نقل مطالب در سایتهای دیگر
استفاده از مطالب این سایت تنها با ذکر منبع و نام نویسنده سایت- ، مجاز می باشد
فرم نظرسنجی اولین کلینیک آنلاین تخصصی بهداشت باروری
کاربر گرامی با شرکت در این نظر سنجی ما را در جهت ارتقاء سطح سلامت جامعه یاری کنید.
گالری عکس
از گالری عکس با عنوان باروری انسان در همین صفحه دیدن کنید
سوالات پزشکی کاربران
به دلیل تراکم سوالات و نیز تکراری بودن بسیاری از آنها از کاربران محترم خواهشمندم از طرح سوالات تکراری و به زبان فینگلیش و نیز بیان جزییاتی که قابل طرح در سایت نیست خودداری فرمایند. لطفا پیش از طرح سوال به سوالات مشابه پاسخ داده شده در سایت مراجعه کنید.
درمان واژینیسموس و ازدواج به وصال نرسیده با روشهای جدید درمانی
جهت گرفتن نوبت برای مشاوره و درمان می توانید هر روز از ساعت 14 تا 21 با شماره تلفن 09135633500 و یا 6243397 تماس بگیرید.
درسنامه اختلالات جنسی
کتاب درسنامه اختلالات جنسی نوشته: دکتر شایسته جهانفر- میترا مولائی نژاد نشر سالمی
تغییر نشانی مطب
نشانی مطب دکتر میترا ملائی نژاد متخصص سلامت جنسی و باروری به نشانی زیر تغییر یافت: اصفهان- خیابان حکیم نظامی- ابتدای خیابان محتشم کاشانی- ساختمان معین- طبقه سوم- تلفن: 6296246 شما همچنین می توانید در روزهای دو شنبه و سه شنبه به نشانی زیر مراجعه کنید: اصفهان- خیابان توحید میانی- کوچه بنفشه جنب پارکینگ طبقاتی توحید- مجتمع آسمان طبقه سوم واحد 6- شماره تلفن: 6293942 و شماره همراه برای رزرو نوبت 09335593032
فراخوان از بیماران مبتلا به واژینیسموس
اولین گروه همیاری بیماران واژینیسموس در کلینیک روانی جنسی اصفهان تشکیل شده برای ثبت نام با شماره های 0311-6296246و و 6293942 و شماره همراه 09335593032 تماس بگیرید - نشانی مطب: اصفهان- خیابان حکیم نظامی- ابتدای خیابان محتشم کاشانی- ساختمان معین طبقه سوم می توانید همچنین در روزهای شنبه و چهارشنبه صبح به کلینیک روانی جنسی دانشگاه ع.پ اصفهان در ابتدای خیابان شریعتی از سمت حکیم نظامی مراجعه کنید.
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : باسلام-خسته نباشین-من 4ماهه که ازدواج کردم تواین 4ماه قرص دیان ویاسمین مصرف کردم-2سال قبل عروسی به خاطراختلال هورمونی قرص سیپروترون استات وسیپروترون کمپاندواسپیرونولاکتون مصرف کردم-الان تصمیم گرفتم بچه داربشم آیاامکان داره این قرصهاروی نازایی من تاثیربذارن-ممنون فقط میخوام کامل توجیه بشم-
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،این داروها معمولا باعث نازایی نمی شوند بلکه برعکس اختلال هورمونی را درمان می کنند. نگران نباشید پس از مصرف اسید فولیک برای بارداری اقدام کنید.  [ 1390-11-28 21:56:04 ]
سوال : سلام مجدد خدمت شما توی پیام قبلی که براتون گذاشته بودم سونو و آزمایشامم گذاشته بودم .شما تشخیص تخمدان پلی کیستیک دادین،ولی جواب آزمایشم از لحاظ هورمونی خوب بود،دلیلش چی می تونه باشه؟ من نزدیک 9ماهه زیر نظر دکتر زنان هستم و ایندفعه برام 5 تا کلومیفن تجویز کرد که از روز 5 قائدگی باد مصرف کنم ، چه کارهایی کنم و چه غذاهایی مصرف کنم که احتمال حاملگیم بیشتر بشه و نخوام یه دوره دیگه قرص مصرف کنم ؟ ممنون از شما
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، در صورتی که پزشکتان برایتان داروی محرک تخمک گذاری تجویز کرده است به دستورشان عمل کنید. هیچ غذایی جایگزین دارو نمیشود.  [ 1390-11-28 21:55:27 ]
سوال : با سلام خانم دكتر لطفا جواب سوال من را بدهيد كد رهگيري 46002524 درضمن من اين ماه هم 5 شب دو عدد مدركسي پروژسترون خوردم امه 4 روز از تمام شدن قرص ها ميگذرد هنوز پريود نشدم از اين همه بي نظمي خسته شدهام لطفا بگوييد چه كار كنم و قرص مدروكسي ضرري ندارد و براي مرتب شدن پريودهام به چه صورت بايد قرص بخورم با تشكر از شما
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، از شب 16 تا 25 قاعدگی می توانید با نظر پزشکتان از قرصهای مدروکسی پروژسترون استفاده کنید.  [ 1390-11-28 21:24:54 ]
سوال : با سلام خانم دكتر من سه سال بيش يك سقط داشتم.حالا از سينه هام كمي شير مياد دو بار ازمايش برولاكتين دادم نرمال بود عددش 26 بود اما نمئدونم چرا شير مياد دكترم بهم قرص بروموكريبتين داده قصد بارداري دارم تخمدانهايم فعالند سوالم اينه ايا ممكنه حين خوردن قرص باردار بشم؟ قرصها روي جنين اثر نميذاره؟ چرا ازمايش نرماله ولي شير مياد ؟با وجود اينكه هر وقت سونو ميدم ميگه تخمك اندازش 25 يا ميگه تازه ازاد شده ولي سه ساله كه باردار نشدم؟
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، مقدار پرولاکتین شما کمی بالاست. به همین دلیل پزشکتان برایتان بروموکریپیتین تجویز کرده است. پس از کاهش پرولاکتین احتمال تخمکگذاری و بارداری شما افزایش می یابد. همسرتان نیز حتما باید آزمایش مایع منی بدهند. تا علت مردانه تشخیص داده شده و درمان شود.  [ 1390-11-28 21:22:45 ]
سوال : سلام خسته نباشيد نميدونم چرا دائمأ يبوست دارم ازچه دارويي استفاده كنم وبهترين روش چيه
تشكر
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، ابتدا باید علت یبوست شما مشخص شود ایا تاکنون آزمایش تیرویئید داده اید ممکم است دچار کم کاری تیروئید باشید. پس پیش از هر نوع درمانی ابتدا دنبال تشخیص علت باشید.  [ 1390-11-28 21:09:58 ]
سوال : با سلام،خانوم دکتر من ۲۲سالمه و مجردم،از ۱۳ سالگی پریود میشدم و اکثرا نا منظم بوده،چندبار به متخصص مراجعه کردم هربار قرص سیپروترون کامپاند تجویز شده،با توجه به اینکه قرص باید با شروع قاعدگی مصرف شه و ۴ماه پریود نشدم اما درد قاعدگی دارم امکانش هست بدون شروع قاعدگی مصرف کنم؟
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، بهتر است برای بررسی علت تعویق پریودتان یکبار به پزشکتان مراجعه کنید. ایشان برای شما بررسی سونوگرافی لگن را انجام خ.اهد داد. تا در صورت وجود کیست تخمدان داروی مناسبی برای شما تجویز کند.  [ 1390-11-28 20:32:46 ]
سوال : باسلام وخسته نباشید خدمت شما خانم دکتر. دختری20 ساله هستم و قصد ازدواج دارم.استعداد چاقی درخانواده ما موروثی است.میخواستم بدانم برای جلوگیری از بارداری چه روشی برای من مناسب است که بعد از استفاده از ان وزنم ازاینی که هست بالاتر نرود؟ آیا چیزی که شنیدم حقیقت دارد وکاندوم بهترین روش است که در عین حال باعث چاقی نمیشود؟کاندوم زنانه یا مردانه؟ بشدت منتظر راهنماییتان هستم.باتشکر
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، کاندوم می تواند وسیله خوبی برای پیشگیری از بارداری برای شما باشد. در صورت تمایل همسرتان می توانید از کاندوم مردانه استفاده کنید.  [ 1390-11-28 20:26:01 ]
سوال : با سلام. ممنونم که همیشه جواب سوالم رو میدید. طی اون جواب سوال قبلیم که از شما پرسیدم شما گفتید بهترین وسیله برای نشان دادن از زمان تخمک گذاری استفاده از نوار در روز 12 پرید هست. حالا سوال من اینه که من روز 12 پریدم استفاده کردم اگر جواب مثبت بود من کی باید نزدیکی داشته باشم؟ همون موقع یا 24 ساعت بعد. یعنی زمانی که من نزدیکی داشته باشم همون زمان تخمک ریزیه؟ منون میشم جوابمو رو بدید. با تشکر.
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، می توانید به واژه نامه باروری مراجعه کنید. 19 تا 26 ساعت پس از مثبت شدن تست می توانید نزدیکی داشته باشید.  [ 1390-11-28 20:24:17 ]
سوال : باسلام. نزدیک به 2سال است که برای بارداری اقدام کرده ایم.هر دو آزمایش دادیم وسالم بودیم. دکتر به خانمم قرص کلیموفن داد(روزی 3عدد) بعد از مدتی پهلو و شکم همسرم درد شدیدی گرفت وقتی سونوگرافی کرد گفتند که کیستها متورم شده ودر ناحیه لگن خونریزی دارد که باید لاپاروسکوپی شود. 2هفته بعد از عمل دکتر قرص شیاف cyclogest داد برای 10شب. پیش دکتر دیگری رفتیم و خانمم سونوگرافی رحمی انجام داد دکتر گفت که به هیچ عنوان عمل لاپاروسکوپی لازم نبوده وبا قرص رفع میشده. گفت الان هم احتمال چسبدگی رحمی زیاد است و شانس بچه دار شدن ما خیلی کم است. لطفا سریعا اگر امکان دارد مارا راهنمایی کنید.
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، فکر می کنم منظورپزشکتان چسبندگی لوله ها بوده. نگران نباشید پس از 3 ماه می توانید برای بارداری بعدی اقدام کنید در صورت عدم موفقیت پس از 6 ماه عکسبرداری رنگی از رحم و لوله های می تواند میزان چسبندگی لوله ها را مشخص و تاحدودی درمان کند.  [ 1390-11-28 20:23:48 ]
سوال : سلام من 27 ساله هستم همیشه پریود نا منظم داشتم بین 30 تا 40 روزه.بعد از ازدواج به دکتر مراجعه کردم و با ازمایش و سونو معلوم شد کیست های ریز تخمدان و کم کاری تیرویید دارم که برای تیرویید به دکتر غدد مراجعه کردم و حالا تحت درمانم و برای کیست تخمدان دترم بهم سه دوره یاسمین داد و مرتب متفورمین مصرف کردم بعد از ان پری منظم داشتم سه ماه برای بارداری اقدام کردم اما نشدم ماه 4 و5 کلوموفین مصرف کردم ولی باز هم باردار نشدم بعد ماه بعد لتروزول و امپول hcg مصرف کردم و باردار شدم اما بارداری خارج از رحم که در هفته 5 با تزریق متوتیروکسات رفع شد سه ماه بعد از ان عکس رنگی از رحم گرفتم ودر عکس همه چیز طبیعی و لوله ها باز بود بعد دکتر گفت میتونم باز برای بارداری اقدام کنم اما من می ترسم دوباری بارداری خارج رحمی تکرار بشه ایا امکان داره به علت امپول hcg باشه؟با تشکر
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، استفاده از داروهای محرک تخمکگذاری می تواند با بارداری خارج رحمی همراه باشد. می توانید 6 ماه پس از بارداری و سقط قبلی برای بارداری مجدد اقدام کنید. مصرف اسید فولیک را فراموش نکنید. البته احتمال عود بارداری خارج رحمی کمی بیش از حد نرمال است. با این حال به محض تعویق پریود حتما آزمایش بارداری بدهید. و در اولین فرصت باسونوگرافی داخل رحمی بودن بارداری را چک کنید.  [ 1390-11-28 20:19:38 ]
سوال : با سلام. من این دفعه ۳۱ روز ماهانه شدم. قبلش من کارهای دندون پزشکی انجام دادم. و استرس زیادی داشتم. این بار که پریود شدم خیلی کم خونریزی داشتم. ممکنه بر اثر آمپول های بی حسی باشد؟ من اصلا مشکلی در پریود نداشتم همیشه ۲۷ روزه پریود میشدم.
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، تعویق پریود در صورتی که پیشگیری از بارداری نداشته اید می تواند نشانه ای احتمالی از بار اری باشد. در صورت نگرانی و عدم استفاده از روش پیشگیری مناسب می توانید با آزمایش خون بارداریتان را رد کنید.  [ 1390-11-28 20:15:57 ]
سوال : با سلام مجدد کد پیگیری 51153429هستم.پس از سقط جنینی که داشتم دچار کمردرد شدیدی شده ام به طوریکه پس از یک ساعت ایستدن حتما" باید استراحت کنم واین کمردرد یک هفته قبل از پریودم تا چند روز بعد از آن تشدید میشود.خواشمندم راهنمایی بفرمایید. سپاس فراوان
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، ممکن است دچار علایم عفونت لگنی باشید. البته به سایر علایم مانند تغییر رنگ و کیفیت ترشحات، نزدیکی دردناک و دیسمنوره های شدید نیز توجه کنید برای تشخیص حتما به پزشکتان مراجعه کنید.  [ 1390-11-28 20:10:55 ]
سوال : خانم دكتر لطفا به سوال من با كد 42214249جواب دهيد متشكرم
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،به پاسخ سوالتان در سایت مراجعه فرمایید.  [ 1390-11-24 09:24:51 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید من 37 سال سن دارم و الان تقریبا مدت یکسال است برای بارداری اقدام کرده ام متاسفانه هنوز باردار نشده ام . حدودا 3 ماه پیش ای یو ای هم کردم نتیجه نداد و نظم پریودم که قبل از ای یو ای 28 روز بود به هم خورده ماه اول پس از ای یو ای پریود نشدم که دکترم به من گفتند دچار کیست شده ای با مصرف قرص پروژسترو ن پریود شدم بصورت لکه بینی . و از روز اول پریود نیز بدستور پزشک ال دی مصرف کردم که قرص ال دی یک دوره کامل مصرف نکردم بدستور پزشک قطع کردم مدت پریودم 2 هفته طول کشید هفته اول لکه بینی هفته دوم خونریزی شدید که بدستور پزشک ال دی را قطع کردم. بعد از 35 روز پریود که معمولا 28 روز بود با لکه بینی شروع شد الان 4 روز است لکه بینی دارم و هنوز خونریزی من شروع نشده ناگفته نماند که پریود م من قبلا نیز بصورت 28 روز ه بوده و 3 روز اول لکه بینی و از روز 4 خونریزی ام شروع میشود ولی این ماه 35 روز فاصله بین دو پریود م بوده و فعلا بصورت لکه بینی است و واقعا خسته شدم ممنونم میشو م راهنماییم کنید ( لازم به ذکر است همسرم هیچ مشکلی ندارد و من هم هیچ مشکلی ندارم فقط پرولاکتین من بالا بوده که با مصرف داستینکس که الان هم مصرف می کنم کنترل شده
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، علت لکه بینیها مصرف داروهای محرک تخمکگذاری در دوره های قبلی و احتمالا بروز کیست تخمدان به همان ترتیبی است که پزشکتان گفته می تواند با نظر پزشکتان از 1 تا 3دوره مدروکسی پروزسترون و یا دیدروژسترون استفاده کنید و سپس دوباره برای ای یو ای اقدام کنید میزان موفقیت این روش در بهترین حالت 40 درصد است بنابراین نباید امیدتان را از دست بدهید.  [ 1390-11-24 09:24:25 ]
سوال : چرا دیگه به سولا جواب نمیدین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟توروخدا من تنها امیدم بعد ازخدا شمایید .62313226
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،به پاسخ سوالتان در سایت مراجعه کنید.  [ 1390-11-24 09:20:49 ]
سوال : با عرض سلام خانم دکتر خیلی وقته که دیگه جواب سوالاتم و نمی دید تورا خدا جواب بدیدشماره های پیگیری:93133309-73210915-41133902
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،به پاسخ وسالتان در سایت مراجعه کنید.  [ 1390-11-24 09:20:12 ]
سوال : سلام خانم دکتر دختر 21 ساله ای هستم که حدود 1 سال و 3 ماه است ازدواج کردم ولی تا به امروز به دلیل ترس و درد هنوز دختر هستم لطفا کمکم کنید ممنون میشوم
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، به نظر می رسد دچار وازینیسموس یا انقباض غیر ارادی واژن هستید. این مشکل درمان پذیر است.به مطلب واژینیسموس در سایت مراجعه کنیدو برای مشاوره حضوری تماس بگیرید.  [ 1390-11-24 09:19:20 ]
سوال : سلام، من چندین بار با دوست پسرم نزدیکی داشتم ولی اصلا خونریزی نداشتم ، آیا پرده ی بکارت من حلقوی یا ارتجاعی است؟ آیا امکان ترمیم هست؟ برای ترمیم کجا باید مراجعه کنم؟
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،ممکن است از نوع ارتجاعی باشد. ا عملی که نام برده اید غیر قانونی بوده و مستوجب مجازات قانونی است.  [ 1390-11-24 09:17:17 ]
سوال : با سلام وتشکر خدمت خانم دکتر من سه بار سابقه سقط وکورتاژ دارم که بعد آخرین کورتاژ سمت چپ رحم و واژنم همیشه دردری به حالت درد زخم یا پاره شدگی دارم با اینکه چند بار هم دکتر وعکس رنگی رفتم چیزی مشاهده نشد ولی درد واژنم به حدیه که بعضا به حالت شسته احساس یه درد تیز میکنم ....حالا باردار هستم وهفته 15 هستم که هنوز هم درد واژن دارم واین خیلی نگرانم میکنه .......آیا نگران کننده است؟ علت اید درد چیه؟؟ ممنون
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، درد ناحیه چپ و یا راست دوطرفه در نیمه بارداری در برخی خانمها می تواند ناشی از کشیدگی لیگامان گرد باشد زیرا رحم اتدریج بزرگتر شده و باعث کشیده شدن این لیگامانها در دوطرف می شود با این حال دردی که از قبل تجربه کرده اید و این روزها دارید باید مورد بررسی بیشتر قرار گیرد بهتر است برای معاینه و انجام سونوگرافی به پزشک یا مامایتان مراجعه کنید.  [ 1390-11-24 09:15:48 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید.در هفته 17 بارداری هستم و همچنان حالت تهوع و استفراغ زیادی دارم به طوری که در کل روز درگیر این مسئله هستم.دکتر قرص اندانسترون را تجویز کرده که از ماه اول تا الان مصرف میکنم خیلی آرومم میکنه.میترسم برا جنین خطر داشته باشه ولی بدون این قرص نمیتونم دوام بیارم.اوائل روزی دو تا میخوردم ولی الان روزی نصف یا یک عدد. خواستم بدونم تا کی میتونم مصرف کنم و برا جنین چه عوارضی داره؟ممنون
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،بسیار متاسفم که دیر به سوال شما پاسخ داده می شود. قرص دیمیترون یا اندانسترون در بارداری جز دسته داروهایی است که عوترض اثبات شده ای برای جنین ندارد. می توانید با نظر پزشکتان از آن استفاده کنید برای کاهش تهوع بارداری، می توانید وعده های غذایی را متعدد کرده و در هر وعده کم غذا بخورید پیش از بلند شدن از رختخواب، یک لقمه خشک وشیرین و یا تکه ای بیسکوییت شور در دهانتان بگذاریدو آرام بجوید. طرف عذا را پیش از خوردن مدتی در یخجال بگذارید تا حالت تهوع شما کمتر شود. و ی میان وعده خنک و شرین داشته باشید نگران نباشید این مرحله گذارست و معمولا تهوع بارداری پساز 20 هفتگی بسیار کاهش خواهد یافت.  [ 1390-11-24 09:09:20 ]
سوال : باسلام و خسته نباشید 33 ساله هستم و پریودهایم منظم است . اولین بار که برای بارداری اقدام کردیم من باردار شدم ولی در هفته ششم ساک حاملگی دیده نشد و بارداری خارج از رحم تشخیص داده شد با لاپاراسکوپی جنین رو خارج کردند ولی چون به گفته ی دکتر حاملگی در ابتدای لوله بود هیچ آسیبی به لوله وارد نشده و هر دو لوله فالوپ سالم هستند 1- حال میخواهم بدانم چه مدت بعد از این بارداری میتوانم مجددا باردار شوم؟ 2- با لاپاراسکوپی مطمئنا دیگر چسبندگی رحم و یا گرفتگی ندارم آیا ممکن است عملکرد لوله فالوپ در انتقال تخمک ضعیف بوده باشد؟ در اینصورت آیا قابل درمان است؟ 3- به نظر شما نیازی به گرفتن عکس رنگی و یا آزمایش خاصی برای بارداری بعدی است؟
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،3-6 ماه پس از سقط می توانید برای بارداری اقدام کنید. فاصله 6 ماهه بهتر است. 2- با توجه به سابقه بارداری خارج رحمی قبلی احتمال عود این حالت وجود دارد ولی با توجه به اینکه لوله اسیب چندانی ندیده این میزان کم است. 3- به نظرمن نیازی به گرفتن عکس رنگی نیست. می توانید برای بارداری بعدی پس ارز فاصله 6 ماه اقدام کنید در این مدت جتما از اسید فولیک استفاده کنید و در صورت بروز هر نوع عفونتی بلافاصله آنرا درمان کنید. به محض تعویق پریود، برای انجام آزمایش خون بارداری و سپس پیگیریهای بعدی اقدام کنید پس از مثبت شدن، هر نوع درد و خونریزی را جدی بگیرید. به این ترتیب حتی در صورت بروز دوباره بارداری خارج رحمی میزان عود آن کم می شود. نگران نباشید بسیاری از خانمها با سابقه بارداری خارج رحمی بعدا بارداری داخل رحمی موفقی داشته اند.  [ 1390-11-24 09:04:24 ]
سوال : سلام و خسته نباشید. من ۲۳ سالمه و عقد هستم ۱.۵ سال پیش بیماری تبخال تناسلی گرفتم که تا ۵ ماه با پریود عود می کرد اما الان ۱۰ ماهی هست که عود نکرده. از حدود ۱ ماه پیش دو تا بر آمدگی در دو طرف واژن بین لب داخلی و بیرونی با لمس حس می کنم که سفت نیستن مثل رگ های برآمده ی دست می مونن یکم سفت تر اول سمت راست بود الان فکر می کنم سمت چپم هست می خواستم بدونم ممکنه چیز خاصی باشه یا به خاطر حساسیت بیش از حد منه که تقریبا حالت روانی گرفته و همش به خودم شک می کنم که مریضم؟ در ضمن ۳ ماه پیش تست پاپاسمیر دادم منفی بود.
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،اگر ضایعات گفته شده دردی ندارند نباید نگران باشید با این حال در صورت نگرانی بهترین کار مراجعه برای معاینه است در برخی افراد کیست بارتولن با بزرگی یکطرفه بخش کناری لبها بدون التهاب ظاهر می شود. عود تب خال تناسلی با مصرف منظم ویتامین A , C و روی در دوره هایی که حدس می زنید در معرض عود بیماری هستید و نیز مصرف اسیکلوویر خوراکی با نظر پزشکتان قابل کاهش است. موفق باشید.  [ 1390-11-24 08:51:10 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید. من 3 سال هست که ازدواج کردم و میخوام برای بارداری اقدام کنم .برای معاینه که پیش دکتر رفتم بهم گفتن که رحمم چرخش داره . و همچنین گفتن که اگه حامله شدم سه ماه اول روی شکم بخوابم.آیا این مورد برای بارداری مشکل ایجاد میکنه؟و این چرخش احتیاجی به عمل داره یا نه؟ ممنون از لطفتون
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،برگشت رحم به سمت عقب یا رتروورسیون معمولا مشکلی برای بارداری ایجاد نمی کند. در موارد نادری ممکن است رحم چرخیده به عقب زیر ساتخوان ساکروم گیر بیفتد و درد شدیدی در فرد ایجاد شود که با تغییر وضعیت به حالت سجده معمولا علایم بسیار کم می شود. این وضعیت نیاز به عمل ندارد.  [ 1390-11-24 08:36:50 ]
سوال : سلام خانوم دکتر.آیا استفاده از دارو ویا آدامس شهوت زا برای خانمی که دچار کم خونی درجه11میباشدو دچار بیماری mvb امکان دارد مضر باشد یا منعی ندارد.باتشکر فراوان(فوری)
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، استفاده از داروها و محصولات غیر استاندارد برای هیچ کس توصیه نمی شود.  [ 1390-11-22 22:23:25 ]
سوال : با سلام .مدت 6 ماه پروپشيا(فيناسترايد 1 ميلي گرم)خوردم و کمي رويش مو داشتم .ولي با چيزهايي که در سايتها در مورد عوارض قرص خوانده بودم مصرفشو قطع کردم.پس از يک سال در سايت ايران سلامت مطلبي نوشته بود که قرص ياد شده خطري نداشته و ميتوان انرا مداوم مصرف نمود.و دوباره خوردن قرص را شروع کردم.جديدا برخي سايتهاي خارجي نوشته اند بدنبال شکايتهايي که در سوئد و ايتاليا در مورد عوارض برگشت ناپذير قرص ياد شده کرده اند شرکت merckرسما اعلام نموده مصرف دراز مدت قرص ممکن است ناتواني جنسي دائمي و غير قابل برگشت بدنبال داشته باشد.لطفا راهنمائي نمائيد. با تشکر
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، من هم مقالاتی را که شما می گویید مطالعه کرده ام . ولی فعلا هیچ کدام از سایتهای معتبر پزشکی در این مورد اظهار نظر نگرده اند. این دارو را تنها در صورت تجویز و تایید پزشکتان مصرف کنید.  [ 1390-11-22 22:22:12 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
لیست جدید پایان نامه های بهداشت باروری
گروه متخصصین بهداشت باروری ایران
بیوگرافی
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
About Website
واژه نامه باروری
داروهای رایج
دکتری تخصصی بهداشت باروری
توصیه های بهداشتی در بارداری
مطالب غیر پزشکی
مشاوره تخصصی بهداشت باروری
بارداری و زایمان
تنظیم خانواده و پیشگیری از بارداری
ببماریهای زنان و درمان
خانواده و سلامت
بهداشت جنسی
مطالب و مقالات
معرفی وب سایت
فرم نظرسنجی اولین کلینیک آنلاین تخصصی بهداشت باروری
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences