نقل مطالب در سایتهای دیگر
استفاده از مطالب این سایت تنها با ذکر منبع و نام نویسنده سایت- ، مجاز می باشد
فرم نظرسنجی اولین کلینیک آنلاین تخصصی بهداشت باروری
کاربر گرامی با شرکت در این نظر سنجی ما را در جهت ارتقاء سطح سلامت جامعه یاری کنید.
گالری عکس
از گالری عکس با عنوان باروری انسان در همین صفحه دیدن کنید
سوالات پزشکی کاربران
به دلیل تراکم سوالات و نیز تکراری بودن بسیاری از آنها از کاربران محترم خواهشمندم از طرح سوالات تکراری و به زبان فینگلیش و نیز بیان جزییاتی که قابل طرح در سایت نیست خودداری فرمایند. لطفا پیش از طرح سوال به سوالات مشابه پاسخ داده شده در سایت مراجعه کنید.
درمان واژینیسموس و ازدواج به وصال نرسیده با روشهای جدید درمانی
جهت گرفتن نوبت برای مشاوره و درمان می توانید هر روز از ساعت 14 تا 21 با شماره تلفن 09135633500 و یا 6243397 تماس بگیرید.
درسنامه اختلالات جنسی
کتاب درسنامه اختلالات جنسی نوشته: دکتر شایسته جهانفر- میترا مولائی نژاد نشر سالمی
تغییر نشانی مطب
نشانی مطب دکتر میترا ملائی نژاد متخصص سلامت جنسی و باروری به نشانی زیر تغییر یافت: اصفهان- خیابان حکیم نظامی- ابتدای خیابان محتشم کاشانی- ساختمان معین- طبقه سوم- تلفن: 6296246 شما همچنین می توانید در روزهای دو شنبه و سه شنبه به نشانی زیر مراجعه کنید: اصفهان- خیابان توحید میانی- کوچه بنفشه جنب پارکینگ طبقاتی توحید- مجتمع آسمان طبقه سوم واحد 6- شماره تلفن: 6293942 و شماره همراه برای رزرو نوبت 09335593032
فراخوان از بیماران مبتلا به واژینیسموس
اولین گروه همیاری بیماران واژینیسموس در کلینیک روانی جنسی اصفهان تشکیل شده برای ثبت نام با شماره های 0311-6296246و و 6293942 و شماره همراه 09335593032 تماس بگیرید - نشانی مطب: اصفهان- خیابان حکیم نظامی- ابتدای خیابان محتشم کاشانی- ساختمان معین طبقه سوم می توانید همچنین در روزهای شنبه و چهارشنبه صبح به کلینیک روانی جنسی دانشگاه ع.پ اصفهان در ابتدای خیابان شریعتی از سمت حکیم نظامی مراجعه کنید.
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با سلام خدمت شما من براي مدت يك سال و نيم بدون وقفه قرص جلوگيري مصرف مي كردم بعد از اون يكماه قرص مصرف نكردم و بعد مجددا از روز اول پريودم قرص بلارا مصرف كردم در روز دهم مصرف قرص نزديكي داشتم . اما از روز 19 مصرف قرص در حالي كه 2 عدد قرص دربسته باقي مانده دچار لكه بيني شدم و امروز كه روز بيستم مصرف قرص است لكه بيني من شديد تر شده نميدانم كه علت اين لكه بيني چيست و آيا بايد مصرف قرص را قطع كنم يا مشكل خاص ديگري بوجود آمده .
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،مصرف قرص را حتی با وجود لکه بینی باید ادمه دهید. گاهی در برخی موارد همزمان با مصرف اولین دوره قرصهای پیشگیری این موراد رخ میدهد. که نگران کننده نیست.  [ 1391-01-25 22:43:07 ]
سوال : باسلام وخسته نباشی.من دختری 21ساله هستم وحدود 10ماه است که ازدواج کرده ام.وهنوزرابطه ای باشوهرم نداشته ام.میخواستم بهترین روش جلوگیری ازبارداری رابرایم توضیح دهید.چون اطلاعات درست وکاملی ندارم.ممنون.
پاسخ : کاربر گرامی نمی دانم منظورتان از رابطه نداشتن این است که رابطه همراه با نزدیکی نداشته یاد یا نه در این صورت علت آن باید برسی شود شاید ترس از نزدیکی عامل ان باشد. برای اشنایی با روشهای پیشگیری از بارداری مطالب مربطو به انواع روشها را در سایت به دقت مطالعه کنید. فعلا کاندوم ویا قرص روشهای مناسبی برای شما به نطر می رسند.  [ 1391-01-25 22:42:57 ]
سوال : سلام،تازه عقد کردم و با نامزدم چند بار رابطه داشتم. دوسوال:اول این که با معاشقه و قبل از دخول ترشحاتم زیاده اما موقع دخول و بعد از یکبار ارضا خیلی واژنم خشک میشه؛چرا؟چکار کنم؟ دوم قبلا با کسی رابطه نداشتم و کاری هم نکردم که پردم پاره شده باشه؛خونریزی مشکوکی هم نداشتم؛اما وقتی اولین بار (و چند بار بعد اون) نامزدم آلتش رو داخل واژنم گذاشت خونریزی نداشتم فقط فشاربه دیواره واژن بود،مانعی هم حس نکردم.یعنی پرده نداشتم یا حلقویه؟از اولین رابطمون 3 ماه گذشته اگه الان پیش ماما برم برای تشخیص معلوم میشه کی پاره شده؟نامزدم چیزی نمیگه اما نمیخوام باخودش فکر کنه شایدبا کس دیگه رابطه داشتم که پردمو برداشته
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،1- کاهش ترشحات ممکن است ناشی از ترس و اضطراب شما باشد در صورت نگرانی می توانید جهت مشاوره حنسی به نشانی موحود در سایت مراجعه کنید 2- احتمالا پرده شما از نوع ارتجاعی بوده است. می توانید جهت معاینه به یک پزشک یا ماما مراحعه کنید ایشان اسیب ایحاد شده را بررسی کرده و زمان تقریبی آنرا مشخص خواهند کرد. نگران نباشید  [ 1391-01-25 22:40:18 ]
سوال : من پريود نامنظمي دارم شده بعضي وقتا 40 روز بين پريودام فاصله باشه،من تو روز 7 پريودم با نامزدم يه معلشقه داشتيم كه از پشت التش رو گذاشت رو باصنم نمي دونم پيشابش ريخته روم يا نه اما مي دونم ارضا نشده بوده آيا احتمال حاملگي هست؟يه 2 روز بعدشم اي منيش ريخت رو شورتم با توجه به اينكه شورت خودمم به خاطر ترشحات بدنم خيس بود ممكن هست از شورت رد كنه و حامله بشم؟در ضمن باكره هم هستم و سريع رفتم پاك كردم آبشو و شورتمو عوض كردم،اما ماه بعد از اين رابطه 1 هفته زودتر هم پريود شدموآيا ديگر احتمال حاملگي از بين مي رود؟
پاسخ : کاربر گرامی در صورت پریود شدن خطر ارداری در سیکل قبل گذشته است از یک روش مطمئن پیشگیری از بارداری استفاده کنید.  [ 1391-01-25 22:33:36 ]
سوال : سلام.من درعرض یک هفته 2باازروش اورژانسی وازقرص لونژیل استفاده کرده ام.که ازمصرف دوم یک هفته میگذره اما هنوزپریود نشده ام وخیلی نگرانم.ممکنه چون 2بادریک ماه استفاده کرده ام جواب ندهد.خواهش میکنم هرچه سریعترجوابموبدهید.باتشکر
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، بلی ممکن است اثر قرصها کاهش یافته باشد با این حال فعلا تا یک هفته پس از آخرین قرص منتظر پریود باشید در صورت تاخیر بیش از این مدت آزمایش خون بارداری بدهید.  [ 1391-01-25 22:32:27 ]
سوال : با سلام ببخشید من در بهمن ماه رژیم گرفتم و در همین مدت پریود شدم که میزان خونریزیم کم بود و مجدادا بعه از یک هفته از اتمام پریودیم دباره پریود شدم که بعد از 10 روز هنوز پریود هستم چه قرصی بخورم که خونریزیم قطع شود . و متاهل هستم ...
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، فعلا تنهامصرف قرص اهن برای پیشگیری از خونریزی توصیه می شود در برخی موارد همزمان با رژیمهای سخت درجاتی از بی نظمی قاعدگی مشاهده می شود در صورت تکرار این امر در سیکل بعدی برای بررسی مراجعه فرمایید.  [ 1391-01-25 22:28:34 ]
سوال : سلام.خسته نباشید.من با نامزدم از پشت رابطه داشتیم ولی اصلا دخول نداشتیمو منی ایشون روی من ریخت حدود 3 ساعت بعد من یک قرص لونژیل و 12ساعت بعد هم یکی دیگه خوردم.شروع آخرین پریودم روز 20بهمن بوده و در تاریخ 4اسفند با همسرم نزدیکی داشتم.حالا امروز که 21اسفنده و زمان پریودمه یه خونریزی خیلی کم داشتم.دیروز و امروز هم از بی بی چک استفاده کردم و منفی بود.خیلی نگرانم.خواهش می کنم زودتر جواب بدید.آیا احتمال حاملگی هست؟
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، د ر صورت خونریزی احتمال بارداری شمادر سیکل قبلی گذشته است.  [ 1391-01-25 22:26:48 ]
سوال : سلام.کودکی 1.5ساله دارم ودوباره حامله شدم الان اول هفته پنجمم روش جلوگیریم کاندوم بوده نمیدونم چی شد که حامله شدم.میخوام سقط کنم دکتر گفته 3تا پروستادین بزن میخواستم بدونم رو شیرم اثر میذاره یا نه؟لازمه از شیر بگیرمش.عوارض این امپول چیه.ممنون
پاسخ : دوز پروستادین توصیه شده کمی بالاست. نیازی به قطع شیردهی نیست ولی حتما با پزشکتان در مورد دوز و عوارض دارو مشورت کنید ضمن اینکه انجام سقط با این شرایط توصیه نمی شود. زیرا عوارض این آمپول زیاد است.  [ 1391-01-25 22:25:39 ]
سوال : سلام سال نو مبارک من وهمسرم یک سال ه تلاش میکنیم بچه دار شیم من 29 سالمه همسرم 39 ساله ازمایشهای اولیه قبل از بارداریم هم نرمال بوده بعد از4 ماه تلاش وعدم بارداری دکتر قرصهای تحریک کننده تخمدان دادند که باز هم نشد عکس رنگی رو توصیه کردند که بعد از اون هم نتیجه نرمال وخوب بود اما الان یک ماه بعد از عکس رنگی هستم ومتاسفانه الان دقیقا در موعد پریودم لکه بینی دارم (من پریود کاملا منظمی دارم) و احساس میکنم که حتما این ماه هم پریود میشم در این صورت باوجود این که منو همسرم هردو سالمیم(تست اپرم ایشون هم قابل قبول بوده) چرا بارداری برام رخ نمیده ؟ سپاس فراوان
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، نگران نباشید شانس باروری درهر ماه حداکثر 25 درصد است. فعلا با نظر پزشکتان اقدام برای بارداری را ادامه دهید. فعلا تا یک سال پس از اقدام برای بارداری نمی توان تشخیص ناباروری برای شما گذاشت .  [ 1391-01-25 22:23:28 ]
سوال : با سلام خانم دکتر من در هفته 21 بارداری ازمایش 50 گرم کلوکز انجام دادم که قند خونم بعد از خوردن 50 گرم کلوکز 180 بود دکترم گفت قندت بالا است یک هفته بعد ازمایش 3 ساعته گلوکز دادم که نتایج ان به شرح زیر است قند ناشتا 80 یک ساعت بعد 151 دو ساعت بعد 146 و سه ساعت بعد 136 دکترم گفت مشکلی نیست ایا به نظر شما هم همینطور است یا باید رژیم بگیرم؟ایا در ماههای بعد باز هم لازمه دوباره ازمایش تست تحمل گلوکز را بدهم؟
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،آزمایش تحمل گلوکز شما نرمال است. درصورت داشتن علایم خطر مانند جاقی و نیز دیابت در بستگان درجه تکرار آزمایش ویا آزمایش قند خون 2 ساعت پس از مصرف غذا نیز می تواند مفید باشد در غیر این صورت تنها کم کردن کربوهیدرانهای مصرفی یعنی مواد نشاسته ای سودمند خواهد بود.  [ 1391-01-25 22:21:02 ]
سوال : باسلام وخسته نباشيد خدمت خانم دكتر عزيزم من14روزپس ازقاعدگيم كه طبق سونووكيتهاي تخمك گذاري روزروزتخمك گذاريم بود نزديكي داشتم ومن وهمسرم از هر نظر سالميم احتمال اينكه باردار باشم تاچه حدي است؟ امروز24روزازاولين روز قاعدگيم ميگذره ايا ميشه ازمايش خون براي بارداري داد يا نه؟ من صبحم سوالمو مطرح كردم وجوابي نگرفتم اولين باري است كه سوال ميپرسم خواهش ميكنم جواب بديد.ممنون
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،شانس باروری در هر سیکل حداکثر 25 درصد است. حدودی یک هفته مانده به تاریخ پریود بعدی می توانید ازمایش خون بارداری بدهید. ولی بهترین زمان همزمان با تاریخ پریود است.  [ 1391-01-25 22:17:13 ]
سوال : با سلام.ایا ویروس اچ ای وی در بزاق دهان وجود دارد؟ایا امکان انتقال اچ ای وی از طریق بوسیدن و رابطه جنسی دهانی هست؟ایا استفاده از کاندوم در رابطه جنسی دهانی توصیی می شود؟با تشکر.
پاسخ : کاربر گرامی در برخی گزارشها انتقال عفونت hiv از طریق نوع خاصی ار بوسه به نام بوسه فراانسوی که با تماس طولانی مدت بزاق همراه است گزارش شده ولی در حالت عادی این ویروس از طریق بزاق منتقل نمی شود اما استفاده از کاندوم در همه موارد مشکوک توصیه می شود. شانس انتقال بیماری به بار ویروسی یعنی تعداد ویروسها در خون فرد مبتلاو تماس خونی یا تماس با مایعات جنسی بستگی دارد.  [ 1391-01-25 21:25:18 ]
سوال : با عرض سلام .آیا نزدیکی در هر شب احتمال بارداری را کم می کند یا ایرادی ندارد
پاسخ : کاربر گرامی خیر منعی ندارد البته در فاصله زمانی نزدیک به تخمک گذاری آمیرش در فاصله هر 36 ساعت یکبار پیشنهاد می شود. تا کیفیت مایع منی حفظ شود  [ 1391-01-25 21:20:37 ]
سوال : با سلام.حدود 60روز پیش با نامزدم نزدیکی داشتیم به طوری که دخول صورت نگرفت.دچار خستگی ناگهانی و کمر درد شدید شدم.از لحاظ اخلاقی بسیار بهانه گیر و تند خو شده ام.ایا اینها میتواند دلایلی بر بارداری باشد؟قاعدگی قطع نشده است.لطفا راهنمایی کنید بسیار نگرانم هم من و هم نامزدم در شرایط بدی از لحاظ روحی قرار گرفتیم. باتشکر
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، خیر هیجکدام از مواردی که نام برده اید دلیلی برای بارداری نیست. بلکه نگرانی شما از بارداری باعث ترس و اضطراب و علایم خلقی در شما شده. در صورتی که به صورت منظم پریود می شوید دیگر هیچ دلیلی برای نگرانی وجود ندارد برای بررسی سایر علل این اختلال خلقی به یک روانپزشک مراجعه کنید.  [ 1391-01-25 21:19:12 ]
سوال : سلام . من در دوران بلوغ به خاطر اطلاعات كم و از سر كنجكاوي زمان اولين پريودم انگشتمو به واژنم بردم الان كه 23 سالم شده ميترسم بكارتم آسيب ديده باشه سوالم اينكه اگه بكارت آسيب ديده باشه توسط پزشك ماهر يا پزشكي قانوني دليل اين آسيب ديدگي قابل تشخيص هست؟يعني ميتونن تشخيص بدن كه آسيب ديدگي به دليل چيزي غير از رابطه جنسي بوده؟
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،نگران نباشیدممکن است پرده شما از نوع ارتجاعی بوده باشد. با این حال معاینه توسط پزشک قانونی و یا مامای ماهر نگرانی شما را تا حدود زیادی از بین خواهد برد.  [ 1391-01-25 21:16:47 ]
سوال : باسلام-من22سال دارم و3سال توی عقدم به تازگی سونوگرافی رفتم و نوشته بقایای فولیکول16میلیمتری درطرف راست دیده شد. رحم متمایل به چ÷ می باشد.آیا مشکلی هست؟برای بارداری مشکل ایجاد میکنه؟به امیدخدا 3ماه دیگه عروسیمه.خیلی نگرانم
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، هیجکدام از موارد ذکر شده نگران کننده نیست. شما تخمک گذاری داشته اید و باقی مانده یک فولیکول در تخمدان شما موجود است تمایل رحم به سمت جپ نیز در برخی خانمها وحود دارد و مانعی برای بارداری نیست. عروسیتان مبارک  [ 1391-01-25 21:14:50 ]
سوال : با سلام ، 38 ساله و عضو هيئت علمي دانشگاه هستم 5 ماه است كه ازدواج كرده ام با توجه به سنم و نيز شرايط كاري بسيار مايلم كه در بارداري اول فرزند 2 قلو داشته باشم خواهشمندم در اين خصوص راهنمايي فرماييد
پاسخ : با سلام همکار گرامی، به علت اینکه بارداری دوقلو با افزایش شانس مشکلاتی مانند خونریزی در مادر و نیز افزایش ناهنجاریهای جنینی و خطرات برای جنین ها همراه است.هرگز استفاده از دارو برای دوقلوزایی را توصیه نمی کنم مگر اینکه برای تحریک تخمک گذاری این امر ضرورت داشته باشد. بارداری بی خطری داشته باشید.  [ 1391-01-25 21:12:30 ]
سوال : سلام من در پریودی نزدیکی داشتم بدون کاندوم بود واسپرم وارد رحم من شد و بعد از 5ساعت از قرص اورزانسی استفاده کردم می خواستم بدون احتمال حاملگی در من وجود دارد ؟متشکرم
پاسخ : کاربر گرامی نزدیک در طی پریود از نظر شرعی حرام است علت این امر افزایش احتمال عفونت در طی این دوره است بنابراین توصیه می شود به بهداشت حنسی و سلامتی خود اهمیت بیشتری بدهید. با مصرف قرصهای اورژانساحتمال بارداری در شما به میزان زیادی کاهش می یابد.  [ 1391-01-25 21:09:14 ]
سوال : با سلام من 33 سالمه و در هفته 22 بارداری 60 کیلو وزن دارم در این هفته که سونوگرافی دادم همه چیز جنین طبیعی بود فقط یه میوم(فیبروم) به اندازه 21 میلیمتر در رحمم مشاهده شده هیچ گونه علامت خونریزی و دردی ندارم در ضمن به دلیل سقط های قبلی از آمپول هپارین و قرص آ.اس.آ استفاده می کنم و هفته ای یک بار آمپول پرولاکتین می زنم. آیا برای بچه می تونه ضرر داشته باشه و این داروها باعث تشدید فیبروم میشه یا نه ؟ راهنمایی فرمایید ؟
پاسخ : کاربر گرامی، فکر نمی کنم آمپول پرولاکتین دریافت کنید احتمالا منظورتان امپول پروزسترون است. این داروها را باید با نظر پزشکتان مصرف کرده و در صورت هر نوع علامتی از کاهش انعقاد خون با پزشکتان مشورت کنید. این داروها فعلا برای بارداری شما لازم بوده و اسیبی به جنین وارد نمی کند. وجود فیبروم بدون خونریزی و درد در بارداری نگران کننده نیست.  [ 1391-01-25 21:06:05 ]
سوال : با سلام خانم دکتر من بلافاصله پس از اتمام دوره ام رابطه بدون پیشگیری داشتم وبعد از مصرف قرص اورژانس اوسیز 7 روز بعد پریود شدم ولی پس از 7 روز خونریزی تمام نشد فقط مقدارش خیلی کم شد تا اینکه در تاریخ معین دوباره پریود شدم ایا این خونریزی طولانی و طول کشیدن ان عوارض قرص بوده یا مشکلی دارم؟ ؟(در ضمن دوران عقدیم و باکره ام اولین باری بود که قرص مصرف می کردم تا به حال هم هیچ مشکلی نداشتم پریود هام هم همیشه منظم بوده دکتر هم نرفتم )
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، بلی این نوع خونریزی می تواند از عوارض قرص باشد با این حال در صورت تکرار این مساله درس یکل بعد حتما به پزسک یا ماما مراجعه کنید.  [ 1391-01-25 21:03:31 ]
سوال : به نام خداوند بهارآفرین با اهدا سلام من 6ماه باردارم و قصد عزیمت به عمره را دارم لطفا نظر خودرا در خصوص این مسافرت باتوجه به وضعیت ام عنوان فرمایید متشکرم
پاسخ : کاربر گرامی برای مسافرت به جچ در طی بارداری باید دقیقا معانیه شده و بروز هر نوع عامل خطری در شما بررسی شود. پیشنهاد می کنم در این مورد حتما با پزشکتان مشورت کنید . زیارت قبول.  [ 1391-01-25 21:02:01 ]
سوال : سلام.من 23سالمه.روز 3اسفند دوعدد قرص لوونورژسترل خوردم.امروز که 21اسفند هست با نامزدم نزدیکی کردیم وچون مَشکوک بودم دوباره همون قرص رو دوتا با هم خوردم.آیا مشکلی داره توی یک ماه دوبار از این قرص مصرف کنم؟اثربخشی داره؟؟ ((اگه جوابمو بدین ممنون میشم،دارم از نگرانی میمیرم
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، تنهایکبار در هر سیکل باید از قرصهای اورژانس اتسفاده شود. فعلا منتظر خونریزی باشید در صورت خونریزی احتمال بارداری در این سیکل گذشته است.  [ 1391-01-25 21:00:07 ]
سوال : سلام من رابطه ای داشتم که منی وارد مقعدشد و احتمال زیاد روی مهبل هم ریخته ایشون روزبعدپریودشدند و خونریزی داشتن؛ باتوجه به اینکه رابطه یک روزقبل ازپریودبوده آیا احتمال بارداری وجود دارد؟ تورو خدا زوده زود جواب بدین ممنون
پاسخ : کاربر گرامی در صورت پریود شدن احتمال بارداری گذشته است این روش به دلیل عوارض بعدی توصیه نمی شود.  [ 1391-01-25 20:58:42 ]
سوال : با سلام خدمت خانم دکتر. من حدودا 6ماه پیش آزمایش پاپ اسمیر دادم که در قسمت exudate:moderate نوشته شده و بقیه نرمال است. مدتی بعد از آزمایش دچار سوزش شدید و ترشحات بسیار زیاد شدم. به پزشک مراجعه کردم تشخیص عفونت ویک زخم بسیار کوچک داده شد. از همان ماه هر ماه کرم و دارو مصرف کردم. ولی بعد از مصرف دوباره عفونت برمی گردد و پزشک گفته زخم احتیاجی به فریز ندارد. با توجه به اینکه در حال اقدام برای بارداری هستم و انواع دارو ها را تا به حال استفاده کردم، اکنون برای درمان این عفونت مزمن باید چه کار کنم؟ با تشکر
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،با توحه به نتیجه آزمایش احتمالا دجار عفونت وازینال بوده اید. عفونت مزمن در صورت درمان صحیح نیازمند استفاده از کرایو نیست. برای نتیجه گیری بهتر می توانید با نظرپزشکتان از طریق کشت ترشحات و یا پاپ اسمیر عامل بیماری را دقیقا مشخص کرده و داروی مناسب را دریافت کنید پس از درمان برای بارداری اقدام کنید.  [ 1391-01-25 20:57:41 ]
سوال : آیا زنان یائسه شده و حدود 65 سال توانایی جنسی خویش را برای ازدواج با مردان جوان را از دست داده اند و آیا همانند زنان جوانتر تماس جنسی لذت بخشی را بوجود خواهند آورد و آیا نیاز به معاشغه بسیاری طولانی برای ایجاد لذت از سوی مرد لازم است و آیا ضرر جسمی به مرد وارد میشود؟
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، معاشقه طولانی مدت به هیچ فردی آسیب نمی زند اما برای افزایش کیفیت روابط زناشویی زوح می توانتد با آموزش کافی رابطه بهتری داشته باشند. در صورت یائسگی زن، می تواند از داروهای متاسب برای بازسازی مخاط واژن استفاده کند . در ضمن برخی از خانمها در زمان یائسگی با توحه با از بین رفتن ترس از بارداری لذت بیشتری را تجربه می کنند.  [ 1391-01-25 20:55:09 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
لیست جدید پایان نامه های بهداشت باروری
گروه متخصصین بهداشت باروری ایران
بیوگرافی
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
About Website
واژه نامه باروری
داروهای رایج
دکتری تخصصی بهداشت باروری
توصیه های بهداشتی در بارداری
مطالب غیر پزشکی
مشاوره تخصصی بهداشت باروری
بارداری و زایمان
تنظیم خانواده و پیشگیری از بارداری
ببماریهای زنان و درمان
خانواده و سلامت
بهداشت جنسی
مطالب و مقالات
معرفی وب سایت
فرم نظرسنجی اولین کلینیک آنلاین تخصصی بهداشت باروری
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences