نقل مطالب در سایتهای دیگر
استفاده از مطالب این سایت تنها با ذکر منبع و نام نویسنده سایت- ، مجاز می باشد
فرم نظرسنجی اولین کلینیک آنلاین تخصصی بهداشت باروری
کاربر گرامی با شرکت در این نظر سنجی ما را در جهت ارتقاء سطح سلامت جامعه یاری کنید.
گالری عکس
از گالری عکس با عنوان باروری انسان در همین صفحه دیدن کنید
سوالات پزشکی کاربران
به دلیل تراکم سوالات و نیز تکراری بودن بسیاری از آنها از کاربران محترم خواهشمندم از طرح سوالات تکراری و به زبان فینگلیش و نیز بیان جزییاتی که قابل طرح در سایت نیست خودداری فرمایند. لطفا پیش از طرح سوال به سوالات مشابه پاسخ داده شده در سایت مراجعه کنید.
درمان واژینیسموس و ازدواج به وصال نرسیده با روشهای جدید درمانی
جهت گرفتن نوبت برای مشاوره و درمان می توانید هر روز از ساعت 12 تا 14 با شماره تلفن 09135633500 و 09335593032یا 36293942 و 36296246 تماس بگیرید.
درسنامه اختلالات جنسی
کتاب درسنامه اختلالات جنسی نوشته: دکتر شایسته جهانفر- میترا مولائی نژاد نشر سالمی
تغییر نشانی مطب
نشانی مطب دکتر میترا ملائی نژاد متخصص سلامت جنسی و باروری به نشانی زیر تغییر یافت: اصفهان- خیابان حکیم نظامی- ابتدای خیابان محتشم کاشانی- ساختمان معین- طبقه سوم- تلفن: 36296246 شما همچنین می توانید در روزهای دو شنبه و سه شنبه به نشانی زیر مراجعه کنید: اصفهان- خیابان توحید میانی- کوچه بنفشه جنب پارکینگ طبقاتی توحید- مجتمع آسمان طبقه سوم واحد 6- شماره تلفن: 36293942 و شماره همراه برای رزرو نوبت 09335593032
فراخوان از بیماران مبتلا به واژینیسموس
اولین گروه همیاری بیماران واژینیسموس در اصفهان تشکیل شده برای ثبت نام با شماره های 0311-6296246و و 6293942 و شماره همراه 09335593032 تماس بگیرید - نشانی مطب: اصفهان- خیابان حکیم نظامی- ابتدای خیابان محتشم کاشانی ساختمان معین طبقه سوم. , توحید میانی کوچه بنفشه چنب پارکینگ طبقاتی توحید- مجتمع آسمان- طبقه سوم واحد 6 شماره 031-36293942
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با سلام.ممنون از جواب قبلیتون.اما من از کیت استفاده کردم و از روز اول تا اخر همش 2 خطه بود! خانم دکتر بعد از ارسال سوال قبلی برای شما متاسفانه پریود شدم.یعنی شد 3 ماه اقدام بی نتیجه!!!رفتم دکتر بهم کلومیفن داد.طرز مصرف و عوارضشو میدونم.به نظر شما بخورم یا نه؟آیا مشکلی واسم ایجاد میکنه؟مثل کیست؟
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، نگران نباشید می توانید با نظر پزشکتان از کلومیفن استفاده کنید. در صورتی که از روز 5 تا 9 دارو را استفاده کنید احتمال کیست سازی کاهش می یابد.  [ 1390-08-24 22:14:19 ]
سوال : سلام خانم دکتر عزیز.ایا انجام عمل هیستروسکپی و خارج کردن پولیپ رحمی احتمال بارداری را افزیش میدهد؟
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، بلی در صورتی که هر عاملی که از پذیرش سلول تخم در رحم جلوگیری می کند رفع شود . احتمال بارداری افزایش می یابد.  [ 1390-08-24 22:12:46 ]
سوال : با سلام .خیلی خیلی ممنونم که من و راهنمایی کردید .می خواستم بدونم که نارسایی جسم زرد خطرناک است ؟ منکه پریودی نا منظمی دارم چطوری زمان تخمک گذاری ام را بفهمم برای بارداری؟
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، نارسایی جسم زرد یعنی پس از تخمکگذاری جسم زرد- باقیمانده فولیکولی که تخمکگذاری از ان صورت گرفته- به میزان کافی پروژسترون ترشح نمی کند. در این صورت احتمال سقط افزایش می یابد.2- بهترین کار ارزیابی سونوگرافی در وسط سیکل است.  [ 1390-08-24 22:11:25 ]
سوال : با سلام خدمت خانم دکتر عزیز,آیا کسی که دارای قاعدگی منظم 27 یا 28 روزه است امکان داره مشکل باروری داشته باشه آخه من از تستهای تخمک گذاری استفاده کردم ولی چیزی نشون نداد.امکان داره اصلا تخمک گذاری نشه آخه 7 ماهه اقدام به بارداری کرده ام ولی نتیجه ای نداده .آیا مشکل بارداری می تونه ارثی باشه . خانم دکتر من خیلی نگرانم و استرس دارم کمکم کنید .
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، با یک نوبت تست تخمکگذاری نمی توان اظهار نظر کرد در صورتی که پریود منظمی دارید. ارزیابی مایع منی همسرتان نیز مفید است. 7 ماه زمان زبادی نیست.  [ 1390-08-24 22:07:40 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشيد خانمي 30 ساله هستم و 7 سال پيش يك زايمان داشته ام و قصد دارم دوباره بچه دار شوم اما داراي مشكل تنبلي تخمدان هستم البته با مصرف قرص متفورمين ، كلوميفن و آمپول مشكل پريودي ام حل شده اما با وجود استفاده از اين داروها به مدت 3 ماه هنوز بچه دار نشده ام آيا روش درمان من صحيح است يا بايد داروهاوروشهاي ديگري را پيش بگيرم ؟ آيا امكان دارد من مجددا بچه دار شوم با تشكر
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، خط بعدی درمان افزایش دوز داروها و سپس تغییر داروها به داروهایی مانند لتروفم با نظر پزشکتان است. نگران نباشید پیگیر درمان باشید.  [ 1390-08-24 22:06:10 ]
سوال : سلام من 35 ساله هستم و قصد باراداری دارم. در آزمایش پروژسترون من کم نشان داده بعلاوه با وجود اینکه داستینکس خوردم شیر قطع نشده. آیا با خوردن ویتامین ب 6 و تصحیح تغذیه میشه بر این مشکلات فائق اومد؟ متشکرم
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،. با توحه به اینکه میزان پروزسترون شما کم بوده احتمالا در سیکل قبلی تخمکگذاری نداشته اید . از انجا که در حال حاضر داستینکس مصرف می کنید. باید مقدار هورومن پرولاکتین را اندازه گیری کنید. تا تاثیر دارو را بر میزان این هورومن ارزیابی نمایید گاهی تغییر دوز دارو کمک کننده است. با این جال خط بعدی درمان نیز استفاده از داروهای محرک تخمکگذاری است. مصرف B6 نیز مفید است.  [ 1390-08-24 22:04:13 ]
سوال : سلام خانم دكتر -نزديك يك سال ميشه كه پريوديهايم با فاصله 35 روزه هست-كم كاري تيروئيد دارم ولي قرص ها رو مرتب مصرف نمي كنم(يك چهارم قرص)1- بنظر شما چون پريوديهام 28 روزه نيست روز تخمك گذاري ام ديگه روز چهاردهم نيست؟ميشه بگيد تقريبا" چندمه؟2- از طرفي پاك شدنم بين 8 الي 10 روز البته بصورت لكه بيني طول ميكشه بنظر شما علت چيه؟3-بعد از نزديكي هم دل درد دارم بنظر شما علت چيه؟ (وقتي دل درد دارم كمر درد هم دارم)
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، تخمکگذاری معمولا 14 روز قبل از پریود بعدی اتفاق می افتد . شما می توانید در حوالی روز 18 سیکل به بعد منتظر تخمکگذاری باشید.2- اختلالات هورمون تیروئید با بی نظمی پریود همراه است دارویتان را منظم بخورید تا ایت بی تظمیها کاهش یابند.3- ممکن است مبتلا به عفونت لگنی باشید بهتر است برای معاینه مراجعه کنید.  [ 1390-08-24 22:01:24 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید.آیا استفاده از لوازم آرایش به دلیل وجود سرب در دوران بارداری مشکلی برای جنین ایجاد میکند؟
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، کلیه مواد آرایشی حاوی سرب و رژ لبهایی که توسط سازمان غذا و داروی آمریکا به عنوان انواع حاوی سرب شناخته شده بهتر است مطلقا استفاده نشوند. سایر انواع نیز بهتر است با در نظر گرفتن استادنداردهای بهداشتی به کار برده شوند.  [ 1390-08-24 21:58:34 ]
سوال : سلام خانم دکتر مولایی و ممنون از وقتی که میذارین. یه سوال از خدمتتون داشتم که بعضی وقت ها من و خواهر کوچیکتر از خودم رو خیلی نگران میکنه.یه دختر 24 ساله هستم. یه عمو داشتم که مبتلا به سندرم دان بود. امکان داره فرزند من و یا خواهرم مبتلا به این سندرم بشه؟ اگه بله هیچ راهی هست که بشه کاری کرد که این اتفاق نیفته یا طی دوران بارداری امکان فهمیدن این مساله هست؟ نمی دونم این اطلاعات لازمه یا نه اما محض احتیاط! پدر من فرزند بزرگ خانواده اس، دو تا خواهر داره و بعد هم عموم که گفتم که کوچیکتر از بقیه بوده. من هم فرزند بزرگم و فقط یه خواهر کوچیکتر دارم. قبلا از راهنماییتون ممنون.
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، تستهای ارزیابی جنینی وجود دارند که می توانند با دقت بسیار زیادی بروز این بیماری را در جنین نشان دهند. وجود این بیماری در بستگان درجه 2 احتمال بروز این بیماری را بسیار کمتر می کند ولی احتمال آن از حمعیت عادی بیشتر است. پیش از ازدواج نیز به این مساله دقت کرده و با فردی ازدواج کنید که سایقه ای از این بیماری را در خانواده نداشته باشد.  [ 1390-08-24 21:55:56 ]
سوال : سلام من 15 روز بعد از تمام شدن پريودم با نامزدم نزديكي داشتم البته هيچ دخولي انجام نشد وبيشتر هم آغوشي بود هيچ مقداري هم از مايع مني روي من ريخته نشد و الان 7روز از تاريخي كه بايد پريود ميشدم گذشته و هنوز نشدم ( البته پزيودم نامنظم بوده وهيچ وقت كمتر از 30 روز نبوده) آيا احتمال حاملگي وجود دارد؟ خواهش ميكنم زودتر راهنماييم كنين
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، اگر مایع منی در ناحیه ای نزدیک به دستگاه تناسلی ریخته نشده نباید نگران باشید.  [ 1390-08-24 21:52:45 ]
سوال : باسلام وخسته نباشید من دوماه ونیم که زایمان کردم به صورت طبیعی ولی دو سه روز بعداززایمان بخیه هام بازشد به دکتر مراجعه کردم گفت بخیه نمی خواهدویک پماد دادآیا بااستفادازپمادFIBROLANجوش میخوره یا اینکه باید بخیه بشه وهنوزخونریزی هم دارم آیا طبیعیه باتشکروقدردانی
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، بدون معاینه نمی توان اظهار نظر کرد. این کرم تاحدودی باعث حوش خوردن و ترمیم محل می شود ولی جای بخیه را نمی گیرد.  [ 1390-08-24 21:51:51 ]
سوال : با سلام من برای خونریزیهای بسیار که داشتم از آمپول دکاپیتیل ارسی استفاده کردم وبهتر شدم ولی خونریزی قطع نشد وماهی دوبار خودم را می شوم ودکتر قرص دافستون داده است وترنسفید ولی باز هم قطع نشده است وهنگامی که می خواهم عمل دفع انجام دهم گویی به رحم فشار آورده وخود به خود خودخونریزی شروع شده وبعد قطع ومجرد هستم دکتر قبل از استفاده از آمپول وسونوگرافی گفت که باید رحم وتخمدانهایت را در آوری ولی با استفاده از این داروها بهتر شده وطبیعی سیستم بدنم نیست وخسته شده ام ومرتب همرا هم نوار است راهنماییم کنید خیلی زود با تشکر
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، خونریزیهای شدید در صورتی که باعث کم خونی شما شود باید درمان شود . در این صورت هیسترکتومی براساس نظر پزشکتان مفید خواهد بود. در صورتی که به دکاپپتیل جواب داده اید می توانید با نظر پزشکتان در دور بعدی نیز از این امپول استفاده کنید.با توجه به باکره بودن شما نمی توان ای یو دی های پروژسترونی را برای شما تجویز کرد. با این حال روش تخریب اندومتر و یا ابلایشن نیز در صورتی که علت خونریزیهای شما هیپرتروفی اندومتر باشد مفید است. در صورتی که علت خونریزی شما میوم و یا فیبروم باشد. بهتر است به توصیه پزشکتان در مورد برداشتن میومها عمل کنید در این صورت تنها میموها و یا فقط رحم برداشته می شود و نیازی به برداشتن تخمدانها نیست.  [ 1390-08-24 21:50:42 ]
سوال : با سلام من24ساله هستم و چند روز دیگه قراره ازدواج کنم حدودا 3ماهه که چند روز قبل از پریودم ترشحات خمیری شکل خاکستری مایل به سبز دارم که بدون درد هست و گاهی اوقات هم ترشحاتم به صورت کاملا مایع هست با رنگ سفید کدر و موقع پریود رنگ خون کدر و سیاه است من خیلی نگرانم خواهشا سریع منو راهنمایی کنید خیلی ممنونم
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، احتمالا عفونت واژینال دارید. بهتر است برای دریافت داروی مناسب به پزشک یا ماما مراجعه کنید.  [ 1390-08-24 21:44:41 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید خانم دکتر میخواستم بدانم ایا برای باردار شدن نزدیکی باید هرروزه درحوالی زمان تخمک گذاری انجام شود؟
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، بهتر است به فاصله حداقل هر 36 ساعت یکبار انجام شود.  [ 1390-08-24 21:43:45 ]
سوال : با سلام .دختری 28 ساله هستم.1ساله با نامزدم رابه دارم ولی بدون دخول مدتی است دچار دردهای زیر شکم شدم و چند وقت پیش خونریزی داشتم که البته پرده ام سالم است.این نوع رابطه میتواند مضر باشد ؟و یا ممکن است پرده بدون دخول و فقط با ایجاد فشار پاره شود؟
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، هر نوع دخولی ممکن است باعث آسیب به پرده شود. این نوع رابطه که ذکر کرده اید ممکن است به دلیل پرخونی لگن بدون به ارگاسم رسیدن با زیر دل درد همراه باشد. برای مشاوره در مورد روشهای مناسب می توانید با شماره مشاوره حضوری تماس بگیرید تا ویزیت شوید.  [ 1390-08-24 21:42:59 ]
سوال : با سلام من علایم مثل گر گرفتگی، لرز ، کوفتگی، لکه بینی و تاخیر در عادت ماهیانه دارم...این علایم میتونه ناشی از استرس و فشار عصبی باشه؟
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، این علایم خیلی غیر اختصاصی هستند. ممکن است ناشی از علایم سندرم پیش از قاعدگی باشد.  [ 1390-08-24 21:39:33 ]
سوال : با سلام خدمت شما خانم دکتر عزیز . خانم دکتر من دقیقا روز اول شهریور سقط جنین داشتم و در روز یازدهم باز اقدام به بارداری نمودم میخواستم بدونم که که دوباره باردار میشم یا نه خیلی اضطراب داشتم برای بارداری .روز اول مهر باید پریود میشدم ولی دو روز در میان لکه بینی خفیفی داشتم روز 4 مهر به پزشک مراجعه کردم و ازمایش دادم اما منفی بود الان هم همه حالات بارداری رو دارم ولی با توجه به جواب ازمایش نمیدونم چیکار باید بکنم از وقتی نزدیکی داشتم تا الان که 10 مهر است جمعا شده 31 روز زمانی که ازمایش دادم 25 روز بود تازه اونم اگه هفته اول یا دوم گرفته باشه زمانش کمتره دکتر برام امپول پروژسترون تجویز کرد اما وقتی که زدم لکه بینی هام هم قطع شد حالا به نظر شما من احتمال داره باردار باشم و جواب ازمایش خطا بوده یا زود بوده ؟ یا اینکه نه امیدوار نباشم و اون لکه بینی ها نشانه پریودی بوده به صورت قهوه ای تیره به اندازه یه فندق و دو روز در میان . ازمایش و معلینه هم شدم سالم بودم سونو هم یک ماه پیش دادم که سالم بود و فقط سقط رو مشخص کرد زمان بارداری قبلی هم ماه اول اینجوری بودم ولی سه ماه پریود نشدم مدام سونو و ازمایش میدادم که همه منفی بود دکتر میگفت رحم بزرکتر شده ولی اثری از بارداری نیست دقیقا سر ماه سوم جنین سقط شد و این در صورتی اتفاق افتاد که همه بهم گفتن منفی . جالب اینجا بود که در طول این سه ماه همه حالات بارداری هم داشتم ولی هیچکی متوجه نشد تورو خدا جوابمو زود بدین دارم داغون میشم به خاطر ندانم کاری دکترا بچه دسته گلمو از دست دادم تورو خدا زئد جواب بدین منتظرم .
پاسخ : کاربر گرامی از اینکه سوالتان با تاخیر پاسخ داده می شود متاسفانه حجم سوالها آنقدر زیاد شده که پاسخ دادن به همه آنها نیازمند مدت زیادی است. در صورتی که آزمایش خونتان منفی بوده باردار نیستید. با این حال بهتر است هفته اینده یکبار دیگر آزمایش خونتان را تکرار کنید.  [ 1390-08-24 21:38:33 ]
سوال : سلام خانم دکتر من همونیک که شکل التم با همه فرق میکرد خواستگارم تواتاق عمل کار میکنه میترسم اگه باهاش ازدواج کنم بفهمه قبلا خودارضایی داشتم چه کار کنم ؟؟//احتمال داره بفهمه هرچی باشه از بزشکی یه چیزایی حالیشه ؟؟/کمکم کنید چرا لبای التم بزرگه؟؟؟؟؟؟
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، نگران نباشید شکل آلت افراد مختلف با هم متفاوت است و این مساله نباید باعث نگرانی شما شود. در صورتی که نگرانید می توانید برای جراحی پلاستیک لبها اقدام کنید. با این حال من بدون معاینه این روش را اصلا توصیه نمی کنم.  [ 1390-08-24 21:35:22 ]
سوال : با سلام خدمت شما خانم دکتر عزیز شاید سوال من تکراری باشد ولی خواهش میکنم به آن پاسخ دهید چند وقتی است ذهنم خیلی درگیر این سوال شده است . بنده 24 سال سن دارم و مدت سه سال است که ازدواج کرده ام و در طول این سه سال بدون هیچ وقفه ای از قرص ضد بارداری سیپروترون کامپاند استفاده میکنم با توجه به صحبتهایی که راجبع به قرص های ضد بارداری از همه جا میشنوم خیلی نگرانم خواهش میکنم مرا راهنمایی کنید که آیا با مصرف این قرص از باروری من کاسته میشود یا خیر در ضمن من قصد دارم تا 2 سال آینده باردار نشوم با تشکر
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، این دارو معمولا باعث کاهش باروری نمی شود بنابراین نباید نگران باشید. با این حال بهتر است هر 4-5 سال پس از مصرف قرصهای پیشگیری از بارداری ، مدتی روش پیشگیری را به کاندوم تبدیل کنید و یا روش دیگری را که غیر هورمونی است انتخاب کنید و در طی این مدت آزمایشهای مربوط به انعقاد خون و قند خون و .. را انجام داده و خودآزمایی ماهانه پستان را نیز فراموش نکنید.  [ 1390-08-24 21:32:41 ]
سوال : سلام خسته نباشید.خانمی هستم 23 ساله.کم کاری تیروئید داشتم که برطرف شد.دو ماه پیش پریودم 46 روز تاخیر داشت و این ماه هم بعد از هفت روز تاخیر از پریود آخر پریود شدم.به متخصص مراجعه کردم و سونوگرافی رحم و تخمدان ها رو سالم نشان داد.دکتر تنبلی تخمدان رو تشخیص دادن و به مدت 3 ما متفورمین تجویز کردن.الان یک سال و 4 ماه هست ازدواج کردم.قصد بچه دار شدن تا یکی دو سال آینده رو هم ندارم.بعد از خوردن یه قرص متفورمین خونریزی دارم.نمی دونم پریود هست یا اثر قرص.در صورت نداشتم تنبلی تخمدان خوردن قرص مشکلی بعدا ایجاد می کند.دکتر گفتن باید زود حامله بشم.با این اوضاع احتمال نازایی وجود دارد؟بعد از 3 ماه باید خوردن قرص را ادامه دهم؟
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، احتمالا پریود شده اید. . این دارو معمولا مشکل خاصی ایحاد نمی کند.ولی پس از مدتی باعث بازگشت تخمکگذاری و منظم شدن سیکل می شود. افراد مبتلا به تنبلی تخمدان کم بارورند. ولی نابارور نیستند. این مساله با مصرف داروهای محرک تخمکگذاری به میزان زیادی باز می گردد. فعلا دارو را با نظر پزشکتان ادامه دهید.  [ 1390-08-24 21:29:05 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید. من و همسرم بعد از 7 سال ازدواج به پزشک زنان مراجعه کردیم برای مشاوره جهت باردار شدن. ایشون برای ما یک سری آزمایش و برای همسرم سونوگرافی واریکوسل نوشتند. دیروز که همسرم این سونوگرافی رو انجام دادند در نتیجه سونو گفتند که بیضه سمت چپ ایشون مشکل وجود دارد. سوال من اینه که همسر من با این نتیجه آزمایش 100% نابارور هستند؟ ما باید چکار کنیم؟
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، به پاسخ سوال مشابهتان مراجعه گنید.  [ 1390-08-24 21:24:03 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید. من و همسرم بعد از 7 سال ازدواج به پزشک زنان مراجعه کردیم برای مشاوره جهت باردار شدن. ایشون برای ما یک سری آزمایش و برای همسرم سونوگرافی واریکوسل نوشتند. دیروز که همسرم این سونوگرافی رو انجام دادند در نتیجه سونو گفتند که بیضه سمت چپ ایشون مشکل وجود دارد. سوال من اینه که همسر من با این نتیجه آزمایش 100% نابارور هستند؟ ما باید چکار کنیم؟
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، دلیلی برای ناباروری 100 درصد همسرتان وجود ندارد . واریکوسل کاملا قابل درمان است و در این صورت باروری همسر شما تا حدود زیادی به حالت عادی بازخواهد گشت.  [ 1390-08-24 21:23:36 ]
سوال : باسلام دختری 30ساله ام.به علت موهای زائد به دکترمراجعه کردم جواب آزمایشprolactin=837.3 tsh=8.4 , free t4=3بود ام ار ای دادم microaneoma تشخیص داده شدچکارکنم آیا درصورت ازدواج امکان بارداری دارم یانه؟؟هیچگونه ترشحی هم از سینه ندارم(((ممنون می شم اگه جواب بدین))))))
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، پرولاکتین شما بالاست و علت این مساله وجود ادنوما- غده خوش خیم هیپوفیز شماست. با نظر پزشکتان می توانید از قرص داستینکس استفاده کنید. در این صورت با کاهش هورمون پرولاکتین شما تخمکگذاری شما به حالت طبیعی بر می گردد و بارور خواهید بود.  [ 1390-08-24 21:22:04 ]
سوال : با سلام و خسته نباشيد آيا مصرف قرص ديان با كلوميفن تداخل دارويي ندارد؟
پاسخ : کاربر گرامی این دو قرص ترجیحا نباید با هم مصرف شوند. زیرا یکی اثر رقابتی با استروژن دارد و یکی دیگر حاوی اتینیل استرادیول و سیپروترون است.  [ 1390-08-24 21:18:47 ]
سوال : سلام من با دوست پسرم رابطه داشتم اما دخول نداشتیم شک دارم که منی روی واژن ریخته باشه اما قرص lD مصرف کردم به روش اورژانسی اما اشتباها به جای 4 قرص 2 قرص 1 ساعت بعد و دو قرص هم 12 ساعت بعد مصرف کردم آیا احتمال حاملگی وجود دارد؟
پاسخ : کاربر گرامی میزان مصرف قرصهای ال دی صحیح نبوده است. در این صورت میزان موفقیت روش پیشگیری کم می شود. ولی در صورتی که پریود شوید این خطر برطرف می شود.  [ 1390-08-24 21:16:50 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
لیست جدید پایان نامه های بهداشت باروری
گروه متخصصین بهداشت باروری ایران
بیوگرافی
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
About Website
واژه نامه باروری
داروهای رایج
دکتری تخصصی بهداشت باروری
توصیه های بهداشتی در بارداری
مطالب غیر پزشکی
مشاوره تخصصی بهداشت باروری
بارداری و زایمان
تنظیم خانواده و پیشگیری از بارداری
ببماریهای زنان و درمان
خانواده و سلامت
بهداشت جنسی
مطالب و مقالات
معرفی وب سایت
فرم نظرسنجی اولین کلینیک آنلاین تخصصی بهداشت باروری
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences