نقل مطالب در سایتهای دیگر
استفاده از مطالب این سایت تنها با ذکر منبع و نام نویسنده سایت- ، مجاز می باشد
فرم نظرسنجی اولین کلینیک آنلاین تخصصی بهداشت باروری
کاربر گرامی با شرکت در این نظر سنجی ما را در جهت ارتقاء سطح سلامت جامعه یاری کنید.
گالری عکس
از گالری عکس با عنوان باروری انسان در همین صفحه دیدن کنید
سوالات پزشکی کاربران
به دلیل تراکم سوالات و نیز تکراری بودن بسیاری از آنها از کاربران محترم خواهشمندم از طرح سوالات تکراری و به زبان فینگلیش و نیز بیان جزییاتی که قابل طرح در سایت نیست خودداری فرمایند. لطفا پیش از طرح سوال به سوالات مشابه پاسخ داده شده در سایت مراجعه کنید.
درمان واژینیسموس و ازدواج به وصال نرسیده با روشهای جدید درمانی
جهت گرفتن نوبت برای مشاوره و درمان می توانید هر روز از ساعت 12 تا 14 با شماره تلفن 09135633500 و 09335593032یا 36293942 و 36296246 تماس بگیرید.
درسنامه اختلالات جنسی
کتاب درسنامه اختلالات جنسی نوشته: دکتر شایسته جهانفر- میترا مولائی نژاد نشر سالمی
تغییر نشانی مطب
نشانی مطب دکتر میترا ملائی نژاد متخصص سلامت جنسی و باروری به نشانی زیر تغییر یافت: اصفهان- خیابان حکیم نظامی- ابتدای خیابان محتشم کاشانی- ساختمان معین- طبقه سوم- تلفن: 36296246 شما همچنین می توانید در روزهای دو شنبه و سه شنبه به نشانی زیر مراجعه کنید: اصفهان- خیابان توحید میانی- کوچه بنفشه جنب پارکینگ طبقاتی توحید- مجتمع آسمان طبقه سوم واحد 6- شماره تلفن: 36293942 و شماره همراه برای رزرو نوبت 09335593032
فراخوان از بیماران مبتلا به واژینیسموس
اولین گروه همیاری بیماران واژینیسموس در اصفهان تشکیل شده برای ثبت نام با شماره های 0311-6296246و و 6293942 و شماره همراه 09335593032 تماس بگیرید - نشانی مطب: اصفهان- خیابان حکیم نظامی- ابتدای خیابان محتشم کاشانی ساختمان معین طبقه سوم. , توحید میانی کوچه بنفشه چنب پارکینگ طبقاتی توحید- مجتمع آسمان- طبقه سوم واحد 6 شماره 031-36293942
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : باسلام من به خاطر سیکلهای نامنظم قاعدگی ام از روز 15تا25قاعدگیم قرص مدروکسی پروژسترون شبی یک عدد استفاده می کنم وچون از سه ماه پیش اقدام به بارداری کردم وبی نتیجه بوده و الان هم قصد بارداری دارم می خواستم بدانم آیا مصرف مدروکسی پروژسترون با این شرایط سبب جلوگیری از بارداری می شود؟در ضمن در سونو 14پریود ماه پیشم در تخمدان راستم فولیکول 21mmمشاهده شده است.با تشکر .
پاسخ : کاربر گرامی شما پروژسترون را به دلیل بی نظمی قاعدگی و احتمالا نارسایی جسم زرد تخمدان استفاده می کنید بنابراین مصرف مدروکسی باعث جلوگیری از بارداری نشده بلکه علت اولیه ای که منجر به بی نظمی قاعدگی شما شده علت اولیه است و باید درمان شود. سایز فولیکول 21میلی متر مناسب بوده و برای بارداری مناسب است. در صورت باردار نشدن پس از 1 سال آمیزش بدون پیشگیری باید برای درمان اقدام کنید.  [ 1390-09-15 16:01:57 ]
سوال : باسلام خانم دكترعزيز درنيني سايت باحدود30نفرآشناشدم كه بعدازتاخيربيش از15روزپريدوشان تازه آزمايششان مثبت شده است.خودم براي اولي باراست كه امروزميشود10روزتاخيروهنوزنشدموآزمنفيست حتي دكتري به يكي ازآنهادارويي داده بودبراي شروع پريودكه باعث سقطش شده بودميخواهم بدانم چرابراي بعضي اينچنين ميشود؟سوال دوم اگرمن باردارباشم وآمپول پروژسترون بزنم چه بلايي سرجنينم ميايد؟گروه ايكس هست
پاسخ : کاربر گرامی گاهی تخمکگذاری در نیمه دوم سیکل رخ می دهد یعنی دیرتر از روز 14. به عبارتی در خانمهایی که سیکلهای طولانی تر مثلا 35 تا 40 روزه دارند تخمکگذاری 15 روز پیش از پریود شدن- در صورت عدم بارداری- رخ می دهد بنابراین فرد در زمانی که منتظر پریود است ازمایشش مثبت نمی شود بلکه در زمانی آخر سیکل تخمکگذاری کرده و باردار شده به همین دلیل است که روش پیشگیری طبیعی اصلا روش مطمئنی نیست. پروزسترون باعث افزایش نگهداری جنین می شود البته بهتر است فقط در مواقع ضروری نجویز شود و نه در مواقع غیر ضروری بدون رد بارداری هرگز از این امپول برای شروع بارداری استفاده نکنید. زیرا این دارو در برخی جنینها ممکن است اثر مردانه سازی در دستگاه تناسلی جنین دختر داشته باشد  [ 1390-09-15 15:59:09 ]
سوال : خانمی 25 هستم 2 سال و 8 ماهه ازدواج کردم با کاندوم جلوگیری داشتم برای باردار شدن به پزشک مراجعه کردم ازمایش و سونو دادم ازمایش همه چی خوب بود ولی سونو pco دوطرفه نشان داد وههچنین بامعاینه دکتر تشخیص عفونت و زخم داد بهم پماد مترونیدازول و قرص ازیترومایسین داد و گفت در زمان پریدیم استفاده کنم و فعلا نزدیکی نکنم دکت تست پاپ اسمیر هم ازم گرفت و قرص مدروکسی پروژسترون 5 داد و من فقط یکبار نزدیکی بدون وسیله ی پیشگیری داشتم میخواستم بپرسم ایا مدروکسی برای من که میخواهم حامله شوم مناسب است؟ وایا من نزدیکی نکنم بدون پیشگیری؟ واگه حامله شم برای جنین ضرر دارد؟
پاسخ : کاربر گرامی در سیکل بعدی برای بارداری اقدام کنید وقتی عفونتتان کاملا درمان شد. مدروکسی پروزسترون با این دوز ضرری برای جنین نداشته.  [ 1390-09-15 15:46:09 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید؛ من دختری 24 ساله و مجرد هستم پریود نامنظم داشتم به پزشک مراجعه کردم و سونوگرافی هم انجام دادم مشخص شد تنبلی تخمدان دارم پزشک سه بسته ده تایی از قرص مدروکسی پروژسترون رو تجویز کردن که به مدت سه ماه دو هفته بعداز شروع پریود مصرف کنم که کردم بعد از اتمام دوره سه ماهه؛ اون ماه یعنی 16/7/90 پریود شدم ولی این ماه بازم نشدم 10 روز تاخیر داشتم دیروز با نامزدم رابطه داشتم البته فقط در اینکه لای باسنم آنهم قسمت بالا و اصلا" چیزی روی من نریخت ولی به فاصله چند دقیقه احساس کرد کامل تخلیه نشده و کار اول را دوباره تکرار کرد و بازم هیچ چیزی روی من نریخت ولی من شدیدا" نگران شدم و یک قرص ال دی خوردم آیا احتمال بارداری هست؟ خواهش میکنم تا دیر نشده جوابمو بدید ممنون
پاسخ : کاربر گرامی نیازی به مصرف قرص ال دی ان هم یک عدد نبوده روش صحیح پیشگیری اورژانس را از سایت مطالعه کنید.  [ 1390-09-15 15:43:45 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید، من دختری 24 ساله و مجرد هستم پریود نا منظم داشتم به دکتر مراجعه کردم قرص مدروکسی پروژسترون را به مدت سه ماه به این صورت که 14 روز بعداز شروع پریود به مدت ده روز مصرف کنم را تجویز کردند و من مصرف کردم یک ماه بعداز مصرف یعنی مهر ماه پریود شدم منظم بود ولی این ماه باز هم نشدم و 9روز تاخیر داشت البته با امروز میشه 11 علایمش رو مثل درد نوک سینه داشتم ، پری روز با نامزدم رابطه داشتم البته فقط در این حد که گذاشت لای باسنم اونم قسمت بالا و هیچ چیزی روی من نریخت و بعداز چند دقیقه حس کرد تخلیه نشده و دوباره همون کار رو انجام داد و بازم هیچ چیزی روی من نریخت ولی نمیدونم چرا نگرانم باخاطر همین فردا صبحش یعنی دیروز صبح یه دونه قرص ال دی رو خوردم ولی بازم دارم از نگرانی دیوونه میشم بازم درد نوک سینه دارم و از دیشب زیر شکمم هم درد میکنه طوری که فکر میکنم باید پریود بشم خانم دکتر منو از نگرانی نجات بدین احتمال داره خدایی نکرده باردار شده باشم؟لازمه از روش پیشگیری اورژانس استفاده کنم؟ضمنا" من باکره هستم.ممنون از لطفتون
پاسخ : کاربر گرامی نیازی به مصرف قرص ال دی ان هم یک عدد نبوده روش صحیح پیشگیری اورژانس را از سایت مطالعه کنید.  [ 1390-09-15 15:43:03 ]
سوال : سلام خسته نباشی من بعلت پریاپیسم نعوظم رو از دست دادم و دوباره عمل بستن ورید رو انجام دادم تا 60 درصد جواب داده دکتر معالج من میگویدباید پروتز بزاری .ایا این پروتز برای من که پیوندکلیوی کردم از لحاظ عفونی مشکلی پیش نمیاد ؟ ایا میشه از پروتزدائمی وعمری استفاده کرد ؟ قیمت ان با پول ایران چقدرهست؟ سایت مربوط به کاشت پروتز با تصویر که دربیمارستانها انجام گرفته دارید که برام ارسال کنید میخوام با اطلاعات کامل اینکارروانجام دهم؟ ایا واقعا این پروتز الت رو شق شق میکنه و ضمنا من عاشق سکس از عقبم البته با کاندوم ایا میشه دخول انجام داد؟ ایا منکه نعوظ 60 درصدی دارم شامل حال من میشه ؟ خواهشا جوابمو جداگانه پاسخ بدهید با تشکر از شما موفق باشید.
پاسخ : کاربر گرامی بهتر است با یکی از همکاران اورولوژیست در سایت پزشک آنلاین مشورت کنید.  [ 1390-09-15 15:34:03 ]
سوال : باعرض سلام و خسته نباشيدخدمت شما دكتر گرامي اين دومين باره كه سوالم را مي پرسم ولي متاسفانه جوابي نمي گيرم من متولد 66هستم 2سال است كه ازدواج كردم ولي حامله نشدم من بايد قرص استروژن پروژسترون مصرف كنم كه هر بار قاعده بشم در سونوگرافي كه آخرين بار انجام دادم ابعاد رحم 19/33/65 است و ضخامت آندومتر رانوشته 1ميليميتر و اكوژنيسيته ميومتر نرمال است و سايز تخمدان ها در حد طبيعي است و در يك سونو گرافي قبلي نوشته كه ابعادرحم 19/25/64 است و ضخامت آندومتر 4ميليمتر است و در يكي از سونوگرافي ها نوشته كه يك عدد فوليكول با ديامتر 7ميليمتر مشهود است لطفا مر راهنمايي كنيد و بگوييد كه احتمال حامله شدن من هست و اگر هست از چه روشي بايد استفاده كنم لطفا جواب سوالم را زود بدهيد باتشكر
پاسخ : کاربر گرامی به پاسخ سوالتان در سایت مراجعه کنید.  [ 1390-09-15 15:19:36 ]
سوال : باسلام و خسته نباشيد اين چندمين باره كه يادداشت مي نويسم ولي جوابي نمي گيرم من 2سال است كه ازدواج كردم ولي حامله نشدم من بايد قرص استروژن پروژسترون مصرف كنم كه هر بار قاعده بشم در سونوگرافي كه آخرين بار انجام دادم ابعاد رحم 19/33/65 است و ضخامت آندومتر رانوشته 1ميليميتر و اكوژنيسيته ميومتر نرمال است و سايز تخمدان ها در حد طبيعي است و در يك سونو گرافي قبلي نوشته كه ابعادرحم 19/25/64 است و ضخامت آندومتر 4ميليمتر است و در يكي از سونوگرافي ها نوشته كه يك عدد فوليكول با ديامتر 7ميليمتر مشهود است لطفا مر راهنمايي كنيد و بگوييد كه احتمال حامله شدن من هست و اگر هست از چه روشي بايد استفاده كنم
پاسخ : کاربر گرامی تنها یک سوال با نام کاربری شما در این سایت ثبت شده است. مدتی قسمت پاسخگویی به سوالات سایت دچار اشکال بود که امیدورام برطرف شده باشد. ننوشته اید که آیا از ابتدای پریود شدن و بلوغ همیشه با دارو پریود می شده اید یا زمانی پریودتان به صورت طبیعی بوده است. اگر دچار آمنوره طولانی مدت باشید ابتدا باید علت آن مشخص شود و سپس با استفاده از داروهای محرک تخمکگذاری برای بارداری اقدام کنید. ضخامت اندومتر شما فعلا کافی است.  [ 1390-09-15 01:50:29 ]
سوال : سلام دکتر با سکس زیاد کراتین پایین میاد؟البته اگه پروتئین را هم کم کنم؟
پاسخ : کاربر گرامی فعالیت امیزشی باعث افت شدید پروتئین و یا کراتین نمی شود. در مورد نگرانیهای تغذیه ای می توانید با یک متخصص تغذیه مشورت کنید.  [ 1390-09-15 00:26:37 ]
سوال : سلام.2هفته پیش ازتون راجع به هماتومی که داشتم سوال پرسیدم....به لطف خدا و مشاوره شما هماتوم با استراحت مطلق و استفاده از شیاف جذب شد.جواب سونو رو که پیش پزشکم بردم گفت که حالا ضربان قلب جنین 110 و کمه...و دوباره برام پروژسترون نوشت....به نظر شما ضربانش خیلی کمه؟و اینکه درد لگن دارم البته بیشتر موقع خواب ...به نظر شما از عوارض شیافه یا دلیل دیگه ای داره ممنون میشم که جواب بدید خیلی متشکر......
پاسخ : کاربر گرامی خوشحالم که مشکل شما حل شده. صربان قلب چندان نگران کننده نیست. با این جال فعلا به نظر پزشکتان عمل کنید. علت درد در ناحیه پشت می تواند مصرف مقعدی شیافها باشد.  [ 1390-09-14 23:13:20 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید 20 سال سن دارم نزدیک به 1 سال ازدواج کردم و مشکل نا منظمی عادات ماهیانه دارم و دکتر برایم قرص سیپروترن کامپاند تجویز کرد این قرص بعنوان ضد بارداری هم مصرف میکردم و سونوگرافی نرفتم مشکل پرمویی دارم و وزن 85 کیلو گرم و قد 175 سانتیمتر است برای بارداری چه باید کنم با وجود مشکل نا منظمی پریودی و تنبل بودن تخمدانها؟
پاسخ : کاربر گرامی اولین کار کاهش منظم وزن با مصرف کمتر کربو هیدراتهاست. می توانید با نظر پزشکتان از متفورمین نیز استفاده کنید.  [ 1390-09-14 20:29:19 ]
سوال : با سلام و عرض تشکر از شما و سایت بسیار خوبتان. ببخشید من پریودم نا منظم بود یعنی پریود می شدم تا پنج روز فقط لکه های کم رنگ بعد از روز پنجم پریودی عادی شروع می شد. رفتم دکتر مدروکسی پروژسترون داد دوره درمان قرصام رو تا مصرف کردم نصفه هاش پریودم شروع شد . و با پنج روز جلوتر شروع شد. آیا خطرناک است این گونه پریودی؟ و نیز آیا باید مصرف قرصهایم را در زمان پریسودی ادامه دهم ؟ با تشکر از شما. ممنون از پاسخگوییهایتان.
پاسخ : کاربر گرامی ممنون از لطف شما. می توانید قرصها را به مدت 10 شب در هر سیکل ادامه دهید. پس از یک تا 3 دوره ممکن است پریود شما منظم شود. این نوع پریود بیشتر ناشی از بی نظمی هورمونی است و خطرناک نمی باشد ولی بهتر است پیگیری شود.  [ 1390-09-01 01:17:43 ]
سوال : با سلام خانمی هستم 29 ساله که موضوع لکه بینی هفت روز قبل از پریود را برای شما مطرح کردم همچنین عنوان کرده بودم که تمام آزمایشات تیروئید آهن چربی قند سونوگرافی رحم هورمون ادرار وسیتی اسکن هم داده ام فقط پرولاکتین بالا بودکه دکتر برایم بروموکریپتین تجویز کرد دو ماه مصرف کردم ولی به دلایلی نتوانستم فورا برای آزمایش دوباره مراجعه کنم دوماه فاصله افتاد تا دوباره آزمایش دادم و در این دوماه به توصیه یکی از پزشکان فقط یک ماه ان را از روز 16 تا 26 قرص مدروکسی پروژسترون خوردم در همین یک ماه هفت روز به پریود لکه بینی شروع شد ولی بعد از 3 روز قطع شد و4 روز بعد پریود شدم در ضمن مقدار لکه بینی خیلی کم بود حال که دوباره آزمایش هورمون دادم دوباره فقط پرولاکتین بالاست حتی نسبت به قبل بالاتر هم رفته است پزشکم اعتقاد دارد چون زمان قطع بروموکریپتین و آزمایش بعدی 2 ماه فاصله افتاده و دارو قطع شده باعث شده پرولاکتین بالا رود . در ضمن زمانی که به من گفتند مدروکسی پروژسترون بخورم گفتند سه ماه از 16 تا 26 . حال می گویند مقدار پروژسترون که 6.8 می باشد خوب است ونیازی به ادامه دارو نیست به نظر شما اگر دوره درمان مدروکسی پروژسترون را کامل نکنم باعث لکه بینی بیشتر نمی شود بعد هم به نظر شما کم شدن مدت لکه بینی به خاطر پروژسترون وداروی آن بوده یا پرولاکتین و بروموکریپتین. ایشان می گویند بعضی مواقع مقدار پروزسترون در آزمایش نرمال است ولی باز هم نیاز به مصرف دارو هست پزشکم می گوید اول پرولاکتین را درمان کن تا ببینیم لکه بینی رفع خواهد شد یا خیر اگر نشد مدروکسی مصرف کن می شود گفت آزمون وخطا. من شنیده ام اگر پروزسترون بالای 5 باشد یعنی تخمک گذاری داشته ایم آیا این مطلب درست است یا خیر ؟ پزشکم می گوید لکه بینی مسئله مهمی نیست چون تمام موارد بدنم نرمال است واین مسئله در بین بیشتر زنان شایع است به نظر شما من چه کنم بهتر نیست به پزشک غدد مراجعه کنم ؟ آیا به نظر شما برای این مورد پزشک زنان بهتر است یا غدد؟ سوال دیگری هم دارم البته مربوط به همسرم است ایشان مدت چند هفته است بعد از تلاش زیاد نعوظ می شوند و آلتشان زود می خوابد من به ایشان می گویم این ها همه از خستگی ونوع تغذیه وخستگی است یه ایشان توصیه کردم به جای شب رابطه مان را صبح برقرار کنیم وامتحان کردیم وخوب جواب داد در شهر کوچک ما برای این مورد فقط یک پزشک آن هم برای عقیمی وجود دارد آیا می شود به ایشان مراجعه کرد یا به پزشک عمومی مراجعه کنیم . در ضمن آیا می شود برای پرولاکتین ومسائل زنان به پزشک عمومی مجرب مراجعه کنم چون متاسفانه متخصصان زن در شهر ما کم هستند وفقط دوپزشک خوب ومجرب داریم که بسیار شلوغ هستند منتظر پاسخ شما هستم یک دنیا ممنون خدانگهدار
پاسخ : کاربر گرامی در مورد سوال اول شما ابتدا باید علت افزایش پرولاکتین شما و افزایش دوباره ان مشخص شود شاید این افزایش به دلیل وجود آدنوم هیپوفیز باشد بنابراین ابتدا این مساله باید بررسی شود.. اگر دوره درمان را کامل کنید احتمال بازگشت پرولاکتین به حد نرمال زیاد خواهد بود. من هم بانظر پزشکتان در مورد درمان ابتدایی افزایش پرولاکتین موافقم زیرا افزایش این هورومن می تواند موجب عدم تخمکگذاری و پس لکه بینی شود. بنابراین در این وصرت مصرف مدروکسیپروزسترون به تنهایی موثر نخواهد بود هر جند مقادیدر بالای 5 نشان دهنده مثبت بودن ازمایش شماست. 2- همسرتان می توانند به همان پزشک متخصص عقیمی یا ارلووژیست مراجعه کنند. 3- هم متخصص زنان و هم غدد میتوانند اختلال هورمونی شما را درمان کنند. ولی متخصص زنان فعلا اولویت دارند.  [ 1390-09-01 00:37:14 ]
سوال : باسلام آيا استفاده از قرصهاي مترونيدازل سي لاكس سيپروفلوكساسين و پماد زايلا پي با تويز پزشك در دوران شير دهي بلامانع است؟
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، این داروها درصورت تجویز پزشک در زمان شیردهی قابل استفاده هستند.  [ 1390-08-28 08:27:44 ]
سوال : سلام من 35 ساله هستم و قصد باراداری دارم. در آزمایش پروژسترون من کم نشان داده بعلاوه با وجود اینکه داستینکس خوردم شیر قطع نشده. آیا با خوردن ویتامین ب 6 و تصحیح تغذیه میشه بر این مشکلات فائق اومد؟ متشکرم
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،. با توحه به اینکه میزان پروزسترون شما کم بوده احتمالا در سیکل قبلی تخمکگذاری نداشته اید . از انجا که در حال حاضر داستینکس مصرف می کنید. باید مقدار هورومن پرولاکتین را اندازه گیری کنید. تا تاثیر دارو را بر میزان این هورومن ارزیابی نمایید گاهی تغییر دوز دارو کمک کننده است. با این جال خط بعدی درمان نیز استفاده از داروهای محرک تخمکگذاری است. مصرف B6 نیز مفید است.  [ 1390-08-24 22:04:13 ]
سوال : با سلام خدمت شما خانم دکتر عزیز . خانم دکتر من دقیقا روز اول شهریور سقط جنین داشتم و در روز یازدهم باز اقدام به بارداری نمودم میخواستم بدونم که که دوباره باردار میشم یا نه خیلی اضطراب داشتم برای بارداری .روز اول مهر باید پریود میشدم ولی دو روز در میان لکه بینی خفیفی داشتم روز 4 مهر به پزشک مراجعه کردم و ازمایش دادم اما منفی بود الان هم همه حالات بارداری رو دارم ولی با توجه به جواب ازمایش نمیدونم چیکار باید بکنم از وقتی نزدیکی داشتم تا الان که 10 مهر است جمعا شده 31 روز زمانی که ازمایش دادم 25 روز بود تازه اونم اگه هفته اول یا دوم گرفته باشه زمانش کمتره دکتر برام امپول پروژسترون تجویز کرد اما وقتی که زدم لکه بینی هام هم قطع شد حالا به نظر شما من احتمال داره باردار باشم و جواب ازمایش خطا بوده یا زود بوده ؟ یا اینکه نه امیدوار نباشم و اون لکه بینی ها نشانه پریودی بوده به صورت قهوه ای تیره به اندازه یه فندق و دو روز در میان . ازمایش و معلینه هم شدم سالم بودم سونو هم یک ماه پیش دادم که سالم بود و فقط سقط رو مشخص کرد زمان بارداری قبلی هم ماه اول اینجوری بودم ولی سه ماه پریود نشدم مدام سونو و ازمایش میدادم که همه منفی بود دکتر میگفت رحم بزرکتر شده ولی اثری از بارداری نیست دقیقا سر ماه سوم جنین سقط شد و این در صورتی اتفاق افتاد که همه بهم گفتن منفی . جالب اینجا بود که در طول این سه ماه همه حالات بارداری هم داشتم ولی هیچکی متوجه نشد تورو خدا جوابمو زود بدین دارم داغون میشم به خاطر ندانم کاری دکترا بچه دسته گلمو از دست دادم تورو خدا زئد جواب بدین منتظرم .
پاسخ : کاربر گرامی از اینکه سوالتان با تاخیر پاسخ داده می شود متاسفانه حجم سوالها آنقدر زیاد شده که پاسخ دادن به همه آنها نیازمند مدت زیادی است. در صورتی که آزمایش خونتان منفی بوده باردار نیستید. با این حال بهتر است هفته اینده یکبار دیگر آزمایش خونتان را تکرار کنید.  [ 1390-08-24 21:38:33 ]
سوال : با سلام خدمت شما خانم دکتر عزیز شاید سوال من تکراری باشد ولی خواهش میکنم به آن پاسخ دهید چند وقتی است ذهنم خیلی درگیر این سوال شده است . بنده 24 سال سن دارم و مدت سه سال است که ازدواج کرده ام و در طول این سه سال بدون هیچ وقفه ای از قرص ضد بارداری سیپروترون کامپاند استفاده میکنم با توجه به صحبتهایی که راجبع به قرص های ضد بارداری از همه جا میشنوم خیلی نگرانم خواهش میکنم مرا راهنمایی کنید که آیا با مصرف این قرص از باروری من کاسته میشود یا خیر در ضمن من قصد دارم تا 2 سال آینده باردار نشوم با تشکر
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، این دارو معمولا باعث کاهش باروری نمی شود بنابراین نباید نگران باشید. با این حال بهتر است هر 4-5 سال پس از مصرف قرصهای پیشگیری از بارداری ، مدتی روش پیشگیری را به کاندوم تبدیل کنید و یا روش دیگری را که غیر هورمونی است انتخاب کنید و در طی این مدت آزمایشهای مربوط به انعقاد خون و قند خون و .. را انجام داده و خودآزمایی ماهانه پستان را نیز فراموش نکنید.  [ 1390-08-24 21:32:41 ]
سوال : با سلام و عرض تشکر از شما و سایت بسیار عالی شما. من تنبلی تخمدان دارم و تخمدانهایم یزرگ نیز است به طوری که به سختی پریود می شودم و فاصله زیاد می افتد. قصد باردار شدن نیز دارم . یک پسر چهار ساله دارم که الان هم دوست دارم یک فرزند دیگر بیاورم. برای تنبلی تخمدان و درمان بزرگی آن چه راهی مفید است ؟ دکتر برایم قرص مدروکسی پروژسترون تجویز نموده که حتی با خوردن آن نیز پریودم منظم نگردید. من در شهرستان و یک روستا زندگی می کنم که امکان دسترسی حضوری به شما برایم مقدور نیست. واقعا ممنون می شوم که مرا در این زمینه راهنمایی کنید. با تشکر از شما و سایت خوب شما در این زمینه. واقعا راهنمایی های شما مفید است.
پاسخ : کاربر گرامی، ممنون از لطف شما . بهترین کار ابتدا کاهش وزن به صورت منظم و ورزش بویژه در ناحیه پهلوها و شکم است. می توانید به یک پزشک متخصص در شهرستان نزدیک محل زندگیتان نیز مراجعه کنید. تا داروی متفورمین در صورت موافقت ایشان برایتان تجویز شود در بسیاری از موارد تخمکگذاری به صورت خودبخود دوباره آغاز می شود با این حال در صورت عدم تخمکگذاری استفاده از داروهای محرک تخمکگذاری با نؤ پزشکتان برایتان مفید خواهید بود.  [ 1390-08-24 20:05:41 ]
سوال : با عرض سلام و آرزوی کمال، سلامت و آرامش برای شما پزشک خدوم و شریف و بی دریغ... شرح وضعیت من به اختصارِ هرچه ممکن تر: زنی هستم 28 ساله که از سن 20 سالگی متاهلم. از عنفوانِ نوجوانی تشخیص pco داده شد، اما هیچگاه به واسطه خوش خیم و بی ضرر دانستن کیست های ریز توسط پزشک مربوطه، درمان قطعی و مستمر صورت نپذیرفت تا سن 21 سالگی که به واسطه رنج بردن از پرمویی شدید در بدن و نیزخفیف تر در صورت و نیز چاقی غیرژنتیک و یکباره و نیز سایکل های به غایت نامرتب ماهیانه(تقلیل روز افزون به اغلب سالیانه یک بار یا هیچ!) با صلاحدید دکتر غدد از قرص های سیپروترون، سیپروترون کامپاند و اسپیرینولاکتون برای مدت 4 ماه بهره جستم که به واسطه اثر بخشی فراوان سایکل ها نظم گرفته و موهای زائد صورت بسیار بی رنگ و ناپدید شد اما به واسطه مهاجرت ، دسترسی و تهیه آنها برایم غیر ممکن و به واسطه مشغله فراوان و مسامحه بنده پیگیری وضعیت سلامتم تا دو سال پیش نامقدور شد تا اینکه پس از مراجعه به دکترهای متعدد در کانادا، با وجود تشخیص تخمدان تنبل به واسطه سامانه پزشکیِ بسیار سختگیرانه و محافظه کارانه حاکم، از سری داروهای سیپروترون (که بر روی بنده بسیار پراثر بود) بهره نمی گیرند و تنها به دادن قرص Aviane بسنده کردند که هیچ تاثیری بر روی نظم قائدگی و نیز مهم تر رفع پرمویی نداشت که وضعیت تنها وخیم تر شد... وضعیت حال حاضر: پرمویی صورت دیگر "کاملا" به فرمت ریش پرپشت و همه گیر مردانه درآمده(بسیار بسیار ضخیم و در تمامی صورت منتشر) و بدنم نیز چون فرشی پوشیده از مو و بسیار بلند و پر...قائدگی ها در برهه ای که با رژیمی سخت وزنم را کم کردم تا حدودی برگشت(دو یا سه ماه یکبار) و الان هیچ مجددا و ریزش موهای سر بسیار شدت گرفته! (وضعیت سابق: با قد 175 وزن 65، عضو تیم ملی والیبال زنان و دانشجوی برگزیده ریاضی و حال وزن ،110 منفعل و خموده) و اما پرسش: با توجه به تهدید جدی زندگی خانوادگی، حرفه ای و نیز تهدید بی امان روانیِ خودم(انزوا گزینی مطلق و دوری از جملگی فعالیت های اجتماعی) و نیاز مبرم به دریافت مجدد یگانه چرخه اثرگذار دارویی زندگی ام(سه داروی مذکور)، با توجه به اینکه پدر و مادر از اساتید دانشگاه تهران هستند و امکان دسترس به پزشک و دریافت دارو برایشان میسر، شما برای مقابله عاجل با این شرایط که تنها مرا از فازِ "فلج کنندگی" مطلق خارج کند چه میزانی از مصرف ترکیبات سیپروترون و اسپیرولاکتون یا متفورمین دیان را توصیه می فرمایید؟ ( با ضمانت آنکه به زودی کاهش وزن، ورزش و بازگشت به ایران برای مشاوره حضوری با پزشک متخصص را در دستور کار قرار دهم) نیز برای ریزش مو آیا مکمل زینک نیچرمید و ماینوکسیدیل2 یا 5% را توصیه می کنید و یا ترکیبی کارا تر؟ از شما "تقاضامندم" که دوزی متناسب با شرایط بسیار آزاردهنده من توصیه نمایید و مرا از این مهلکه کشنده نجات دهید...با سپاس فراوان و پوزش از اطناب اجباری مطلب
پاسخ : کاربر گرامی بسیار مشروح سوال خود را مطرح کرده اید. متاسفانه بدون بررسی دقیق شرایط شما نمی توان دارویی را تجویز کرد. بررسیهای هورمونی و سونوگرافی لگن وضعیت شما را تاحدود زیادی مشخص می کند.با این حال همانطوری که خودتان هم گفته اید داروهای قبلی مانند سیپروترون و اسپیرونولاکتون براینان موثر بوده است. می توانید با دوز قبلی که توسط پزشکتان در ایران تجویز شده داروها را دوباره شروع کنید. قرصهای دیان یا سیپروترون باید از روز 5 سیکل قاعدگی آغاز شود. اسپرونولاکتون نیز با همن دوز قبلی قابل استفاده است. با نظر پزشکتان می توانید از متفورمین نیز استفاده کنید. این داروها برای نازکتر شدن موهایی که از این پس رویش می کنند مفید ند ولی برای موهای قبلی باید از روشهای برطرف کردن موهای زائد با نظر پزشک متخصص پوست استفاده کنید. مکمل زینک نیز مفید است.  [ 1390-08-24 19:49:44 ]
سوال : من تخمدان پلی کیستیک دارم ماه قبل هیچ دارویی مصرف نکردم درتاریخ پریودبه جای خونریزی لکه بینی داشتم براهمین درروز دوم لکه بینی 2عددآمپول پروزسترون زدم امافرقی نکردیک کارشناس مامایی گفت چون لکه زیادنشده همان راپرودحساب کن وبرهمین اساس برابارداری ازروز 4لکه بینی شروع به خوردن قرص لترازول کردم اما به وسواس افتادم که اگر حامله باشم این قرص چه اثری دارد؟روز2لکه بینی آزمایش بارداری ادراربانوارای که حساسیتش 25میلی اس دادم منفی بود.
پاسخ : کاربر گرامی لترزول نباید در طی بارداری مصرف شود . به نظر من هم می توانید دو روز لکه بینی را به حساب پریود بگذارید ولی فعلا بهترین کار آزمایش خون بارداری است. تا در مورد منفی بودن ان مطمئن شوید.  [ 1390-08-24 19:37:48 ]
سوال : سلام و خسته نباشید.2 روز پیش رفتم سونو و دکتر به من گفت که در هفته 6 و دو روز هستم و یک هماتوم پشت ساک به اندازه 16 وجود داره.من سال گذشته یک حاملگی پوچ هم داشتم.دکتر برام شیاف پروزسترون مقعدی نوشت..درد کمر وحشتناکی هم دارم .به نظر شما درد کمر مربوط به همین هماتومه...........به نظر شما جنین سقط میشه؟من الان استراحت میکنم و هیچ فعالیتی ندارم..ممنون میشم برام دقیقا توضیح بدید.متشکر و منتظرم
پاسخ : کاربر گرامی بهترین کار در جال حاضر استراحت و مصرف شیافهای واژینال یا مقعدی است. فعلا به دلیل هماتوم پشت جفت و کمر درد تهدید به سقط هستید اینکه خونریزی نداشته اید نشانه بسیار خوبی است.در بسیاری از موارد با مصرف شیافهای پروزسترون این خظر برطرف می شود.  [ 1390-08-24 19:23:29 ]
سوال : سلام خانم دکتر خسته نباشید و ممنون از راهنمایی ها و جواب سوالاتون. من مجرد و 25 سال سن دارم. مبتلا به تخمدان پلی کیستیک هستم. مدتی ال دی و مدتی مدروکسی پروژسترون مصرف کردم و در حال حاضر مصرف قرصا رو ترک کردم.این ماه و ماه گذشته پریود نشدم.فکرکنم بخاطر قطع مدروکسی باشه.از پرمویی رنج می برم مخصوصا در ناحیه چانه.طوری که صورتم با مو برداری واقعا زشت شده و جاش میمونه.چند سالی هست که روی باسنم و اطراف مقعد جوش میزنه .جوشایی که گاهی درد هم داره بااینکه سعی می کنم بهداشتو رعایت کنم اما مثل اینکه فایده ای نداره .آیا این جوش زدن به علت بیماری پلی کیستیکه یا علل دیگری داره؟و سوال دیگم اینه که صورتمم جوش میزنه زیاد نه اما اطراف لب بالاییم .کلا پوست بدنم حس میکنم به سمت تیرگی داره میره کل بدنم .و جای لکه ها و جوشها خیلی دیر میره یا نمیره .با موهای زیر نافمم سر سازگاری ندارم اصلا کلا قاطی کردم.خانم دکتر بنظرتون میشه با این شرایط به آینده و ازدواج امیدوار بود خیلی میترسم که جنس مخالف با دیدن فیزیک بدنم منو طرد کنه.تو رو خدا کمکم کنین چیکار کنم با این همه مشکل.امیدی به زندگی هست با این شرایط ؟دارم دیوونه میشم.
پاسخ : کاربر گرامي، ضمن عذرخواهي از تاخير در پاسخگويي به سوال شما. همانطور که خودتان هم گفته ايد مبتلا به تخمدان پلي کيستيک هستيد عوارضي که نام برده ايد همه ناشي از افزايش هورمونهاي مردانه است براي کاهش اين عوارض مي توانيد با نظر پزشکتان متفورممين ديان و اسپيرونولاکتون را شروع کنيد . براي کاهش موهاي قبلي فعلا تنها راه برداشتن انها با الکتروليز يا ليزر است . اما مصرف داروها از رشد موهاي جديد جلوگيري مي کنند. وزنتان را کم کنيد غذاهايتان را با سالاد و بدون سس شروع کنيد ورزش کنيد بويژه در ناحيه کمر و شکم . تا تجمع چربي در اين مناطق کمتر شده و گردش خون بهتر شود. اميدتان را به اينده از دست ندهيد هر روز فرمولهاي دارويي جديدتري به بازار مي ايند و راههاي درمان بيماريها شناخته مي شوند. با اميد خدا از همين امروز ورزش منظم و تغيير رژيم غذايي را در برنامه کارتان قرار دهيد موفق باشيد.  [ 1390-08-18 11:46:46 ]
سوال : سلام خانم دکترازاینکه خالصانه جواب همه رومیدین ممنون.شما گفتیدمن احتمالادچارشلی لگن هستم من مجردم اگه ازدواج کنم بچه بیارم پس لگنم وامیره که.من خیلی به اونجام حساس واهمیت میدم.مشکل من مثله باد معده که ازمقعد میادبیرون اینجوریه امامن واِژنم اینطورمیشه نزدیکه پریودیم.توقسمت توضیحات چگونگی حرکات ورزش کگل ولگن نیست دراز نشست جزو کگل میشه؟ 1-لطفا یک کتاب معرفی کنید که هم درمورداین ورزش وکلا درمورد رابطه زناشوئی مراقبت از ناحیه تناسلی درمورد اینا باشه جامع باشع معرفی کنید ممنون میشم. 2-گفتیدشایدپستان فرعی داشته باشم دکترغددم هم اینوگفت بایدبه چه دکتری مراجعه کنم نزدیک پریودی باشه که متورم بهتره؟درحالت عادی خوبه.3-اسپیرونولاکتون میخورم یکم از چربی پوستم وجوش کم شده اما بااین وضعیتی که من دارم جلو سرم یکم خالی و بدنم پرمو سیپروترون استات بیشتربرام جواب نمیده امادکتر اسپیرونولاکتون نوشته؟مشابه کارشون؟ممنون میشم جواب بدید.
پاسخ : کاربر گرامي، ضمن عذرخواهي از تاخير در پاسخگويي به سوال شما. مطلب مربوط به تمرين کگل در سيستو ل و همنطور تمرين کگل در واژه نامه باروري قسمت اول موجود است. 1- متاسفانه کتابي در مورد اين تمرين نمي شناسم. ولي در اغلب کتابهايي که در مورد ورزشهاي دوران بارداري و پس از زايمان نوشته شده اين مبحث نيز موجود است. 2- در صورت تمايل به برداشتن پستان فرعي مي توانيد با يک جراح عمومي و يا متخصص جراحي پلاستيک که در زمينه جراحيهاي پستان نيز مهارت داشته باشيد مشاوره کنيد. خانم دکتر طباطبايئان در سايت پزشک انلاين نيز پاسخگو هستند. 3- اسپيرونولاکتون فعلا براي شما بهتر از سيپروترون استات است مي توانيد با نظر پزشکتان ديان را هم اضافه کنيد تا نظم پريودتان نيز بهتر شود.  [ 1390-08-18 11:41:12 ]
سوال : سلام.میخوام بگم باردار شده ام وخیلی خوشحالم.اما میترسم دوباره خوشحالیم دوام نداشته باشه.ازتون میخوام برام دعا کنید.دو روز پیش جواب مثبت بارداریمو گرفتم.دیروز رفتم پیش دکتر.ایشون برام شیاف سیکلوژست(پروژسترون)400میلی گرم تجویز کردن.همچنین قرص A.S.A.80.سوالم اینه که شیافمو بهتره از مقعدیا واژن استفاده کنم؟دکترم گفتن بهتره از واژن باشه ولی من به دلیل سقطهایی که پیش از این داشته ام میترسم و دیشب از مقعد استفاده کردم.به نظر شما چیکار کنم؟سوال دومم اینه که قرص A.S.A.80که به دلیل دردی که سمت چپم داشتم دادند خطری برا جنین نداره؟
پاسخ : کاربر گرامي، ضمن عذرخواهي از تاخير در پاسخگويي به سوال شما. من هم اميدورام خوشحالي شما هميشگي باشد. شياف را مي توانيد از مقعد استفاده کنيد البته در صورتي که خونريزي نداشته باشيبد استفاده واژينال بهتر است. قرصASA مي تواند خطر بروز لخته هاي خون در عروق جفتي را کم کند و به همين دليل مفيد است.  [ 1390-08-18 11:12:56 ]
سوال : سلام خانم دکتر عزیزم شما خیلی انسان بزرگی هستید و از خدا میخوام شما رو در بهشت برینش جا بده چون در نهایت لطف به سوالات من و بقیه پاسخ های علمی و صحیح میفرمایید. من 27 سالمه و از اول پریدهای منظمی داشتم اما بعد از چند سال کم کم عقب می افتاد از 1 ماه تا رسید به سالی 2 یا 3 بار. از 18 یا 19 سالگی قرص استروژن و پروژسترون رو یه دکتر ماما برام تجویز کرد بدون اینکه آزمایش هورمونی از من بگیره و فقط سونوگرافیم کرد که تخمدانها و رحم اندازه طبیعی داشتند و مشکلی در سونو نبود تا امسال 8 یا 9 سال مصرف مدام این قرص ها رو داشتم. البته تو این فاصله چند باری شد که از خستگی مصرف این قرص ها، کنارشون میزاشتم و بعد خود بخود پرید میشدم فکر کنم آخرین بار سال 86 بود که بدون مصرف قرص تا چند ماه ، یک ماه در میان پرید میشدم که باز قطع میشد و با مصرف دوباره پرید میشدم.برج 9 سال 85 یه دکتر دیگه که رفتم برام آزمایش fsh نوشت که 120 بود و گفت که من یائسگی زودرس دارم. دوباره دکتر دیگه ای رفتم و برج 12 آزمایش fsh رو دوباره برام نوشتند که اینبار شد 38. اونموقع من نامزد بودم و باکره. باز همان قرصهای قبل رو خوردم تا اینکه سال 89 به یه دکتر معروف مراجعه کردم و ایشون همان پروژسترون قبل ولی استروژن 1.25 رو برام نوشت و چون آماده گی بچه دار شدن نداشتم به علت سفر خارج از کشور همسرم ، قرار شد تا چند ماه بعد ادامه بدم مصرف قرصارو. امسال بعداز 3 سال ازدواج، ماه رمضون بخاطر اینکه شبای قدر پریود نشم چند تا پروژسترون اضافه خوردم بعد که قرصمو قطع کردم با اینکه معمولا 3 روز بعد پریودم شروع میشد، عقب افتاد 2 یا 3 روز و بعد که پریود شدم (4 شهریور)درد شدیدی داشتم که دکتر عمومی رفتم و 3 تا آمپول مسکن زد بهم و 1 ساعت بعدش یه ماده لزج سفید رنگ سفت که خون آلود بود و اندازش نصف کف دستم بود دفع کردم و تا 9 روز پریودم طول کشید چون که از روز پنجم پریودم دیگه قرصامو استفاده نکردم . ماه بعد بدون مصرف قرصهام (6 مهر) پریود شدم. روز چهارم پریود رفتم پیش همون دکتر معروفه و ایشون منو سونو ی واژینال کرد و گفت که در کمال تعجب و معجزه آمیز یه فولیکول 15 میلی متری که در حال رشد هست در تخمدان چپ داری ولی برای آندومترم استرادیول نوشت و با فاصله یک روز بعد دوباره منو سونو واژینال کرد و گفت آندومترت داره بهتر میشه و جدی نیست و فولیکول هم 15.5 شده( روز 6 پریودم) و دوباره برای روز 9 پریودم دوباره سونو کرد منو که گفت فولیکول شده 14 و درجا زده. بعد هم گفت که همون روز 9 پرید آمپول hcg بزنم و نزدیکی هامو ادامه بدم و برای 7 روز دیگه یعنی 16 پریودم آزمایش خون برای اندازه گیری پروژسترون نوشت. 5 روز بعد از تزریق hcg یعنی 14 پریودم کمر درد و درد سمت چپ زیر شکم داشتم که نزدیکی هم داشتیم ولی روز بعد (15پریودم) لکه بینی قهوه ای داشتم که الان 2 روزه ادامه پیدا کرده و قرمز شده و خونریزی متوسط شده. خیلی خیلی نگرانم به زور دکترم رو پیدا کردم وقتی بهشون توضیح دادم که در پی آمپول hcg اینطور شدم خیلی تعجب کرد و گفت که مطمئنی من برات هاش سی جی نوشتم و مطمئنی hmg نبوده که گفتم بله برگش دستمه بعد ایشون که فکر کنم فهمید که چه اشتباهی کرده سریع جمعش کرد و گفت که از اول هم امیدی به این فولیکول نبود در حالیکه ایشون هر دفعه که من پبشش رفتم گفت که معجزه است و جای امید هست. قرار شد که آزمایش خونم که آماده شد برم مطبشون که تا اونموقع من روز 7 این سیکلم میشه و نمیدونم میخوان چیکار کنن. خیلی مطالعه پزشکی دارم و مطالعاتم از سایتهای علمی و کتاب میگن که هاش ام جی باعث رشد فولیکول میشه درحالیکه هاش سی جی باعث آزاد شدن تخمک میشه و اگه هاش سی جی زودتر تجویز بشه فولیکول در حال رشد رو از بین میبره و تخمک نا بالغی آزاد میشه که قدرت باروری نداره! حالا من موندم و افسردگی و اشتباه محض دکترم. نمیدونم الان چه اتفاقاتی داره می افته همونطور که دکترم گفت که نمیشه قطعی گفت چی شده. لطفا کمکم کنید تا از این سرگردونی در بیام من همسر بسیار مهربونی دارم که نمیخوام نا امیدش کنم از بچه دار شدن. لطفا نظرتون رو بفرمایید.
پاسخ : کاربر گرامي، ضمن عذرخواهي از تاخير در پاسخگويي به سوال شما. خواهشمندم از اين پس سوالهايتان را خلاصه بنويسيد تا امکان پاسخگويي به شما و ساير کاربران فراهم گردد. اميدورام در اين سيکل داروهاي مناسبي براي تحريک تخمکگذاري دريافت کرده باشيد همانطور که خودتان هم گفته ايد امپول HMG محرک رشد فوليکولهاست و HCG مشابه LH عمل کرده و موجب تحريک آزاد شدن تخمک مي شود. در اين سيکل داروها را با نظر پزشکتان استفاده کنيد . دليلي براي افسردگي وجود ندارد هنوز جوانيد و راه درازي را در زندگي پيش رو داريد. موفق باشيد.  [ 1390-08-18 11:01:03 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
لیست جدید پایان نامه های بهداشت باروری
گروه متخصصین بهداشت باروری ایران
بیوگرافی
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
About Website
واژه نامه باروری
داروهای رایج
دکتری تخصصی بهداشت باروری
توصیه های بهداشتی در بارداری
مطالب غیر پزشکی
مشاوره تخصصی بهداشت باروری
بارداری و زایمان
تنظیم خانواده و پیشگیری از بارداری
ببماریهای زنان و درمان
خانواده و سلامت
بهداشت جنسی
مطالب و مقالات
معرفی وب سایت
فرم نظرسنجی اولین کلینیک آنلاین تخصصی بهداشت باروری
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences