نقل مطالب در سایتهای دیگر
استفاده از مطالب این سایت تنها با ذکر منبع و نام نویسنده سایت- ، مجاز می باشد
فرم نظرسنجی اولین کلینیک آنلاین تخصصی بهداشت باروری
کاربر گرامی با شرکت در این نظر سنجی ما را در جهت ارتقاء سطح سلامت جامعه یاری کنید.
گالری عکس
از گالری عکس با عنوان باروری انسان در همین صفحه دیدن کنید
سوالات پزشکی کاربران
به دلیل تراکم سوالات و نیز تکراری بودن بسیاری از آنها از کاربران محترم خواهشمندم از طرح سوالات تکراری و به زبان فینگلیش و نیز بیان جزییاتی که قابل طرح در سایت نیست خودداری فرمایند. لطفا پیش از طرح سوال به سوالات مشابه پاسخ داده شده در سایت مراجعه کنید.
درمان واژینیسموس و ازدواج به وصال نرسیده با روشهای جدید درمانی
جهت گرفتن نوبت برای مشاوره و درمان می توانید هر روز از ساعت 12 تا 14 با شماره تلفن 09135633500 و 09335593032یا 36293942 و 36296246 تماس بگیرید.
درسنامه اختلالات جنسی
کتاب درسنامه اختلالات جنسی نوشته: دکتر شایسته جهانفر- میترا مولائی نژاد نشر سالمی
تغییر نشانی مطب
نشانی مطب دکتر میترا ملائی نژاد متخصص سلامت جنسی و باروری به نشانی زیر تغییر یافت: اصفهان- خیابان حکیم نظامی- ابتدای خیابان محتشم کاشانی- ساختمان معین- طبقه سوم- تلفن: 36296246 شما همچنین می توانید در روزهای دو شنبه و سه شنبه به نشانی زیر مراجعه کنید: اصفهان- خیابان توحید میانی- کوچه بنفشه جنب پارکینگ طبقاتی توحید- مجتمع آسمان طبقه سوم واحد 6- شماره تلفن: 36293942 و شماره همراه برای رزرو نوبت 09335593032
فراخوان از بیماران مبتلا به واژینیسموس
اولین گروه همیاری بیماران واژینیسموس در کلینیک روانی جنسی اصفهان تشکیل شده برای ثبت نام با شماره های 0311-6296246و و 6293942 و شماره همراه 09335593032 تماس بگیرید - نشانی مطب: اصفهان- خیابان حکیم نظامی- ابتدای خیابان محتشم کاشانی- ساختمان معین طبقه سوم می توانید همچنین در روزهای شنبه و چهارشنبه صبح به کلینیک روانی جنسی دانشگاه ع.پ اصفهان در ابتدای خیابان شریعتی از سمت حکیم نظامی مراجعه کنید.
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با سلام خدمت خانم دکتر محترم مولایی ضمن عرض سلام ادب و احترام من یک مرد 32 ساله متاهل هستم و همسرم زنی 34 ساله و ما فاقد فرزند هستیم موردی که میخواهم بیان نمایم مشکل جنسی همسرم است من نمیتوانم با زنم به صورت معمول و از اختیار سکس داشته باشم علارقم شهوت و اتش و شوق به عمل جنسی و سکس در بنده همسرم دچار یک سردی زیاد جنسی است ناگفته نماند ایشان چند سالی دچار بیماری فیبرم رحمی زنانه بوده و داروهای هرمونی مصرف مینمود و حر از چند از زور شدت شهوتم اورا ناچارا و از روی عدم رقبت وادار به سکس می نمایم حال سوالی دارم اساسا این مشکل (سردی جنسی و عدم میل به سکس )در زنان قابل درمان است یا خیر و سئوال بعدی من ایا میتوانم و مشکلی نیست برای کمک به خودم از داروی قطره خوراکی که امده به نام اسپانیش فلای برای تحریک جنسی موقت ایشان استفاده نمایم موردی نداره و در ضمن ایشان دهانه واژن سوراخ وردی الت خیلی گشاد شده و نمیتواند الت منو جزب نماید با این دو مسله از نظر علمی چگونه بر خورد نمایم باتشکر از شما
پاسخ : کاربر گرامیف میل در خانمها به میزان زیادی به عملکرد جنسی همسر وابسته است با این جال مصرف برخی داروها می توانند تا حدودی موجب بهبود میل شوند. در صورت تمایل می توانید به کلینیک روانی جنسی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان واقع در ابتدای خیابان شریعتی از سمت حکیم نظامی سه شنبه ها صبح مراجعه کنید.  [ 1390-09-01 00:39:40 ]
سوال : با سلام خانمی هستم 29 ساله که موضوع لکه بینی هفت روز قبل از پریود را برای شما مطرح کردم همچنین عنوان کرده بودم که تمام آزمایشات تیروئید آهن چربی قند سونوگرافی رحم هورمون ادرار وسیتی اسکن هم داده ام فقط پرولاکتین بالا بودکه دکتر برایم بروموکریپتین تجویز کرد دو ماه مصرف کردم ولی به دلایلی نتوانستم فورا برای آزمایش دوباره مراجعه کنم دوماه فاصله افتاد تا دوباره آزمایش دادم و در این دوماه به توصیه یکی از پزشکان فقط یک ماه ان را از روز 16 تا 26 قرص مدروکسی پروژسترون خوردم در همین یک ماه هفت روز به پریود لکه بینی شروع شد ولی بعد از 3 روز قطع شد و4 روز بعد پریود شدم در ضمن مقدار لکه بینی خیلی کم بود حال که دوباره آزمایش هورمون دادم دوباره فقط پرولاکتین بالاست حتی نسبت به قبل بالاتر هم رفته است پزشکم اعتقاد دارد چون زمان قطع بروموکریپتین و آزمایش بعدی 2 ماه فاصله افتاده و دارو قطع شده باعث شده پرولاکتین بالا رود . در ضمن زمانی که به من گفتند مدروکسی پروژسترون بخورم گفتند سه ماه از 16 تا 26 . حال می گویند مقدار پروژسترون که 6.8 می باشد خوب است ونیازی به ادامه دارو نیست به نظر شما اگر دوره درمان مدروکسی پروژسترون را کامل نکنم باعث لکه بینی بیشتر نمی شود بعد هم به نظر شما کم شدن مدت لکه بینی به خاطر پروژسترون وداروی آن بوده یا پرولاکتین و بروموکریپتین. ایشان می گویند بعضی مواقع مقدار پروزسترون در آزمایش نرمال است ولی باز هم نیاز به مصرف دارو هست پزشکم می گوید اول پرولاکتین را درمان کن تا ببینیم لکه بینی رفع خواهد شد یا خیر اگر نشد مدروکسی مصرف کن می شود گفت آزمون وخطا. من شنیده ام اگر پروزسترون بالای 5 باشد یعنی تخمک گذاری داشته ایم آیا این مطلب درست است یا خیر ؟ پزشکم می گوید لکه بینی مسئله مهمی نیست چون تمام موارد بدنم نرمال است واین مسئله در بین بیشتر زنان شایع است به نظر شما من چه کنم بهتر نیست به پزشک غدد مراجعه کنم ؟ آیا به نظر شما برای این مورد پزشک زنان بهتر است یا غدد؟ سوال دیگری هم دارم البته مربوط به همسرم است ایشان مدت چند هفته است بعد از تلاش زیاد نعوظ می شوند و آلتشان زود می خوابد من به ایشان می گویم این ها همه از خستگی ونوع تغذیه وخستگی است یه ایشان توصیه کردم به جای شب رابطه مان را صبح برقرار کنیم وامتحان کردیم وخوب جواب داد در شهر کوچک ما برای این مورد فقط یک پزشک آن هم برای عقیمی وجود دارد آیا می شود به ایشان مراجعه کرد یا به پزشک عمومی مراجعه کنیم . در ضمن آیا می شود برای پرولاکتین ومسائل زنان به پزشک عمومی مجرب مراجعه کنم چون متاسفانه متخصصان زن در شهر ما کم هستند وفقط دوپزشک خوب ومجرب داریم که بسیار شلوغ هستند منتظر پاسخ شما هستم یک دنیا ممنون خدانگهدار
پاسخ : کاربر گرامی در مورد سوال اول شما ابتدا باید علت افزایش پرولاکتین شما و افزایش دوباره ان مشخص شود شاید این افزایش به دلیل وجود آدنوم هیپوفیز باشد بنابراین ابتدا این مساله باید بررسی شود.. اگر دوره درمان را کامل کنید احتمال بازگشت پرولاکتین به حد نرمال زیاد خواهد بود. من هم بانظر پزشکتان در مورد درمان ابتدایی افزایش پرولاکتین موافقم زیرا افزایش این هورومن می تواند موجب عدم تخمکگذاری و پس لکه بینی شود. بنابراین در این وصرت مصرف مدروکسیپروزسترون به تنهایی موثر نخواهد بود هر جند مقادیدر بالای 5 نشان دهنده مثبت بودن ازمایش شماست. 2- همسرتان می توانند به همان پزشک متخصص عقیمی یا ارلووژیست مراجعه کنند. 3- هم متخصص زنان و هم غدد میتوانند اختلال هورمونی شما را درمان کنند. ولی متخصص زنان فعلا اولویت دارند.  [ 1390-09-01 00:37:14 ]
سوال : با سلام.می خواستم بدانم آیا ارضای جنسی و رسیدن به اوج لذت جنسی زن توسط همسر در روزهای سوم-چهارم قاعدگی به بعد که خونریزی خیلی کم است، از طریق تحریک کولیتوریس و بدون دخول و انزال مرد(بدون وارد شدن مایع منی به داخل بدن زن) اشکال دارد و می تواند ضرری برای سلامتی بدن زن و مرد داشته باشد؟؟؟؟؟آیا از نظر شرعی این کار حرام نیست؟؟؟؟؟لطفا در صورت امکان پاسخ مرا سریع تر بدهید.ممنون می شم.
پاسخ : کاربر گرامی خواهشمند است سولات شرعی از سایتهای علمای محترم اسلامی بپرسید.  [ 1390-09-01 00:29:38 ]
سوال : با سلام.می خواستم بدانم آیا ارضای جنسی و رسیدن به اوج لذت جنسی زن توسط همسر در روزهای سوم-چهارم قاعدگی به بعد که خونریزی خیلی کم است، از طریق تحریک کولیتوریس و بدون دخول و انزال مرد(بدون وارد شدن مایع منی به داخل بدن زن) اشکال دارد و می تواند ضرری برای زن و مرد داشته باشد؟؟؟؟؟آیا از نظر شرعی این کار حرام نیست؟؟؟؟؟لطفا در صورت امکان پاسخ مرا سریع تر بدهید.ممنون می شم.
پاسخ : کاربر گرامی خواهشمند است سولات شرعی از سایتهای علمای محترم اسلامی بپرسید.  [ 1390-09-01 00:29:00 ]
سوال : سلام خانم دکتر خسته نباشید، در هفته ی 7 ( 7 هفته) بارداری سفر 15 ، 16 ساعته با قطار خطرناکه؟ و آیا خطر سقط وجود داره؟ ممنونم
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، در صورتی که خونریزی و علایم تهدید به سقط را نداشته باشید خطر خاصی ندارد.  [ 1390-08-28 08:41:51 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشد بنده در تاريخ هفتم مرداد ماه نود از عادت ماهيانه پاك شدم و حدود يك ماهه بعد پس از اينكه عادت ماهيانه ام به تاخير افتاد بوسيله baby check از حاملگي خود مطلع شدم كه پس از مراجعه به دكتر و انجام آزمايش اين مطلب تائيد شد.دكتر بنده براي تاريخ پنجم مهرماه سونوگرافي تجويز كردند كه بنده در تاريخ هفتم مهر ماه اقدام به انجام آن نمودم.متاسفانه دكتري كه عمل سونوگرافي را انجام داد بر اساس گفته من كه سن حاملگي خود را حدود دوماه بيان كردم شفاهاً گفتند كه با توجه به سن حاملگي شما اندازه بچه كوچك است و در گزارش خود نيز براي دكتر خودم نوشته اند كه سن حاملگي بر اساس CRL حداكثر 6 هفته و بر اساس GS حدود 8 هفته است و ضربان قلب شنيده نمي شود.ضمناً براي يك يا دو هفته ديگر سونوگرافي مجدد را پيشنهاد داده اند.متاسفانه دكتر معالج نيز فرمودند احتمال دارد كه بچه از بين رفته باشد ولي نهايتاً اظهار نظر قطعي را به بعد از سونوگرافي مجدد موكول كردند.حالا بنده دچار نگراني و استرس زيادي شده ام و صبر كردن برايم خيلي مشكل است بخصوص كه پزشك خودم خيلي راجع به اين مسئله توضيح ندادند.اگر ممكن است بنده را رهنمائي كنيد كه آيا ممكن است تفاوت سن حاملگي در اندازه گيري CRL و GS سونوگرافي طبيعي باشد يا الزاماً بايد يك زمان را نشان دهند.ضمناً yolk sak در سونوگرافي مشاهده شده است.تسريع در پاسخگويي موجب مزيد امتنان است.
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، در برخی موارد که بارداری در اخر یک سیکل قاعدگی رخ می دهد و یا فرد تاریخ پریودش را به دقت به خاطر نمی اورد این ناسازگاری اندازه مشاهده می شود. با این جال در مورد شما بهترین کار به نظر من هم تکرار سونوگرافی یک هفته بعدو نیز بررسی سریال b-hcgاست.  [ 1390-08-28 08:40:58 ]
سوال : با سلام سوالم اینه که من با خانمم رابطه داشتم تا اومدم ارضا بشم خانمم گفت 2دفعه ارضا کامل شدم وبعد از خاتمه رابطه درد شدیدی در ناحیه ی پهلو به ایشان دست داد تا حدی که به خودشون می پیجند ولی بعد از گذشت مدتی به حالت عادی بر میگردند ولی دفعه ی دیگه این اتفاق رخ نداد می خواستم نظر شما رو بدونم که ایا مشکل ایشان جدیه با در حد گرفتگی ماهیجه هاست و ضمنا" این درد را در دوران روزهای اول قاعدگی هم دارند
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، گاهی زیر دل درد همراه با ارگاسم به دلیل انقباض رحم رخ می دهد با این جال در صورت شدت درد و یکطرفه بودن بررسی از نظر وجود کیستهای تخمدان و پیج خوردگی تومورهای تخمدان ضروری است بهتر است همسرتان برای معاینه و بررسی سونوگرافی مراچعه کنند.  [ 1390-08-28 08:38:36 ]
سوال : باسلام خانم دکتر عزیزممنون که به سوالم پاسخ دادید گفته بودی که پزشکتان باید داروی محرک تخمک گذاری روبرای شما ویزیت کند منظور شما همون متوفورمین و کلومیفن هست من اینهارو هم استفاده کردم و هیچ جوابی نگرفتم
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، کلومیفن یکی از داروهای محرک تخمکگذاری است داروهای دیگری نیز وجود دارند که با تجویز پزشک قابل استفاده است.  [ 1390-08-28 08:36:25 ]
سوال : با عرض سلام خدمت شما خانم دکتر عزیز . خانم دکتر یه سوال ازتون دارم ممکنه کسی پریود بشه و باردار هم باشه ؟ راستش یه بنده خدایی اینجوری بود هم پریودیش شدید بود هم باردار بود راستش منم ترسیدم خواستم بدونم چقدر حقیقت داره آخه منم الان پریودم ولی تمام حالات بارداری رو دارم حلت تهوع های شدید معده درد سردرد خستگی و خواب آلودگی ادرار مداوم درد زیر شکمی درد سینه ها سفت شدن اونها . خانم دکتر من خیلی میترسم تورو خدا جوابم رو زود بدین آیا امکانش هست یا نه
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، این نگرانی موردی ندارد. اجتمال بارداری همزمان با پریود منظم بسیار کم است. و در خانمهای چندزا بیشتر رخ می دهد. علایمی که گفته اید اختصاصی بارداری نیست و می توانید در صورت نگرانی یک بار ازمایش خون بارداری بدهید.  [ 1390-08-28 08:35:35 ]
سوال : سلام خانوم دکتر عزیزم من 3 ماهه حامله ام و با شوهرم نسبت پسر عمه دختر دایی داریم آزمایش پنتیک ندادیم آیا مشکلی ممکنه برای بچم پیش بیاد و چه توصیه ای دارید باید چکار کنم.مرسییییییییییی.
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، می توانید با سونوگرافی شفافیت ناجیه گردن پیگیری کنید نگران نباشید در سه ماهه دوم نیز برخی از این تستها قابل انجامند در صورتی که در خانواده هر دو زمینه ای از بیماریهای ژنتیکی وجود ندارد . دلیلی برای نگرانی نیست.  [ 1390-08-28 08:32:37 ]
سوال : خانم دکتر عزیز سلام.امیدوارم حالتون خوب باشه.من روز 27 ام شهریور باید پریود میشدم که این اتفاق نیفتاد و 10 شهریور آزمایش بتا دادم که مقدار اون 250 بود و متخصص زنان گفت مقدارش پایینه و برای 14 ام گفت آزمایش رو تکرار کنم.بنظر شما چقدر احتمال بارداری هست؟ممکنه بارداری مولار یا خارج رحم باشه؟این موضوع خیلی منو نگران کرده.ضمنا روز 11 شهریور دندونپزشک رفتم و دوتا از دندونهام رو بعلت پوسیدگی و درد شدید عصب کشی کردم.در صورت بارداری این میتونه خطرناک باشه؟
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، با این آزمایش شما باردار هستید ولی مقادیر b-hcg هر 48 ساعت یکبار باید دوبرابر شود تا از حاملگی داخل رحمی اطمینان حاصل شود. بنابریان تکرار تست ضروری است. نگران اقدامات دندانپزشکی در تاریخی که گفته اید نباشید. در هفته های اول بارداری قانون همه یا هیچ در مورد عوارض جنینی صادق است. بنابراین جنین شما در صورتی که تستتان مثبت بوده اصلا اسیب ندیده.  [ 1390-08-28 08:30:47 ]
سوال : باسلام آيا استفاده از قرصهاي مترونيدازل سي لاكس سيپروفلوكساسين و پماد زايلا پي با تويز پزشك در دوران شير دهي بلامانع است؟
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، این داروها درصورت تجویز پزشک در زمان شیردهی قابل استفاده هستند.  [ 1390-08-28 08:27:44 ]
سوال : با سلام و عرض خسته نباشید من 1 سال و نیمه که ازدواج کرده ام و دوره های پریودی نا منظم دارم. آخرین دوره ی من 46 روزه بود و بعد از آن حدود روز 25 یا 30 که از پاکی من می گذشت ، لکه های کم رنگ با شدت و ریزش مانند پریودی مشاهده کردم که 2تا 3 روز بیشتر نبود و تا الان که 57 روز می گذرد هنوز پریود نشده ام. چند روز پیش با یک بی بی چک که مدتی از خرید ان می گذشت آزمایش کردم که یک خط را نشان داد. به نظر شما علت تاخیر در پریودی من چیست؟ بعضی وقتا کمردرد میشوم و خسته هستم ولی کم اشتهایی و تهوع و استفراغ و... ندارم. خواهش می کنم منو راهنمایی بفرمایید. شرایط منم طوری است که دسترسی به داروخانه ندارم. سپاسگذارم
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، گاهی در برخی سیکلها تخمکگذاری رخ نمی دهد و بنابراین پریود بی نظم می شود. در صورتی که پیشگیری مطمئنی داشته اید نباید نگران بارداری باشید با این جال تنها کار ازمایش خون بارداری است. هیچکدام از علایمی که گفته اید علایم اختصاصی بارداری نیست.  [ 1390-08-28 08:26:48 ]
سوال : سلام خسته نباشین ممنون ازاینکه به سوالاتمون پاسخ میدهید. زمانی که مثانم پرباشه یا تقریباپر باشه هنگام عطسه یا سرفه کردن یا خندیدن زیاد مقداری از ادرارم بی اختیار ریزش میکنه خواستم بپرسم علتش چیه و جکارکنم درمان بشه ؟؟؟
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، احتمالا دچار بی اخنیاری استرسی ادرار هستید بهترین کار انجام تمرینهای کگل است که در واژه نامه باروری زیر عنوان سیستوسل و شلی لگن آمده است. در صورت ادامه مشکل جراحی ترمیم سیستول نیز می تواند مفید باشد.  [ 1390-08-28 08:26:21 ]
سوال : با سلام وعرض خسته نباشيد مي خواستم بدانم براي جلوگيري از تهوع و استفراغ بعد از استفاده از روش اورژانس مي شود از قطره خوراكي متاكلروپراميد استفاده كرد؟دراين صورت چند قطره؟ وآيا روش ديگري وجود دارد؟ با سپاس فراوان
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، بله می توانید 15 قطره متوکلوپرامید و یا 1 قرص متوکلوپرامید همزمان با قرصهای اورژانس استفاده کنید.  [ 1390-08-28 08:19:00 ]
سوال : باسلام خانم دکتر من دوست دارم مایع شوهرم موقع انزال زیاد باشد برای زیاد کردن مایع منی او چکار کینم ایا قرصیبرای افزایش هست ؟؟ در مورد تغذیه چی؟ چیکار کینم تا شهرم دیرتر انزال بشود با تشکر
پاسخ : کاربر گرامی به پاسخ سوال مشابهتان مراجعه کنید.  [ 1390-08-28 08:17:34 ]
سوال : سلام 2سال و 6ماه از بدنیا آمدن کودکم می گذرد از اولین نزدیکی بعد از زایمان همسرم خیلی ابراز داشت که کاش زایمان سزارین شده بودی مثل قبل نیستی تااینکه حدودسه ماه قبل به متخصص مراجعهکردم اظهارکردند که پارگی حین زایمان را به خوبی ترمیم نکرده اند و علت شکایت همسرم همین موضوع است و گفتند که با عمل جراحی می تونیم ترمیم کنیم اما باتوجه به اینکه شاغل هستم وکسی هم ندارم ازفرزندم نگهداری کنه و فرزند دوم هم می خوام می تونم عمل ترمیمی را بعد از زایمان فرزند دوم انجام بدم؟
پاسخ : کاربر گرامی می توانید این عمل را تا زمان زایمان دوم به تاخیر بیاندازید ولی به نظر می رسد همسرتان نیز دچار باورهای غلطی در مورد زایمان طبیعی هستند زایمان طبیعی معمولا باعث گشاد شدن وازن نمی شود مگز اینکه زایمان اسیب زا و همراه با عدم ترمیم اپی زیاتومی انجام شده باشد . فعلا می توانید از تمرینهای کگل برای انقباض بهتر عضلات لگن تمرین کنید این تمرین در واژه نامه باروری زیر عنوان سیستوسل و شلی لگن آمده است.  [ 1390-08-28 08:16:53 ]
سوال : سلام خانم دکتر گرامی دو تا سوال از حضورتون دارم 1-آیا درسته که تحریکات جنسی از طریق نزدیکی جنسی یا خود ارضایی به دلیل از بین رفتن انرژی بدن در فاز ارگاسم باعث کاهش وزن میشود؟ 2-آیا رسیدن به اوج لذت جنسی و ارگاسم از طریق تحریک nipple هاباعث کوچک یا بزرگ شدن breast ها مشود؟
پاسخ : کاربر گرامی هر دو موردی که نوشته اید از مطالبی است که در متون غیر معتبر ذکر می شوند و ارزش پیگیری ندارند.این موارد از باورهای غلط و عدم اموزش در مورد مسائل امیزشی منشا می گیرند.  [ 1390-08-28 08:13:09 ]
سوال : با سلام ممنون از این که سوالم رو جواب دادین من امپول استروژن زدم 2تا هر 8 ساعت الان 4 روز میگره هنوز پریود نشدم خیلی نگرانم خانم دکتر چی کار کنم؟؟؟
پاسخ : کاربر گرامی امپول استروژن تزریق کرده اید یا پروژسترون؟ چون امپول پروزسترون می تواند به شروع خونریزی در صورت عدم بارداری کمک کند. به هر حال در صورتی که آمپول پروزسترون تزریق کرده اید تا یک هفته تا 10 روز هنوز وقت دارید. در این مدت بازهم پیشگیری کنید.  [ 1390-08-28 08:10:36 ]
سوال : سلام خانم دکتر من باردارم و خواهر همسرم مبتلا به سندرم دان هست به من گفتند که در اثر مصرف داروی اشتباه مبتلا شده الان ۳۸ سال داره . همسرم یک خواهر و یک برادر دیگه هم داره که سالم هستند و بچه هاشون هم مشکلی ندارند. سوام اینه که این بیماری ژنتیکی هست یا میتونه محیطی باشه؟ و اینکه اگر بچه مبتلا باشه آیا در دوره ی جنینی قابل تشخیص هست ؟ خیلی ممنون از اینکه خواهرانه وقت عزیزتون رو برامون میذارین
پاسخ : کاربر گرامی سندرم داون یک بیماری ژنتیکی است و در اثز عوامل محیطی ایجاد نمی شود. در صورتی که نگرانید می توانید تستهای ارزیابی جنینی را انجام بذهید. که به کوادری تست یا تستهای چهارگانه معروفند و در بارداری با دقت بسیار زیادی می توانند بروز سندرم داون در جنین را تعین کنند سونوگرافی شفافیت ناحیه گردن نیز بسیار کمک کننده خواهد بود.  [ 1390-08-28 08:08:45 ]
سوال : سلام خانم دکتر خیلی وقته منتظرم اما جواب ندادید اگه لطف کنید کد رهگیری 48114154 را جواب بدین
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، متاسفانه آنقدر تراکم سوالات زیاد است که پاسخ دادن به همه آنها وقت زیادی می طلبد.  [ 1390-08-24 22:29:07 ]
سوال : سلام خانم دکتر خسته نباشی دختری هستم مجرد خیلی زیاد سوزش دارم خیلی اذیت میشوم از چا چیزی می تونم استفاده کنم که بهتر شوم ممنون فکر کنم عفونت زیاد داشته باشم
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،ممکن است مبتلا به عفونت قارجی شده باشید. بهتر است برای معاینه مراجعه کنید استفاده از ترکیبات کلوتریمازول ممکن است مفید باشد.  [ 1390-08-24 22:23:16 ]
سوال : سلام کسیکه آی وی اف میکنه ممکنه بعدازچندبارنتیجه بگیره ؟؟؟ممنون
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، میزان موفقیت IVF در در هر سیکل 25 درصد است. در دفعات متعدد و استفاده از برخی روشهای افرایش پذیرش اند ومتر این میزان اندکی افزایش می یابد.  [ 1390-08-24 22:20:52 ]
سوال : سلام دختري هستم 28 ساله كه سابقه كيست تخمدان دارم و بايد قرص مصرف كنم تا منظم شود و استرس زياد و اضافه وزن دارم و الن حدود 1 ماه و10 روزي است كه قاعدگي ندارم و اشتباه بزرگي كه انجام دادم قرص اچ دي مصرف كردم كه پريود بشم لطفاً راهنمايي كنيد
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، نگران نباشید با یکبار مصرف قرص HD اتفاق خاصی نمی افتد . به پزشک مراجعه کنید.وزنتان را کم کنید و با نظر پزشکتان از متفورمین و دیان برای منظم شدن پریودتان استفاده کنید.  [ 1390-08-24 22:17:14 ]
سوال : باسلام حضور خانم دکتر عزیز.من 25ساله و مجردم وتنبلی تخمدان دارم میخواستم با توج به پریودهای نامنظمی که دارم به غیر از تست تخمک گذاری چه علایمی تو ترشحات ایجاد میشه که میشه تشخیص تقریبی تخمک گذاری رو بدیم با تشکر
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، تغییر ترشحات به شکل سفیده تخم مرغ و افزایش کشسانی آن نشانه تخمک گذاری است.  [ 1390-08-24 22:15:25 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
لیست جدید پایان نامه های بهداشت باروری
گروه متخصصین بهداشت باروری ایران
بیوگرافی
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
About Website
واژه نامه باروری
داروهای رایج
دکتری تخصصی بهداشت باروری
توصیه های بهداشتی در بارداری
مطالب غیر پزشکی
مشاوره تخصصی بهداشت باروری
بارداری و زایمان
تنظیم خانواده و پیشگیری از بارداری
ببماریهای زنان و درمان
خانواده و سلامت
بهداشت جنسی
مطالب و مقالات
معرفی وب سایت
فرم نظرسنجی اولین کلینیک آنلاین تخصصی بهداشت باروری
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences