ماهیچه,عدس,هویج سیب زمینی بهش میدیم تراخداماراراهنمایی کنید چی کار کنیم .خانمم داره از دست این بچه افسردگی می گیره ما گلپایگان نزدیک اصفهان هستیم.خیلی ممنون میشم کمکمون کنید.
پاسـخ : کاربر گرامی در صورتی که دخترتان دچار درجاتی از استنوز و یا تنگی پیلور است، حتما باید توسط جراح معاینه شود. با توجه به سنش می توانید غذای تکمیلی به او بدهید ولی ابتدا باید رفلاکسش بهتر شود البته من وزن هنگام تولدش را نمی دانم ولی فعلا دچار کم وزنی شدید نیست و وزنش در محدوده طبیعی است. توصیه می کنم برای بررسی بیشتر علت ریفلاکس و درمان آن حتما به یک جراحکودکان مراجعه کنیدو یا با یکی از همکاران جراح اطفال در سایت پزشک آنلاین مشاوره کنید.1401-09-03
کودک [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : باسلام و تشکر از شما قبلا پرسیدم جواب ندادین خواهش میکنم خانم دکتر عزیز جواب بدین که آیا نزدیکی یا ریختن منی در باستن ضرر دارد ممنون.
پاسـخ : کاربر گرامی، امکان بارداری در صورت ریختن مایع منی در ناحیه ای نزدیک به واژن وجود دارد بنابراین حتما باید از یک روش پیشگیری اورژانسی استفاده شود.1401-09-03
بارداری [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : باسلام.من 24 سال سن دارم .مدتی ست که یه هفته مونده به پریودیم اگه آمیزش داشته باشم پریود میشم یا اینکه دوسه روز بعده آمیزش لکه بینی دارم بعد پریود مشم واین باعث شده که من هفته آخر پریودیم آمیزش نداشته باشم .ممنون میشم جوابمو بدید.
پاسـخ : کاربر گرامی خونریزی پس از نزدیکی نیازمند بررسی بیشتر است احتمالا دجار زخمی در دهانه رحم هستید در اوین فرصت یک پاپ اسمیر انجام دهید و درمان لازم را انجام دهید.1401-09-03
خونریزی [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : 29 سالمه . ازدواج:. 5 ساله همیشه قاعدگی نامنظم داشتم ولی 1 ساله که این بی نظمی قاعدگی 37 تا 70 روز شده مشکل دیگه من سرد مزاجی.حدود 1.5 سال پیش به دکتر مراجعه کردم و سونو انجام داد ولی صرفا داروی مولتی ویتامین و رویال ژله داد . حدود 3 ماه پیش برای آزمایشات قبل بارداری پیش ایشان رفتم و تاکید کردم مشکلم برطرف نشده ولی ایشان فقط آزمایشات قبل بارداری تجوبز کردند نه آزمایشات هورمونی آزمایشات نرمال بود و اسیدفولیک ، آهن تجویز نمودند .از هفته پیش دقیقا 32 روز بعد از آخرین پریود بدون جلوگیری نزدیکی داشتم آیا احتمال دارد که باردار شده باشم؟برای افرادی با دوره های 37 تا 70 روزه ، تخمک گذاری چه موقعه
پاسـخ : کاربر گرامی احتمالا درجاتی از تنبلی تخمدان یا عدم تخمک گذاری را دارید در این صورت ابتدا باید یک بررسی هورمونی و سونوگرافی صورت گیرد. و یا در صورتی که به بارداری شک دارید آزمایش خون بارداری بدهید. در هر سیکلی تخمک گذاری 14 روز قبل از اولین روز پریود بعدی رخ می دهد.1401-09-03
پلی کیستیک [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام..خانم دکتر ..خانمی 35 ساله هستم و تا حالا زایمان نداشتم(به خواست خودم باردار نشدم) تا حالا سابقه عقب انداختن پریود نداشتم و معمولا 4 تا 7 روز جلو میفتاد. ولی این دفعه یک هفته عقب افتاده... در ضمن من روزی یک عدد قرص لووتیروکسین میخورم...... یک کیست 4 سانتی هم در تخمدان چپ دارم که سالهای قبل هم گاهی کیست داشتم و عقب نمی انداختم. و چند وقتی هست به شدت افسرده هستم....... ایا اینها میتونن باعث این مشکل بشن... چون من از 15 سالگی این حالتهای افسردگی رو دارم ولی ممکنه حالا اثرش و گذاشته باشه.
پاسـخ : کاربر گرامی افسردگی موجب به تاخیر افتادن پریود نمی شود اما بی نظمی هورمون های تیروئید و نیز کیست تخمدان و افزایش وزن هر سه می توانند باعث تعویق پریود شوند. پیشنهاد می کنم برای جستجوی علت این تعویق به پزشک مراجعه کنید تا بررسی های هورمونی لازم برای شما صورت گیرد.1401-09-03
قاعدگی [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : با عرض سلام و آرزوی سلامتی برای شما می خواستم بدونم که آیا عوارض جسمی خودارضایی(کمر درد ، کم سو شدن چشم و ...) در رابه یک مرد با همسرش هم هست یعنی مگه فرقی می کنه که کسی خودش خودش رو ارضا کنه یا کسی دیگری پس همه افراد متاهل باید دچار کمر درد و بیماری دیگه باشن ؟ یا نه فرق می کنه ؟ ممنونم ؟ مرسی
پاسـخ : کاربر گرامی این عمل گذشته از منع شرعی و اخلاقی، معمولا انگیزه های متفاوتی دارد ولی شایع ترین علت آن می تواند رهایی از تنش و زمینه های وسواس باشد که در صورت درمان می تواند این مشکل نیز رفع شود.این روش نیز مانند تمام اعتیادهای دیگر نظیراعتیاد به سیگار و مواد مخدر یک راه میان بر برای لذت بردن است و به این دلیل که انگیزه فرد را برای تشکیل زندگی مشترک و ارتباط با سایر افراد جامعه از بین می برد می تواند از نظر احتماعی آسیب زا باشد ولی معمولا باعث کور و کر شدن و ... نمی شود بلکه علت به وجود آورنده آن و وسواس فکری فرد می تواند در دراز مدت و در صورت بروز اعتیاد رفتاری برای فرد آسیب زا باشد.1401-09-03
استمنا [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : فوری) من به طور منظم قرص دیان همراه با سیپروترون برای جوش صورتم مصرف میکنم. روز 21 از سیکل قاعدگی رابطه کاملا سطحی بدون دخول داشتم. ضمنا باکره هستم.میخواستم بدونم احتمال باروری وجود داشته؟ (سیکل قاعدگی من منظم بوده و 28 روزه است)
پاسـخ : کاربر گرامی باکره بودن مانع بارداری نیست. در صورتی که بیش از یک دوره است از قرص دیان استفاده می کنید احتمال بارداری بسیار کم است زیرا اثر پیشگیری از بارداری نیز دارد.1401-09-03
بارداری [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام من 35 سالمه الان 2 ساله که عادت ماهانه نمیشم به پزشکم مراجعه کردم که میگه هورمونه شیر دهیه بدنت بالاست بعد اونم 2 بار عادت ماهانه شدم ولی الان بازم از وقتم گذشته خیلی نگرانم چیکار کنم
پاسـخ : کاربر گرامی منظور پزشکتان پرولاکتین بوده است بالا بودن این هورمون می تواند موجب بی نظمی و تعویق پریود شود حتما برای درمان این مشکل و تشخیص علت این افزایش هورمون شیردهی اقدام کنید تا پس از مدتی پریودتان منظم شود.1401-09-03
قاعدگی [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : با عرض سلام و خسته نباشيد . من 20 رو ز پيش با نامزدم تماس جنسي داشتم . البته نامزدم هنوز دختره و اب هم بر روي واژن اون نريختم ولي در طي ماليدن التم به واژن نامزدم متوجه شدم چند قطره اب به واژن اون ماليده شد . الان موقع پريود نامزدم هستش ولي پريود نشده البته اضطراب زيادي در طي اين چند روز به خاطر اين مسئله داره . به نظر شما مصرف دو عدد در روز قرص مدروكسی پروژسترون 5 ميلي باعث رفع حاملگي احتمالي خواهد شد ؟ آياد در صورت پريود شدن بعد از مصرف قرص ها ديگه امكان حاملگي نيست ؟ و در كل با پريود شدن صحبت حاملگي منتفي مي شود ؟
پاسـخ : کاربر گرامی قرص مدروکسی پروژسترون از بارداری جلوگیری نمی کند . بارداری در افراد باکره نیز رخ می دهد. فعلا بهترین کار انتظار برای پریود شدن است در صورتی که پریود به تاخیر افتاد آزمایش خون بارداری بدهند.1401-09-03
بارداری [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : با سلام .ممنون میشم اگه سوالمو زودتر ج بدید. من در نزدیکی با جلوگیری نداشتم اما قبل از 90ثانیه به دستشویی رفتم و آب را به داخل واژنم ریختم و کامل شستم،از روس اورژانس نیز استفاده کردم با توجه به عقب افتادن 2روزه پریودی آیا احتمال حاملگی وجود داره؟
پاسـخ : گاربر گرامی اگر از روش اورژانسی به درستی استفاده کرده باشید احتمال بارداری بسیار کم می شود شستشو پس از نزدیکی گرچه موثر است ولی نمی تواند کاملا از بارداری پیشگیری کند. به هر حال در صورت نگرانی می توانید ازمایش خون بارداری بدهید گرچه احتمال بارداری با این توصیف بسیار کم است.1401-08-29
واژن [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام خانوم دکتر من و نامزدم خیلی نگرانیم ایا 3 روز بعد از پاک شدن برای دختر باکره ای که زمان پریودیش بین 28تا31 روز است است با ریختن منی بر روی الت دختر امکان بارداری هست؟
پاسـخ : کاربر گرامی با توجه به احتمال تخمکگذاری در این روز و نیز اینکه باکره بودن مانع بارداری نیست حتما ازیکی از روش های پیشگیری اورژانسی از بارداری که در سایت آمده مثلا قرص های ضد بارداری لونژیل دو عدد با هم استفاده کنند.1401-08-29
بارداری [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : salam. khaste nabasid. pesari ro doost daram ke dosst dare nazdiki az maghad soorat begire. moteasefane chon ezdevaj nakardim nazdiki momken nist. chand bar ham in etefagh az posht oftade ama man ham azyat misham ham az moshkelate ehtemalie badesh negaranam. aya inkar( nazdiki az maghad) baraye aghayoon tabiee ast va aya moshkel saz nemishe baraye khanoomha masalan 1 bar dar mah age etefagh biofte? lotfan javab bedid
پاسـخ : کاربر گرامی این روش عوارض مربوط به خودش را دارد از جمله احتمال انتقال بیماری های مقاربتی در این روش بیشتر می شود بهتر است ابتدا در پی بررسی احتمال انتقال بیماری ها ازایشان باشید مثلا سوابقی که از روابط قبلی دارند و سپس برای برقرای هر نوع رابطه پایدار یا موقتی اقدام کنید.1401-08-28
مقعد [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : با سلام و خسته نباشید من 25 ساله ام و دو سال است که ازدواج کرده ام در این مدت روش جلوگیری ام کاندوم بوده و شاید حدود سه یا چار دوره به منظور برطرف کردن کیست قرص استفاده کرده ام.خدا را شکر کمکاری و یا سایر مشکلات تخمدان و رحمی ندارم تا حدود دو سال دیگر هم قصد بچه دار شدن ندام. بجز کاندو و قرص های پیشگیره چه راهی را برای جلوگیری از بارداری ام پیشنهاد می فرمایید. روش طبیعی را چون احتمال ریسک آن بالاست دوست ندارم. از راهنمایی شما متشکرم
پاسـخ : کاربر گرامی فعلا قرص یا کاندوم بهترین روش پیشگیری از بارداری برای شماست می توانید به صورت دوره ای مثلا پس از 6 ماه مصرف قرص یک دوره از کاندوم استفاده کنید.1401-08-28
کاندوم [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : بیماری ام اس دارم و تقریبا چهار سال و نیم هست که داروی خاص استفاده میکنم میگم الان حدودا کمیشه گفت 4-5 ماهی هست پریودیم ریخته بهم اوایل نمیشدم اصلا بعدش ماهانم درست شد و منظم و الان هم چند ماهی هست یا یه روز میشم یا یه ماه نمیشم یا ده روز بیشتر میشه اوایل اینکه بیمار شدم و دارو استفاده کردم البته اونوقت بتافرون دو ماه پریود نشدم و بعدش خوب بود الان بعد از اینکه بدنم یعنی روی جاهای تزریقم و رونهام چیزهایی شبیه کهیروجوش زد و ازمایش کبدم دادم مشکلی نبود پریودم قاطی کرد یه ماه نشدم بعد یه ماه میشدم با تاخیر بعد بیست روز طول میکشید سونو هم کردم نرمال بوده
پاسـخ : کاربر گرامی بیماری ام اس گاهی در بحران ها با اختلال پریود نیز همراه است. با این حال باید ابتدا سایر علل بی نظمی پریود رد شود. بررسی هورمونی نیز شاید برای تشخیص بیشتر علت به شما کمک کند.1401-08-28
قاعدگی [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام و خسته نباشین اگر با خانمی نزدیکی کنیم و روز بعد یا همان روز خانم از baby check استفاده کند آیا جواب درست میدهد یا نه؟ یا باید چند روز از نزدیکی بگذرد بعد چک کرد ؟ ممنون
پاسـخ : کاربر گرامی بیبی چک تستی بسیار غیر دقیق است و ارزش تشخیصی آن حتی در زمان تعویق پریود نیز بیش از 15 درصد نیست. هیج تست دقیقی بلافاصله پس از آمیزش برای بررسی بارداری وجود ندارد از روش های پیشگیری اورژانسی استفاده کنید.1401-08-28
بارداری [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام ، من حدود شش روز پیش جهت سقط جنین پنج هفته ساکشن کردم ، بعد از آن پنج روز دچار خونریزی شبیه پریود و درد زیر شکم شدم ، میخواستم بدانم طبیعی است ؟
پاسـخ : کاربر گرامی خونریزی شدید پس از سقط غیر طبیعی نیست ولی نیازمند بررسی بیشتر به دلیل احتمال باقی ماندن بافت در رحم است سونوگرافی و درمان دارویی پیشنهاد می شود. به پزشکتان مراجعه کنید.1401-08-28
سقط جنین [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام خانم دكتر ممنون كه پاسخ سوالات رو ميديد: هشت ماهه كه عروسي كردم حس ميكنم كه خانمم از رابطه هارد خوشش نمي اد وقتي دخول صورت ميگيره احساس لذت نميكنه تواين هشت ماه فقط با دست روي الت ارضا شده . حس ميكنم دردش مي اد و بخاطر من اين كارو انجام ميده و تحمل ميكنه. قبلا پاهاشو خيلي سفت ميگرفت ولي به مرور بهتر شد هنوز هم اونجور كه بايد راحت نميتونه الت منو توخودش بپذيره. به همين دليل من لذت كامل نميبرم وقتي ميبينم اون با التم ارضا نشده ولي من تموم شدم زياد خوشم نمي اد هرچند اولش خيلي بهش ور ميرم تا اماده بشه اطفا منو راهنمايي كنيد. ممنون ن ن ن ن ن
پاسـخ : کاربر گرامی 40 درصد خانم ها فقط از طریق تحریک کلیتوریس ارضا می شوند و ارضا نشدن در اثر دخول امری غیر طبیعی نیست. فعلا بهترین کار انجام یک مشاوره جنسی است می توانید حضورا به نشانی موجود در سایت مراجعه کنید1401-08-28
ارضا [ لینک مستقیم این سوال ]


سـوال : سلام خانم دكتر در مورد ليدوكايين سوال داشتم ايا براي زود انزالي موثر هست يانه ؟ ضرر داره ؟ كدوم نوع اسپري يا پماد مناسبتر هستش؟ممنون
پاسـخ : کاربر گرامی اسپری های تاخیری ویا لیدوکائین درمان های موقتی برای اختلال زودانزالی هستند. این اختلال نیازمند درمان دارویی است.1401-08-28
انزال [ لینک مستقیم این سوال ]


مشاوره با دکتر میترا مولایی نژآد
طراحی و راه اندازی وب سایت : گروه نرم افزاری پزشک آنلاین