نقل مطالب در سایتهای دیگر
استفاده از مطالب این سایت تنها با ذکر منبع و نام نویسنده سایت- ، مجاز می باشد
فرم نظرسنجی اولین کلینیک آنلاین تخصصی بهداشت باروری
کاربر گرامی با شرکت در این نظر سنجی ما را در جهت ارتقاء سطح سلامت جامعه یاری کنید.
گالری عکس
از گالری عکس با عنوان باروری انسان در همین صفحه دیدن کنید
سوالات پزشکی کاربران
به دلیل تراکم سوالات و نیز تکراری بودن بسیاری از آنها از کاربران محترم خواهشمندم از طرح سوالات تکراری و به زبان فینگلیش و نیز بیان جزییاتی که قابل طرح در سایت نیست خودداری فرمایند. لطفا پیش از طرح سوال به سوالات مشابه پاسخ داده شده در سایت مراجعه کنید.
درمان واژینیسموس و ازدواج به وصال نرسیده با روشهای جدید درمانی
جهت گرفتن نوبت برای مشاوره و درمان می توانید هر روز از ساعت 12 تا 14 با شماره تلفن 09135633500 و 09335593032یا 36293942 و 36296246 تماس بگیرید.
درسنامه اختلالات جنسی
کتاب درسنامه اختلالات جنسی نوشته: دکتر شایسته جهانفر- میترا مولائی نژاد نشر سالمی
تغییر نشانی مطب
نشانی مطب دکتر میترا ملائی نژاد متخصص سلامت جنسی و باروری به نشانی زیر تغییر یافت: اصفهان- خیابان حکیم نظامی- ابتدای خیابان محتشم کاشانی- ساختمان معین- طبقه سوم- تلفن: 36296246 شما همچنین می توانید در روزهای دو شنبه و سه شنبه به نشانی زیر مراجعه کنید: اصفهان- خیابان توحید میانی- کوچه بنفشه جنب پارکینگ طبقاتی توحید- مجتمع آسمان طبقه سوم واحد 6- شماره تلفن: 36293942 و شماره همراه برای رزرو نوبت 09335593032
فراخوان از بیماران مبتلا به واژینیسموس
اولین گروه همیاری بیماران واژینیسموس در اصفهان تشکیل شده برای ثبت نام با شماره های 0311-6296246و و 6293942 و شماره همراه 09335593032 تماس بگیرید - نشانی مطب: اصفهان- خیابان حکیم نظامی- ابتدای خیابان محتشم کاشانی ساختمان معین طبقه سوم. , توحید میانی کوچه بنفشه چنب پارکینگ طبقاتی توحید- مجتمع آسمان- طبقه سوم واحد 6 شماره 031-36293942
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : سلام/ببخشیدایا نزدیکی بازن حامله واسه بچه اش خطر ی ایجاد نمیکنه؟تاچه ماهی میشه این کارو انجام داد؟اگه روش خاصی داره راهنماییم کنید ممنون
پاسخ : کاربر گرامی به مطلب روابط زناشویی در طی بارداری در سایت مراجعه فرمایید.  [ 1391-02-05 23:24:33 ]
سوال : سلام،وقتتون بخیر. آیا مصرف داروی اسپیرونولاکتون 25 به مدت تقریبأ 3ماه،هر شب، میتواند باعث اشتباه در نتیجه تست بارداری شود(babay check)؟ متشکرم.
پاسخ : کاربر گرامی گزارشی از اثر مثبت کاذب اسپیرونولاکتون بر تست بارداری گزارش نشده ولی در صورت نگرانی برای اطمینان خاطر می توانید تست خون بدهید.  [ 1391-02-05 23:00:21 ]
سوال : لطفااااااااااااااااااااااااااا جواب بدین.با سلام. چند دفعه سوال کردم اما جواب ندادین.خواهش می کنمممممممم.من 1 سال اقدام به بارداری کردم اما حامله نشدم 2 ماه پشت سر هم آمپول زدم و یک ماه قرص لتروزل مصرف کردم اما حامله نشدم. شوهرم آزمایش دادند مشکلی نبود، خودم هم سونوی رنگی داخلی شدم همه چیز طبیعی بود و من عادت ماهانه منظم دارم 28 روزه،اما ماه پیش که آمپول زدم 4 روز دیر کردم و این ماه که قرص مصرف کردم 1 روز زودتر پریود شدم با این اوصاف پس چرا من حامله نمی شم؟ آیا من نابارورم؟ شما چه پیشنهادی دارین؟
پاسخ : کاربر گرامی، نگران نباشید در هر ماه حداکثر شانس باروری 25 درصد است در صورتی که هم شما و هم همسرتان مشکلی ندارید استفاده از داروهای محرک تخمک گذاری که مصرف کرده اید به زودی باعث موفقیت بارویر شما خواهد شد درحاتی از بی نطمی قاعدگی با وجود مصرف لترزول و امپول HCG در سیکل قبلی غیر طبیعی نیست.  [ 1391-02-05 22:54:39 ]
سوال : سلام.دختری23ساله و مجردهستم.براساس درخواست پزشک معالج پوست وموی خودآزمایش هورمونی انجام دادم که نتیجهprolactinمن ازرنج مناسب که1.2-28.5میباشد بالاترو 32 ng/mlمیباشد.ونتیجهDHEA-SO4ازرنج مناسب آن که0.37-2.71میابشدبالاترو5.4میباشد.براساس تحقیقاتی که انجام دادم فقط تونستم اطلاعاتی ازprolactin بدست بیارم ولی هیچ اطلاعی ازDHEA-SO4از طریق اینترنت بدست نیاوردم.میخواستم لطف کنیداطلاعاتی دربارهDHEA-SO4به من بدهیدو بگیدچیست و بالابودن میزان آن باعث چه مشکلی برای من میشود؟واینکه براساس نتیجهprolactinمن آیاامکان ناباروری من درآینده وجوددارد؟خواهش میکنم سریعترجواب سوالاتم رو بدیدچون خیلی مضطرب و نگرانم.تشکر
پاسخ : کاربر گرامی همانطوری که خودتان هم می دانید پرولاکتین هورمون شیردهی و DHEAS04 دی هیدرو اپی اندرستندیون سولفات یعنی نوعی هورمون مردانه است که توسط غده فوق کلیه ترشح می شود افزایش این هورمون می تواند با پرمویی همراه باشد. افزایش پرولاکتین نیز می تواند تخمک گذاری شما را با مشکل مواجه کنید ولی افزایش هیچکدام از این دو به معنی ناباروری نیست بلکه لزوم کنترل از طریق کاهش هرمونها را با دارو نشان می دهد. پزشک شما برایتان احتمالا دو داروی داستینکس و دیان را تجویز خواهند کرد البته برای تجویز هر دارویی حتما باید سیار موارد از جمله الگوی تخمدانی شما نیز بررسی شود.  [ 1391-02-05 22:51:13 ]
سوال : با سلام خدمت دكتر مولايي نژاد . من 25 ساله هستم . در هفته 12 بارداري هستم. نتايج اولين سونوگرافي را گرفتم. لطفا نرمال موارد زير را در هفته 12 ذكر نماييد. BPD HC AC FL در ضمن وزن تخميني جنين در هفته 12 چقدر بايد باشد. دراين سونوگرافي وزن جنين 56 گرم ذكر شده است. با تشكر از زحمات بي دريغتان
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما. اندازه ها در 12 هفتگی به شرح زیر می باشدBPD:20mm-HC:70-AC:63-وزن جنین با هفته بارداری سازگار است. ضمنا اندازه های گفته شده همه تخمینی و با درصدی از خطا همراه است.  [ 1391-01-31 02:15:19 ]
سوال : فوووووووووووووووووووری سلام من 19 اسفند 90 شروع پریودم بوده. در روز 21 نزدیکی از پشت بین دو باسن و بدون دخول حتی در مقعد داشتم برای اطمینان دو عدد لورنژستریل به فاصله دوازده ساعت خوردم. 24 پریود من تمام شد و 25 که سه روز از خوردن قرصها میگذشت مقداری خونریزی داشتم. الان 27 فروردیت است و یک ماه گذشته با نوجه به اینکه نامزدی من بهم خورده من واقعا از لحاظ روانی در تنگنا هستم چون هنوز پریود نشده ام. آیا من با توجه به رابطه عدم دخول حتی از مقعد و خوردن قرض باردار هستم؟ من برای پوستم از راکوتان استفاده میکنم آیا به این قرص ارتباطی دارد؟
پاسخ : کاربر گرامی در صورتی که خونریزی داشته اید احتمال بارداری منتفی است. دلیلی برای نگرانی با توجه به روش صحیح مصرف قرصهایی اورژانس وحود ندارد.  [ 1391-01-28 23:50:00 ]
سوال : سلام من زنی 35 ساله هستم وهمسرم بدو رضایت من 4 روز پیش وازکتومی کرده ومن دلم بچه میخواد چیکارکنم که ماه بعد حامله بشم الا روزاول پریودم هست لطفا جواب بدهید خیلی ازلحاظ روحی به هم ریخته ام مرسی.......
پاسخ : کاربر گرامی به پاسخ سوال مشابهتان مراجعه کنید.  [ 1391-01-27 23:59:39 ]
سوال : سلام. خانم دکتر سوالم اینه که من زمان نزدیکی با همسرم لذتم کم نیست که باعث بشه به ارگاسم نرسم ولی مشکلم اینه که حتما باید هنگام نزدیکی همزمان کلیتوریسم را با انگشتم مالش بدم تا به ارگاسم برسم. می خواستم بدونم که میشه بدون انجام این کار به ارگاسم برسم یا اینکه مشکل دارم؟ یا این قضیه طبیعیه؟
پاسخ : کاربر گرامی حدود 40 درصد خانمها فقط از طریق تحریک کلیتوریس به ارگامس می رسندو این مساله غیر طبیعی نیست.  [ 1391-01-27 23:58:05 ]
سوال : با عرض سلام وخسته نباشید لطفا جواب سوال منو زودتر بدهید خیلی استرس دارم قبلا هم سوال کردم همسرمن بدون رضایت من وازکتومی کرده میخواستم بدونم چنددرصداحتمال داره من که در ماه اول وازکتومی بارداربشم و چه کارکنم که بارداربشم تا دیر نشده؟لطفا جواب بدهید................
پاسخ : کاربر گرامی متاسفانه آمار دقیقی در این مورد موحود نیست ضمن اینکه این مورد به کیفیت مایع منی همسرتان پیش از عمل وازکتومی وابسته است. می توانید با نظر همسرتان برای بارداری اقدام کنید.  [ 1391-01-27 23:56:33 ]
سوال : سلام ببخشید اگر 5 روز از پریودم گذشته باشه میتونم تست بارداری بدم معلوم میشه یا نه ممنون
پاسخ : کاربر گرامی به این سوال بارها در سایت پاسخ داده شده بله همزمان با روز اول پریود به تعویق افتاده نیز می توانید آزمایش خون بدهید.  [ 1391-01-27 23:54:41 ]
سوال : سلام و درود فراوان طریقه مصرف قرص مدرکسی پرژوسترون چگونه است ؟ لطفا کامل توضیح دهید مچکرم
پاسخ : کاربر گرامی برحسب نظر پزشکتان معمولا ده روز در یک سیکل در نیمه دوم سیکل تجویز میشود. به دستور پزشکتان عمل کنید.  [ 1391-01-27 23:53:11 ]
سوال : salam man 4mahe namzad kardam vali ghabl az aghd pe pesari rabete dashtam hala alan didam ke bardaram va sene janinam 5mahe ast yani man az tarighe zena bardar shodam khahesh mikonam mara rahnamayi konid chikar konam chejori in bache ra seght konam
پاسخ : کاربر گرامی از حدود توانایی من خارج است. متاسفم.  [ 1391-01-27 23:51:02 ]
سوال : من ازخیلی چیزها در روابط جنسی بی خبربودم که درسایت شما خواندم و کاملا آگاه شدم. اتفاق یک باراست همیشه و قبل ازانجام هرکاری خوب راجع به آن فکرکنید تا پشیمان نشوید روابط جنسی شوخی نیست ونبایدآن را بی هیچ ملاحظه ای انجام داد؛ ایدز و بارداری های ناخواسته و بیماری های عفونی و... سلامتتان و روح و روانتان را برای لذتی کوتاه و بدون پیشگیری به خطرنندازین
پاسخ : کاربر گرامی ممنون از لطفتان اگر همین مفهوم خویشتنداری و مراقبت از خود را سایر کاربران سایت نیز از مطالب برداشت کنند من به نتیحه کارم رسیده ام. موفق باشید.  [ 1391-01-26 12:50:22 ]
سوال : خانم دکتر لطفا به سوالم جواب بدین ممنون میشم
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،با توجه به حجم بالای سوالات به سوال شما به زودی پاسخ داده خواهدشد.  [ 1391-01-26 00:52:15 ]
سوال : سلام.خسته نباشید ادامه سوال قبلم که گفتم مدت پریودم طولانی شده یادآوری کنم که باکره هستم و چند روزه قسمت پهلو و تحتانی شکمم کم درد دارد خواهش میکنم سریع پاسخ دهید با تشکر
پاسخ : کاربر گرامی ممکن است دجار عفونت ادراری باشید ووجود علایمی مانند سوزش و تکرر ادرار را در خودتان چک کنید و در صورت وجود به پزشک مراجعه کنید.  [ 1391-01-26 00:51:12 ]
سوال : سلام خانم دکتر پس کی سوالمو جواب میدین دق کردم از بس منتطر موندم
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،با توجه به حجم بالای سوالات به سوال شما به زودی پاسخ داده خواهدشد.  [ 1391-01-26 00:49:32 ]
سوال : سلام لطفا جواب سوال من و بدید می ترسم دیر بشههههههههههههههههههههه واقعا ممنونم از لطفتون
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،با توجه به حجم بالای سوالات به سوال شما به زودی پاسخ داده خواهدشد.  [ 1391-01-26 00:49:08 ]
سوال : سلام لطفا ًبه سوالم باکد6500754جواب بدهید.با تشکر
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،با توجه به حجم بالای سوالات به سوال شما به زودی پاسخ داده خواهدشد.  [ 1391-01-26 00:48:29 ]
سوال : با سلام . من خانمي 30 ساله هستم كه حدود 2 ماه است عروسي كرده ايم و در هر بار نزديكي درد زيادي دارم (البته نزديكي با كاندوم انجام مي شود) . و آلت مردانه همسرم به قول خودش فقط قسمت كمي از آن وارد مهبل مي شود و بخاطر درد زيادي كه من دارم سعي بر ورود بيشتر نمي كند . . حال سئوالي كه براي من پيش آمده اين است : در هنگام نزديك چه اندازه از آلت مرد وارد مهبل شود ؟ و اينكه وجود اين گونه درد ها عادي است و به مرور زمان كم مي شود ؟ يا بايد به پزشك مراجعه كرد ؟ لطفا مرا راهنمايي كنيد.با تشكر از شما .
پاسخ : کاربر گرامی به مطلب وازینیسموس در سایت مراجعه کنید. در صورت تحریک مناسب درد شما کاهش خواهید یافت. آلت مردانه می تواند تا دوسوم و بیشتر وارد وازن شود. برای مشاوره می توانید با شماره مشاوره حضوری در سایت تماس بگیرید.  [ 1391-01-26 00:48:02 ]
سوال : سلام خانم دکتر من 27هفته است که باردارم درطول بارداری ازدارچین درچایی استفاده کردم اونم به مقدارکم،می خوام بدونم برابچه ضررندارد؟
پاسخ : کاربر گرامی خیر عارضه خاصی ثابت نشده است.  [ 1391-01-26 00:44:57 ]
سوال : سلام خانمدكتر مي خواستم بدونم چرا سئوال بنده با شماره پيگيري 12112225 را هنوز جواب نداده ايد؟ با تشكر
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،با توجه به حجم بالای سوالات به سوال شما به زودی پاسخ داده خواهدشد.  [ 1391-01-26 00:43:51 ]
سوال : ادامه سوال- آیا عفونتم برطرف نشده اما دکتر با معاینه گفت زخم ندارم دیگر چه کنم نگرانم آیا بارداریم را عقب بیندازم ؟ با وجود آزمایشات هورمونی نرمال و نرمال و تیرویید کم کار که تحت نظرم ؟ عسل تزریق کنم داخل واژنم؟ آیا داروها زخم ایجاد کرده؟ آیا این حالت روی بارداریم اثر میگذارد؟ بسیار از لطفتان ممنونم
پاسخ : کاربر گرامی در صورتیکه عفونتتان درمان شده می توانید بریا بارداری اقدام کنید مصرف اسید فولیک را فراموش نکیند. نمی دانم جه کسی توصیه غیر علمی تزریق عسل داخل واژن را به شما کرده است این کار علاوه بر خظر شوک- خطر مسمومیت با بوتولیسم را نیز به دنبال دارد.  [ 1391-01-26 00:42:45 ]
سوال : سلام دکتر عزیز - 5 ماه پیش سقط داشتم دو ماه بعد معینه شدم بدلیل عفونت کم 40 مترونیدازول و کرم وازینال مصرف شد نزدیک پریودم پس از نزدیکی منی خونابه ای خارج شد با چند روز لکه بینی قهوه ای خفیف بع از پریود و بعد از نزدیکی مجدد منی قهوه ای خارج شد بدون لکه بینی مجدد معاینه شد 60 مترونیدازول و کرم کلوتری دو درصد داده شد (به علت وجود زخم کوچک) حال برای بارداری اقدام کرده ام 27 ماه پیش پریود شدم امروز پس از نزدیکی منی باز قهوه ای رنگ خارج شد آیا من باردارم؟ آیا رحمم ضعیف شده؟ادامه سوال درسوال بعدی
پاسخ : کاربر گرامی علت خونریزی پس از نزدیکی زخم دهانه رحم به دلیل عفونت است. توصیه می شود جهت بررسی و معاینه و احتمالا کرایو یا فریز کردن با پزشکتان مشورت کنید.  [ 1391-01-26 00:40:18 ]
سوال : ادامه سوال- آیا عفونتم برطرف نشده اما دکتر با معاینه گفت زخم ندارم دیگر چه کنم نگرانم آیا بارداریم را عقب بیندازم ؟ با وجود آزمایشات هورمونی نرمال و نرمال و تیرویید کم کار که تحت نظرم ؟ عسل تزریق کنم داخل واژنم؟ آیا داروها زخم ایجاد کرده؟ آیا این حالت روی بارداریم اثر میگذارد؟ بسیار از لطفتان ممنونم
پاسخ : کاربر گرامی تزریق عسل داخل واژن هرگز توصیه نمی شود . زیرا خطر بوتولیسم و مسمومیت را به همراه دارد.  [ 1391-01-26 00:38:45 ]
سوال : سلام من با شریکم 2 روز بعد از پایان پریود شدن نزدیکی داشتم و در پایان هنگامی که قصد خارج کردن داشتم الت من بدون کاندوم بیرون امد و متوجه شدم که سر کاندوم بیرون است و منی کامل درون کاندوم ریخته شده که موقی بیرون کشیدن کاندوم چند قطره منی بر روی پاهای او ریخته شد که سریع ان را شستشو داد. پریود قبلی او 35 روزه بوده و الان 30 روز از زمان نزدیکی میگذرد و فقط احساس شراعط قبل از قاعدگی را دارد اما هنوز پریود نشده آیا امکان حاملگی هست؟
پاسخ : کاربر گرامی احتمال بارداری هست . در صورت تعویق پریود،بهترین کار آزمایش خون بارداری است.  [ 1391-01-26 00:37:30 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
لیست جدید پایان نامه های بهداشت باروری
گروه متخصصین بهداشت باروری ایران
بیوگرافی
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
About Website
واژه نامه باروری
داروهای رایج
دکتری تخصصی بهداشت باروری
توصیه های بهداشتی در بارداری
مطالب غیر پزشکی
مشاوره تخصصی بهداشت باروری
بارداری و زایمان
تنظیم خانواده و پیشگیری از بارداری
ببماریهای زنان و درمان
خانواده و سلامت
بهداشت جنسی
مطالب و مقالات
معرفی وب سایت
فرم نظرسنجی اولین کلینیک آنلاین تخصصی بهداشت باروری
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences