نقل مطالب در سایتهای دیگر
استفاده از مطالب این سایت تنها با ذکر منبع و نام نویسنده سایت- ، مجاز می باشد
فرم نظرسنجی اولین کلینیک آنلاین تخصصی بهداشت باروری
کاربر گرامی با شرکت در این نظر سنجی ما را در جهت ارتقاء سطح سلامت جامعه یاری کنید.
گالری عکس
از گالری عکس با عنوان باروری انسان در همین صفحه دیدن کنید
سوالات پزشکی کاربران
به دلیل تراکم سوالات و نیز تکراری بودن بسیاری از آنها از کاربران محترم خواهشمندم از طرح سوالات تکراری و به زبان فینگلیش و نیز بیان جزییاتی که قابل طرح در سایت نیست خودداری فرمایند. لطفا پیش از طرح سوال به سوالات مشابه پاسخ داده شده در سایت مراجعه کنید.
درمان واژینیسموس و ازدواج به وصال نرسیده با روشهای جدید درمانی
جهت گرفتن نوبت برای مشاوره و درمان می توانید هر روز از ساعت 14 تا 21 با شماره تلفن 09135633500 و یا 6243397 تماس بگیرید.
درسنامه اختلالات جنسی
کتاب درسنامه اختلالات جنسی نوشته: دکتر شایسته جهانفر- میترا مولائی نژاد نشر سالمی
تغییر نشانی مطب
نشانی مطب دکتر میترا ملائی نژاد متخصص سلامت جنسی و باروری به نشانی زیر تغییر یافت: اصفهان- خیابان حکیم نظامی- ابتدای خیابان محتشم کاشانی- ساختمان معین- طبقه سوم- تلفن: 6296246 شما همچنین می توانید در روزهای دو شنبه و سه شنبه به نشانی زیر مراجعه کنید: اصفهان- خیابان توحید میانی- کوچه بنفشه جنب پارکینگ طبقاتی توحید- مجتمع آسمان طبقه سوم واحد 6- شماره تلفن: 6293942 و شماره همراه برای رزرو نوبت 09335593032
فراخوان از بیماران مبتلا به واژینیسموس
اولین گروه همیاری بیماران واژینیسموس در کلینیک روانی جنسی اصفهان تشکیل شده برای ثبت نام با شماره های 0311-6296246و و 6293942 و شماره همراه 09335593032 تماس بگیرید - نشانی مطب: اصفهان- خیابان حکیم نظامی- ابتدای خیابان محتشم کاشانی- ساختمان معین طبقه سوم می توانید همچنین در روزهای شنبه و چهارشنبه صبح به کلینیک روانی جنسی دانشگاه ع.پ اصفهان در ابتدای خیابان شریعتی از سمت حکیم نظامی مراجعه کنید.
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با سلامخدمت شما من هفته 36 بارداری هستم قبلا سابقه ی شکستگی لگن و عمل مثانه داشتم که البته به دلیل تصادف بود وضعیت بچه بریچ هست و تنفس و برام سخت میکنه .استراحت کافی دارم از لبنیات هم تا حد امکان استفاده میکنم اما به حدی لگنم درد میکنه که گاهی حس میکنم میخوام از هوش برم و تکرر ادرارم مثانه کوچیک شده بعد از عمل تو این اواخر بارداری خیلی زیاده. میخواستم بدونم چون باید با سزارین بچه ام و به دنیا بیارم ممکنه با درخواستم که آخرین روز 37 هفتگی حدود 37 هفته و 3 روز هست مخالفت بشه آخه تولد شوهرم هم هست و من میخوام اون روز زایمان کنم آیا جنین تو این سن از بارداری کامله؟ ممنونم میشه زودتر جواب بدین
پاسخ : کاربر گرامی ، معمولا در این سن از بارداری، رسیدگی حنین مطلوب است ولی تصمیم گیری برای انجام سزارین به رسیدگی جنین و وضعیت او بستگی دارد. به خاطر داشته باشید در هفته های پایانی بارداری پس از 33 هفته جنین حدودا هفته ای 22 گرم افزایش وزن داشته و ایمنوگلوبولینهای بیشتری از طرف مادر به او منتقل می شود که موجب ایمنی یبیشتر او خواهد شد.  [ 1390-09-26 13:59:53 ]
سوال : با سلام مردی 43 ساله هستم که براي رویش مجدد مواز قرص قین پشیا یک میلی گرم به مدت 5 ماه مصرف کردم و اثر ان کم شدن حجم منی در ابتدای مصرف ونیز کمی کاهش میل جنسی بود.ریزش موهام کاملا قطع شده بود و کمی رویش داشتم و دکتر پوست میگفت باید مداوم مصرف کنم .اما با چیزهای متفاوتی که در مورد فیناستراید خوانده بودم خلاصه مصرفشو قطع کردم و پس از چند هفته عوارض ان کاملا برطرف شد و کم کم کمی ریزش مو پیدا کردم.حال سوال من اینست که میتوانم قرص یاد شده را بطور مداوم استفاده بکنم وعوارضی چون عقیمی یا ناباروری نمیاورد. ضمنا اگر قصد بچه دار شدن داشته باشم چند ماه قبل از اقدام مصرف انرا قطع کنم . با تشکر
پاسخ : کاربر گرامی، مهمترین عارضه فیناسترید و فینپشیا کاهش میل حنسی است. بروز مشکلاتی در نعوط و کاهش حجم مایع منی نیز گزارش شده ولی عوارض برگشت پذیر هستند. محدوده اطمینان 12 هفته برای بازگشت علایم و اثر فینپشیا در درمان ریزش مو گزارش شده که همین فاصله زمانی برای افت سطح خونی این دارو ومتابولیتهای ان نیز پیشنهاد می شود.  [ 1390-09-26 01:27:20 ]
سوال : با عرض سلام خانومی 27 ساله هستم که 3ماه پیش متوجه شدم باردارم اما در سونوگرافی جنین رو نه در رحم دیدن نه جای دیگه و من با بستری شدن و تزریق متوتروکسات درمان شدم اما دکترم گفت که ممکنه به خاطر امپول چسبندگی گرفته باشی ایا درسته ؟ و اینکه تا 6ماه دیگه جلوگیری کن من همه جا خوندم بعد از این بارداری سه ماه بعدش میشه اقدام کرد پس چرا ایشون گفتن 6ماه ؟ خانوم دکتر واقعا نگرانم نکنه دوباره بارداری بعدیم اینجوری باشه من هیچ کدوم از موارد ایجاد این مشکلو نداشتم فقط در ماهی که بادار شدم سوزش داشتم که دکترم گفت ربطی نداره ؟ پس دلیلش چی بود .... کمکم کنید خیلی سر درگمم ممنونم
پاسخ : کاربر گرامی در صورتی که مشکوک به بارداری خارج رحمی بوده باشید پیشگیری شش ماهه از بارداری مناسب است. دلیل بروز بارداری نابجا در همه موارد مشخص نمی شود. بیماریهای التهابی رحم و عفونتهای درمان نشده ای که لوله ها را درگیر کرده باشد مهمترین عامل بروز این مشکل است. به محض اقدام برای بارداری و به تاخیر افتادن پریود برای بررسی محل جایگزینی جنین از طریق سونوگرافی و اندازه گیری سریال مقدار بتاHCGاقدام کنید. تا در صورت بروز دوباره حاملگی نابجا، در اولین فرصت درمان شود.  [ 1390-09-26 01:19:34 ]
سوال : خسته نباشید.دیدن چند قطره شیر از سینه به افزایش پرولاکتین ربط داره؟من مجرد و 24سالمه.این مقدار شیر که از سینه خارج میشه مضر یا خطرناکه؟ عوارض افزایش پرولاکتین چیه؟ ممنون
پاسخ : کاربر گرامی بی نطمی پریود از عوارض افزایش پرولاکتین یا هورمون شیردهی است مقدار این هورمون به هورمون TSH نیز بستگی دارد بنابراین بررسی هورمونهای تیرویئد و در صورت لزوم درمان کم کاری تیروئید کمک کننده است.  [ 1390-09-26 01:11:55 ]
سوال : سلام همسرم كيست تخدام داشته 41 ميليمتر بود بعد از يك ماه كه قرص ضدبارداري مصرف كرد بعد از يك هفته ي تيكه بزرگ پوست مانند با لخته و درد زياد دفع كرد سونوگرافي كه مراجعه كرديم گفتند كيست برطرف شده ولي در مورد لخته و تيكه پوست كسي جواب درستي به ما نداده لطفا راهنماييم كنيد
پاسخ : کاربر گرامی بدون بررسی بافتی قطعه دفع شده تنها می توان حدس زد یک قطعه از دسیدوا - آستر رحم یا دسیدوال کاست در هنگام پریود دفع شده. که دلیل برای نگرانی نیست. در صورت نگرانی می توانید یکبار ازمایش خون بارداری بدهید.  [ 1390-09-26 01:10:38 ]
سوال : با سلام.چرا جواب سوال من را نمی دهید .کد پیگیری 8191612
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما. به پاسخ سواالتان در سایت مراجعه کنید.  [ 1390-09-26 01:08:33 ]
سوال : با سلام . من و همسرم 29 ساله هستیم و 3 سال هست که ازدواج کرده ایم و حدود 6 ماه هست که جلوگیری نداریم . 3 سال هست که به دلیل نامنطمی پریودهایم قرص گلوکوفاژ می خورم و تا حدودی منظم شده است . 2 دوره کلومیفن و آمپول hcg استفاده کردم که فولیکولهایم نابالغ بودند و حامله نشدم . دکترم ازمایش pct را انجام دادند و گفتند که شوهرم باید به دکتر اورولوژ مراجعه کند . دکتر برای شوهرم آزمایش اسپرموگرام نوشتند که جواب اون رو واستون می نویسم : Abstinence : 4 ، volume : 6.2 ، appearence : normal ، liquifaction time: normal ، viscosity : normal ph : 7.7 ، wbc : not seen ، total sperm count : 60 alive sperm count : 33 ، progressive : 35 normal morphology : 21 ، msc : 11.5 ، fsc : 3.9 total semen Q : 89 پزشک ایشان بعد از دیدن جواب ، برای همسرم به مدت 2 ماه داروهای زیر را تجویز کردند : کلومیفن 25 شب و شبی نصفی ، پنتوکسی فیلین 400 روزی 2 عدد و کپسول selen plus روزی 1 عدد و قراره بعد از 2 ماه دوباره بره دکتر . من عکس رنگی از رحم گرفتم و مشکلی نبود . دکتر خودم برای من 3 ماهه که به صورت ماه در میان باید استفاده کنم داروهای زیر را تجویز کردند : قرص لتروزول از 3 تا 7 پ روزی 1 عدد ، قرص پرمارین از روز 7 تا 14 پ روزی 1 عدد و قرص duphaston از روز 16 پ تا 10 روز و روزی 2 عدد . حال چند سوال دارم : نطفه شوهرم خیلی ضعیفه ؟ امکان بارداری را با این وضع داریم ؟ ایا همسرم با مصرف این داروها نطفه اش قوی میشه؟لتروزول قویتر هست از کلومیفن یا نه؟از کی نزدیکی داشته باشیم؟با تشکر از شما
پاسخ : کاربر گرامی تعاد اسپرمهای نرمال همسرتان تاحدودی پایین است. با این جال داروهای تجویز شده مناسب هستند.2- لترزول داروی محرک تخمکگذاری است که مانندکلومیفن عوارضی همچون ایجاد کیست در تخمدان را ندارد. 4 روز پس از اخرین قرص و پس از انجام سونوگرافی با نظر پزشکتان برای بررسی سایز فولیکولها آمیزش داشته باشید.  [ 1390-09-26 01:06:55 ]
سوال : ببخشيد در سوال قبلي(كد پيگيري:61174409) فراموش شد بپرسم كه PCOD به چه معناست؟ در سونوي من آمده يافته هاي سونوگرافيك به صورت كامل منطبق بر PCOD نمي باشد. باتشكر
پاسخ : کاربر گرامی PCOD به مفهوم تخمدان پلی کیستیک است به مطلب مربوطه در سایت مراجعه کنید.  [ 1390-09-15 16:30:35 ]
سوال : سلام.من با نامزدم یکشنبه شب نزدیکی داشتیم که یعد از ارضائ من زمانیکه آلتم را خارج کردم دیدم که کاندوم در واژن نامزدم جا مانده است.نامزدم بلافاصله خود را شست و 3 ساعت بعد 2 عدد قرص HD و تقریباً 12 ساعت بعد 2 عدد دیگر قرص HD دیگر خورد.با توجه به ابنکه زمان آغاز پریود ایشان هفتم هر ماه است و نزدیکی ما هم در تاریخ 22 بوده آیا احتمال بارداری وجود دارد یا خیر؟لطفا با جواب دادن سریع ما را از نگرانی در بیاورید.با تشکر
پاسخ : کاربر گرامی روش اورژانس صحیح بوده است. در صورت تعویق پریود بیش از 10 روز از اخرین قرص ازمایش خون بارداری بدهید.  [ 1390-09-15 16:28:44 ]
سوال : سلام خسته نباشین من همونیم که ماه اول برای پیشگیری از قرص اچ دی استفاده کردم .طبق گفته های شما که این قرص عوارض زیادی داره حالا می توانم از این سیکل از قرص ال دی استفاده کنم ؟ یعنی مشکلی پیش نمیاد؟ بازم باید از روش کمکی استفاده کنم؟ لطفا بنده رو راهنمایی کنین.با تشکر
پاسخ : کاربر گرامی استفاده از قرصهایی با فرمولی شبیه به LD مانند یاسمین- یاز- بالارا و ... مفید است ولی هنگام تعویض قرص از یک قرص قویتر به ضعیفتر حتما در اولین سیکل از یک روش کمکی نیز استفاده کنید.  [ 1390-09-15 16:26:30 ]
سوال : سلام با عرض خسته نباشید می خواستم بپرسم ایا دادن فاصله شش یا هفت سال در بارداری اشکالی دارد؟ اگر دارد چه اشکالاتی است؟من اولین فرزندم را در بیست سالگی زایمان کردم و مایلم بعد از گذشت شش یا هفت سال دوباره باردار شوم نه زودتر
پاسخ : کاربر گرامی خیر در صورتی که سیکلهای منظمی داشته باشید مشکلی رخ نخواهد داد.  [ 1390-09-15 16:24:24 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید. من مدتی است که ازدواج کردم و از قرصهای LD برای جلوگیری استفاده می کنم. اوایل بعد از 3 روز قطع قرص پریود می شدم ولی الان 5 روز طول می کشد. به نظر شما مشکلی پیش نیامده است. من در حال حاضر 29 ساله هستم و به دلیل دانشجو بودن تا 2 سال نمیخواهم بچه دار شوم. آیا با مصرف زیاد این قرص ها مشکلاتی از قبیل تنبلی تخمدان و نازایی پیش نمی آید. با تشکر
پاسخ : کاربر گرامی خیر جنین عوارضی ندارد برای مطالعه بیشتر به سایت مراجعه کنید.  [ 1390-09-15 16:23:21 ]
سوال : باسلام خونریزی من به صورت خونابه بود ونزدیکی داشتم.البته ازکاندوم هم استفاده کردیم.آیامشکلی برای مابوجود نمی آید؟
پاسخ : کاربر گرامی امیزش در حین خونریزی از نظر شرعی مجاز نبوده و کفاره دارد. علت این امر افزایش شانس عفونت به دلیل تغییر PH واژن است.  [ 1390-09-15 16:21:25 ]
سوال : سلام خدمت خانم دكتر عزيز,من هميشه سيكل ها م28 روزه هستش اما اين ماه كه ميخوام جلوكيرى نكنم يعنى ماه قبل 21بريود شدم واين ماه 16 ايا اين تفاوت اونم فقط در اين ماه اينطورى شده تاثيرش توى تخمك كذارى از همون روز 12 ميشه يا نه ؟ممنونم
پاسخ : کاربر گرامی ممکن است در ماه قبل تخمکگذاری نداشته اید از روز 11 سیکلتان از تست LH استفاده کنید.  [ 1390-09-15 16:20:01 ]
سوال : با سلام من 36 ماه پیش عمل جراحی بستن لوله رحم را انجام داده ام به دلایلی تصمیم به بارداری مجدد دارم 38 سال سن دارم میخواستم از شما سوال کنم آیا اینکار امکان دارد؟
پاسخ : کاربر گرامی باز کردن و بازسازی لوله ها بستگی به نوع عمل اولیه دارد. در مواردی که لوله ها اسیب جدی ندیده باشند بازسازی لوله ها امکان پذیر است. پیشنهاد می کنم ابتدا یک عمل لاپاراسکوپی برای شما انجام شود  [ 1390-09-15 16:16:40 ]
سوال : سلام من عکس رنگی از رحم انداختم در جوابش زده بود کاویته رحم از ماده حاجب پر شده و کناره هاdenseو اندو متر بصورت صاف و تصویر مشخص از چینهای مخاطی دیده نمیشود که امکان دارد به خاطر اختلالات هورمونال و اتروفی در چیننهای مخاطی باشد.لطفا مرا راهنمایی کنید.
پاسخ : کاربر گرامی لازم است سایر مشخصات بالینی شما نیز بررسی شود ایا مدتی است پریود نمی شوید و یا سابقه سقط و کورتاژ داشته اید؟  [ 1390-09-15 16:14:34 ]
سوال : سلام-من 35ساله ام و در هفته 22 بارداری هستم-3سقط زیر 3ماه داشتم و1 فرزند دارم-در این حاملگی از هفته 8 پروژسترون و اسپرین مصرف کردم و الن چون پروتئین sمن 67 است برایم هپارین تجویز شده و گفتن اسپرین را قطع کنم ؟ تا چه زمانی باید هپارین را ادامه دهم ؟ دکتر خودم گفته تا پایان 7 ماهگی -می ترسم قطع کنم و عوارض بده .لطفا مرا راهنمایی کنید .اگه می شه پاسخ را ایمیل کنید .با تشکر
پاسخ : کاربر گرامی هرجند می توانید هپارین را تا پایان بارداری ادامه دهید و سپس با نظر پزشکتان آنرا قبل از زایمان قطع کنید در مورد قطع هپارین در هفت ماهگی من با پزشکتان موافقم. بگذارید ایشان با توجه به میزان ازمایشهای انعقادی و پروتئین S شما ادامه دارو را بررسی کنند.  [ 1390-09-15 16:12:50 ]
سوال : باسلام وخسته نباشید خدمت خانم دکتر من الان در هفته دهم بارداری هستم ودر سونوگرافی من یک کیست لوتئال یا تکالوتئال مشاهده شده است ومن به خاطر درد زیاد به آقای دکتر میردامادی مراجعه کردم که به مدت 20روز قرص مدروکسی پروژسترون5mg روزی دو عدد را برای من تجویز کردن حالا سوالم این است که آیا این قرص خطری بر روی جنین دارد؟چون به من گفته شده که باعث ابهام تناسلی در جنین می شودو لازم به ذکر است که من درهفته چهارم یک لکه بینی خفیف داشتم که به خودی خود قطع شد. خواهشمندم هرچه سریعتر جوابم رو بدین چون من چهار روز از این قرص استفاده کردم وخیلی نگران هستم.باتشکر از شما
پاسخ : کاربر گرامی نگران نباشید این دوز خطرناک نیست ولی می توانید موضوع نگرانیتان را با پزشکتان در میان گذاشته و به چای آن از سیکلوزست استفاده کنید.  [ 1390-09-15 16:04:58 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید خدمت می خواستم بدانم مصرف قرص مدروکسی پروژسترون از روز 15تا25 پریودی روزی یک عدد مانع بارداری می شود؟
پاسخ : کاربر گرامی مصرف این دوز از دارو نمی نواند مانع بارداری شود.  [ 1390-09-15 16:02:58 ]
سوال : باسلام من به خاطر سیکلهای نامنظم قاعدگی ام از روز 15تا25قاعدگیم قرص مدروکسی پروژسترون شبی یک عدد استفاده می کنم وچون از سه ماه پیش اقدام به بارداری کردم وبی نتیجه بوده و الان هم قصد بارداری دارم می خواستم بدانم آیا مصرف مدروکسی پروژسترون با این شرایط سبب جلوگیری از بارداری می شود؟در ضمن در سونو 14پریود ماه پیشم در تخمدان راستم فولیکول 21mmمشاهده شده است.با تشکر .
پاسخ : کاربر گرامی شما پروژسترون را به دلیل بی نظمی قاعدگی و احتمالا نارسایی جسم زرد تخمدان استفاده می کنید بنابراین مصرف مدروکسی باعث جلوگیری از بارداری نشده بلکه علت اولیه ای که منجر به بی نظمی قاعدگی شما شده علت اولیه است و باید درمان شود. سایز فولیکول 21میلی متر مناسب بوده و برای بارداری مناسب است. در صورت باردار نشدن پس از 1 سال آمیزش بدون پیشگیری باید برای درمان اقدام کنید.  [ 1390-09-15 16:01:57 ]
سوال : باسلام خانم دكترعزيز درنيني سايت باحدود30نفرآشناشدم كه بعدازتاخيربيش از15روزپريدوشان تازه آزمايششان مثبت شده است.خودم براي اولي باراست كه امروزميشود10روزتاخيروهنوزنشدموآزمنفيست حتي دكتري به يكي ازآنهادارويي داده بودبراي شروع پريودكه باعث سقطش شده بودميخواهم بدانم چرابراي بعضي اينچنين ميشود؟سوال دوم اگرمن باردارباشم وآمپول پروژسترون بزنم چه بلايي سرجنينم ميايد؟گروه ايكس هست
پاسخ : کاربر گرامی گاهی تخمکگذاری در نیمه دوم سیکل رخ می دهد یعنی دیرتر از روز 14. به عبارتی در خانمهایی که سیکلهای طولانی تر مثلا 35 تا 40 روزه دارند تخمکگذاری 15 روز پیش از پریود شدن- در صورت عدم بارداری- رخ می دهد بنابراین فرد در زمانی که منتظر پریود است ازمایشش مثبت نمی شود بلکه در زمانی آخر سیکل تخمکگذاری کرده و باردار شده به همین دلیل است که روش پیشگیری طبیعی اصلا روش مطمئنی نیست. پروزسترون باعث افزایش نگهداری جنین می شود البته بهتر است فقط در مواقع ضروری نجویز شود و نه در مواقع غیر ضروری بدون رد بارداری هرگز از این امپول برای شروع بارداری استفاده نکنید. زیرا این دارو در برخی جنینها ممکن است اثر مردانه سازی در دستگاه تناسلی جنین دختر داشته باشد  [ 1390-09-15 15:59:09 ]
سوال : با سلام وعرض خسته نباشيد خدمت خانم دكتر-من درسمت بيرون واژن بخصوص در هنگام نزديكي خارش پيدا ميكنم وهمسرم هم زخم ميشه ميخواستم براي بارداري اقدام كنم-با توجه به اينكه تمايل به چند قلوزايي دارم و دوتا ازعمه هايم دو وسه قلو بدنيا آورده اند-دكترم براي من لتروزول ودگزا متازون از شب سوم پريود هرشب از هركدام دوتا تجويز كرده با توجه به خارشم چكار كنم-البته چند ماهي هست كه تحت نظر دكتر داروبراي عفونتم مصرف كرده ام اما دوباره همين قضيه تكرار ميشه-آيا مصرف داروهاي فوق ضرري نداره دقيقا" براي چي تجويز شده؟
پاسخ : کاربر گرامی بهتر است ابتدا برای عفونت ناحیه ولو درمان شوید و سپس برای بارداری اقدام کنید. دگزا متازون داروی این عفونت نیست و تنها موجب کاهش التهاب می شود. ممکن است دچار عفونت قارچی شده باشید که درمان جداگانه ای می طلبد. لترزول نیز داروی محرک تخمکگذاری است. شاید پزشکتان با توجه به خواست شما برای جند قلوزایی تجویز کرده اند . و یا اینکه پریود و تخمکگذاری منظمی نداشته اید.  [ 1390-09-15 15:54:05 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید خدمت جنابعالی من یک نوزاد حدودا 7 ماهه دارم و البته به دلایلی شیر خشک میخورد و از چند شب پیش اصلا شیر مرا نخورده است 5 شب پیش با همسرم نزدیکی داشتم و کاندوم پاره شد با فاصله نیم ساعت تا یک ساعت یک عدد قرص لونژیل و 12 ساعت بعد یک عدد دیگر خوردم بعد از وضع حمل هم قاعدگی من به نظم خود رسیده بود فقط ماه گذشته پنج روز تاخیر داشتم این ماه باید یکی دو روز پیش پریود میشدم اما هنوز هیچ علامتی از قاعدگی ندارم لازم به ذکر است دو سه روزی است تکرر ادرار دارم سوالم این است که باردار هستم؟ اگر باردار باشم از این جهت که فاصله زیادی با وضع حملم ندارم برایم مشکلی پیش نمی آید؟ من تقریبا تمام سوالاتی که مربوط به قرص لونژیل بود خواندم ولی مشابه سوال خودم پیدا نکردم پیشاپیش از وقتی که برایم پاسخ دادن میگذارید متشکرم
پاسخ : کاربر گرامی روش اورژانس صحیح بوده است. نگران نباشید در صورتی که بیش از 10 روز از تاریخ اخرین قرص گذشت و پریود نشدید برای آزمایش خون بارداری اقدام کنید.  [ 1390-09-15 15:50:04 ]
سوال : سلام خانم دکتر من منتظر جوابتون هستم میشه زود جواب بدین .درضمن من مدروکسی شبی 2 عدد میخورم
پاسخ : کاربر گرامی در سیکل بعدی برای بارداری اقدام کنید پس از اینکه افت هورمون پروزسترونتان در این سیکل بهبود یافت. خیر فعلا تداخلی ندارد.  [ 1390-09-15 15:48:03 ]
سوال : خانمی 25 هستم 2 سال و 8 ماهه ازدواج کردم با کاندوم جلوگیری داشتم برای باردار شدن به پزشک مراجعه کردم ازمایش و سونو دادم ازمایش همه چی خوب بود ولی سونو pco دوطرفه نشان داد وههچنین بامعاینه دکتر تشخیص عفونت و زخم داد بهم پماد مترونیدازول و قرص ازیترومایسین داد و گفت در زمان پریدیم استفاده کنم و فعلا نزدیکی نکنم دکت تست پاپ اسمیر هم ازم گرفت و قرص مدروکسی پروژسترون 5 داد و من فقط یکبار نزدیکی بدون وسیله ی پیشگیری داشتم میخواستم بپرسم ایا مدروکسی برای من که میخواهم حامله شوم مناسب است؟ وایا من نزدیکی نکنم بدون پیشگیری؟ واگه حامله شم برای جنین ضرر دارد؟
پاسخ : کاربر گرامی در سیکل بعدی برای بارداری اقدام کنید وقتی عفونتتان کاملا درمان شد. مدروکسی پروزسترون با این دوز ضرری برای جنین نداشته.  [ 1390-09-15 15:46:09 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
لیست جدید پایان نامه های بهداشت باروری
گروه متخصصین بهداشت باروری ایران
بیوگرافی
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
About Website
واژه نامه باروری
داروهای رایج
دکتری تخصصی بهداشت باروری
توصیه های بهداشتی در بارداری
مطالب غیر پزشکی
مشاوره تخصصی بهداشت باروری
بارداری و زایمان
تنظیم خانواده و پیشگیری از بارداری
ببماریهای زنان و درمان
خانواده و سلامت
بهداشت جنسی
مطالب و مقالات
معرفی وب سایت
فرم نظرسنجی اولین کلینیک آنلاین تخصصی بهداشت باروری
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences