نقل مطالب در سایتهای دیگر
استفاده از مطالب این سایت تنها با ذکر منبع و نام نویسنده سایت- ، مجاز می باشد
فرم نظرسنجی اولین کلینیک آنلاین تخصصی بهداشت باروری
کاربر گرامی با شرکت در این نظر سنجی ما را در جهت ارتقاء سطح سلامت جامعه یاری کنید.
گالری عکس
از گالری عکس با عنوان باروری انسان در همین صفحه دیدن کنید
سوالات پزشکی کاربران
به دلیل تراکم سوالات و نیز تکراری بودن بسیاری از آنها از کاربران محترم خواهشمندم از طرح سوالات تکراری و به زبان فینگلیش و نیز بیان جزییاتی که قابل طرح در سایت نیست خودداری فرمایند. لطفا پیش از طرح سوال به سوالات مشابه پاسخ داده شده در سایت مراجعه کنید.
درمان واژینیسموس و ازدواج به وصال نرسیده با روشهای جدید درمانی
جهت گرفتن نوبت برای مشاوره و درمان می توانید هر روز از ساعت 12 تا 14 با شماره تلفن 09135633500 و 09335593032یا 36293942 و 36296246 تماس بگیرید.
درسنامه اختلالات جنسی
کتاب درسنامه اختلالات جنسی نوشته: دکتر شایسته جهانفر- میترا مولائی نژاد نشر سالمی
تغییر نشانی مطب
نشانی مطب دکتر میترا ملائی نژاد متخصص سلامت جنسی و باروری به نشانی زیر تغییر یافت: اصفهان- خیابان حکیم نظامی- ابتدای خیابان محتشم کاشانی- ساختمان معین- طبقه سوم- تلفن: 36296246 شما همچنین می توانید در روزهای دو شنبه و سه شنبه به نشانی زیر مراجعه کنید: اصفهان- خیابان توحید میانی- کوچه بنفشه جنب پارکینگ طبقاتی توحید- مجتمع آسمان طبقه سوم واحد 6- شماره تلفن: 36293942 و شماره همراه برای رزرو نوبت 09335593032
فراخوان از بیماران مبتلا به واژینیسموس
اولین گروه همیاری بیماران واژینیسموس در کلینیک روانی جنسی اصفهان تشکیل شده برای ثبت نام با شماره های 0311-6296246و و 6293942 و شماره همراه 09335593032 تماس بگیرید - نشانی مطب: اصفهان- خیابان حکیم نظامی- ابتدای خیابان محتشم کاشانی- ساختمان معین طبقه سوم می توانید همچنین در روزهای شنبه و چهارشنبه صبح به کلینیک روانی جنسی دانشگاه ع.پ اصفهان در ابتدای خیابان شریعتی از سمت حکیم نظامی مراجعه کنید.
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : dخانوم دكتر ببخشيد يك مادر در چه زماني از دوران نه ماهه بارداري حضور جنين را در خود احساس ميكند؟
پاسخ : کاربر گرامی هفته 17 تا 20 بارداری معمولا اولین حرکات جنین توسط مادر حس می شود. برای مطالعه بیشتر به مطلب حرکات جنین در سایت مراجعه کنید  [ 1390-10-03 10:50:19 ]
سوال : سلام.ممنون که وقت میزارین.من 3/9/90 با نامزدم رابطه مشکوک به بارداری داشتم.بعد با 4 روز تاخیر پریود شد واسه اطمینان دوتا آزمایش خون با فاصله 10 روز هم دادیم که منفی بود.ولی الآن سردرد و معده دردو حالت تهوع داره.یعنی میشه باردار باشه؟خواهشا تا دیر نشده جواب بدین.ممنون
پاسخ : کاربر گرامی، در صورت منفی بودن آزمایش خون احتمال بارداری بسیار کم است. برای تهوع و علایم گوارشی دنبال دلایل دیگری بگردید.  [ 1390-10-03 10:36:04 ]
سوال : باسلام خانم دكتر در دوران شيردهي هستم و متوجه شده ام هاله دور سينه ام چروك است مي خواستم بدانم طبيعي است يا خير نياز به رفتن به پزشك دارم يا خير؟ با تشكر
پاسخ : کاربر گرامی این مساله طبیعی به نر می رسد به علت تعداد زیاد فیبرهای ماهیچه ای در این منطقه. در صورت وجود خارش و قرمزی نیاز به معاینه توسط پزشک یا ماما هست.  [ 1390-10-03 10:33:32 ]
سوال : خانم دکتر من هنوز ازدواج نکردم عقدم!تاحالا نزدیکی کامل نداشتم یعنی بکارت هنوز هست!باز هم اگه منی روی ناحیه تناسلی ریخته بشه امکان حاملگی هست؟منظورم اینه امکان داره منی از بکارت رد بشه؟
پاسخ : کاربر گرامی بارداری حتی با وجود پرده سالم نیز رخ می دهد. درصوت نگرانی از روش پیشگیری اورژانس استفاده کنید.  [ 1390-10-03 10:30:24 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید و همچنین عرض تشکر از شما و سایت خوبتان. من دو هفته است که پریودم عقب افتاده و بی بی چک زدم مثبت بود .الانم تست بتا دادم که مثبت بود. آیا نزدیکی در اوایل بارداری و سه ماهه اول بترداری مضر است ؟ اگر مضر نیست چگونه باید باشد ؟ آیا محدود گردد ؟ و یا اصلا نباشد ؟ و شوهر من طبع فوق العاده گرمی دارد .با تشکر از شما و سایت خوبتان.
پاسخ : کاربار گرامی خیر دلیلی برای نگرانی وجود ندارد مگر اینکه خونریزی و یا زیردل درد داشته باشید . بهتر است با یک سونوگرافی وضعیت جنین و جفت را کنترل کنید. پیشنهاد می کنم مطلب مربوطه در سایت با عنوان روابط زناشویی در بارداری را مطالعه کنید.  [ 1390-10-03 10:28:35 ]
سوال : من یه مشکل عجیب دارم در بچگی با تحریک چوچوله خودم و ارضا میکردم .ولی نه انگشت داخل کردم الان لبهای کوچک التم بزرکتر سیاتر وچروکیده است من الت هیچ خانمی را هیچ وقت ندیدم جز دختر بچه هامن نامزد دارم ولی هیچ وقت به او اجازه ندادم التمو ببینه و همه چیز برای عروسی من محیاست ولی من هی عقب میندازم فقط به خاطر همین . چه کار کنم توروخدا نگید برو چکاب در این مورد فقط باشما صحبت کردم فقط نمونه های عمل لابیاپلاستو دیدم شکل التم من نه شبیه قبل از عمل ونه شبیه بعد ازعمله فقط نیم سانت لب کوچک من بزرگتر هست پاهامو باز میکنم بزرگیش بیشتر توچشم میخوره خانم دکتر کمکم کنید عروسی یا طلاق ما خانواده ابروداری هستیم
پاسخ : کاربر گرامی دلیلی برای نگرانی وجود ندارد ظاهر دستگاه تناسلی افراد مختلف خیلی با هم متفاوت است. اگر تنها نیم سانت بزرگتر از لبهای بزرگ است و قرینه است دلیلی برای نگرانی وجود ندارد.  [ 1390-10-03 10:26:20 ]
سوال : سلام پریودی من ازاول نامنظم وطولانی یود.وقتی به پزشک مراجعه کردم قرص دادولی باتموم شدن قرصها هیچ تغییری در پریودیم به وجود نیومد.بعدازچندسال آزمایش تیروئیددادم متوجه شدن کمکاری داره با مصرف قرصهاپریودیم 7روزه شدولی نمیدونستم که کی دقیق پریود میشم حتی میشد1ماهم نمیشدم.الان 1سال و5ماه عقدکردم ولی بازنمیدونم که پریودیم کیه! 2ماه قبل رو،سر 28روزه پریودشدم.ولی این ماه 2روز بعدازپریودیم با شوهرم نزدیکی داشتم ولی اون اسپرمشو توی واژن نریخت روی اون ریخت الان 32روزگذشته و من پریود نشدم احتمال حامله شدنم هست؟
پاسخ : کاربر گرامی، ممکن است باردار شده باشید در اولین فرصت آزمایش خون بارداری بدهید. با این حال با توجه به بی نظمی پریودتان در اولین فرصت برای بررسی هورمونی از نظر تنبلی تخمدان به پزشکتان مراجعه کنید.  [ 1390-10-03 10:23:54 ]
سوال : سلام نقطه جی پرده کجاست؟ایا اون باعث خونریزی شب اول ازدواج میشه بیرون وازن هست؟
پاسخ : کاربر گرامی نقطه جی یک نقطه حسی است و نه اناتومیک. و وجود ان نیز اثبات نشده با این جالحدس می زنند در یک سوم داخلی دویاره فوقانی واژن است یعنی برای رسیدن به آن باید پرده باز شده باشد. این نقطه هیچ ارتباطی با خونریزی پرده بکارت ندارد.  [ 1390-10-03 10:21:05 ]
سوال : سلام،من درروز۹و۱۲و۱۳قاعدگی باوجود دوره نامنظم۳۵یا۳۲نزدیکی کامل داشتم احتمال بارداری درمن چقدر هست؟باتشکر
پاسخ : کاربر گرامی احتمال بارداری در هر دوره حداکثر 25 درصد است. در صورتی که تخمکگذاری منظمی ندارید این احتمال کاهش می یابد.  [ 1390-10-03 10:18:20 ]
سوال : سلام از قرصهای مدروکسی پروستروژن هنگامی استفاده شده که نمی دانستیم حاملگی وجود دارد آیا این قرصها برای جنین دارای ضرر بوده؟
پاسخ : کاربر گرامی، در صورت مصرف کوتاه مدت آثار نگران کننده ای اثبات نشده. قرصها را می توانید قطع کنید.  [ 1390-10-03 10:12:59 ]
سوال : سلام خانم دکتر عزیز.من از روز سوم پریودم مصرف قرص ال دی برای جلوگیری از بارداری رو شروع کردم 8روز بعد از شروع مصرف با همسرم رابطه داشتیم ولی محافظت نشده بود منی خارج از واژن تخلیه شد ولی به خاطر نگرانی بلافاصله بعدش من 2تا لونژیل همزمان خوردم اما بعد که دستورالعمل رو دیدم نوشته بود به فاصله 12ساعت باید خورده بشه واسه همین 4تا الدی خوردم 12ساعت بعد 4تا دیگه میخواستم بدونم احتمال بارداری من چقدره واینکه ممکنه مشکل هورمونی پیدا کنم
پاسخ : کاربر گرامی، روش مصرف دو عدد لونژیل با هم صحیح است. در واقع این روش موثر تر از روش 12 ساعتی است. قرصهای ال دی را اصافه خورده اید فعلا هیج قرص دیگری نخورید و منتظر پریود باشید. یک هفته تا 10 رو ز پس از آخرین قرص اورژانس پریود می شوید.در سیکل بعد دوباره قرصهای ال دی را مانند سیکل اول خورده و تا یک ماه اول جلوگیری اضافه داشته باشید.  [ 1390-10-03 10:10:26 ]
سوال : باسلام ببخشید سوالمو جواب بدین خیلی برام مهمه خواستم بدونم اگه مایع منی روی ناحیه تناسلی زن ریخته بشه امکان بارداری هست؟لطفا جواب بدین
پاسخ : کاربر گرامی بلی ممکن است بلافاصله باید شسته شده و در صورت نگرانی می توانید از روش اورژانس استفاده کنید.  [ 1390-10-03 10:06:47 ]
سوال : سلام- من پسری هستم ۲۰ ساله. در دوران کودکی مربی مهد کودکم چندین بار آلت منو با دستکش مالید و همین سبب مشکلات زیادی برای من شد و باعث شد که من با انحراف های زیادی مواجه بشم. ۱بار خانمی با اصرار و تقاضای من شروع به زدن سیلی های نسبتا آروم با دستکش به بیضه های من کرد تا من ارضا بشم. آیا این مشکلی را برای من بوجود آورده و نیاز به پیگیری دارد؟ یکبار ناگهان دچار درد در ناحیه ناف شدم و دیگر این درد تکرار نشد. از این ماجرا ۶- ۷ ماه می گذرد. ممنون می شم جواب بهم بدبن
پاسخ : کاربرگرامی با موردی که توصیف کرده اید ممکن است دجار نوعی عارضه به نام پارافیلیا شده باشید.و در این صورت بررسی روانی جنسی باید برای شما صورت گبرد. در صورتی که در اصفهان حضور دارید سه شنبه ها صبح می توانید به کلینیک روانی جنسی دانشگاه اصفهان- ابتدای خیابان شریعتی از سمت حکیم نظامی مراجعه فرمایید.  [ 1390-09-28 01:15:39 ]
سوال : عرض سلام دارم خدمت شما خانم دكتر دلسوز،من از 16سالگي براي پريودشدن قرص مصرف مي كردم و دكترهايي كه رفتم هركدام نظرات متفاوتي داشتند دكتري كه از 16سالگي مي رفتم پيشش مي گفت كه نمي تونم هيچ وقت حامله بشم ولي تازگيها دكترديگه اي رفتم كه مي گفت شايد بتوني حامله بشي واونم يه دكترديگه اي رو معرفي كرد كه برم پيشش ولي هنوز نرفتم، پس خانم دكتر يه سوال ديگه ؟ابعاد رحم كه نوشته براي حاملگي خوبه يانه؟و اينكه جواب داديد ضخامت آندومتر فعلا خوبه يعني تغيير ميكنه ؟ ممنون از اينكه جواب سوالم رو داديد.
پاسخ : کاربر گرامی ممنون از لطف شما،بارداری تنها به حفره رحم بستگی نداردبلکه شرایط هورمونی و تخمکگذاری نیز باید فراهم باشد تا بارداری صورت گیرد.بنابراین در صورتی که تخمکگذاری خودبخود ندارید تحریک تخمکگذاری باید برای شما صورت گیرد تا باردار شوید.  [ 1390-09-28 01:11:57 ]
سوال : باسلام من خانمی 31ساله باسابقه 2سال ناباروری ومدت 20 روز است که هیستروسکپی کردم وپولیپ یک سانتی ازرحم ام برداشته شدحال چرادرتمام این 20روزهرروز در ساعاتی باوجود مصرف ال دی خون ریزی دارم؟ طبیعی است؟ چه دارویی باید بخورم تاخونریزی قطع بشه؟ ماه آینده ال دی بخورم؟
پاسخ : کاربر گرامی بهتر است به پزشکتان مراچعه کنید تا یک معاینه و بررسی سونوگرافی واژینال برای شما انجام شود.  [ 1390-09-28 01:08:16 ]
سوال : با سلام در مورد اتفاقاتی که برام افتاده بود در پست قبلیم تاریخ 8/9/90 توضیح دادم اما جوابی نگرفتم بعد از 9 روز از خوردن آخرین قرص لوژنیول هنوز پریود نشدم آیا این روند طبیعی هست با بیبی چک امتحان کردم منفی بود لطفا نظرتون رو بفرمایید ممنون
پاسخ : کاربر گرامی بیبی جک تست معتبری نیست بهترین کار برای اطمینان خاطر ازمایش خون بتا است.  [ 1390-09-28 01:05:55 ]
سوال : با سلام من سابقه دو بار سقط خودبخودی در 2ماهگی داشتم با مراجعه به پزشک و انجام آزمایشات علل شایع سقط از قبیل تشخیص عفونتها،سیستم ایمنی،کاریوتایپ،ام تی اچ اف آروسایر آزمایشات معمول هیچ علتی مشخص نشد و همه آزمایشات من و شوهرم نرمال بود دکتر ژنتیک هم تایید کرد که برا بار سوم میتونم باردار بشم میخواستم بدونم ممکن دوباره دچار سقط بشم؟واحتمال سقط چقدره؟میترسم باردار بشم و دوبار ه سقط برام پیش بیا دچه کنم؟آیا شاغل بودن من تاثیری در سقط من داره؟البته پشت میز می شینم؟با تشکر
پاسخ : کاربر گرامی با توجه به نرمال بودن ازمایشهای ذکر شده احتمال سقط شما کمتر است .ولی صفر نیست. شاغل بودن شما در صورتی که شغلی دارید که مثلا با گازهای بیهوشی و یا گازها و محصولات صنعتی سر وکار دارید و یا بیش از 6 ساعت در روز سرپا هستید. بهتر است مدتی متوقف شود ولی در مشاغل اسان . نیازی به مراقبت خاص نیست. قبل از بارداری حتما مصرف اسید فولیک را 3 ماه قبلا اغاز کنید.  [ 1390-09-28 01:02:07 ]
سوال : سلام خانم دكتر،خسته نباشيد،در هفته 19 بارداري هستم،در سونو گريد 2 براي جنين نوشته شده،مي خواستم بدونم مشكلي نداره؟ مرسي
پاسخ : کاربر گرامی احتمالا برای جفت، گرید دو را مشخص کرده اند. این شماره نشانه رسیدگی جفت است. و فعلا نگران کننده نیست.  [ 1390-09-28 00:57:38 ]
سوال : باسلام .بعداز عمل ivf دراصفهان برای برگشتن به شهر خودم اهواز شما هواپیماراباوجود کمی فشارهواتوصیه میکنید یا ماشین؟
پاسخ : کاربر گرامی هواپیما به این دلیل که مدت کمتری در سفر هستید بهتر است تغییرلت فشار هوا تاثیری بر شما نخواهد گذاشت.  [ 1390-09-28 00:55:59 ]
سوال : سلام.من 30 ساله هستم و 9سال پیش یک توده سفت در سینه سمت راستم حس کردم ومیترسم به دکتر مراجعه کنم واین توده الان هیچگونه تغییری نکرده ودردی هم ندارم خواهش میکنم کمکم کنید آیا خطرناک است؟
پاسخ : کاربر گرامی، هر نوع توده در بدن و پستان بهتر است بررسی شود. هرچند توده ای با مشخصاتی که گفته اید بسیار کم احتمال دارد که مشخصات بدخیمی داشته باشد با این حال توصیه می کنم در اویلن فرصت برای معاینه تخصصی به یک پزشک یا ماما مراجعه کنید و سپس سونوگرافی پستان و زیر بغل را انجام دهید.  [ 1390-09-28 00:53:22 ]
سوال : باسلام.بعدivfمصرف آمپول پروژسترون یاشیاف ویاآمپول سیکلوژست راکه اثربهتری داشته باشد پیشنهاد دیدهید؟2-آیاهمرمان میتوان شیاف وآمپول پروژسترون استفاده کرد؟
پاسخ : کاربر گرامی هر سه دارو ترکیبهای مناسبی برای مصرف هستند. سیکلوژست معمولا سهوات بیشتری در استفاده دارد. در صورت تجویز توسط پزشکتان به دستور ایشان عمل کنید. مصرف همزمان این داروها هرگز و به صورت سرخود پیشنهاد نمی شود.  [ 1390-09-28 00:43:47 ]
سوال : باسلام.من 33ساله وقصدبارداری دارم درصورت استفاده ازکرم موبر شیمیایی veetدرناحیه تناسلی آیا درصورت نزدیکی روی اسپرمها اثر گذاراست؟ نظر شما درمورد پودرموبر نوره {واجبی}چیه آیا مضراست؟
پاسخ : کاربر گرامی تاجایی که من می دانم این کرمها و پودرها تنها بر روی ناحیه خارجی تناسلی مصرف می شوند و نه داخل واژن. بنابراین نمی توانند بر اسپرمها تاثیری داشته باشند.  [ 1390-09-28 00:39:55 ]
سوال : (خیلی فوری)من دختری24ساله ام که پریودهای منظم دارم.تاکنون از هیچ داروی هورمونی استفاده نکردم.تا2-3ماه دیگر عروسیم هست.متاسفانه تاریخ پریودم با تاریخ عروسیم یکی شده.من این ماه16آذر پریود شدم.اگر ماه آینده در دو تاریخ پریود بشم مشکلم حل می شه،یکی1دی است،دیگری26دی.1-به نظر شما اگر من از قرص برای تغییر زمان پریودم استفاده کنم عوارضی مخصوصادر باردارشدنم ندارد؟پریودهای بعدیم نا منظم نمی شن؟2-به نظر شما اگر ماه بعد پریودم رو جلو بیاندازم(یعنی1دی)کمتر عارضه دارد یا اگر پریودم رو عقب بیاندازم(یعنی26دی)؟3-برای این دو تاریخ باید از چه تاریخی،چه مقدار و چه قرصی مصرف کنم؟لطفا سریع و کامل پاسخ دهید.ممنون.
پاسخ : کاربر گرامی به پاسخ سوالتان در سایت مراجعه کنید.  [ 1390-09-28 00:38:04 ]
سوال : (خیلی فوری)من دختری24ساله ام که پریودهای منظم دارم.تاکنون از هیچ داروی هورمونی استفاده نکردم.تا2-3ماه دیگر عروسیم هست.متاسفانه تاریخ پریودم با تاریخ عروسیم یکی شده.من این ماه16آذر پریود شدم.اگر ماه آینده در دو تاریخ پریود بشم مشکلم حل می شه،یکی1دی است،دیگری26دی.1-به نظر شما اگر من از قرص برای تغییر زمان پریودم استفاده کنم عوارضی مخصوصادر باردارشدنم ندارد؟پریودهای بعدیم نا منظم نمی شن؟2-به نظر شما اگر ماه بعد پریودم رو جلو بیاندازم(یعنی1دی)کمتر عارضه دارد یا اگر پریودم رو عقب بیاندازم(یعنی26دی)؟3-برای این دو تاریخ باید از چه تاریخی،چه مقدار و چه قرصی مصرف کنم؟لطفا سریع و کامل پاسخ دهید.ممنون.
پاسخ : کاربر گرامی می توانید با ادامه مصرف قرصهای پیشگیری از بارداری تا زمان پس از عروسی و سپس قطع ان پریودتان را به تاخیر بیاندازرید برای این کار از یک سیکل قبل مصرف قرصها را شروع کنید. تا یکی دو سیکل ممکن است پریودتان بی نظم باشد. در صورت استفاده از قرصها 1 سیکل قبل از عروسی احتمال بارداریتان نیز کاهش می یابد.  [ 1390-09-28 00:36:31 ]
سوال : با سلام.من 25 سال سن دارم.قصد داريم بچه دار شويم.اين ماه براي چك تخمدانها در روز سيزده دوره ام سونو دادم اما مشخص شد كه فوليكول غالب وجود ندارد و تخمدانها حاوي فوليكولهاي ريز با حداكثر سايز 3 ميليمتر هستند. علت اين مسئله چيست؟با اين وجود من نمي توانم بچه دار شوم؟ راه درماني وجود دارد؟
پاسخ : کاربر گرامی. البته فقط با بررسی الگوی تخمدانی نمی توان در مورد تخمدان پلی کیستیک تصمیم گرفت ولی بررسی هورمونی نیز ضروری است در صورت تشخیص تخمدان پلی کیستیک داروهای مورد نیاز باید برای شما تجویز شود تا باردار شوید.  [ 1390-09-28 00:29:35 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
لیست جدید پایان نامه های بهداشت باروری
گروه متخصصین بهداشت باروری ایران
بیوگرافی
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
About Website
واژه نامه باروری
داروهای رایج
دکتری تخصصی بهداشت باروری
توصیه های بهداشتی در بارداری
مطالب غیر پزشکی
مشاوره تخصصی بهداشت باروری
بارداری و زایمان
تنظیم خانواده و پیشگیری از بارداری
ببماریهای زنان و درمان
خانواده و سلامت
بهداشت جنسی
مطالب و مقالات
معرفی وب سایت
فرم نظرسنجی اولین کلینیک آنلاین تخصصی بهداشت باروری
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences