نقل مطالب در سایتهای دیگر
استفاده از مطالب این سایت تنها با ذکر منبع و نام نویسنده سایت- ، مجاز می باشد
فرم نظرسنجی اولین کلینیک آنلاین تخصصی بهداشت باروری
کاربر گرامی با شرکت در این نظر سنجی ما را در جهت ارتقاء سطح سلامت جامعه یاری کنید.
گالری عکس
از گالری عکس با عنوان باروری انسان در همین صفحه دیدن کنید
سوالات پزشکی کاربران
به دلیل تراکم سوالات و نیز تکراری بودن بسیاری از آنها از کاربران محترم خواهشمندم از طرح سوالات تکراری و به زبان فینگلیش و نیز بیان جزییاتی که قابل طرح در سایت نیست خودداری فرمایند. لطفا پیش از طرح سوال به سوالات مشابه پاسخ داده شده در سایت مراجعه کنید.
درمان واژینیسموس و ازدواج به وصال نرسیده با روشهای جدید درمانی
جهت گرفتن نوبت برای مشاوره و درمان می توانید هر روز از ساعت 12 تا 14 با شماره تلفن 09135633500 و 09335593032یا 36293942 و 36296246 تماس بگیرید.
درسنامه اختلالات جنسی
کتاب درسنامه اختلالات جنسی نوشته: دکتر شایسته جهانفر- میترا مولائی نژاد نشر سالمی
تغییر نشانی مطب
نشانی مطب دکتر میترا ملائی نژاد متخصص سلامت جنسی و باروری به نشانی زیر تغییر یافت: اصفهان- خیابان حکیم نظامی- ابتدای خیابان محتشم کاشانی- ساختمان معین- طبقه سوم- تلفن: 36296246 شما همچنین می توانید در روزهای دو شنبه و سه شنبه به نشانی زیر مراجعه کنید: اصفهان- خیابان توحید میانی- کوچه بنفشه جنب پارکینگ طبقاتی توحید- مجتمع آسمان طبقه سوم واحد 6- شماره تلفن: 36293942 و شماره همراه برای رزرو نوبت 09335593032
فراخوان از بیماران مبتلا به واژینیسموس
اولین گروه همیاری بیماران واژینیسموس در اصفهان تشکیل شده برای ثبت نام با شماره های 0311-6296246و و 6293942 و شماره همراه 09335593032 تماس بگیرید - نشانی مطب: اصفهان- خیابان حکیم نظامی- ابتدای خیابان محتشم کاشانی ساختمان معین طبقه سوم. , توحید میانی کوچه بنفشه چنب پارکینگ طبقاتی توحید- مجتمع آسمان- طبقه سوم واحد 6 شماره 031-36293942
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : سلام خدمت دکتر ،دختر من 3سال دارد یک ما است که شکمش درد میکنه و آزمایش سونگرافی از کبد مجاری ادراری کلیه گرفتیم دکتر گفتش مشکلی نداره ،آزمایش ادرا ومدفوع دادیم میگه مشکلی نداره ، آزمایش گشت ادرا ومدفوع هم دکتر ازش گرفت میگه مشکلی نداره همه آزمایش هارا بردیم پیش دکترش میگه کمبود آهن داره شربت زینگ سلفاتو فروس سلفات وقرص اسوه مولتی ویتامین داده اما تا الان که شربت وقرص دارند تمام میشوند درد شکمش خوب نشده است هر شب وروز گاهی اوقات دخترم میگه شکمم درد میکنه لطفا راهنمایم کنید
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، بهتر است به یک متخصص کودکان حاذق مراچعه کنید. دل درد در کودکان علل متعددی دارد که نیازمند بررسی بیشتر است. ابتدا عفونتهای ادراری و سپس مشکلات گوارشی به ترتیب شایعترین علل دل درد در ک.دکان هستند.  [ 1390-11-21 23:52:56 ]
سوال : با سلام من 28سال سن دارم و 2سال هست که ازدواج کرده و پیشگیری از بارداری میکنم.در سونو ابعاد تخمدان من 22*RK.Ov= 33 و LT.OV=33*19 میلیمتر گزارش شده و جلوی آن نوشته در حد بالای طبیعی است.اندهزه رحم طبیعی و اکوی میممتر نیز یکنواخت گزارش شده.کیستی نیز مشهود نشده.آیا اندازه تخمدان من بزرگ است و آیا من دچار تنبلی تخمدان هستم و باید برای باروری اقدام کنم؟ لطفا را راهنمایی کنید
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،اندازه تخمدانهای شما کمی بزرگتر از حد معمول است ولی وجود این یک معیار به تنهایی نمی تواند نشانه وجود تخمدان پلی کیستیک باشد. بررسی هورمونی و سایر علایم بالینی مانند پرمویی ضروری است تا تشخیص قطعی شود.  [ 1390-11-21 23:50:33 ]
سوال : باعرض سلام و خسته نباشید.یک سوال در مورد آزمایشهای قبل از ازدواج دارم.آیا یکسان بودن گروه خونی زوجین میتواند ملاکی برای عدم تطابق ژنتیکی باشد یااین امر فقط از راه آزمایش ژنتیک قابل پاسخ است؟لازم به ذکر است که نامزد من پسر داییم است و گروه خونی هردوی ماA+ است و این مسئله باعث نگرانی هردو ماشده است.خواهشمندم مساعدت فرمایید.باتشکر
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، هم خونی که در میان مردم ما به عنوان دلیلی برای اختلالات ژنتیکی رایج است عبارتس از ارتباط خونی زوجها با هم نه یکسان بودن گروه خونی- با توجه به اینکه شما و پسر دایی تان نسبت خونی دارید انجام آزمایش ژنتیک کمک کننده خواهد بود.  [ 1390-11-21 23:48:33 ]
سوال : سلام خانم دکتر خسته نباشید،یک سوال:علت عفونت رحم از چه چیزی میباشد؟با تشکر از زحمات شما.
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،به مطالب موجود در سایت در مورد بیماریهای مقاربتی مراجعه کنید.  [ 1390-11-21 23:46:39 ]
سوال : سلام خدمت دکتر،خانم من 24 سال سن دارد وبرای آزمایش قند خون دیروز آزمایش دادیم که نتیجه آزمایش شد ناشتا 83و بعداز یک ساعت شد 136ولی قبل از اینکه ازمایش یک ساعته را انجام دهد قبلش نمیدانم 50 گرم گلوگز مصرف کرد یا 100. میخواستم بدانم حالا با این حساب قند خونش بالا است یا نه ؟
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، آزمایشها به نظر طبیعی می رسند.  [ 1390-11-21 23:45:45 ]
سوال : با سلام. من دختری 24 ساله هستم. سال دوم دبیرستان بدلیل ترکیدن قسمتی از کیست تخمدانم جراحی انجام دادم بعد از آن تا مدت کوتاهی مشکلی نداشتم ولی بازهم بدنم شروع به کیست سازی کرد و کم و بیش از دارو استفاده میکردم . به نسبت پریودی منظمی دارم ولی این ماه حدودا یک هفته تاخیر دارم با وجودیک تقریبا علايمی که قبلا زمان پریودی داشتم هم وجود داره. تو دوره امتحانات هستم ولی استرس این قضیه رو سیستم عصبیم تاثیر گذاشته خواهش میکنم راهنماییم کنید.
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، در مورد شماتاخیر پریود برای یک دوره مورد نگران کننده ای نیست البته در صورت تاخیر پریودبیش از 1 هفته دیگر می توانید با سونوگرافی لگن وجود کیست را بررسی کنید ولی نباید نگران باشید بسیاری از کیستهای ساده تخمدان در صورت مصرف قرصهای پیشگیری دیگر عود نمی کنند.  [ 1390-11-21 23:44:52 ]
سوال : من 3 سال هست نامزدم هستم ما فقط با دست زدن و مالش کردن کردن ارضا میشدیم و من فقط مایعات سفید رنگ میدیدم اما بعضی وختها در لحظه های اخر کمی درد احساس میکردم و همو لحظه بس می کردیم می خوایوم بفامم پردم اسیب دیده یا نه ؟لطفا کمکم کنین
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، به پاسخ سوال مشابهتان مراجعه کنید.  [ 1390-11-21 23:42:03 ]
سوال : سلام وخسته نباشید خانمی 26 ساله هستم 4 سال یک سال ونیم است ازدواج کردم سال 86 یک کیست 10 سانتی در تخمدان سمت چپ داشتم با عمل لا پاراسکوپی ان را برداشتم وتا بحال کیست نداشته ام ولی از چند ماه پیش دچار زخم واژن شدم یخ گذاری کردم پریود منظم 28 روزه دارم خیلی میترسم باردار نشم لطفا راهنمایی کنید ایا باردار میشوم؟
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، کرایو و فریز کردن مانعی برای بارداری نیست.پس از بهبود زخم می توانید با مصرف اسید فولیک برای بارداری اقدام کنید.  [ 1390-11-21 23:41:21 ]
سوال : سلام با تشکر از جواب شما می خواستم بدونم چه عواملی احتمال بارداری را کم یا زیاد میکند و استفاده از کرم لوبریکانت شانس بارداری را کاهش نمی دهد اگر سایت یا مقاله ای در این مورد موجود می باشد به ما معرفی کنید متشکرم
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، خیر کرمها و ژلهای استاندارد شانس بارداری را کاهش نمی دهند. البته در مورد برخی ترکیبات مقالاتی منتشر شده که کاهش قدرت پیشروی اسپرم با استفاده از برخی ژلها گزارش کرده که تایید نشده. حتمابه علامت ستاندارد و مجوز وزارت بهداشت بر روی زلها توجه کرده و در صورت اقدام برای بارداری با طولانی کردن معاشقه استفاده از ژلها را به حداقل برسانید.  [ 1390-11-21 23:39:52 ]
سوال : باسلام وخسته نباشید.من زنی 24ساله هستم وقتی 6.7سالم بودعموم مرااذارجنسی می کردولی سطحی بودبه پرده ام اسیب نرسیدوقتی بزرگترشدم دچارخودارضای شدم قبل از ازدواج بعدازازدواجم موقع نزدیکی ارضاع نمیشم مگراینگه باخودم وربرم حالانگران این هستم که راهی نیست که خودم بدون دخالت دست موقع نزدیکی ارضاشوم بعدهادچارمشکل نمشم یاموقع بارداری
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،دلیلی برای مشکل در بارداری وجود ندارد. می توانید برای درمان با شماره مشاوره حضوری در لینک سمت چپ سایت تماس بگیرید.  [ 1390-11-21 23:36:20 ]
سوال : سلام.من ۳۰ ساله هستم و ۱ساله ازدواج کردم بعد از اولین رابطه جنسی دچار عارضه تبخال تناسلی شدم.با وجود اینکه پرستار هستم و با همکاران پزسک مسورت کرده ام بیماری هنوز درمان نشده.ایا خطر ابتلا به بیماری ایدز دارم؟چگونه بیماری را درمان کنم؟باتشکر از شایت مفیدتان.
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، خیر دلیلی برای افزایش شانس ایدز وجود ندارد. بهترین کار استفاده از دئره های اسیکلوویر در دوره های عود عفونت و محافظت با کاندوم در شرایط بروز تبخال است.  [ 1390-11-21 23:34:54 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید. دوره های پریود من از بعد از ازدواج نامنظم شده و کمترین و بیشترین اونا 24 و 40 روز بوده. میخواستم بدونم علت این قضیه چیه و آیا مشکلی برای بارداری پیش نمیاره؟
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، بدون بررسی هورمونی نمی توان اظهار نظر کرد ایا ترشحی از پستان ندارید؟ و یا موهای زائدتان بیشتر نشده؟  [ 1390-11-21 23:33:11 ]
سوال : من 3 سال هست نامزدم هستم ما فقط با دست زدن و مالش کردن کردن ارضا میشدیم و من فقط مایعات سفید رنگ میدیدم اما بعضی وختها در لحظه های اخر کمی درد احساس میکردم و همو لحظه بس می کردیم می خوایوم بفامم پردم اسیب دیده یا نه ؟لطفا کمکم کنین
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، بدون معاینه نمی توان اظهار نظر کرد. هر نوع دخولی ممکن است باعث اسیب پرده شود.  [ 1390-11-21 23:32:05 ]
سوال : با عرض سلام مجدد و تشكر فراوان بابت پاسخ دادن به سوالم_خانم دكتر آيا قرص متفورمين تأثيري بر كاهش وزن دارد؟و اگر باردار شدم امكان دارد كه متفورمين تأثير بدي بر جنين گذاشته باشد؟باز هم متشكرم
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، به پاسخ سوال مشابهتان مراجعه کنید.  [ 1390-11-21 23:30:24 ]
سوال : salam dobare bebakhshin vali man k nemitoonam biam esfahan age mishe j soalamo bedin mamnonetoon misham
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، متاسفانه نمی توان اینجا دارویی تجویز کرد.  [ 1390-11-21 23:29:46 ]
سوال : سلام خانم دكتر خسته نباشيد.من 22 ساله و باكره هستم.بيشتر از يك ماه پيش يكبار با نامزدم رابطه اي داشتم و از قرص هاي اورزانسي لوونورزسترل استفاده كردم و 5 روز پس از مصرف قرصها پريود شدم در حالي كه بدون قرصها بايد دو هفته ي بعد پريود ميشدم يعني قرصها تقريبا دو هفته سري اول پريودم را جلو انداخت.ولي الان از زمان پريود مجددم چند روزي گذشته و هنوز پريود نشدم و با توجه به اينكه از عوارض اين قرصها اختلالات قاعدگي و آمنوره است براي درمان اين عارضه بايد چه كرد و چگونه با اين مسله برخورد كرد؟؟؟از اينكه پريودم عقب افتاده بسيار نگرانم با توجه به اينكه هميشه منظم بوده.در ضمن تست بتا اچ سي جي هم 3هفته پيش دادم كه منفي گزارش شده بود و ميزان هورمون 4 و كمتر از 5 گزارش شده بود.بايد نگران باشم يا نه؟بايد چه كنم؟از راهنماييتان پيشاپيش متشكرم.
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، فعلا از هیچ داروی خاصی برای پریود شدن استفاده نکیند پس از یکی دو سیکل پریودتان منظم خواهد شد.  [ 1390-11-21 23:29:09 ]
سوال : من خانمي 34 ساله ام شش سال ازدواج كرده ام و در سال گذشته وقتي قصد بارداري داشتيم متوجه يك كيست در تخمدان چپ شده، شش ماه قرصLD وHD مصرف كرده اما كيست از 22 به 49 ميليمتر تغيير كرد كه سال گذشته عمل لاپاراسكوپي (دكتر آصف جاه) شد و در ارديبهشت امسال باردار شدم و در آبان ماه قلب بچه ايستاد و مرد. حالا دو دوره پريودي را گذرانده كه اولين دوره 35 روز پس از سقط و دوره بعدي 28 روزه ، بي نهايت نگران اين هستم كه دوباره كيست برگردد؟ و آيا دوباره باردار مي شود يا نياز به درمان توسط دارو است (با توجه به سن) و نيز مي توانم در اين ماه اقدام كنم و چه كارها و موارد را بايد كنترل كنم
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، پیش از اقدام به بارداری مطلب سایت با عنوان ایا تصمیم به باردار شدن دارید را مطالعه کنید. بهتر است فاصله پس از سقط حداقل 3 ماه باشد البته دوره 6 ماهه نیز توسط برخی همکاران و منابع توصیه می شود. استفاده از اسید فولیک با دوز 5 میلی گرم پس از انجام آزمایشهای بررسی سقط پیشنهاد می شود.  [ 1390-11-21 23:27:33 ]
سوال : سلام خانم دکتر ممنون از اینکه جواب سوال منو دادین مرسی خانم دکتر من شبها فقط یه عدد قرص دپاکین 500 مصرف می کنم قرص جایگزینش چیه دکتر خودم میگه عوارض چندانی نداره با قزص آهن مصرف کنین عوارضش از 100 تا 8 تا هستش شما چی میگین چی مصرف کنم بازم تشکر از جواب دادن به سوالم لطف کردین
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، بهتر است برای جایگزینی دارویتان با پزشک خودتان مشاوره کنید.  [ 1390-11-21 23:24:41 ]
سوال : سلام خسته نباشین من تنبلی تخمدان دارم نزدیک 6 ماهه متفورمین می خورم اما هنوز باردار نشدم خواستم بدونم اگه باز به خوردن متفورمین ادامه بدم ضرری نداره قندخونم رو مرتب چک می کنم طبیعیه. خواستم بپرسم همراهه متفورمین قرص پروژسترون رو بخورم موثرتره یا آمپولشو تزریق کنم؟تا چه مدت دیگه متفورمین بخورم بهتره؟
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، بدون تجویز پزشک از پروژسترون استفاده نکنید بهترین کار مراجعه به پزشکتان برای انجام چک آپ و آزمایش کبدی پیش از ادامه متفورمین است. برای افزایش شانس باروری ممکن است نیازمند تحریک تخمکگذاری باشید.  [ 1390-11-21 23:23:42 ]
سوال : با سلام همسرم بعد یک روز بعد از آمیزش روی آلتش چند جوش قرمز رنگی زده و روی آلتش انگاری پوسته میده حالت سفیدی دارد مشکلش چیه ؟چه کار کنیم؟
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، ممکن است دچار تبخال تناسل و یا نوع دیگری از عفونتهای تناسلی شده باشند بدون معاینه نمی توان اظهار نظر کرد .  [ 1390-11-21 23:21:40 ]
سوال : با سلام لطفا پاسخ کد41233252 را بدهید با تشکر
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،به پاسخ سوالتان در سایت مراجعه کنید.  [ 1390-11-21 23:19:08 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید؛ در رابطه جنسی من وشوهرم من با انجام دخول ارضا نشده بلکه با ماسا‍‍ژ کلیتوریوس ارضا می شوم آیا این حالت ضرری دارد؟
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،خیر مشکلی نیست 40 درصد خانمها فقط از طریق تحریک کلیتوریس ارضا می شوند.  [ 1390-11-21 23:18:36 ]
سوال : سلام خانم دکتر...من با همسرم یک ماهه پیش رابطه ای داشتم که مشکوک به حاملگیست...الان استرس نسبت به بارداری ایشان داریم.می خواستم بدانم بعد یک ماه (به نظر دوره ایشان به تعویق افتاده است) می شود مانع حاماگی ایشان شد؟آیا قرصی برای درمان وجود دارد؟
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، در صورت مثبت شدن تست بارداری و یا پس از 120 ساعت از امیزش مشکوک روش دیگری برای پیشگیری از بارداری در کشورمان وجود ندارد.  [ 1390-11-21 23:17:53 ]
سوال : سلام خسته نباشید خانم دکتر.من مجرد و 25 ساله هستم.pco دارم.یه آزمایش کلی دادم.یه قسمت از آزمایشم این بود:Thyroxin(T4 l مقدارش8.1 بود.سوالم این بود که آیا این مربوط به غده تیروئید هست و اگه مشکلی از این لحاظ داشته باشم کم کاری یا پرکاری تیروئید آیا این نتیجه نشون میده؟تو آزمایشم عفونت ادراری ملاحظه نشدفقط به میزان کمی چربی داشتم. اما من مو قع ادرار سوزش دارم.میشه برای درمان این سوزشم بهم قرصی معرفی کنید و نحوه استفادشو؟بعدش اینکه برای تشخیص کار تیروئیدم در بدن لازمه آزمایش دیگه ای بدم راهنماییم کنید توروخدا.ممنون از لطفتون
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،میزان T4 به تنهایی تعیین کننده کارکرد تیروئید نیست و بررسی TSH نیز ضروری است. بدون بررسی ازمایش ادرارتان نمی توان دارویی تجویز کرد.  [ 1390-11-21 23:16:27 ]
سوال : دکتر گرامی سلام .هفته قبل به دلیل سقط جنین درهفته 5 حاملگی کورتاژشدم 6 روز خونریزی داشتم بعد از عمل دکترانتی بیوتیک برا یم تجویز نکردن حال استرس دارم تا دچارچسپندهگی رحم یا نازایی نشوم چکنم .تشکر
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، در صورتی که سقط با کورتاز و ساکشن نبوده و عفونت نداشته باشید نیازی به انتی بیوتیک نیست.  [ 1390-11-21 23:11:02 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
لیست جدید پایان نامه های بهداشت باروری
گروه متخصصین بهداشت باروری ایران
بیوگرافی
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
About Website
واژه نامه باروری
داروهای رایج
دکتری تخصصی بهداشت باروری
توصیه های بهداشتی در بارداری
مطالب غیر پزشکی
مشاوره تخصصی بهداشت باروری
بارداری و زایمان
تنظیم خانواده و پیشگیری از بارداری
ببماریهای زنان و درمان
خانواده و سلامت
بهداشت جنسی
مطالب و مقالات
معرفی وب سایت
فرم نظرسنجی اولین کلینیک آنلاین تخصصی بهداشت باروری
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences