نقل مطالب در سایتهای دیگر
استفاده از مطالب این سایت تنها با ذکر منبع و نام نویسنده سایت- ، مجاز می باشد
فرم نظرسنجی اولین کلینیک آنلاین تخصصی بهداشت باروری
کاربر گرامی با شرکت در این نظر سنجی ما را در جهت ارتقاء سطح سلامت جامعه یاری کنید.
گالری عکس
از گالری عکس با عنوان باروری انسان در همین صفحه دیدن کنید
سوالات پزشکی کاربران
به دلیل تراکم سوالات و نیز تکراری بودن بسیاری از آنها از کاربران محترم خواهشمندم از طرح سوالات تکراری و به زبان فینگلیش و نیز بیان جزییاتی که قابل طرح در سایت نیست خودداری فرمایند. لطفا پیش از طرح سوال به سوالات مشابه پاسخ داده شده در سایت مراجعه کنید.
درمان واژینیسموس و ازدواج به وصال نرسیده با روشهای جدید درمانی
جهت گرفتن نوبت برای مشاوره و درمان می توانید هر روز از ساعت 12 تا 14 با شماره تلفن 09135633500 و 09335593032یا 36293942 و 36296246 تماس بگیرید.
درسنامه اختلالات جنسی ویرایش جدید
کتاب درسنامه اختلالات جنسی نوشته: دکتر شایسته جهانفر و دکتر میترا مولائی نژاد نشر جامعه نگر برای خرید آنلاین روی تصویر کتاب کلیک کنید اين کتاب در هشت فصل بر مبناي طرح درس واحد اختلالات عملکرد جنسي مصوب شوراي عالي انقلاب فرهنگي جهت تدريس به دانشجويان پزشکي ،‏مامايي‏،روانشناسي و رشته هاي مرتبط نگاشته شده است. .اين مجموعه براي جمعيت عمومي نيز که نيازمند اطلاعات کاربردي و به روز در حيطه سلامت جنسي مي باشند،حاوي نکات آموزشي و ارزشمندي مي باشد
تغییر نشانی مطب
نشانی مطب دکتر میترا ملائی نژاد متخصص سلامت جنسی و باروری به نشانی زیر تغییر یافت: اصفهان- خیابان حکیم نظامی- ابتدای خیابان محتشم کاشانی- ساختمان معین- طبقه سوم- تلفن: 36296246 شما همچنین می توانید در روزهای دو شنبه و سه شنبه به نشانی زیر مراجعه کنید: اصفهان- خیابان توحید میانی- کوچه بنفشه جنب پارکینگ طبقاتی توحید- مجتمع آسمان طبقه سوم واحد 6- شماره تلفن: 36293942 و شماره همراه برای رزرو نوبت 09335593032
فراخوان از بیماران مبتلا به واژینیسموس
اولین گروه همیاری بیماران واژینیسموس در اصفهان تشکیل شده برای ثبت نام با شماره های 0311-6296246و و 6293942 و شماره همراه 09335593032 تماس بگیرید - نشانی مطب: اصفهان- خیابان حکیم نظامی- ابتدای خیابان محتشم کاشانی ساختمان معین طبقه سوم. , توحید میانی کوچه بنفشه چنب پارکینگ طبقاتی توحید- مجتمع آسمان- طبقه سوم واحد 6 شماره 031-36293942
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : سلام خانم دکتر من از یه سال پیش تا دو هفته پیش با آقایی رابطه ی جنسی داشتم ولی دخترم و نه در حد دخول ولی از کاندوم هم استفاده نمیکردیم و آب انزال ایشون به واژنم هم خورده بعد از آخرین ارتباطمون یعنی دو هفته پیش از هم جدا شدیم و من سه روز بعدش پریود شدم و یه هفته بعد هم تست بارداری خانگی دادم و منفی بود و دو هفته بعد هم آزمایش خون بارداری دادم و 2.4 را نشان داد که کمتر از 10 رو منفی میدونست ... آیا ممکنه جواب آزمایشم 24 بوده باشه به جای 2.4 ؟ یعنی اشتباه تایپی ؟ آیا ممکنه باردار باشم یا خارج از رحم؟ چیکار کنم کمکم کنید ... ممنون ...
پاسخ : کاربر گرامی آزمایشتان منفی است و نباید نگران باشید. هیچکدام از مواردی که نام برده اید، امکان ندارد.  [ 1390-05-31 00:00:00 ]
سوال : با سلام. من 28 ساله هستم. الان به علت درد کمر دکتر ارتوپدم برام داروی فارماتون روزی یکی . امگا3 روزی یکی و کلسیتریول روزی یکی تجویز کرده . اگر بخواهم باردار بشم باید این دارو هارو قطع کنم؟ یا خوردن این داروها در زمان بارداری اشکال ندارد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. با تشکر.
پاسخ : کاربر گرامی هیچکدام از این داروها در بارداری،مضر نیستند . ولی برای بارداری تنها مصرف اسید فولیک کافی است. می توانید حداقل در زمان لقاح مصرف داروهایتان را به اسید فولیک محدود کنید.  [ 1390-05-31 00:00:00 ]
سوال : سلام خانم دکتر -من30سالمه آزمایش انتی مولرین دادم گفت ذخیره تخمدانیت صفره یعنی چی؟؟ آیا این مشکل برطرف میشه یا تا ابد ذخیره تخمدانیم صفرمیمونه ؟؟؟خواهشمندم پاسخ دهید.....
پاسخ : کاربر گرامی ذخیره تخمدان تعداد فولیکولهای با قابلیت تخمکگذاری را نشان می دهد. در برخی افراد این ذخیره زودتر از موعد کاهش می یابد در این صورت شانس باروری فرد نیز رو به کاهش می گذارد. و فرد دجار یائسگی زودرس می شود. در این صورت باید از تخمک اهدایی برای بارداری استفاده کنید. امکان بازگشت ذخیره تخمذان بسیار اندک است برخی درمانها پیشنهاد شده که فعلا در مرجله پژوهش است. گاهی استروژن درمانی می تواند کمک کننده باشد. می توانید از روشهای طب مکمل مانند طب سوزنی و هومیوپاتی نیز استفاده کنید ولی تاثیر هیچکدام اثبات نشده است.  [ 1390-05-31 00:00:00 ]
سوال : سلام.شما قبلا جواب سوال من دادید.و تشخیص شما عفونت قارچی بوده است. کرم موضعی کلوتریمازول را برای من تجویز کردید .سوال من این که این ترشحات از داخل بدن به بیرون بدن میریزد.و حال اینکه من این کرم را باید چگونه مصرف کنم ؟یا بهتر بگم که این کرم را در ناحیه رحم باید بزنم. من فکر میکردم این مشکل چون از داخل بدن هستش باید قرصی مصرف کنم.واینکه این ترشحات سفید رنگ هیچ بوی خاصی نداردو و حدود 1 سالو نیم میشود که من دارم.و باعث شده لباس زیره من دائما کثیف بشه .و من مجبورم روزی چند بار لباس زیرم عوض کنم.و یا دستمالی قرار دهم . سپاس گذار میشم راهنمایی و روشنم کنید.
پاسخ : کاربر گرامی در صورتی که باکره هستید نمی توانید داروی داخلی مصرف کنید. قبلا هم گفته ام بدون معاینه نمی توان اظهار نظر کرد.  [ 1390-05-31 00:00:00 ]
سوال : باسلام خدمت خانوم دکتر عزیز .دختری 25 ساله هستم ده شهریور باید به یه سفر مهم برم واونوقت وقت پریودمه میشه یه قرصی معرفی کنید که به تاخیرش بندازه البته من تا حالا از هیچ نوع داروی اینجوری مصرف نکردم اگه میشه مضر نباشه.با تشکر
پاسخ : کاربر گرامی می توانیددر صورتی که منعی برای مصرف قرصهای پیشگیری از بارداری ندارید. یکی از انواع قرصهای چدید را که در مقاله قرصهای پیشگیری از بارداری جدید آمده است از آغاز این ماه شروع کرده و تا پایان سفر ادامه دهید. پس از قطع قرص، حدود یک هفته بعد پریود می شودو تا یکی دو دوره پریودتان بی نظم خواهد بود.  [ 1390-05-31 00:00:00 ]
سوال : سلام خسته نباشید من الان 5 سالی هست پریودی نامنظم دارم و الن هم قرص سیپروترون کامپاد مصرف میکنم تا زمانی که قرص میخورم پریودیم منظم است اما همین که تموم می شود دوباره نامنظم می شود تشخیص پزشکان مختلف تنبلی تخمودان و کیس بوده میخواستم بدونونم این قرص خطرناک نیست و من چی کار انجام بدهم بهتر است و یک سوال دیگر خدمتتان داشتم میخواستم بدونم برای عفونت ادرار باید چی کار کرد متشکرم
پاسخ : کاربر گرامی سیپروترون کامپاند یک داروی هورمونی برای کاهش علایم ناشی از افزایش هورمون مردانه در تنبلی تخمدان است. و به صورت درمان کمکی و یا بهتنهایی در این بیماری قابل استفاده است. برای کاهش علایم این بیماری بهتر است با یک رژیم ماسب وزن کم کنید . برای عفونت ادرار نیز برای انجام آزمایش کامل ادرار به پزشک مراحعه وسپس دارویاتان را به صورت کامل مصرف کنیذ.  [ 1390-05-31 00:00:00 ]
سوال : سلام خانم دکتر .خسته نباشید.می خواستم لطف کنید بفرمائید که با استفاده از LH testچطور میتوان برای تعین جنسیت مثلا دختر شدن اقدام کرد ؟ چون بعد از تخمک گذاری تا چندین روز بعد هر دو خط پر رنگ میشود....روش استفاده دقیقا به چه صورت است و بعد از چند ماه چک کردن این روش میشود از آن استفاده کرد؟ مقاله تعین جنسیت شما رو خوندم ممنون از مطالب خوبتون
پاسخ : کاربر گرامی در 12تا 24 ساعت پس از مثبت شدن تست احتمال پسرزایی بیشتر و 24 تا 48 ساعت بعد احتمال دخترزایی بیشتر است. با این جال تنها نمی توان به این تست متکی بود بلکه پس از انچام این تست بهتر است با سونوگرافی تخمکگذاری تایید شود.  [ 1390-05-31 00:00:00 ]
سوال : با سلام خدمت شما ه من 32 سال دارم و بعد از 10 سال در هفته پنجم بارداری دوم هستم که به دلایل قانونی مجبور به سقط جنین هستم . دکترم پیشنهاد سقط از طریق شیاف و قرص زیر زبانی داده ولی من عموما از اسپاسم شدید رحم رنج می برم به طوری که برای پیشگیری نتوانستم از IUD استفاده کنم . حال خواهشمندم قرص شل کننده عضلات یا ضد درد برای قبل از این عمل به من معرفی کنید تا با خوردن آن بتوانم در حین گذاشتن شیاف درد آن را تحمل کنم . من ژلوفن مصرف کردم و بدن مرا بی حس نمی کند. لطفا مرا راهنمایی کنید با تشکر
پاسخ : کاربر گرامی پزشکتان در صورت نیاز یک داروی شل کننده عضلانی برای شما تجیوز خواهند کرد. اسپاسم ایجاد شده در رحم مکانیسم عملکرد این داروست . در صورت نیاز تنها از یک مسکن ساده استفاده کنید.  [ 1390-05-31 00:00:00 ]
سوال : سلام ميخواستم بدونم كسي كه تست اسپرمش 20% باشه آيادرسته كه نميتونه اصلا به هيچ وجه بچه دار بشه؟ آيا هيچ راه ديگه اي براي چنين زوجي وجود نداره؟
پاسخ : کاربر گرامی آیا منظورتان تعداد اسپرمها کمتر از 20 میلیون است ؟ در این صورت دچار اولیگو اسپرمی یا کاهش تعداد اسپرم است و باید علت آن بررسی شود. برای درمان این اختلال راههایی هست. از جمله روشهای کمکی باروری.  [ 1390-05-31 00:00:00 ]
سوال : سلام آیا خودارضایی میتونه باعث ایجاد قارچ در ناحیه ی دستگاه تناسلی خانم ها و همچنین عفونت واژن بشه؟ این کار در ایجاد کیست تخمدان یا بزرگ شدن اون تاثیری داره؟ دردهای زیرشکمی و افزایش ترشحات بدن(رقیق شدن و زرد و بد بو شدن این ترشحات) به این موضوع مربوط میشه؟ راه حلی برای ترک این مسئله وجود داره؟ متشکرم.
پاسخ : کاربر گرامی خیر این عوارض ربطی با این مشکل ندارند ولی افرادی که مکررا خودارضایی می کنند معمولا کمتر بهداشت جنسی را رعایت می کنند و از این نظر احتمال عفونت را افزایش می دهند. برای ترک این عادت باید با یک روانپزشک ویا روانشناس بالینی ماهر مشاوره کنید. در اصفهان می توانید به کلینیک فوق تخصصی روانپزشکی واقع در ابتدای خیابان شریعتی از سمت جکیم نظامی روزهای سه شنبه صبح مراجعه کنید.  [ 1390-05-31 00:00:00 ]
سوال : با سلام پسری 22ساله هستم زمان تخلیه منی با جهش همراه نیست آیا مریضی خاصی دارم و در صورت مثبت بودن پاسخ باید چه کار کنم و آیا روی آینده و بچه دار شدنم تاثیر دارد یا خیر؟
پاسخ : کاربر گرامی برای معاینه به یک متخصص اورولوژی مراجعه کنید. اگر حچم مایع منی و کیفیت اسپرمها طبیعی است بر باروری شما تاثیر جندانی نخواهد داشت. با این حال بررسیهای بیشتر باید صورت گیرد.  [ 1390-05-31 00:00:00 ]
سوال : باسلام خانم دکتر.من ماه پیش نزد دکتر زنان رفتم و ایشون برای من که دچار عفونت بودم دو عدد کپسول آبی رنگ و کرم واژینال رو نسخه کردند بعد از مصرف داروها حالم خوب شد و لی الان دوباره دچار عفونت شدم ولی با علائم کمتر خواستم بدونم ایا اگر من از کرم واژینا لاستفاده کنم بدون نسخه پزشک آیا مشکلی برای من پیش میاد و یا حتما باید برم دوباره پیششون .البته من دچار نامنظمی در پریودی هم هستم که خودتون فرمودیدشاید تنبلی تخمدان باشه که پزشکمم هم این رو تایید کردو برای شروع پریودی دو آمپول که اسمشو نمیدونم برای من تجویز کردن خواستم بدونم چند روز بعد از زریق آمپول مریضی شروع میشه من الان 3روزه که زدم اما هنوز خبری نشده؟لطفا به هردوسوالم پاسخ بدین ؟باتشکر
پاسخ : کاربر گرامی، اگر علایم عفونت دارید مجددا به پزشکتان مراجعه کنید. یک هفته پس از ـزریق آمپولهای پروژسترون پریود می شوید.  [ 1390-05-31 00:00:00 ]
سوال : سلام.خانوم دکتر برای اینکه پرده ی ارتجاعی به حالت اولیه ی خود برگردد چکاربایدکرد؟آیا کرم یا دارویی وجود دارد؟آیا با چند ماه نداشتن سکس می توان به حالت اولیه خود برگرداند؟در ضمن آدرس مطب شما کجای اصفهان هست؟ممنون
پاسخ : کاربر گرامی پرده ارتجاعی قابلیت ارتجاع دارد بنابراین آثار پارگی در آن قابل مشاهده نیست ولی معمولا در اثر دخول تغییرات مختصری در آن ایجاد می شود که توسط متخصص پزشکی قانونی قابل تشخیص است.  [ 1390-05-31 00:00:00 ]
سوال : باسلام و خسته نباشید.خانم دکتر هنگام نزدیکی با همسرم متوجه شدم بیضه های ایشان در حالت های خاصی کاملا اطراف الت شان قرار میگیرد بعضی موارد کاملا غیر قابل مشاهده میگردند.با توجه به این که اندازه بیضه هایشان بسیار کوچک است خواستم بپرسم ایا مشکلی برای باروری ایجاد میکند؟سوال دیگر این که روش نمونه گیری از اسپرم چگونه است؟با تشکر
پاسخ : کاربر گرامی همسرتان باید توسط متخصص اورولوزی معاینه شوند. برای بررسی اسپرمها، مایع منی باید توسط همسرتان به آزمایشگاه تحویل داده شود.  [ 1390-05-31 00:00:00 ]
سوال : واهش میکنم به سوالاتم جواب بدید خیلی نگرانم. من13 رمضان صبح بعد از حمام کردن حس کردم مایعی از من خارج شد ولی در لباس زیرم چیزی نبود برای اطمینان با دستمال کاغذی خودم را پاک کردم ولی در کمال تعجب دیدم دستمال کاغدی خونی شد و خون روشن و سرخی هم بود لباسم را عوض کردم خونریزی فقط در همان لحظه رخ داد و ادامه دار نبود آیا ممکن است پرده بکارتم آسیب دیده باشد زمان پریودم هم نیستم من 30 شعبان پریود م شروع شدو بعد از 7 روز تمام شد . روز 13 رمضان من در حمام آن قسمت از بدنم را به خاطر وسواسم زیاد میشورم حتی هنگام شستشو حس کردم چیز نرمی به دستم خورد ولی به خاطر وسواس فکری که دارم گفتم شاید خیالاتی شدم . دیشب هم شیلنگ دستشویی خراب شده بود فشار شکنش شکسته بود و آب با فشار زیاد از شیلنگ بیرون می آمد من صبح سعی کردم فشار آب را کم کنم و با احتیاط خودم را بشورم آخه من وسواس دارمو زیاد خودمو میشورم الان خیلی نگرانم این خونریزی میتونه مربوط به آسیب پرده بکارت در اثر فشار آب باشه؟شاید لازم باشه اضافه کنم که بعد از اون اتفاق حس سوزش نداشتم ولی وقتی رفتم دستشویی سوزش پیدا کردم فردای اون روز یعنی 14 رمضان هم درد عجیبی در قسمت تناسلی خود حس میکنم احساس سنگینی و درد عجیبی داشتم.روز 14 که تمام شد شب ساعت 3نصفه شب دوباره حمام رفتم تا تا سحری از حمام بیرون بیام و لی باز همان اتفاق تکرار شد و باز حوله کمی خونی شد و ادامه دار نبود چون صبح زود رفته بودم حمام فشار آب زیاد بود همینطور چون گرسنه بودم حالت ضعف هم داشتم آیا ممکن است چون دوش را لای پاها گرفته بودم تا تمیز شسته شود فشار آب به پرده ام آسیب زده باشد؟ من خیلی به پرده ام حساسم احتیاط هم میکنم ولی نمی دانم چرا این اتفاق افتاد.من قبلا هم هرچند ماه یکبار خونریزی های بی دلیل داشتم ولی رنگ خون همیشه قهوه ای یا تیره بود ولی این دفعه خیلی روشن بود من خیلی نگرانم نکنه شستشوی زیاد در حمام باعث از بین رفتن پردم شده باشه. من وسواس فکری خیلی بدی دارم وقتی هم اینجوری خونریزی میکنم انگیزمو برای هر کاری از دست میدم. از سال 85 به بعد هر چند ماه یکبار خونریزی بی دلیل داشتم (البته گاهی کاملا خوب میشدم واصلا خونریزی غیر طبیعی نداشتم). خونریزی ها خیلی کم و قهوه ای رنگ بودن و گاهی خون تیره ولی این دفعه رنگ خون خیلی روشن بود چرا؟ در عرض این 5 سال به خاطر خونریزی های بی دلیل گاهی اونقدر گریه کردم که در عرض این 5 سال سه بار مادرم منو برده پیش دکتر زنان برای معاینه تا حالم خوب بشه دیگه روم نمیشه این مسئله رو با مامانم در میون بزارمو برم دکتر. هر بار هم که دکتر زنان رفتم وقتی به یادش می افتم افسرده میشمو غمگین که چرا من که مجردم باید برم دکتر زنان. دفعات قبل که آخرین بارشم قبل از عید بود سونوگرافی رفتم گفتن سالمم و عفونت هم ندارم. پس دلیل خونریزی دیروزم چیه؟ ممکنه پردم آسیب دیده باشه چند ماه قبل به علت خونریزی غیر طبیعی به پزشک مراجعه کرده بودم و گفته بود پرده من خیلی نزدیک است و باید مواظب باشم همینطور گفت ضخیم هست و الاستیکی. منظورش از الاستیکی چیست؟ آیا پرده من با این شرایط امکان دارد آسیب دیده باشد؟ آیا پرده میتونه اونقدر نزدیک باشه که موقع شستشو بدون اینکه آدم متوجه بشه دستش بخوره و آسیب ببینه؟ کمکم کنید اون خونریزی ربطی به پردم داره؟
پاسخ : کاربر گرامی با توجه به شرح مفصلی که از موضوع داده اید به نظر می رسد بسیار نسبت به این موضوع حساس شده اید. به نظر نمی رسد بدون تحریک و تماس عمده اسیبی به پرده وارد شده باشد شستشو با آب نیز موجب پارگی نمی شود. بیشتر به نظر می رسد دچار نوعی وسواس فکری شده اید. پیشنهاد می کنم برای مشاوره به یک روانپزشک ماهر مراجعه کنید . با توجه به معاینه قبلیتان، پرده الاستیکی همان پرده ارتجاعی است و قابلیت کشش دارد و به اسانی قابل پاره شدن نیست. برای بررسی علت خونریزی به یک ماما یا پزشک مراجعه کنید ممکن است علت خونریزی ، بی نظمی های هورمونی باشد.  [ 1390-05-31 00:00:00 ]
سوال : سلام. من بعد از حمام کردن موقع خشک کردن خودم حوله خونی شد آیا ممکن است چون به خاطر وسواس دوش را لای پاها گرفته و شستشو میکردم و فشار آب هم زیاد بود به پرده ام آسیب رسیده باشد؟چند ماه پیش دکتر گفته بود پرده من نزدیک و ضخیم و الاستیکی است.من مجردم و هیچ گونه رابطه جنسی نداشتم. لطفا نفرمایید که برم دکتر چون من 5 سال هست هرچند ماه یکبار خونریزی غیرطبیعی دارم ولی همیشه لکه و تیره بود این دفعه خون روشن رنگ بود. در مدت این 5 سال 3 بار به پزشک رفتم هیچ کدام دلیلش را نفهمیدن و گفتن وسط دو پریود امکان خونریزی هست سونوگرافی هم گفت سالمم مادرم دیگه دکتر نمی بره و من هم از لحاظ روحی دیگه دوست ندارم برم دکتر زنان. لطفا کمکم کنید و راهنماییم کنید.وقتی این خونریزی اتفاق افتاد من یک هفته بود پریودم تموم شده بود و حدود 6 روز بود پاک بودم.
پاسخ : کاربر گرامی به پاسخ سوال مشابهتان مراچعه کنید.  [ 1390-05-31 00:00:00 ]
سوال : با سلام خدمت خانم دکتر.من 18 تیر پریود شدم (همیشه منظم بودم) 22 نزدیکی داشتم (بدون دخول)حدود 18 ساعت بعد قرص لونژیل خوردم طبق دستور.ولی متاسفانه به دلیل خواسته نامزدم که تازه عقد کرده ایم چند بار نزدیکی داشته ایم که دخول انجام نگرفته و مایعش برروی کمرم و شکمم ریخته است اما به دلیل نگرانی و حفظ آبرو و عدم اطلاع از نحوه مصرف قرص من 4 بار (8 عدد) لونژیل بعد از هر نزدیکی خورده ام (یکی بعد از نزدیکی قرص بعدی 12 ساعت بعد) بعد از هر بار مصرف 3 روز پریود شدم)آخرین قرص را 22 این ماه خورم 29 دچار خونریزی به مقدار کم شدم و از اینکه چرا این ماه پریودم به تاخیر افتاده نگرانم و باید 18 پریود می شدم اما نشدم.با اخلاق جنسی همسرم چه کار کنم شهوتش خیلی بالاست تو این یک ماه خیلی خسته شدم .من نمی دانستم که در یک سیکل قاعدگی فقط بکبار از این قرصها می توانستم استفاده کنم آیا باردارم ؟باید الا چه کار کنم چرا پریود نشدم؟از این به بعد چگونه با و برخورد کنم و آیا این قرص ها عوارض دارند با توجه به استفاده مکرر ی که من داشتم.
پاسخ : کاربر گرامی در صورتی که از بارداری در سیکلهای بعد نگرانید از یک روش مطمئن پیشگیری از بارداری مانند قرصهای پیشگیری یاسمین - بلارا یاز و.. استفاده کنید. در صورتی که پریودتان بیش از 10 رئز از زمان اخرین قرص عقب افتاد ازمایش خون بارداری بدهید.  [ 1390-05-31 00:00:00 ]
سوال : باسلام.خانمی28ساله هستم.8ساله ازدواج کردم.تاپارسال دوتاسقط داشتم.تااینکه مشخص شد همسرم واریکوسل داشتن.ایشون یکسال پیش عمل شدن.حالا6ماهه جلوگیری نداریم وباوجود مصرف کلومیدولتروزول باردارنمیشم.البته سونوی دیماه سال گذشته ام حکایت از وجود یک عددمیوم ساب موکوزال باابعاد8*11نزدیک فوندوس درمیومتر خلفی داره.که دکترم گفتن چیزمهمی نیست وهیچ مشکلی برای بارداری ندارم.حالاهم ازدیشب(اخرین نزدیکی)درلگنم دردشدیدی دارم.خواهش میکنم درمورد دلیل عدم حاملگی ودرد لگن واینکه ایاواقعا این میوم نگران کننده هست یانه راهنماییم کنید.مچکرم
پاسخ : کاربر گرامی شانس بارداری در هر ماه 20 درصد بیشتر نیست بنابراین نباید نگران باشید. میوم زیر سروزی چندان مساله مهمی نیست ولی علت درد لکنی باید با معاینه مشخص شود در صورتی که از کلومیفن استفاده کرده اید باید مراقب علایم سندرم تحریک بیش از حد تخمدان باشید.  [ 1390-05-31 00:00:00 ]
سوال : متاسفانه نامزدم براثریک تصادف ازلحاظ توانایی جنسی دچارمشکل شد بطوری که قدرت نعوظ خود را بطورکامل ازدست داد و چون درشهرستان زندگی میکنیم نزد چنددکتررفتیم که کلا قطع امید کردند وگفتند که کلا توانایی جنسی خودرا برای نعوظ ازدست داده است دکترلطف میکنید درخصوص دستگاه وکیوم مردانه توضیح دهید که1- آیا این دستگاه واقعا کارایی دارد یا بیشترجنبه تبلیغاتی دارد؟2-ضمنا برای مردی که اصلاقادربه شق کردن ونعوظ نمیباشداستفاده میشود یا نه بی فایده است؟3-وبرای انزال زودرس ووایجادنعوظ طولانی استفاده میشودتاکیدم روی سوال دومم میباشداصلا مرد نتواند نعوظ کند آیا استفاده میشودباجستجو دراینترنت فهمیدم که همچین مشکلی با کاشت پروتزآلت هم حل میشود اما عمل بسیارسختی میباشد وخیلی کم استفاده میشود ودرایران کسانی که این عمل راانجام میدهند افراد انگشت شماری هستندودرحدود چندنفراین عمل راانجام میدهند میخواستم بدانم آیا صحت دارد؟یعنی اینقدر عمل سختی است که کمترکسی هست که این عمل را انجام دهد؟لطف میکنید درمورد این عمل اطلاعات کافی به من دهید سپاسگزارم
پاسخ : کاربر گرامی برای یافتن پاسخ سوالاتتان بهتر است با یک متخصص اورولوژی مشاوره کنید. دستگاه واکیوم می تواند به صورت نسبی درجالی که فرد اختلال عروقی عمده و یا شکستگی آلت نداشته باشد ویا فاشیای بوکای آلت دجار اسیب عمده نباشد قابل استفاده باشد و این تشخیص به عهده متخصص اورولوژی است. در مورد استفاده از پروتز نیز باید با یک جراج مشورت کنید. توصیه می کنم به سایت جناب آقای دکتر پیمان صالحی متخصص اورولوژی مراجعه کنید.  [ 1390-05-31 00:00:00 ]
سوال : با سلام دکتر برای التهاب مفاصل داروی پردنیزولون برام تجویز کرده در هفته دوم بارداری هستم خوردن دارو عوارض دارد. ممنون
پاسخ : کاربر گرامی در صورتی که مبتلا به اختلال روماتیسمی هستید و پزشکتان دارو را برایتان تچویز کرده اند می توانید با توجه به مزایای بیشتر دارو نسبت به معایب آن، مصرف دارو را ادامه دهید.  [ 1390-05-31 00:00:00 ]
سوال : با سلام من پسری 32 ساله و مجرد هستم. اغلب اوقات در حالت نعوظ بوده و میل جنسی زیادی دارم. از طرفی دوست ندارم با هر کسی ارتباط جنسی برقرار کنم و از خودارضایی هم بدم می یاد. ضمن اینکه بزرگی آلت تناسلی نیز دارم(25 سانت در حالت نعوظ). گاهی اوقات چنان تحریک می شم که از شدت درد گریه می کنم. لطفا در صورت امکان بنده را راهنمایی بفرمائید. ممنونم
پاسخ : کاربر گرامی برای معاینه و بررسی بیشتر باید به یک متخصص اورولوژی و یک روانپزشک ماهر مراچعه کنید . در اصفهان می توانید روزهای سه شنبه صبح به مرکز روانی -جنسی واقع در ابتدای خیابان شریعتی از سمت حکیم نظامی مراجعه کنید.  [ 1390-05-31 00:00:00 ]
سوال : با سلام، اینجانب از وقتی که یاد دارم (کودکی) زائده ی پوستی همچون جوش بر روی قسمت بیرونی روی پوست قرار گرفته بر روی بیضه ها داشتم. تا کنون مشکل خاصی با این زائده نداشتم، اما اخیرا بسیار حساس شده است که فکر می کنم به واسطه استفاده از پودرموبر نامناسب باشد. حساس شدن این زائده آن را بسیار دردناک کرده است. این زائده به اندازه ی یک دانه لوبیا می باشد. می خواستم بدانم که اولا این زائده فقط یک مسئله ی پوستی بوده و یا می تواند دلیل دیگری داشته باشد؟ و اینکه برای برداشتن آن نیاز به عمل جراحی است؟ عمل آن پیچیده بوده و خطری به دنبال دارد؟ با تشکر.
پاسخ : کاربر گرامی بدون معاینه نمی توان اظهار نظر کرد با این حال با توجه به تغییر شکل ظاهری این زائده باید پیگیری مناسبی داشته باشید. معمولا این نوع ضایعات با توصیفی که از آن کرده اید تنها زواندی پوستی هستند که در نتیجه تماس تغییرات ظاهری و التهاب پیدا کرده اند برای بررسی بیشتر به یک متخصص پوست مراچعه کنید.  [ 1390-05-27 00:00:00 ]
سوال : با سلام و خسته نباشيد براي اينكه زمان پريودم را عقب بندارم بايد چيكار كنم؟نميدونم كي و چقدر بايد از قرص هاي ld استفاده كنم،خواهش ميكنم راهنماييم كنيد ،چون پريودم دقيقاً مي افته شب عروسي و ماه عسلم.
پاسخ : کاربر گرامی، می توانید از سیکل قبل از شب عروسیتان قرصهای پیشگیری از بارداری جدید مثلا یاسمین یاز، بلارا، یا مارولون را شروع کنید. و قطع نکنید. یعنی پس از پایان یک بسته، بسته جدید را آغاز کنید و پس از یک هفته قرصها را قطع کنید تا پریود شوید به این ترتیب پریود شما معمولا یک هفته به تعویق می افتد. به خاطر داشته باشید در ماه اول نمی توان به اثر قرصهای پیشگیری از بارداری به تنهایی مطمئن بود و باید یاز یک روش کمکی مانند کاندوم نیز استفاده کنید.  [ 1390-05-27 00:00:00 ]
سوال : سلام میخواستم بدونم اگه بعد از پریودی خون مرده های سیاهرنگ که بصورت پنیری خارج بشه یا اینکه همراه ترشحات خارج بشه علت چیست خواهش میکنم پاسخم را زود بدهید ممنون خانم دکتر
پاسخ : کاربر گرامی این ترشحات باقیمانده خونریزی قاعدگی است. که گاهی با قطعاتی از استر رحم خارج می شود نباید نگران باشید.  [ 1390-05-27 00:00:00 ]
سوال : sim khanoom doktor khaste nabashid.man vaghti ke bache boodam 10 salam bood az badanam yekam khoon oomad vali hich dardi ehsas nakardam khoonesh az adate mahiane khosh rang tar bood.yeki do baram oon moghe ha khod erzayi kardam vali dg hich vaght in karo anjam nadadam vali alan mikham ezdevaj konam va kheyli negarane inam ke parde nadashte basham khahesh mikonam rahnamayim konid.az koja befahmam daram ya na faghat khahesh mikonam nagid boro pishe doktor khahesh mikonam hatman javabe mano bedin
پاسخ : کاربر گرامی علت تاخیر در پاسخ دهی ، نوشتن به زبان فینگیلیش بوده است. برای معاینه خودتان می توانید یک اینه زیر پایتان قرار دهید و پاهایتان را کمی از هم باز کنید. و لبها از هم دور کنید. ولی از آنجا که این کار تخصصی است پیشنهاد می کنم به یک ماما یا پزشک برای معاینه مراجعه کنید.  [ 1390-05-24 00:00:00 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
لیست جدید پایان نامه های بهداشت باروری
گروه متخصصین بهداشت باروری ایران
بیوگرافی
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
About Website
واژه نامه باروری
داروهای رایج
دکتری تخصصی بهداشت باروری
توصیه های بهداشتی در بارداری
مطالب غیر پزشکی
مشاوره تخصصی بهداشت باروری
بارداری و زایمان
تنظیم خانواده و پیشگیری از بارداری
ببماریهای زنان و درمان
خانواده و سلامت
بهداشت جنسی
مطالب و مقالات
معرفی وب سایت
فرم نظرسنجی اولین کلینیک آنلاین تخصصی بهداشت باروری
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences