سـوال : سلام.من در سال 87 دوبار سقط خودخواسته و درسال 89 یک بار سقط کردم.حدود 15 سال است که ازدواج کردم وقبل از بارداریهام کیست داشتم.ولی بارداریم زمان مناسبی نبودو نتونستم نگهشون دارم. حالا گذشته از عوارض روانی و افسردگی دکترگفته نخمدانهام کم کار و بزرگ شدند و سینه هام ترشح شفاف وشیری دارند.برولاکتینم 2.9بود وfsh6.3بودو Lh7.2بود. 8عدد دوستینیکس خوردم وهتوز کمی ترشح هست.بریودم نامنظمه و مقدارش کمه و چند روز اولش لکه بینی دارم.دکتر دوفاستون و متفورمین تجویز کرده.من نگرانم که سقط ها باعث مشکلی شده و من الان که میخوام باردار بشم دیگه نتونم. ایا بازم به دوستینیکس نیاز هست و ممکنه دوباره کیست داشته باشم؟
پاسـخ : کاربر گرامی،کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، اگر پرولاکتینتان به زیر 20 کاهش پیدا کرده می توانید با نظر پزشکتان دیگر داستینکس مصرف نکنید. ولی آنطور که از مواردی که گفته اید پیداست شما دچار تخمدان پلی کیستیک و افزایش پرولاکتین هستید که در اثر سقط ایجاد نشده اند و خودشان می توانند به صورت مستقل باعث کاهش باروری شوند. با نظر پزشکتان از داروهای محرک تخمکگذاری استفاده کنید. انجام آزمایش های سقط نیز کمک کننده خواهد بود.1401-09-08
پلی کیستیک


مشاوره با دکتر میترا مولایی نژاد
تکنیک تمرکز حسی چیست؟تکنیک تمرکز حسی چیست؟
تاریخ انتشار : 1403-04-19
طراحی و راه اندازی وب سایت : گروه نرم افزاری پزشک آنلاین