نقل مطالب در سایتهای دیگر
استفاده از مطالب این سایت تنها با ذکر منبع و نام نویسنده سایت- ، مجاز می باشد
فرم نظرسنجی اولین کلینیک آنلاین تخصصی بهداشت باروری
کاربر گرامی با شرکت در این نظر سنجی ما را در جهت ارتقاء سطح سلامت جامعه یاری کنید.
گالری عکس
از گالری عکس با عنوان باروری انسان در همین صفحه دیدن کنید
سوالات پزشکی کاربران
به دلیل تراکم سوالات و نیز تکراری بودن بسیاری از آنها از کاربران محترم خواهشمندم از طرح سوالات تکراری و به زبان فینگلیش و نیز بیان جزییاتی که قابل طرح در سایت نیست خودداری فرمایند. لطفا پیش از طرح سوال به سوالات مشابه پاسخ داده شده در سایت مراجعه کنید.
درمان واژینیسموس و ازدواج به وصال نرسیده با روشهای جدید درمانی
جهت گرفتن نوبت برای مشاوره و درمان می توانید هر روز از ساعت 14 تا 21 با شماره تلفن 09135633500 و یا 6243397 تماس بگیرید.
درسنامه اختلالات جنسی
کتاب درسنامه اختلالات جنسی نوشته: دکتر شایسته جهانفر- میترا مولائی نژاد نشر سالمی
تغییر نشانی مطب
نشانی مطب دکتر میترا ملائی نژاد متخصص سلامت جنسی و باروری به نشانی زیر تغییر یافت: اصفهان- خیابان حکیم نظامی- ابتدای خیابان محتشم کاشانی- ساختمان معین- طبقه سوم- تلفن: 6296246 شما همچنین می توانید در روزهای دو شنبه و سه شنبه به نشانی زیر مراجعه کنید: اصفهان- خیابان توحید میانی- کوچه بنفشه جنب پارکینگ طبقاتی توحید- مجتمع آسمان طبقه سوم واحد 6- شماره تلفن: 6293942 و شماره همراه برای رزرو نوبت 09335593032
فراخوان از بیماران مبتلا به واژینیسموس
اولین گروه همیاری بیماران واژینیسموس در کلینیک روانی جنسی اصفهان تشکیل شده برای ثبت نام با شماره های 0311-6296246و و 6293942 و شماره همراه 09335593032 تماس بگیرید - نشانی مطب: اصفهان- خیابان حکیم نظامی- ابتدای خیابان محتشم کاشانی- ساختمان معین طبقه سوم می توانید همچنین در روزهای شنبه و چهارشنبه صبح به کلینیک روانی جنسی دانشگاه ع.پ اصفهان در ابتدای خیابان شریعتی از سمت حکیم نظامی مراجعه کنید.
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با سلام هرماه حدود دو روز قبل از خونریزی اصلی پریود ، دچار لکه بینی می شوم . روز اول عادت ماهیانه از آغاز لکه بینی است یا خونریزی ؟ با تشکر
پاسخ : کاربر گرامی شروع پریود از روز اولی است که خونریزیتان شدت پیدا می کند.  [ 1390-05-21 00:00:00 ]
سوال : سلام خانم دکتر بنده دختری مجرد هستم اما چند بار رابطه اورال داشتم به هیچ عنواد دخولی انجام نشده نه از مقعد و نه از واژن فقط اورال بوده چند وقتی هست موقع دفع ادرار سوزش دارم و رنگ ادرارم زرد مایل به قهوه ای هست البته گاهی اوقات و ترشحات رنگی زرد یا سفید مایل به خاکستری هم دارم یک خانم ماما من رو معاینه کردن گفتند پرده هم مقداری ملتهب هست سوالم این هست آیا این علائم میتواند نشانه بیماری سوزاک یا سیفلیس باشد؟آیا بیماری قابل درمان هست یا مثل ایدز جنبه اجتماعی مناسبی ندارد و اگر برای درمان برم قرنطینه ام میکنند؟ خواهش میکنم زودتر پاسخ بدین دارم روانی میشم ممنونم ممنون میشم زودتر پاسخ بدین
پاسخ : کاربر گرامی، این ترشحات نشانه عفونت وازینال است ولی نمی توان گفت سوزاک یا سیفلیس دارید اصولا این بیماریها از طریق رابطه حنسی منتقل می شوند. نباید نگران باشید فعلا از ماما یا پزشکتان بخواهید برای شما آزمایش ادرار بدهند و پس از معاینه داروی مناسب را تجویز کنند.  [ 1390-05-21 00:00:00 ]
سوال : باسلام خدمت خانم دکتر عزیز خانم دکتر من 1 روز بعداز پاک شدنم با همسرم نزدیکی مشکوک داشتم که 7الی 10 ساعت بعد 2عدد قرص لونژیل همزمان باهم مصرف کردم بعداز گذشت 11 روز ترشحاتی از من خارج میشود البته سینه هام و شکمم نیز درد میکند از طرفی هم استرس دارم ایاعقب افتادن پریودم بخاطر استرسم میباشد؟؟؟ آیا از بارداری جلوگیری میکند؟؟؟ البته شما در جاهایی به بعضی از کاربران و نیز در ورش خوردن این قرص ، خوردن همزمان آن را نیز گفته بودید آیا خوردن هر 12 ساعت با همزمان خوردن آنها فرقی دارد ؟؟؟ البته من همزمان 2 عدد رو خوردم !!!
پاسخ : کاربر گرامی، نحوه مصرف قرصها صحیح بوده است. مصرف همزمان این قرصها نیز صحیح است. با توجه به اینکه بیش از 10 روز از تعویق پریود گذشته است آزمایش خون بارداری بدهید تا خیالتان راحت شود.  [ 1390-05-21 00:00:00 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید: آیا قبل از شروع پریود اگر نزدیکی داشته باشیم احتمال بارداری هست ؟
پاسخ : کاربر گرامی گرچه در زمان پایان سیکل قاعدگی و نزدیک به پریود شانس بارداری بسیار کم است ولی صفر نیست بنابراین بهتر است از یک روش پیشگیری مطمئن استفاده کنید.  [ 1390-05-21 00:00:00 ]
سوال : سلام خانم دکتر خسته نباشید.دختری22ساله هستم که از 2 مرداد ترشحات قهوه ای تیره رنگ(که شباهت خیلی کمی به خون داشت )داشتم به مدت یک هفته و دقییا بعد از آن یعنی از 9 مرداد پریود شدم تا امروز که 19 مرداد است هنوز پریودم تموم نشده.با توجه به اینکه پریود هایم 7 روزه است و تقریبا پریود های منظمی دارم.تورو خدا راهنماییم کنید!چه مشکلی برام پیش اومده؟
پاسخ : کاربر گرامی گاهی سیکلهای قاعدگی همراه با تخمکگذاری نیست و به همین دلیل با لکه بینی آعاز می شود جون فقط یکبار این مساله اتفاق افتاده نباید نگران باشید در صورت تکرار در سیکل بعد به پزشکتان مراحعه کنید.  [ 1390-05-21 00:00:00 ]
سوال : سلام خسته نباسید من 23 ساله هستم 3 ساله ازدواج کردم که طی این مدت همسرم پس از نزدیکی مرا با انگشت ارضا میکرد آیا این کار خطرناک بوده؟ آیا اگر با ریختن مایع دستشویی روی انگشت و وارد کردن آن به واژن داخل واژن شسته شود خطرناک است و احتمال بارداری را کاهش میدهد؟ ممنون
پاسخ : کاربر گرامی رعایت بهداشت جنسی در این مورد ضروری است قبل و پس از هر آمیزش ، حتما ادرار کرده و خود را کاملا بشویید.2- شستشوی داخل وازن نیازمند استفاده از هیج ماده خاصی نیست بوِیزه صابون دستشویی که PH وازن را به هم می زند.  [ 1390-05-21 00:00:00 ]
سوال : باعرض سلام وخسته نباشید 4روز قبل از شروع پریود نزدیکی بدون جلوگیری داشتم .الان 5 روز است که از زمان پریود شدنم گذشته است.آیا باردار هستم ؟در ضمن پریود نا منظم هم ندارم .اکثرا دوره پریودم 28روزه می باشد.
پاسخ : کاربر گرامی، اگر بیش از یک هفته پریودتان به تاخیر افتاد آزمایش خون بارداری بدهید.  [ 1390-05-21 00:00:00 ]
سوال : سلام وخسته نباشید من ۳۵ ساله دارای دو فرزند دو ماه پیش لاپاراسکوپی کیست تخمدان انجام داده ام جواب پاتولوزی اندومتریم سیست بوده از یک ماه پیش درد دارم البته بیشتر با وارد شدن فشار وضربه درد از ناحیه عمل تا منس پوبیس پریودم به موقع بوده ولی یه کم بیشتر از همیشه در حد تعویض نوار هر سه ساعت ودرد از سه روز دوم پریود الان در روز هفتم هستم وخونریزی ادامه داره گاهی قطع میشه ودوباره شروع میشه درضمن من در طی سیکلم چند بار لکه بینی داشتم من نگرانم خواهش میکنم راهنمایی بفرمایین
پاسخ : کاربر گرامی، این علایمنگران کننده نیست با توحه به اینکه کیست از طریق لاپاراسکوپی خارج شده است، این علایم طبیعی است. فعلا از مسکن استفاده کنید. و در صورت تداوم درد به پزشکتان مراچعه کنید.  [ 1390-05-21 00:00:00 ]
سوال : سلام . من 21سالمه. 6ماه عقد کردم. 3روز بعد از نزدیکی به همسرم از قرص HD(روش اورژانسی) استفاده کردم (اول 2تا بعد از 12 ساعت 2تا دیگه). الان بعد از 10روز از نزدیکی(7روز بعد از مصرف قرص) لکه می بینم. ایا هنوز امکان باردار شدنم هست؟ اگه هنوز امکان باردار شدنم هست برای پیشگیری چه کار باید بکنم ؟
پاسخ : کاربر گرامی در صورت شروع لکه بینی احتمالا به زودی پریود می شوید. در این صورت شانس بارداری شما کاهش خواهد یافت.  [ 1390-05-21 00:00:00 ]
سوال : سلام. دختری هستم 25 ساله دو ساله ازدواج کردم.پریود هام از اول نامنظم بود و تخمدانهام پلی کیستیک یه مدت خوب میشد اما بعد دوباره همونطور بود.سالهای اول برای درمان ال دی خوردم.بعد هم مارولون و یاسمین.اخرین باری که رفتم دکتر بهم گلوکفاژ 500 داد. از 6 ماه قبلش یاسمین میخوردم اما گفت یاسمین رو هم بخور.تا 3ماه بعدش هم گلوکفاژ ( با نهار و شام ) خوردم هم یاسمین. بعد یاسمین رو قطع کردم . گلوکفاژ رو سه تا در روز میخوردم . پریودهام اونطور که هر ماه سر موعد بشه ، نشد ولی یکماه و نیم الی دو ماهه شد. در صورتی که قبلا اگر یاسمین رو قطع میکردم باید دوباره با امپول پریود میشدم. اخرین پریودم که خودش طبیعی شد ، دو ماه و نیم طول کشید. دکترم گفت اشکال نداره 3ماه دوباره یاسمین بخور. خلاصه من 9 ماهه که گلوکفاژ میخورم تو اون 5ماهی هم که یاسمین رو قطع کرده بودم ، سه بار طبیعی پریود شدم. اصلا دلم نمیخواست یاسمین رو دوباره شروع کنم.چون جلوگیریم با کاندومه. تازگی شنیدم که گلوکفاژ و یاسمین اثر خوبی روی هم ندارن.من یک ماهه یاسمین رو شروع کردم ، گلوکفاژ هم میخورم.دکترم هم رفته خارج.خواهش میکنم شما میگید من چه کار کنم ؟ دوز ، گلوکفاژ رو تغییر ندم ؟ یاسمین رو بخورم ؟ در ضمن من نگران باردار نشدن هم هستم.فعلا شرایط بچه دار شدن رو ندارم. حداقل تا 6 ماه دیگه میتونم اقدام کنم. با توجه به وضعیتم چه پیشنهادی می کنید ؟ دکترم نیست ، خواهش میکنم دقیق و هر چه زودتر پاسخم رو بدید. بی اندازه متشکرم
پاسخ : کاربر گرامی توضیح مفصلی داده اید با توجه به تخمدان پلی کیستیک باید مصرف متفورمین و یاسمین را ادامه دهید. یاسمین برای پیشگیری از بارداری نیست بلکه برای تنظیم پریود شماست . برای کاهش دوز قرصها باید با پزشکتان مشورت کنیدو خودتان سرخود دوز دارو را تغییر ندهید.  [ 1390-05-21 00:00:00 ]
سوال : سلام خانم دکتر من قبلا با شما مشاوره کردم و گفتم که همسرم مشکوک به زگیل تناسلی هست و من اخیرا بعد از استفاده از کاندوم دهانه وازنم پوسته پوسته شد و یک زائده ریزه گوشتی دیدم به دکتر پوست مراجعه کردم و مطمئن نبود زگیل باشه ولی از پدو فیلین استفاده کرد و همه دهانه وازنم را با پدو فیلین اغشته کرد و فردا دیدم که یه تیکه سفید شده پوستش و داره جدا می شه. خانم دکتر نمی دونم اوم سفیدی همون زگیل بوده یا پوست بوده که چون قبلا اسیب دیده بوده حالا جدا شده؟؟؟؟؟؟/ خیلی نگرانم می شه نظرتون و بگید .اخه تو یه سایتی دیدم که برای تشخیص زگیل از بدوفیلین استفاده کرده بود و عکس یعدش رو گذاشته بود مه چند ناحیه سفید شده بود و نوشته بود یکی از راههای تشخیصیه زگیل تناسلی وقتی در حد کوچکه.
پاسخ : کاربر گرامی پدوفیلین به دلیل خاصیت سیتولیتیک می تواند منجر به کشتن سلولهای منطقه ای شود که در آنجا مالیده شده است. به همین دلیل پوست ناحیه ای که مالیده شده کاملا کنده شده است. به هر حال با توجه به کنده شدن پوست این ناحیه در صورتی که زگیل داشته اید برطرف شده است. برای تشخیص بعدی می توانید به پزشکتان مراحعه کنید و از ایشان بخواهید آزمایش PCRHPVtyping بدهید.  [ 1390-05-21 00:00:00 ]
سوال : سلام خانم دکتر من بعد مصرف قرص EQUİN 1.25 به مدت دو ماه و یک ماه مصرف نمیکنم دیگه پریود نشودم میخواستم عوارض و امکان هرگونه ضرر جسمی ناشی از مصرف قرص بدونم با تشکر
پاسخ : کاربر گرامی ابتدا باید مشخص شود شما چرا این قرصها را مصرف می کرده اید ؟ ایا برای دوباره پریود شدن پس از یائسگی و یا بازسازی دیواره رحم؟ این قرص حاوی 1.25 میلی گرم استروژن کونژوگه است ودر استفاده طولانی مدت ، با افزایش بروز سرطان رحم در صورت عدم استفاده با پروزسترون به صورت همزمان همراه است. در افراد یائسه نیز در طولانی مدت می تواند موجب افزای شانس سکته مغزی و قلبی شود. بنابراین به هیچ وجه این دارو را سرخود مصرف نکنید.  [ 1390-05-21 00:00:00 ]
سوال : سلام خانم دكتر . خسته نباشيد. مي خواستم بپرسم كساني كه كيست اندومتريوما دارند ايا براي تخمك گداري قرص كلومفين مي توانند مصرف كنند؟؟؟؟ پزشك من در اولين سونو براي من تشخيص تنبلي تخمدان دادند اما ازمايش هاي هورموني من همه خوب بود و هيچ وقت مشكلي در پريودي نداشتم. در سونو بعدي كه 2 ماه بعد انجام دادم براي تخمدان راستم كيست اندو تشخيص و براي تخمدان چپم نوشته بودند كه سايز و اكوي نرمال دارد. ماه قبل هم در تخمدان راستم كه كيست دارد فوليكول بالغ داشتم حال مي خواستم بدانم كه ايا بدون قرص تحريك كننده تخمك گداري ايا اين ماه در تخمدان چپم امكان تخمك گداري وجود دارد؟؟؟؟ ممنون از شما
پاسخ : کاربر گرامی ، معمولا پس از عمل جراحی و برداشتن کیست قابلیت تخمکگذاری فرد به حالت عادی بر می گردد بنابراین شما شانس تخمکگذاری بدون استفاده از دارو را نیز دارید. برای استفاده از کلومیفن یا هر داروی دیگر باید با پزشکتان مشورت کنید.  [ 1390-05-21 00:00:00 ]
سوال : سلام خانم دکتر عزیز دختری هستم مجرد و 33 ساله می خواستم بدونم برای اینکه در آینده مشکلی در دوران قاعدگی نداشته باشم و یائسگی سختی نداشته باشم علاوه بر تغذیه و ورزش از چه داروهایی باید در دوران قاعدگی یا غیر از ان باید استفاده کنم. ممنون می شوم اگر نام داروها و میزان مصرف ان را بگوئید. منتظر جواب شما هستم . با سپاس فراوان
پاسخ : کاربر گرامی، قبلا به سوال مشابهی پاسخ داده ام. می توانید از مکمل کلسیم استفاده کنید .و در صورت داشتن شرایط از هورمون درمانی جبرانی نیز استفاده کنید. استفاده از فیتواستروژنها یا استروژنهای گیاهی مانند evening primerose نیز کمک کننده خواهد بود به زودی مقاله ای در این مورد در سایت خواهم گذاشت.  [ 1390-05-21 00:00:00 ]
سوال : سلام وخسته نباشید.من و همسرم ص طی هم آغوشی حس کردیم که پیش اب ایشون کمی بر روی واژن من ریخت با توجه به این که من باکره هستم هنوز اما میترسیم که من حامله شده باشم پریدم چند روزی است عقب افتاده 2 بار از بی بی چک استفاده کردم هر دو بار نتیجه ای نشون نداد(نا معتبر) علت نشان ندادن چیست و ایا فکر میکنین من حاملم؟ با تشکر
پاسخ : کاربر گرامی، اگر تا بیش از 1 هفته پریودتان به تعویق افتاد آزمایش خون بارداری بدهید. جون بیبی چک تست معتبری نیست. در نوبت بد حتما از یک روش مطمئن استفاده کنید.  [ 1390-05-21 00:00:00 ]
سوال : سلام.خانم دکتر آیا نزدیکی از پشت (مقعد) مشکلی دارد ؟ ممنون.
پاسخ : کاربر گرامی بارها به این شسوشال در این سایتپاسخ داده شده است . این وضعیت منجر به افزایش شانس انتقال بیماریهای مقاربتی گاهی تا 13 برابر و افزایش شانس بواسیر و شقاق می شود.  [ 1390-05-21 00:00:00 ]
سوال : سلام خانوم دکتر خسته نباشید راستش من قراره دو یا سه هفته دیگه عقد کنم می ترسم تا اون موقع پریود بشم.نمی تونم تاریخ عقد رو دقیق مشخص کنم یا تغیر بدم چون نامزدم سربازه و باید به محض گرفتن مرخصی عقد کنیم.اشکالی نداره برای آزمایشات عقد پریود باشم یا نمی شه؟ می خواستم برای عقب انداختن پریودیم قرص ld بخورم ولی می گن برای آزمایشات عقد نباید هیچ قرصی خورده باشم من چیکار کنم؟خواهش می کنم راهنماییم کنید.
پاسخ : کاربر گرامی، انجام آزمایشهای ازدواج نیازی به پریود نبودن ندارد. خوردن قرص LD نیز منعی ندارد.  [ 1390-05-21 00:00:00 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید خدمت خانم دکتر چند مدت هست دچار بی نظمی دوران قاعدگی شده ام بعد از مشورت با متخصص زنان به من پیشنهاد دادند که در حال حاضر دارو بخورم برای زود شدن دوران قاعدگی و بعد از آن دوران قاعدگی من منظم میشود خواستم بدونم برای زودتر شدن دوران قاعدگی من باید قرصهای ال دی یا اچ دی رو یک هفته بخورم بعد دیگه نخورم پریود میشم یا نه؟ یا اگر قرصهای دیگری وجود دارد به من معرفی کنید یا حتی اگر داروهای گیاهی برای زود پریود شدن وجود دارد به من معرفی کنید. با تشکر از زحمات شما
پاسخ : کاربر گرامی، می توانید با مطالعه مطالب سایت اطلاعات خوبی در مورد انوع قرصهای پیشگیری از بارداری جدید به دست بیاوریدو. مصرف HD برای منظم شدن پریود توصیه نمی شود می توانید با نظر پزشکتان از یکی از قرصهای هم خانواده LD مانند یامسین- بلارا و یا ز استفاده کنید.  [ 1390-05-21 00:00:00 ]
سوال : سلام. دختری هستم 25 ساله دو ساله ازدواج کردم.پریود هام از اول نامنظم بود و تخمدانهام پلی کیستیک یه مدت خوب میشد اما بعد دوباره همونطور بود.سالهای اول برای درمان ال دی خوردم.بعد هم مارولون و یاسمین.اخرین باری که رفتم دکتر بهم گلوکفاژ 500 داد. از 6 ماه قبلش یاسمین میخوردم اما گفت یاسمین رو هم بخور.تا 3ماه بعدش هم گلوکفاژ ( با نهار و شام ) خوردم هم یاسمین. بعد یاسمین رو قطع کردم . گلوکفاژ رو سه تا در روز میخوردم . پریودهام اونطور که هر ماه سر موعد بشه ، نشد ولی یکماه و نیم الی دو ماهه شد. در صورتی که قبلا اگر یاسمین رو قطع میکردم باید دوباره با امپول پریود میشدم. اخرین پریودم که خودش طبیعی شد ، دو ماه و نیم طول کشید. دکترم گفت اشکال نداره 3ماه دوباره یاسمین بخور. خلاصه من 9 ماهه که گلوکفاژ میخورم تو اون 5ماهی هم که یاسمین رو قطع کرده بودم ، سه بار طبیعی پریود شدم. اصلا دلم نمیخواست یاسمین رو دوباره شروع کنم.چون جلوگیریم با کاندومه. تازگی شنیدم که گلوکفاژ و یاسمین اثر خوبی روی هم ندارن.من یک ماهه یاسمین رو شروع کردم ، گلوکفاژ هم میخورم.دکترم هم رفته خارج.خواهش میکنم شما میگید من چه کار کنم ؟ دوز ، گلوکفاژ رو تغییر ندم ؟ یاسمین رو بخورم ؟ در ضمن من نگران باردار نشدن هم هستم.فعلا شرایط بچه دار شدن رو ندارم. حداقل تا 6 ماه دیگه میتونم اقدام کنم. با توجه به وضعیتم چه پیشنهادی می کنید ؟ دکترم نیست ، خواهش میکنم دقیق و هر چه زودتر پاسخم رو بدید. بی اندازه متشکرم
پاسخ : کاربر گرامی، به پاسخ وسوال مشابهتان مراچعه کنید.  [ 1390-05-21 00:00:00 ]
سوال : سلام خانم دكتر. ببخشيد مزاحم وقتتان شدم. خانم دكتر من ديروز روز 4 پريوديم بود و كاملا پاك شده بودم و با همسرم نزديكي كامل انجام دادم به طوريكه مني همسرم متاسفانه داخل واژنم ريخته شد. چند ساعت بعد كه براي عكس رنكي كه پزشكم تجويز نموده به راديولوژي رفتم و انها براي دوشنبه به من وقت دادند اما گفتن كه نزديكي نداشته باشم . حال من چه كار كنم؟؟؟؟ ايا مشكلي پيش مي ايد؟؟؟ و در ضمن براي چه مي گويند قبل از عكس نبايد نزديكي داشت؟؟؟؟ در ضمن تخمك گذاري من معمولا روز 14 يا 15 است
پاسخ : کاربر گرامی علت منع آمیزش اینست که اگر در طی آمیزش قبلی باردار شده باشید ، شانس بارداریتان با فرستادن ماده حاجب و عکسبرداری کاهش می یابد فعلا مجددا آمیزش نداشته باشید تا عکیسبرداریتان انجام شود.  [ 1390-05-21 00:00:00 ]
سوال : سلام خانم دکتر.من حدود 6هفته است که باردار هستم درسونوگرافی واژینال که انجام دادم حاملگی خارج ازرحمی نداشتم ولی اندازه طولی سرویکس من 24.1mmتعیین گردید این ازنظر سونوگراف بعلت مدت کوتاه بارداری طبیعی ولی ازنظرپزشک غیرطبیعی است آیااحتمال بیشترشدن این اندازه به مرور وجوددارددرغیراین صورت راه حل چیست؟سوال دومم این است که مدت 6روزاست که ترشحات پدرپی ولی خیلی کم قهو ه ای تیره متمایل به سیاه رامشاهده میکنم که علت رانمی دانم البته یک روز قبل نزدیک نیز داشتم، لطفا راهنماییم کنید نگرانم؟متشکرم
پاسخ : کاربر گرامی سوال دوم را اول پاسخ می دهم. این ترشحات اگر همراه با در د و خونریزی باشند نیازمند استراحتند زیرا می تواند نشانه تهدید به سقط باشند . با توجه به طول سرویکس که کمی کوتاه است فعلا استراحت کنید و آمیزش نداشته باشید تا شرایطتان تثیبیت شود.  [ 1390-05-20 00:00:00 ]
سوال : سلام خانم دکتر.من باکره ام ودرموردآزیترومایسین پرسیده بودم وشما گفتین ممکنه مبتلا به باکتری کلامیدیا باشم آخه من چندماه پیش یک رابطه جنسی سطحی وناخواسته داشتم که بار اولم بود ودیگه تکرارنمیکنم.ماماگفت چیزیت نیس وخوب میشی ولی من همچنان گاهی سوزش دارم وحتی موقع دفع ادرار،گاهی سوزش خیلی اذیتم میکنه کلوتریمازول و مترونیدازول و فلوکونازول خوردم وفقط کمی ازشدتش کاسته شده ولی خوب نشدم.مثلاچندروز پیش ازپریودم بیشترمیشه وترشحاتم هم بیشترمیشه(گاهی سفیدوگاهی بیرنگ)ضمنابندرت خارش هم دازم حتی درناحیه مقعد(البته من مبتلا به کولیت اولسروهم هستم ودرمقعدم گاهی سوزش دارم).من نمیتونم بخاطرحفظ آبروم بازم به دکترمراجعه کنم توروخدا بگین چندتاآزیترومایسین و چندمیلی گرمی مصرف کنم که خوب بشم؟ن اصلادیگه حاضرنیستم برم دکتر وازین بیماری خسته شدم.(درضمن چندروز بعداز این رابطه ودرحالیکه سوزش داشتم برای اولین باررفتم استخر البته استخرهمگانی نبود). آخه خانم دکتر مثلا اگه یه آقا از خانمش یه بیماری بگیره پس اون خانم خودش ازکج گرفته؟اگه مادرزادی هم باشه که فردمیفهمه و درمانش میکنه!!یعنی واقعانیشه بدون رابطه جنسی وانتقال از مادر به جنین کسی خودش مبتلا به این بیماریها بشه؟؟؟خیلییییییییییییییییی ممنون ببخشید که من اینقد سوال میپرسم.
پاسخ : کاربرگرامی، امکان انتقال این بیماریها از مادر به جنین و پایدار ماندن آن تا این سن اصلا وجود ندارد. بنابراین این فکر کاملا بی مورد است همانطور که گفتم شما کمی حساس شده اید. علت این خارش در ابتدا می تواند عفونت قارچی باشد که نیازمند کلوتریمازول است و در صورت وجود عفونت کلامیدیایی نیازمند درمان با ازیترومایسین می باشد. برای تشخیص این بیماری حتما باید به پزشک یا ماما مراجعه کنید تجویز دارو از راه دور ممکن نیست. فعلا یک دوره کرم کلوتریمازول موضعی استفاده کنید.  [ 1390-05-20 00:00:00 ]
سوال : با سلام و مرسي ازينكه با حوصله و ريز به ريز جواب همه سئوالها را مي دهيد. در مورد جواب سئوالم كه گفتيد با افزايش 5 فسفو دي استراز باعث خروج مايعي شبيه انزال مي شود،5 فسفو دي استراز چيست و چرا در همه اتفاق نمي افتدو چگونه بايد ميزان آنرا زياد كرد تا براي لذت بيشتر هميشه انزال دوم هم داشته باشيم؟ حالت آن كش دار است يا مثل ادرار است؟(چون ممكن است همسرم فكر كند ادرار مي كنم) و ميزان آن واقعا يكفنجان است؟ من دوست دارم مني همسرم را بخورم .خوردن مني ضرر دارد؟ با تشكر
پاسخ : کاربر گرامی سوالات متعددی پرسیده اید. در مورد برخی از آنها باید از مشاور مذهبی سوال کنید زیرا خوردن مایعی که ذکر کرده اید با توجه به مضراتی که دارد حرام محسوب می شود. در مورد 5 فسفو دی استراز ، این ماده یکی از مواد شیمیایی است که در بدن افراد آزاد می شود و مقدار آن قابل کنترل نیست و به فاکتورهای متعددی بستگی دارد. برای افزایش مهارت در روابط زناشویی نیازمند مشاوره تخصصی هستید. در صورتی که در اصفهان حضور دارید به مرکز روانی- جنسی وابسته به دانشگاه اصفهان- سه شنبه ها صبح ابتدای خیابان شریعتی از سمت حکیم نظامی مراحعه کنید.  [ 1390-05-20 00:00:00 ]
سوال : سلام -ممنون از این وب سایتتون-خانم دکتر راستش من چند سالی هست به خود ارضایی گرفتار شدم می خواستم ببینم تاثیری منفی روی زیبایی هم داره-سوال دومم ایا اندام جنسی برجسته و غیر برجسته داره واسه خانمها -میشه توضیح کامل بدین
پاسخ : کاربر گرامی، تغییر شکل آلت در نتیجه خودارضایی ممکن است رخ دهد. در مورد برحستگی ، جون این بافت از جربی زیر پوستی تشکیل شده در افراد چاق و لاغر وپیر و جوان تراکم چربی متفاوت است. از این نظر ظاهر افراد نیز متفاوت به نظر می رسد.  [ 1390-05-20 00:00:00 ]
سوال : سلام می خواستم بدونم واسه حجم دادن به پوست صورت چکار باید بکنم--واسه حجم دادن به لب چه چیزی توصیه می کنید -لطفا توضیح دهید
پاسخ : کاربر گرامی این سوال در تخصص من نیست به متخصص پوست مراجعه کنید.  [ 1390-05-20 00:00:00 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
لیست جدید پایان نامه های بهداشت باروری
گروه متخصصین بهداشت باروری ایران
بیوگرافی
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
About Website
واژه نامه باروری
داروهای رایج
دکتری تخصصی بهداشت باروری
توصیه های بهداشتی در بارداری
مطالب غیر پزشکی
مشاوره تخصصی بهداشت باروری
بارداری و زایمان
تنظیم خانواده و پیشگیری از بارداری
ببماریهای زنان و درمان
خانواده و سلامت
بهداشت جنسی
مطالب و مقالات
معرفی وب سایت
فرم نظرسنجی اولین کلینیک آنلاین تخصصی بهداشت باروری
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences