بررسی تاثیر درمان های سرطان پروستات بر عملکرد جنسی
اخیراً، یک پانل بین المللی از کارشناسان مجموعه ای از رهنمودها را برای مراقبت از سلامت جنسی بیماران مبتلا به سرطان پروستات و همسرشان ارائه کرده اند. اعضای این میزگرد از شواهد موجود و تخصص خود برای تهیه این دستورالعملها استفاده کردند و پیشینه فرهنگی، قومی و نژادی منحصربهفرد بیماران، هویتهای جنسیتی و گرایشهای جنسی آنها را در نظر گرفتند.
اگر شما هم به دنبال بهتر شدن رابطه زناشویی تان و مراقبت از سلامت جنسی برای مبتلایان به سرطان پروستات هستید، با متخصصان این رشته از جمله دکتر میترا مولائی نژاد مشورت نمایید. کلینیک دکتر مولائی نژاد پس از هماهنگی از طریق شماره تلفن 88060379-021 پذیرای شما مراجعین گرامی می باشد.
رهنمودهای مراقبت از سلامت جنسی برای مبتلایان به سرطان پروستات
این رهنمودها حیطه های روانی، روابط، و زمینه های عملکرد جنسی و مراقبت از سلامت جنسی برای افراد مبتلا به سرطان پروستات در برمی گیرد. در زیر خلاصه ای کوتاه از دستورالعمل های پانل آمده است:
- بیماران مبتلا به سرطان پروستات و همسرانشان باید آموزش های قبل از درمان را در مورد عوارض جانبی جنسی درمان های سرطان پروستات و ارزیابی اولیه عملکرد جنسی خود دریافت کنند.
- بیماران باید از تاثیری که درمانهای سرطان پروستات بر عملکرد جنسی دارند، از جمله اختلال نعوظ، کاهش میل جنسی، اختلال ارگاسم، رضایت جنسی کم، و بی اختیاری ادراری مرتبط با ارگاسم، آگاه شوند.
- این افراد باید در مورد روش های توانبخشی، راهبردهای مقابله هیجانی و گزینه های باروری در صورت لزوم آموزش ببینند.
- به بیماران و همسرانشان قبل از شروع درمان سرطان پروستات، باید یک ارزیابی نتایج در مورد عملکرد جنسی شان ارائه شود.
- پس از شروع درمان، بیماران مبتلا به سرطان پروستات و همسرانشان باید تحت یک ارزیابی زیستی-روانی اجتماعی( بیوسایکوسوشیال) قرار گیرند.
- ارزیابی عوارض جانبی جنسی درمان های سرطان پروستات و تأثیرشان بر رابطه می تواند برای بیماران و همسرانشان مفید باشد.
- ارزیابی های اضافی می تواند به شناسایی هرگونه ناراحتی جنسی یا مسائل مربوط به رابطه که ممکن است نتیجه تغییرات در عملکرد جنسی باشد کمک کند.
- استفاده از رویکرد مدیریتی زیستی روانی اجتماعی می تواند به بیماران و همسرانشان پس از درمان سرطان پروستات کمک کند.
- بسته به پیامدهای جانبی جنسی تجربه شده، بیماران ممکن است از درمان های توانبخشی آلت تناسلی برای اختلال نعوظ، درمان اختلال ارگاسم و/یا تستوسترون درمانی بهره مند شوند.
- تغییرات سبک زندگی مانند ورزش بیشتر، خوردن غذاهای مغذی و ترک سیگار می تواند باعث بهبود سلامت جنسی این افراد شود.
- درمان روانی جنسی و سکس تراپی ، چه برای فرد یا زوج، می تواند به آنها برای مقابله با احساس از دست دادن، افزایش اعتماد به نفس جنسی و رسیدگی به تعارضها، اضطراب و سازگاری جنسی کمک کند.
درمان واژینیسموس به عنوان اختلال جنسی برطرف شونده ای که مانع از برقراری رابطه جنسی بین زوجین می شود ؛ توسط دکتر میترا مولائی نژاد با سالها تجربه در زمینه سکس تراپی ، به ویژه واژینیسموس انجام می پذیرد. شما می توانید جهت مشاوره و دریافت نوبت از کلینیک دکتر مولائی نژاد ، با شماره تلفن 88060379-021 تماس حاصل فرمایید.
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
شایع ترین علل ازدواج به وصال نرسیده چیست؟
تاریخ انتشار : 1403-01-27تاریخ بروز رسانی : 1403-01-28
نظرات کاربران درباره این مطلب :ناشناس [ 1401-12-12 ]
اگر کسی دو بیضه برداشته شده باشه چگونه می تواند روابط جنسی داشته باشه
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .