نقل مطالب در سایتهای دیگر
استفاده از مطالب این سایت تنها با ذکر منبع و نام نویسنده سایت- ، مجاز می باشد
فرم نظرسنجی اولین کلینیک آنلاین تخصصی بهداشت باروری
کاربر گرامی با شرکت در این نظر سنجی ما را در جهت ارتقاء سطح سلامت جامعه یاری کنید.
گالری عکس
از گالری عکس با عنوان باروری انسان در همین صفحه دیدن کنید
سوالات پزشکی کاربران
به دلیل تراکم سوالات و نیز تکراری بودن بسیاری از آنها از کاربران محترم خواهشمندم از طرح سوالات تکراری و به زبان فینگلیش و نیز بیان جزییاتی که قابل طرح در سایت نیست خودداری فرمایند. لطفا پیش از طرح سوال به سوالات مشابه پاسخ داده شده در سایت مراجعه کنید.
درمان واژینیسموس و ازدواج به وصال نرسیده با روشهای جدید درمانی
جهت گرفتن نوبت برای مشاوره و درمان می توانید هر روز از ساعت 14 تا 21 با شماره تلفن 09135633500 و یا 6243397 تماس بگیرید.
درسنامه اختلالات جنسی
کتاب درسنامه اختلالات جنسی نوشته: دکتر شایسته جهانفر- میترا مولائی نژاد نشر سالمی
تغییر نشانی مطب
نشانی مطب دکتر میترا ملائی نژاد متخصص سلامت جنسی و باروری به نشانی زیر تغییر یافت: اصفهان- خیابان حکیم نظامی- ابتدای خیابان محتشم کاشانی- ساختمان معین- طبقه سوم- تلفن: 6296246 شما همچنین می توانید در روزهای دو شنبه و سه شنبه به نشانی زیر مراجعه کنید: اصفهان- خیابان توحید میانی- کوچه بنفشه جنب پارکینگ طبقاتی توحید- مجتمع آسمان طبقه سوم واحد 6- شماره تلفن: 6293942 و شماره همراه برای رزرو نوبت 09335593032
فراخوان از بیماران مبتلا به واژینیسموس
اولین گروه همیاری بیماران واژینیسموس در کلینیک روانی جنسی اصفهان تشکیل شده برای ثبت نام با شماره های 0311-6296246و و 6293942 و شماره همراه 09335593032 تماس بگیرید - نشانی مطب: اصفهان- خیابان حکیم نظامی- ابتدای خیابان محتشم کاشانی- ساختمان معین طبقه سوم می توانید همچنین در روزهای شنبه و چهارشنبه صبح به کلینیک روانی جنسی دانشگاه ع.پ اصفهان در ابتدای خیابان شریعتی از سمت حکیم نظامی مراجعه کنید.
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : *********فوری فوری********با سلام خوردن 2قرص آهن هر شب میتونه تاثیری در روش جلوگیری من که اورژانسی بوده داشته باشه یا نه من برای اضطرابم پروپرانولول از دکتر گرفتم اما میترسم مصرف کنم چون تاپیرش رو در این روش نمیدونم من تو ایام امتحانات هستم و استرس ناشی از ترس از باردار شدنم نمیزاره درس بخونم چه کنم؟ لطفا به سوال من با شماره پیگیری 23002354 مراجعه کنید
پاسخ : کاربر گرامی بهتر است به جای این همه نگرانی به امتحانتان بیشتر فکر کنید با توحه به پاسخی که قبلا به سوالتان داده ام دلیلی برای نگرانی وجود ندارد.  [ 1390-04-05 00:00:00 ]
سوال : باسلام من یکسال است برای بارداری اقدام کرده ام حدود 6ماه قرص لتروزول وامپول اچ سی جی استفاده کردم و2ماه قبل قرص استروزن وپروژسترون وامپول استفاده کردم اما بارداری رخ نداد ولی ماه قبل هیچ دارویی بجر قطره ویتاگنوس فقط چند روز استفاده نکردم الان 11روز از پریودم میگذرد اما پریود نشدم روز هفتم از خون دادم منفی بود ایا ممکن است حامله باشم درغیر این صورت علت تاخیر درپریودم که همیشه منظم بوده است چیست؟
پاسخ : کاربر گرامی، برای اطمینان بیشتر یک هفته بعد آزمایش بارداری بدهید. در صورت منفی بودن می توانید با دریافت پروژسترون ،پریود شوید. یک نوبت بی نظمی پریود نمی تواند مبنای قضاوت باشد و نباید نگرن بود در صئرت تکرار این مساله بررسیهای بیشتر با آرزیابی هورمونی باید انچام گیرد.  [ 1390-04-05 00:00:00 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید.عذر میخوام دوباره وقت شمارو میگیرم .سوالی با کد 77142828 پرسیده تودم که شما لطف کرده و پاسخ دادید و بینهایت سپاسگزارم. خانم دکتر برای باز شدن و شروع دوره پریودم آیا میتونم از قرص اچ دی استفاده کنم ؟ شما در پاسخ به کاربران فرموده بودید قرص مدروکسی پروژسترون و آمپولهایی که برای آغاز دوره استفاده میشه درصورت بارداری احتمال رو افزایش میده.آیا میتونم از قرص آچ دی استفاده کنم و اگر میشه آیا باید به همون شیوه پیشگیری اورژانسی باشه یا روش دستور دیگه ای باید رعایت بشه؟پیشاپیش از پاسخ و راهنماییتون ممنونم.
پاسخ : کاربر گرامی تجویز هر نوع دارو برای شروع پریود باید با دستور پزشک یا ماما باشد. زیرا ابتدا باید احتمال بارداری رد شود. آمپولهای پروژسترونی برای این شرایط بهترند.  [ 1390-04-02 00:00:00 ]
سوال : باسلام .من باکره و26ساله ام.بانامزدسابقم یک تماس سطحی بدون حفاظت داشتم بدین صورت که ابتدابادستش آلت منومالوند وبعد آلتشوروی آلت من گذاشت وکشیدتاارضابشه و من نمیدونم آبی ازاو بهم ریخته یا نه وبعد بادهانش منو مکید وبدجوری دندان گرفت.(قبل ازاین کارهاسیگارهم کشیده بود) من ازهمانروز دچار سوزش شدم ،البته 2روزبعدبه استخرهم رفتم (البته استخرخانوادگی).یک دوره مترونیدازول وپمادکلوتریمازول مصرف کردم ودرآبسرکه نشستم ولی بهبود نیافتم.آزکشت ادرارم سالم بودولی Mucus:manyزده بودوپروتیین هم +3بود (البته من کولیت اولسرودارم وسولفاسالازین مصرف میکنم ومعمولادرادرارم پروتیین دارم).یک دوره هم سیپروفلوکساسین مصرف کردم والان هم روزی 1عددفلوکونازول 150ومترونیدازول مصرف میکنم ام تاثیری نداشته.من ترشحات سفیدوگاهی بیرنگ و درد درناحیه زیرشکم دارم حالا 2سوال دارم: این نزدیکی در20اردیبهشت وچها روز بعدازآخرین روز پریودم بود.من20روزبعد بیبی چک دادم منفی شدوبعدهم پریودشدم. مجدداپنج روز بعدازپاک شدنم این تست منفی شد.آیابازهم امکان بارداری هست؟من دچاراسترس شدیدی شدم واصلادیگه خواب وخوراک ندارم. دوم اینکه به نظرشما مبتلا به چه بیماری مقاربتی شدم وباید چه دارویی مصرف کنم؟گاهی اوقات سوزشم بیشترمیشه وگاهی هم موقع ادرارکردن منو اذیت میکنه.من زخمی رو روی آلتم حس نمیکنم وحتی گاهی ازدرون احساس سوزش وتیرکشیدگی دارم. به نظرخودم دردوران پریودم این سوزشهاکمتربود. التماس میکنم منوکمک کنیدچون خانواده خیلی مذهبی دارم وچون بااین آقامحرم نبودم وبعدش هم نامزدیم بهم خورداگه بفهمن منومیکشندودرشهرکوچکی ام واصلانمیشه برم دکتر.ببخشیداگه زیادی توضیح دادم!واقعاممنونم که این سایت رو گذاشتید. بی صبرانه منتظرپاسخ شماهستم.
پاسخ : کاربر گرامی در مورد بارداری نباید نگران باشید چئن با پریود شدن خطر بارداری برطرف شده است . در مورد عفونت در صورت وجود ترشحات سفید همراه با سوزش عفونت شما قارچی است و مصرف فلوکونازول و استفاده از کرم موضعی کلوتیرمیازول راهکارهای مناسبی است. علت دفع پروتئین باید پیگیری شود بیشتر به نظر می رسد استفاده از دارو علت آن باشد با این جال پیگیری بیشتر توسط متخصص کلیه و مجاری ادرار نیز مفید است فعلا نگران نباشید . درصورتی که بهبود پیدا نکردید نزد یک متخصص زنان بروید.  [ 1390-04-02 00:00:00 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید خدمت شما من درسونو های قبلی ام تخمدان پلی کیستسک داشتم والان بعد از مصرف یکماه متفورمین ومدروکسی پروژسترون جواب سونوگرافی روز 15 پریودم بدین شرح می باشد: ابعاد رحم 31*42*71.اکوی میومتر هموژن است. ضخامت آندومتر5/7 و فاقد توده فضاگیر است. ابعاد تخمدان راست 22*41 و تخمدان چپ 18*36میلی مترمیباشد. ابعاد واکوژنیستی تخمدان چپ طبیعی است. تخمدان راست بزرگ بوده تصویر یک فو لیکول به قطر 21 mmدر آن دیده می شود .علاوه بر آن در هر دو تخمدان تصویر تعداد زیادی فولیکول به قطر 5mm مشهود است.لطف میکنید نتیجه این سونورابه من بگین.دیگراینکه من قبلا کیست بزرگ اصلا نداشتم اما الان باوجود مصرف متفورمین این کیست بوجود آمده آیا علت خاصی دارد؟آیامصرف متفورمین باعث فولیکولهای بزرگ می شود؟ ایا تخمدان پلی کیستیک من اصلا فرقی کرده ؟ بازهم باید دارو استفاده کنم ؟لطف کنید جواب سوالاتم رابدین و مرا راهنمایی کنید که چکارکنم من از اینکه باردارنشم خیلی میترسم.با تشکر از شما
پاسخ : کاربر گرامی، این فولیکول بزرگ نشانه آمادگی تخمدان شما برای تخمکگذاری است بنابراین اصلا بد نیست و نشاندهنده آنست که شما به درمان جواب داده اید ولی همچنان دو تخمدان شما الگوی پلی کیستیک دارند. به مصرف دارویتان ادامه دهید. و در صورت تمایل به بارداری اقدام کنید.  [ 1390-04-02 00:00:00 ]
سوال : سلام من دچار گرفتگی لوله چپم و پرید نامنظم دارم دکترم مدروکسی پروژستون داده.چند وقت بعد از استفاده ممکنه باردار شم؟ با یه لوله هم می شه باردار شد؟
پاسخ : کاربر گرامی به پاسخ سوال مشابه خود در سایت مراچعه کنید.  [ 1390-03-26 00:00:00 ]
سوال : سلام من انسداد لوله چپ رحم و پرید نامنظم دارم دکترم مدروکسی پروژستون داده.معمولا چند وقته جواب میده؟با یک لوله هم می شه باردار شد؟ ممنون
پاسخ : کاربر گرامی مدروکسی پروزسترون در منظم شدن پریود موثر است ولی در انسداد لوله خیر . پس از 3 سیکل در برخی موارد سیکل منظمتر خواهد شد. با این حال با یک لوله نیز می توانید باردار شوید .  [ 1390-03-26 00:00:00 ]
سوال : سلام-من 30 ساله و 20 هفته بارداردارم دوقلو ولی هیچ حرکت جنین ها را احساس نمیکنم آیا طبیعی است؟من لکه بینی و دل درد شدید ندارم ولی دکتر برایم از ابتدا قرص ایزوکسوپرین را تجویز کرده که هنوز هم میخورم همچنین آمپول پروژسترون و پرولوتون هم هر 2 هفته یکبار آیا اینها عوارض جانبی برای جنین ندارند؟قطع قرص ایزوکسوپرین اشکال دارد؟
پاسخ : کاربر گرامی جرکت جنینها باید تا هفته 22 بارداری حس شود بنابراین در صورتی که اخیرا سونوگرافی کرده اید و از سلامت جنینها مطمئن هستید نباید نگران باشید. در مورد ایزوکسوپرین ، این دارو برای کاهش انقباضهای رحمی به کار می رود. و ترجیجا نباید به صورت ناکهانی قطع شود کمی علایم تنفسی همراه با مصرف این دارو طبیعی است. امپول پروزسترون و پرولوتون- هیدروکسی پروزسترون کاپروات- در مواردی که تهدیدبه سقط وجود دارد باید استفاده شود از هفته 20 به بعد که خطر سقط کاهش می یابد دوز این داروها می تواند با نظر پزشکتان کاهش یابد. این دو دارو عوارض اثبات شده ای برای جنین ندارد.  [ 1390-03-20 00:00:00 ]
سوال : سلام شرمنده که اینقدر مزاحمتون میشم سوال قبلیم 93143806 بود و با وجود پرولاکتین بالا نه سردرد دارم نه تاری دید.آزمایشی که دادم شامل موارد زیر بود: TSH:2.6 FSH:6 Prolactin: 43.6 Testosterone:0.4 Estradiol:25 17OH-progesterone :1.2 DHEA-SO4:1.8 LH:7.6 فرمودین باید آزمایش خون بدم.میشه بگید دقیقا چی؟
پاسخ : کاربر گرامی در صورتی که علامتی از سردرد و تاری دید نداردی تنها یکبار دیگر آزمایش پرولاکتین را در صورت تمایل تکرار کنید و سپس داروی داستینکس را شروع کنید.  [ 1390-03-15 00:00:00 ]
سوال : دوستم داراي اختلالات هرمون هاي جنسي هستش. و اين اختلالات مربوط به هرمون پرولاكتين هستش. دوستم ازدواج نكرده . خواستم بدونم عوارض افزايش اين هرمون در بدن چيه؟ و آيا تاثير روي روح و روان دارد يا نه ؟ و آيا اين موضوع روي توانايي باروري دوستم تاثير مي زاره يا نه؟
پاسخ : کاربر گرامی افزایش این هورمون در زنان، موحب اختلالات قاعدگی و در مردان موجب اختلال در اسپرم سازی می شود ونیازمند بررسی بیشتر است اگر افزایش این هورمون با سردرد و تاری دید همراه بوده است ابتدا باید یک عکس از سر و غده هیپوفیز تهیه شود تا موارد مربوط به تومورهای خوش خیم هیپوفیز رد شود.  [ 1390-03-15 00:00:00 ]
سوال : با سلام و پوزش براي سوالات زيادم نگران دوستم هستم . دوستم به اختلالات هرموني مبتلا هستش ، ترشح پرولاكتين در صورتي كه دوستم هنوز ازدواج نكرده . مقدار پرولاكتين خونش 50 واحده . مي خواستم بدونم عوارض وجود پرولاكتين در شرايطي كه دوسام داره چيه؟ و درمانش چيه؟ واينكه طول درمان چقدر طول مي كشه ؟ ممنون
پاسخ : کاربر گرامی این مقدار پرولاکتین نیازمند درمان است بنابراین باید به یک متخصص غدد مراجعه کنند تا بروموکریپتین ویا داتسینکس دریافت کنند در بسیاری از موارد بخوبی به درمان پاسخ می دهند .  [ 1390-03-15 00:00:00 ]
سوال : سلام خانوم دکتر.خسته نباشید.من20 سالمه.اصولا 10 ام هر ماه پریود میشم یه وقتایی هم همراه با تهوعه قبلا زمان پریودیم چند روز پس و پسش میشد ولی الان 3 ماهی میشه که ثابته من 9 تیر کنکور دارم می ترسم اون روز بشم اگه صبح که دارم میرم سر جلسه چه پریود شده باشم چه نه یه قرص پروفن یا ژلوفن بخورم اشکالی نداره؟سر جلسه یاد اوریمو پایین نمی اره؟کدومشو بخورم بهتره؟من یه بار پروفن خوردم حساسیتی بهش ندارم ولی ژلوفنو تا به حال نخوردم
پاسخ : کاربر گرامی قرص بروفن اثری بر حافظه ندارد، می توانید از این دارو استفاده کنید. داروی سنبل طیب نیز علاوه بر اثر آرام بخشی اثر تضعیف کننده بر حافظه ندارد.  [ 1390-03-14 00:00:00 ]
سوال : سلام خانم دکتر عزیز.لطفا منو از نگرانی در بیاورید. سه ماه پیش اقدام به بارداری کردم ولی تا اوایل اردیبهشت هیچ اتفاقی رخ نداد تا اینکه به دلیل دردهای شدید به دکتر مراجعه کردم.به من سونو دادند و بعد قرصهای مترونیدازول و مدروکسی پروژسترون.امروز که تاریخ 4/3/90 است و روز 28 دوره با دردهای مشابه دوران خونریزی دست و پنجه نرم میکنم. حالا خانم دکتر عزیز مشکل من چی بوده ایا اصلا حامله میشم یا نه؟البته در طی مصرف قرصها امیزش هم داشته ام.با تشکر از حرف زدنهای اطرافیان خسته شدم.خواهش دارم سریع تر پاسخ دهید.
پاسخ : کاربر گرامی باید ابتدا بررسی کاملی از نظر سلامت باروری همسرتان با آزمایش اسپرماتوگرام-مایع منی- به عمل اید. نگران نباشید هنوز دیر نشده .نباید این مساله را با دیگران درمیان بگذارید تا حرفهای دیگران آزارتان دهد.  [ 1390-03-14 00:00:00 ]
سوال : با سلام و عرض خسته نباشید. تا حالا از روش پیشگیری کاندوم استفاده می کردیم. قصد تغییر روش رو داشتیم. به دکتر مراجعه کردیم، پیشنهاد استفاده از قرص یاسمین رو داد. تو اینترنت هم به این مطلب بر خوردم: با توجه به عوارض شایع قرصهای ال دی و اچ دی، که دارای لوونورژسترل و اتینیل استرادیول بودند، با تغییر جزء پروژستینی قرصهای ضد بارداری نسل سوم به بازار عرضه شدند. هم اکنون از این دسته دارویی ۴ محصول به طور عمده در داروخانه ها موجود است: ۱٫ مارولون: تولید شرکت ابوریحان به صورت تحتلیسانس دارای دزوژسترل و اتینیل استرادیول می باشد. ۲٫ دزوسپتیو: تولید شرکت ایران هورمون و دارای دزوژسترل و اتینیل استرادیول می باشد. ۳٫ یاسمین: ساخت شرکت بایر و دارای دروسپیرنون و اتینیل استرادیول. ۴٫ بلارا: ساخت شرکت گروننتال و دارای کلرمادینون و اتینیل استرادیول. برای بررسی و بیان تفاوت این داروها به مقایسه جزء پروژستینی این دارو می پردازیم: دزوژسترل یک اتینیل پروژستین بسیار مشابه پروژسترون است که دارای تفاوت هایی مانند حذف گروه کتونی کربن شماره ۳ می باشد. متاسفانه این ماده باعث ایجاد لخته های خونی در مصرف کنندگان می باشد و از ۲۰۰۷ توسط سازمان نظارت بر غذا و داروی آمریکا ممنوع شده است! حتی گفته شده عوارض کنتراسپتیو های نسل دوم از این دارو کمتر است. اما متاسفانه در ایران همچنان به عنوان داروی ایمن تبلیغ، توزیع و مصرف می شود! دروسپیرنون یک پروژستین صناعی است که بسیار مشابه اسپیرنولاکتون است. در بیمارانی که برای درمان آکنه اسپیرنولاکتون مصرف می کنند، یا افرادی که سطح سرمی پایین پتاسیم دارند یا کسانی که تحت درمان با دیورتیک ها هستند و یا مشکلات کبدی دارند باید با احتیاط مصرف شود. اما کلرمادینون، یک پروژستینوژن (پیشساز پروژسترون) و در بدن تبدیل به پروژستین می شود. این دارو دارای کمترین اثر افزایش وزن در بین داروهای ذکر شده در بالاست. (تمام قرص های ضد بارداری به خاطر جزء پروژستینی، باعث افزایش وزن می شوند، اما دزوژسترل و لوونورژس ترل این اثر را افزایش می دهند.) به نظر می رسد در بین داروهای موجود در حال حاضر در بازار دارویی کشور بهترین انتخاب قرص بلارا Belara باشد. منبع:http://www.iranpharmacists.ir/?p=961 نظرتون در مورد انتخاب بین یاسمین و بلارا چیست؟
پاسخ : کاربر گرامی مواردی که اینجا آورده اید قبلا در سایت مظرح شده است انتخاب نوع قرص بستگی به شرایط فیزیکی و نیز وضعیت مالی شما دارد . قرصهای گرانتر گزینه های خوبی برای تداوم مصرف نیستند زیرا ممکن است فرد قادر به تهیه همیشگی قرصها نباشد. ولی در صئرتی که توانایی خرید قرص را دارید در صورت نگرانی در مورد افزایش وزن می توانید از یاسمین یا بلارا استفاده کنید عوارض پوستی یاسمین کمتر است و تهوع کمتری نیز ایجاد می کند.  [ 1390-03-14 00:00:00 ]
سوال : با سلام و تشکر بابت اینکه سوالم رو پاسخ دادین. لطف میکنین اگر این ار هم پاسخم رو بدین.*** میخواستم سوال کنم تست بتا چند ساعت بعد از رابطه جواب صخیخ رو نشون میده؟ حدود 100 ساعت بعد رابطه و تقریبا 30 ساعت بعد از خوردن 2 عدد قرص اووسیز احتمال خطا وجود داره یا نه؟***و اینکه من هنوز پریود نشدم لازمه قرص پروژسترون بخورم؟ بازم ممنون
پاسخ : کاربر گرامی تست بتا HCG 1 هفته مانده به دوباره به پریود شدن می تواند بارداری را نشان دهد البته دقت این تست با مشخص شدن تیتر میزان هورمون و نیز وقتی پریود به تعویق افتاده بیشتر می شود. بنابراین نباید چند ساعت پس از امیزش منتطر باشید تستتان جواب بدهد، تنها راه پیشگیری از بارداریدر 72 ساعت اول، روش اورژانس است. در صورت مصرف روش اورژانس دیگر دارویی مصرف نکنید تا پریود شوید.  [ 1390-03-14 00:00:00 ]
سوال : با سلام و خسته نباشي من حدود يك ماه است كه يه سقط خود به خود در هفته ششم داشتم . مي خواستم بدونم بهترين زمان براي بارداري مجدد كي ميتونه باشه و آيا قبل از اقدام براي بارداري آزمايش خاصي من و شوهرم بايد انجام دهيم و سوال ديگرم اين است كه چه چيزي مي تواند علل سقط باشد با اينكه من قرص اسيدفوليك را از سه ماه قبل خوردم و با خوردن قرص مدروكسي پروژسترون پريديم تنظيم بوده ؟ در ضمن آيا بارداري با استفاده از قرص لتروزول منجر به سقط مي شود ؟
پاسخ : کاربر گرامی، می توانید پس از 6 ماه برای بارداری مجدد اقدام کنید. علل سقطهای زودرس بسیار متنوع است از اختلالت ژنتیکی گرفته تا مصرف بیش از حد قهوه و سیگار و ... در طی بارداری نباید همزمان از لترزول استفاده کرد ولی این دارو با نظر پزشک برای تحریک تخمکگذاری استفاده می شود.  [ 1390-03-14 00:00:00 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید. خانمی 27 ساله هستم. یک دختر 6ساله دارم و قصد بارداری مجدد دارم. دارای پریودهای نامنظم می‌باشم. در سونوگرافی که اخیرا انجام دادم در روز 15بعد از پریود، اطلاعات زیر داده شد. اندازه و اکوی رحم طبیعی؛ اکو و ضخامت اندومترطبیعی و ضخامت اندومتر 5 میلیمتر است. ابعاد تخمدان 22در 39 و ابعاد تخمدان چپ 32 در 42 می‌باشد. فولیکول‌های متعدد پریفرال با قطر کمتر از 10 میلیمتر در هر دو تخمدان دیده شد. و در نهایت در نتیجه اعلام شده که یافته‌های سونوگرافیک مطرح کننده pcod می‌باشد. آیا با توجه به این سونوگرافی می‌شود گفت که من دارای تخمدان پلی کیستیک می‌باشم و برای بارداری من مشکل به وجود می‌آید. آیا قرص مدروکسی پروژسترون به همراه کلومفین باعث کمک به بارداری می‌شود؟
پاسخ : کاربر گرامی، مصرف کلومیفن به عنوان محرک تخمک کذاری می تواند مفید باشد ولی در صورتی که می توانید برای بارداری صبر کنید. می توانید با کاهش وزن از طریق رزیم مناسب و متفورمین شانس بارداریتان را بدون استفاده از قرصهای محرک تخمکگذاری امتحان کنید.  [ 1390-03-14 00:00:00 ]
سوال : با سلام من خانمی 22 ساله هستم.حدود چند ماه پیش به دلیل عقب افتادن سیکل ماهانه ام نزد پزشک مراجعه کردم (همیشه سیکل نا منظم داشته ام) و او برای من ازمایش نوشت وقتی ازمایش را دادم گفت هورمون پرولاکتین خونت بالاست.(پرولاکتین خونم 845 بود). یک قرص برایم نوشت که شبی یک عدد میخورم. میخواستم بپرسم با توجه به این که ما قصد بچه دار شدن داریم ایا این هورمون مانع مادر شدن من میشود؟ لطفا کمکم کنید و بگویید چکار کنم؟؟؟ با تشکر
پاسخ : کاربر گرامی افزایش هورمون شیردهی- پرولاکتین می تواند مانع از تخمکگذاری و بارداری شوید بنابراین باید مقدار ان را کاهش داد تا بارداری صورت بگیرد در بسیاری از موارد درمان با داروی داستینکس و یا بروموکریپتین به خوبی صورت می گیرد.  [ 1390-03-14 00:00:00 ]
سوال : سلام.من مدتی بود خونریزی غیر طبیعی و پریود نا منظم داشتم.هم سونو انجام دادم هم آزمایش خون.جوابش این بود:رحم در وضعیت آنته ورسه در ابعاد 73*28*43 با اکوی میومتر نرمال دبده شده.ضخامت آندو متر 7 میلیمتر. در آزمایش خون هم تتها چیزی که نرمال نبود پرولاکتین بود.که 43 بود در حالیکه نرمالش بین 1.2تا 25 هست من مجردم و 24 سالمه.خیلی نگرانم ممنون میشم اگر نظرتون رو بگید. تخمدان راست به ابعاد 33*18 میلیمتر مختص بزرگتر از طبیعی و تخمدان چپ به ابعاد 28*19 با اکوی پارانشیمال طببیعی دیده شد.فضای کلدوساک آزاد است.
پاسخ : کاربر گرامی،به نظر میر سد شما دچار افزایش هورمون شیردهی - پرولاکتین هستید که موجب بی نظمی قاعدگیتان نیز شده بنابراین برای کاهش این هورمون پس از بررسیهای لازم باید داروی داستینکس دریافت کنید.  [ 1390-03-14 00:00:00 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید و تشکر بابت کار بزرگی که انجام میدید.سوالی ازحضورتون داشتم که تا حدودی از میون سوالات دیگرون جواب رو پیدا کردم اما نه کامل.من و همسرم که در دوران عقد بسر میبریم اواخر فروردین رابطه ای در حد معاشقه و هم آغوشی (بدون دخول و در حد تماس ) داشتیم و من بدلیل ترس از مایع قبل از انزال از قرص اچ دی ( 2 قرص با هم و 12ساعت بعد2قرص دیگه که در نوبت دوم به دلیل تهوع مجدد2قرص دیگه خوردم) و بعد از 7 روز پریود شدم که 8 روز طول کشید . خونریزی طبیعی بود .الان حدود 12 روزه پریود من عقب افتاده ،البته 2بار قبل از پریود و 20روز بعد از پایان پریود و همچنین 9روز بعد از تاخیر درپریود(2 روز پیش) تست بارداری خانگی انجام دادم که همگی منفی بودند. با این تفاسیر و اینکه من گاهی در پریودهام قبل از عقد تاخیر داشتم و آزمایشاتی که دادم سالم بودن و میگفتن احتمالا استرس هست و قرص مدروکسی پروژسترون میخوردم 2ماه، آیا احتمال بارداری هست؟ممکنه بدلیل مصرف قرصها باشه؟میتونم مجدد از قرصهای اچ دی استفاده کنم؟ آیا تستهای خانگی قابل اعتمادند؟
پاسخ : کاربر گرامی احتمال بارداری مربوط به سیکل قبلی بوده در این سیکل در صورتی که آمیزش نداشته اید نباید نگران باشید. در سیکل پس از مصرف قرصهای اورژانس ممکن است اختلالاتی در سیکل مشاهده شود. تستهای خانگی چندان قابل اعتماد نیستند در سوالات دیگر کاربران و واژه نامه باروری در این مورد توضیحاتی داده ام. در صورت نگرانی می توانید تست بتا بدهید.  [ 1390-03-14 00:00:00 ]
سوال : سلام میبخشید خانم دکتر امپول یا قرص پروزسترون که برای منظم شدن پریود میزنم آیا در جنسیت بچه تاثیری داره؟ ممنون
پاسخ : کاربر گرامی مطالعه کافی در این زمینه وجود ندارد. فعلا نباید نگران باشید.  [ 1390-03-14 00:00:00 ]
سوال : سوال اول : سلام.من مدتی بود خونریزی غیر طبیعی و پریود نا منظم داشتم.هم سونو انجام دادم هم آزمایش خون.جوابش این بود:رحم در وضعیت آنته ورسه در ابعاد 73*28*43 با اکوی میومتر نرمال دبده شده.ضخامت آندو متر 7 میلیمتر. در آزمایش خون هم تتها چیزی که نرمال نبود پرولاکتین بود.که 43 بود در حالیکه نرمالش بین 1.2تا 25 هست من مجردم و 24 سالمه.خیلی نگرانم ممنون میشم اگر نظرتون رو بگید. تخمدان راست به ابعاد 33*18 میلیمتر مختص بزرگتر از طبیعی و تخمدان چپ به ابعاد 28*19 با اکوی پارانشیمال طببیعی دیده شد.فضای کلدوساک آزاد است. پاسخ : کاربر گرامی،به نظر میر سد شما دچار افزایش هورمون شیردهی - پرولاکتین هستید که موجب بی نظمی قاعدگیتان نیز شده بنابراین برای کاهش این هورمون پس از بررسیهای لازم باید داروی داستینکس دریافت کنید. [ 1390-03-14 ] ممنون از جوابتون،یعنی اینکه تخمدان سمت راستم بزرگه مشکلی نیست؟؟(تخمدان راست به ابعاد 33*18 میلیمتر مختص بزرگتر از طبیعی و تخمدان چپ به ابعاد 28*19 با اکوی پارانشیمال طببیعی دیده شد.فضای کلدوساک آزاد است. )دلیلش چی میتونه باشه؟به پرولاکتین ربطی داره؟منظورتون از بررسی لازم چیه؟؟آزمایشی چیزی باید بدم؟؟
پاسخ : کاربر گرامی همانطرور که قبلا هم نوشته ام. شما باید ابتدا بررسی لازم در مورد علت افزایش هورمون پرولاکتین را انجام بدهید این بررسی شامل یک آزمایش خون است. و در صورت سردرد و تاری دید یک عکسبرداری از سرو سپس مصرف قرص داستینکس برای درمان افزایش پرولاکتین.  [ 1390-03-14 00:00:00 ]
سوال : 1-با سلام.چند روز بعد از پروئید احتمال بارداری وجود دارد . ؟ 2-در پیشاب اسپرم وجود دارد یا خیر ؟ 3-در دوران بارداری زن پروئید میشودیا خیر؟ 4 - قرص اورژانسی hd وld بدون نسخه پزشک میشه از دارو خونه گرفت یا خیر؟ 5 - این قرص ها تا چند روز بعد از ..جواب میدهند؟
پاسخ : کاربر گرامی مواردی که پرسیده اید بارها در سوالات این سایت پاسخ داده شده است به مطالب موجود در سایت مراجعه کنید.  [ 1390-03-14 00:00:00 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید یکی از دوستانم حدود 2 ماه هست که عقد کرده که در روزهای آخر پرید روز ششم ( پرید ) از پشت ( مقعد ) با همسرش تماس داشته است و شک دارند که مایه منی وارد شده یا نشده است مایه منی آیا اگر وارد شود یا نشود امکان بارداری وجود دارد واقعاً نگران هستند چون ایشان عضو سایت نیستند من این سوال را مطرح کردم و واقعاً از شما به دلیل بی پروا مطرح کردن سوالاتم پوزش می طلبم چون به قول معروف پزشک امین انسان ها می باشد آیا ایشان باردار هستند درصورت بارداری از قرصی باید جهت جلوگیری استفاده کنند از بذل عنایت شما کمال تشکر و قدردانی را دارم خواهشمندم جواب سوال من را زودتر بدهید ***
پاسخ : کاربر گرامی می توانند از روش ائرژانس به روشی که در مقاله پیشگیری اورژانس آمده است استفاده کنند . در این روش نیز نیاز به پیشگیری از بارداری هست.  [ 1390-03-04 00:00:00 ]
سوال : سلام خانم دکتر.من بشدت نگرانم. دوره پرید من تو 3ماه گذشته 27 روز ، 29 روز و 30 روز بود. آخرینبار 20 فروردین پریود شدم. 7 اردیبهشت و 18 اردیبهشت رابطه بدون دخول داشتم. 20 اردیبهشت یه مقدار کم خون دیدم(2بار در یک روز).چندماه پیش هم بعد از رابطه اینطوری شده بودم. 20 اردیبهشت بعد از مشاهده خون بلافاصله قرص پروفن برای جلوگیری از درد پریود خوردم.17 اردیبهشت هم 1 کپسول مفنامیک اسید خورده بودم. اما از 20 اردیبهشت تا امروز هیچ اثری از خون نیست. در ضمن منی وارد واژن نشده و فقط به تماس پیشاب با واژن کمی احتمال میدم. از 20 اردیبهشت تا الان خیلی استرس دارم. میخواستم بپرسم با این توصیفات احتمال بارداری وجود داره ؟ تاخیر پریودم به چه دلیلی میتونه باشه؟
پاسخ : کاربر گرامی امکان بارداری با مایع پیش از منی نیز وجود دارد. با این حال این خونریزی حفیف می تواند ناشی از پریود نیز باشد . در صورت تعویق پریود بیش از 1 هفته برای آزمایش بارداری اقدام کنید.  [ 1390-02-27 00:00:00 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
لیست جدید پایان نامه های بهداشت باروری
گروه متخصصین بهداشت باروری ایران
بیوگرافی
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
About Website
واژه نامه باروری
داروهای رایج
دکتری تخصصی بهداشت باروری
توصیه های بهداشتی در بارداری
مطالب غیر پزشکی
مشاوره تخصصی بهداشت باروری
بارداری و زایمان
تنظیم خانواده و پیشگیری از بارداری
ببماریهای زنان و درمان
خانواده و سلامت
بهداشت جنسی
مطالب و مقالات
معرفی وب سایت
فرم نظرسنجی اولین کلینیک آنلاین تخصصی بهداشت باروری
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences