نقل مطالب در سایتهای دیگر
استفاده از مطالب این سایت تنها با ذکر منبع و نام نویسنده سایت- ، مجاز می باشد
فرم نظرسنجی اولین کلینیک آنلاین تخصصی بهداشت باروری
کاربر گرامی با شرکت در این نظر سنجی ما را در جهت ارتقاء سطح سلامت جامعه یاری کنید.
گالری عکس
از گالری عکس با عنوان باروری انسان در همین صفحه دیدن کنید
سوالات پزشکی کاربران
به دلیل تراکم سوالات و نیز تکراری بودن بسیاری از آنها از کاربران محترم خواهشمندم از طرح سوالات تکراری و به زبان فینگلیش و نیز بیان جزییاتی که قابل طرح در سایت نیست خودداری فرمایند. لطفا پیش از طرح سوال به سوالات مشابه پاسخ داده شده در سایت مراجعه کنید.
درمان واژینیسموس و ازدواج به وصال نرسیده با روشهای جدید درمانی
جهت گرفتن نوبت برای مشاوره و درمان می توانید هر روز از ساعت 14 تا 21 با شماره تلفن 09135633500 و یا 6243397 تماس بگیرید.
درسنامه اختلالات جنسی
کتاب درسنامه اختلالات جنسی نوشته: دکتر شایسته جهانفر- میترا مولائی نژاد نشر سالمی
تغییر نشانی مطب
نشانی مطب دکتر میترا ملائی نژاد متخصص سلامت جنسی و باروری به نشانی زیر تغییر یافت: اصفهان- خیابان حکیم نظامی- ابتدای خیابان محتشم کاشانی- ساختمان معین- طبقه سوم- تلفن: 6296246 شما همچنین می توانید در روزهای دو شنبه و سه شنبه به نشانی زیر مراجعه کنید: اصفهان- خیابان توحید میانی- کوچه بنفشه جنب پارکینگ طبقاتی توحید- مجتمع آسمان طبقه سوم واحد 6- شماره تلفن: 6293942 و شماره همراه برای رزرو نوبت 09335593032
فراخوان از بیماران مبتلا به واژینیسموس
اولین گروه همیاری بیماران واژینیسموس در کلینیک روانی جنسی اصفهان تشکیل شده برای ثبت نام با شماره های 0311-6296246و و 6293942 و شماره همراه 09335593032 تماس بگیرید - نشانی مطب: اصفهان- خیابان حکیم نظامی- ابتدای خیابان محتشم کاشانی- ساختمان معین طبقه سوم می توانید همچنین در روزهای شنبه و چهارشنبه صبح به کلینیک روانی جنسی دانشگاه ع.پ اصفهان در ابتدای خیابان شریعتی از سمت حکیم نظامی مراجعه کنید.
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : سلام یک سوال با کد12160543 داشتم در اثر رابطه مالش آلت خیس (هز منی) با الت تناسلیم(عدم دخول) نگران بارداریم بودم از روش 2 اچ دی و 12 ساعت بعد تکرار آن بعد از 25 ساعت از نزدیکی استفاده کردم اخرین بار پریودیم 6 ماه پیش بود(بعد از قطع مصرف سیپروترون پریودی قطع از دو ماه پیش درمان گیاهی اغاز کردم اما هنوز نتیجه نداده)ایا با این 6 ماه عدم پریودی احتمال بارداری هست؟آیا با مصرف این قرصهای اورژانسی حتما پریود میشوم(با وجود تنبلی تخمدانم؟)اگر نشوم نشان بارداریست؟درصورت پریودشدن یا نشدن کی دوباره میتوانم ادامه داروی گیاهیم را مصرف کنم؟
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، بدون آزمایش خون بارداری نمی توان در مورد بارداری و یا عدم بارداری شما نشخیصی را مطرح کرد توصیه می کنم به جای مصرف داروهای گیاهی برای دریافت داروی مناسب براساس تشخیص دقیق حتما به یک پزشک یا ماما مراجعه کنید. ر صورتی که بیش از یک هفته تا 10 روز از مصرف قرصهای اورژانس پریود نشدید جتما برای آزمایش خون بارداری مراجعه کنید.  [ 1391-01-25 20:52:53 ]
سوال : سلام.روز خوش. سوالم در باره آنالیز مایع منی همسرمه. نشون دکتر دادم گفتن مشکلی نداره و خدا رو شکر سالمه.اما در نتیجه آزمایش حجم کمتر از رنجه 7/. گلبول سفید و قرمز هم نداره. آیا جای نگرانی هست؟ گلبول سفید و قرمز تو اسپرم نشوندهنده چیه؟ در ضمن نمونه بعد از سه روز به صورت مصنوعی جمع آوری شد. سپاس از لطفتون و ...
پاسخ : کاربر گرامی کاهش حجم مایع منی در صورت نمونه گیری به صورت آزمایشگاهی چندان نگران کننده نیست. اما کاهش حجم پایدار در نزدیکیها نیازمند بررسی است.وحود گلبول سفید بیش از 1 می تواند نشانه عفونت و وجود گلبول قرمز نیز می تواند نشانه عفونتهای ادراری و یا مشکلات پروستات باشد. بنابراین دلیلی برای نگرانی نیست.  [ 1391-01-25 20:49:31 ]
سوال : با سلام مونث و 25 ساله هستم. ازدواج فامیلی داشتم(پسر دائی) قصد بارداری دارم . آزمایش خون و سونوگرافی را انجام دادم. فقط 1 کیست در تخمدان چپم دارم که در حال درمانم.آیا لازم هست به مراکز ژنتیک مراجعه کنم؟
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،در صورتی که بیماری ژنتیکی و ناهنجاری کروموزومی در خانواده شما وحود دارد توصیه می شود برای آزمایش یا حداقل مشاوره ژنتیک مراجعه کنید.  [ 1391-01-25 20:47:18 ]
سوال : با سلام و خسته نباشيد من 28 ساله و مجردم كه تا 2 سال ديگه قراره ازدواج كنم (نامزد دارم ) متاسفانه دچار خود ارضايي هستم مي خواستم بدونم اگر اين كار رو ترك كنم تا 2سال بعد مي تونم از نظر جنسي رابطه درست با همسرم داشته باشم ياخير ؟ لطفا راهنمايي بفرماييد
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، بلی به راحتی می توانید با ترک این رفتارو درمانهای شناختی رفتاری مناسب رابطه جنسی مناسبی با همسرتان داشته باشید برای مشاوره می توانید به نشانی موجود در سایت و یا کلینیک روانی جنسی دانشگاه اصفهان روزهای سه شنبه و چهارشنبه مراجعه کنید.  [ 1391-01-25 20:42:29 ]
سوال : سلام 1:من قبلا به متخصص زنان و زایمان مراجعه کردم گفت پرده بکارت من اسیب جزیی دیده که این اسیب خیلی قدیمی است ایا با این اسیب جزئی پزشکی قانونی به من گواهی سلامت میدهد یا نه من هیچ رابطه ای با کسی نداشتم من خیلی میترسم به من گواهی سلامت ندن 2: ترشحات سفید رنگ شبیه سفیده تخم مرغ ایا به دلیل عفونت است؟ اگر عفونت است چکار کنم؟
پاسخ : کاربر گرامی بدون معاینه نمی توان اظهار نظر کرد پزشک قانونی نتایج معاینه را با دقت گزارش می کند. تشخیص و تجربه این همکاران در این مورد بیشتر از سایر همکاران است و ممکن است اسیب گزارش شده قبلی توسط همکار متخصص ،تشخیص صحیحی نبوده باشد بنابراین برای اطمینان بیشتر به پزشکی قانونی مراجعه کنید. ترشحات سفید رنگ می تواند نشانه عفونت قارچی باشد و ربطی به بکارت ندارد می توانید با مراجعه به پزشک یا ماما داروی مناسب که معموالا ترکیبی از کلوتریمازول است دریافت کنید.  [ 1391-01-25 20:40:15 ]
سوال : سلام درست است که من 13 روز پس از مصرف قرص اووسیز پریود شدم ولی با توجه به اینکه مقداااار آن بسیار کم بود ( کمی بیشتر از لکه بینی )و همیشه 10 روز طول میکشید ولی این بار 4 یا 5 روز طول کشید ایا نباید نگران بارداری باشم آیا احتمال این مورد صفر است؟؟!!! شما در سوالات رایج گفته بودین که احنمال پریودی سبک در دوران بارداری هست آیا من هم با وجود مصرف قزص و پریودی کم آیا امکانش هست؟؟ آیا امکان دارد به دلیل مصرف قرص این تغییر در پریودی من به وجود آمده باشد ممنون میشم اگه دقیق جوابمو بدین
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، در صورتی که پس از مصرف قرص اورژانس پریود شدید احتمال بارداری در سیکل قبل گذشته است. بلی در صورت مصرف قرصهای اورژانس یک تا دو سیکل تغییراتی را در سیکلتان تجربه خواهید کرد.در سیکل بعد حتما از یک روش مطمئن استفاده کنید.  [ 1391-01-25 20:35:58 ]
سوال : سلام خانم دکتر .خسته نباشید.من 26 سالمه و یک ماه میشه عروسی کردم.تو این یک ماه شوهرم هر کاری میکنه من به ارگاسم نمیرسم.ولی اون زود انزال میشه میخاستم بدونم چیکار باید بکنیم که هم اون دیر انزال بشه هم من به ارگاسم برسم.
پاسخ : کاربر گرامی برای رفع این مشکل همسرتان می توانند با نظر پزشک از داروهای لازم برای درمان انزالزودرس استفاده کنند و شما نیز با پیش نوازی مناسب به ارگاسم نیز خواهید رسید برای مشاوره می توانید به نشانی موجود در سایت مراجعه حضوری داشته باشید و یا روزهای سه شنبه و چهارشنبه در اصفهان به کلینیک روانی جنسی دانشگاه مراجعه کنید.  [ 1391-01-25 20:33:44 ]
سوال : با عرض سلام و تبریک سال نو من 10 روزی هست ازدواج کردم، در اولین نزدیکی با اینکه درد زیادی داشتم اما خونریزی نداشتم، می خواستم بدونم چرا، در نزدیکی های بعدی هم موقع دخول در دهانه رحم درد احساس می کنم که گاهی این درد بیشتر و گاهی کمتر است، و در ادامه کاهش پیدا می کند. چرا این اتفاق می افتد؟ و 1سوال دیگه راجع به قرص های جلوگیری از بارداری داشتم من از قرص بلارا استفاده کردم که برای دوره بعد این قرص رو پیدا نکردم، میگن دیگه وارد نمیشه، از استفاده از یازو یاسمین به خاطر عوارض قلبی عروقی شدیدتر و جذب پتاسیمی که دارن میترسم چه قرصی را پیشنهاد میکنید؟ مارولون هم تولید نمیشه
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، در صورت تحریک درد شما کاهش خواهد یافت بنابراین توصیه می شود از روشهای پیش نوازی استفاده کنید. قرصهای یاز و یاسمین در صورتی که از داروهای نگهدارنده پتاسیم مانند اسپرونولاکتون استفاده نکنید اصلا نگران کننده نیست و عوارض کمتری دارد.  [ 1391-01-25 20:30:35 ]
سوال : باسلام.3ساله ازدواج کردم.تخمدانهای pcoدارم.عمل لاپاروسکوپی انجام دادم و 3دوره لتروزول متفورمین و آمپول hcg مصرف کردم اما نتیجه نگرفتم.این ماه هم بدون هیچ دارویی جز متفورمین پریود شدم و علائم تخمک گذاری هم داشتم.از سینه هام کمی ترشح دارم. در دوره آخر قرص داستینکس هم استفاده کردم اما نشد.به نظرشما مشکل از کجاست؟درضمن شوهرم هم مشکلی نداره.
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، با توجه به ترشح از پستان احتمالا هورمون پرولاکتین شما کمی بالاست داروی صحیح همان داستینکس است نگران نباشید میزان باروری در هر سیکل تنها 25 درصد است روش درمان را با نظر پزشکتان ادامه دهید تا با کاهش میزان هورمون پرولاکتینتان شانس باروری افزایش یابد.  [ 1391-01-25 20:28:06 ]
سوال : سلام. من و همسرم پس از مقاربت از روش EC با استفاده از قرص اچ دی استفاده کردیم و حدود 5 روز بعد همسرم دچار خونریزی شد.آیا این خونریزی یک پریود محسوب می شود؟ یعنی آیا باید برای زمان پریود شدن بعدی از زمان همین خونریزی محاسبه کنیم یا از پریود قبل از مصرف قرص؟
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، یک تا دو سیکل پس از مصرف قرصهای اورژانس نظم پریود کمی دچار اختلال می شود. این خونریزی پریود محسوب نمی شود ولی می توانید در محاسبات خود روز اول این خونریزی را مبنای استفاده از قرص قرار دهید.  [ 1391-01-25 20:26:07 ]
سوال : سلام و خسته نباشید. ایا استفاده سفکسیم اثرات قرصهای ضد بارداری را کم میکند و لازم به استفاده از روش دیگری هم هست؟
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما. سفیکسیم همزمان با قرص های پیشگیری از بارداری قابل استفاده است و گزارشی مبنی بر کاهش اثر قرصها وجود ندارد.  [ 1391-01-25 20:22:35 ]
سوال : با سلام علت نفخ رحمی چیست و راه درمان آن خواهش می کنم جوابم را بدهید با تشکر عفونت ندارم
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،اگر منظورتان از نفخ رحمی احساس پیچیدن گاز در واژن است. این امر ممکن است ناشی از وحود شلی در واژن ویا فیستول به علت صدمه به کانال زایمان باشد. برای بررسی بیشتر باید شرح حال بیشتری بدهید.  [ 1391-01-25 20:18:42 ]
سوال : سلام. من 28 سال دارم و 5 سال است ازدواج کرده ام و تصميم به بارداري دارم. آزمايش خون(چکاپ) انجام داده ام و همه چيز در حد نرمال بود و دکتر گفت با 3 ماه خوردن فوليک اسيد مي‌توانم حامله شوم. من 3 سال پيش يک سقط جنين 2 ماهه داشته ام و شوهرم صرع دارد و شبي يک قرص فني توئين کامپاند مصرف مي‌کند اما رابطه فاميلي نداريم. دکترم مي‌گويد احتياجي به آزمايش ژنتيک ندارم زيرا فقط باعث استرس مي‌شود و بيماري شوهرم نيز در آزمايش ژنتيک درست معلوم نمي‌شود. شما چه پيشنهاد مي‌کنيد. آيا فقط قرص فوليک اسيد براي بارداري من کافيست؟ آيا احتياج به آزمايش خاصي يا داروي خاصي ندارم؟ ممنون
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، نیازی به آزمایش زنتیک نیست مگر اینکه بیماری خاص ویا ناهنچاری کروموزومی در خانواده شما و یا همسرتان موجود باشد تنها مصرف اسید فولیک کافی است.  [ 1391-01-25 20:12:45 ]
سوال : باسلام وآرزوی موفقیت برای شما خانمی27ساله هستم 7ماهه که ازدواج کردم زمانی که باهمسرم نزدیکی دارم لذت میبرم اماارضانمیشم وبه اوج لذت جنسی نمیرسم ومنی شوهرم فورا ازبدنم بیرون میادبه ن
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، به ارگاسم نرسیدن در شما نیازمند بررسی در طی یک مصاحبه بالینی است اغلب خانمها با مشاوره و آموزش روشهای مناسب می توانند ارگاسم را تجربه کنند می توانید به نشانی موجود در سایت مراجعه حضوری داشته و یا روزهای سه شنبه و جهارشنبه صبح به کلینیک روانی جنسی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مراجعه کنید.  [ 1391-01-25 20:10:38 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید . من 26 ساله هستم . در هفته اول بعد از پرویدم نزدیکی داشتم و به علت این که مشکوک بودم اووسیز خوردم و حدود یک هفته بعد پریود شدم . و یک بار دیگه هم بعد از اون نزدیکی کردم که البته از نامزدم از کاندوم استفاده کرد . در حالت عادی باید 11 ماه پریود میشدم اما الان 20 ماه هست و پریود نشدم .این تاثیر قرصهاست یا نشانه حاملگی ؟
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، یک تا دو دوره پس از مصرف قرصهای اورژانس ممکن نظم پریود شما کمی به هم بخورد با این حال در صورت شک به بارداری و تاخیر بیش از 10 روز در سیکل قاعدگیتان بهتر است برای آزمایش خون بارداری مراجعه کنید.  [ 1391-01-25 20:08:18 ]
سوال : سلام با تشکر از جوابتون میخواستم به اطلاعتون برسونم بدلیل اینکه در شهر ما امکانات پزشکی کمه و دسترسی به پزشک زنان نداریم خواستم از شما جواب بگیرم.
پاسخ : کاربر گرامی این دارو توسط ماما یا پزشک عمومی نیز قابل تجویز است بهتر است قبل از مصرف هر دارویی حتما با یک پزشک مشاوره کنید.  [ 1391-01-25 15:27:12 ]
سوال : سلام ببخشید خانم دکتر من 1 سال که ازدواج کردم و 1 هفته قبل آمیزش حفاظت نشده داشتم امروز که میخواستم برم حموم قبل از رفتن متوجه شدم که از واژن من خون رقیق شده به اندازه کمی لباس زیرمنو کثیف کرده و پس از اومدن از حموم هم اینطور شد دلیلش چی میتونه باشه البته همسر بعد از انزال منی رو داخل واژن نریخت؟
پاسخ : کاربر گرامی، ممکن است پریود شده باشید. یا خونریزی پس از نزدیکی داشته باشید که علت آن می تواند عفونت دهانه رحم باشد برای بررسی این موارد می توانید به پزشکتان مراجعه کنید.  [ 1391-01-25 15:13:36 ]
سوال : سلام خانم دکتر! در تولید نسل برای تولید بچه های دو یا چند قلو چه روشی وجود دارد؟ایا نوع خاصی از رابطه جنسی منجر به ایجاد نوزادان دوقلو میشه؟ زمینه های تحقیقاتی رو هم در این مورد اگه میشه معرفی کنی! متشکرمد
پاسخ : کاربر گرامی استفاده از قرصهای محرک تخمک گذاری که توسط برخی افراد غیر متخصص برای ایجاد دوقلوزایی توصیه میشود به دلیل تشدید عوارض بارداری برای مادر و حنین توصیه نمی شود. ایجاد دوقلوهای همسان میزان بروز خاصی دارد یعنی 1 در 80 بارداری و تولد دوقلوهای غیر همسان نیز وابسته به ژنتیک است.  [ 1391-01-25 15:08:57 ]
سوال : با عرض سلام و تبریک سال نو خدمت شما میخواستم بدونم علت خارش و سوزش در ناحیه تناسلی چیست؟البته گاهی اوقات میباشد و بعد از 2-3 روز خودبه خود برطرف میشودبدون استفاده از پماد یا داروی خاص،البته من بهداشت را رعایت میکنم و ضمنا ماهی یکبار در محلول بتادین می نشینم،در ضمن 3 سال است که ازدواج کرده ام،آیا مراجعه به پزشک متخصص ضروری است؟ با تشکر از لطف شما
پاسخ : کاربر گرامی ممکن است دجار عفونت باشید به مطلب مربوطه در مورد ترشحات وازینال در سایت مراجعه کنید. بدون معاینه و تشخیص نمی توان دارویی تجویز کرد. شستشو با بتادین توصیه نمی شود. می توانید برای تشخیص و درمان به یک ماما یا متخصص زنان مراجعه کنید.  [ 1391-01-25 13:25:47 ]
سوال : باسلام وآرزوی موفقیت برای شما خانمی27ساله هستم 7ماهه که ازدواج کردم زمانی که باهمسرم نزدیکی دارم لذت میبرم اماارضانمیشم وبه اوج لذت جنسی نمیرسم ومنی شوهرم فورا ازبدنم بیرون میادبه نظرشمامیتونه روناباروری تاثیر بزاره .ازارضانشدنم خیلی عذاب میکشم ورواعصابم تاثیرمیزاره امامرکز مشاوره ای که بتونه دراین زمینه بهم کمک کنه درشهرمون سراغ ندارم درضمن دراین هفت ماه هیچ گونه پیشگیری ازبارداری نداشتم اماتاکنون باردار نشدم خواهش میکنم کمکم کنید وراهنماییم کنید
پاسخ : کاربر گرامی ارضا شدن و به ارگاسم رسیدن برای بارداری نیاز نیست. برای مشاوره در مورد مسائل حنسی می توانید به کلینیک روانی جنسی دانشگاه اصفهان در روزهای سه شنبه و جهارشنبه صبح هر هفته مراجعه کنید. شانس باروری در هر سیکل تنها 25 درصد است. بنابراین نباید نگران باشید با گذاشتین یک بالش زیر پاهایتان و تاخیر نیم ساعته برای شستشو نگرانی شمادر مورد خروج مایع کاهش خواهد یافت اسپرمهای فعال 90 ثانیه پس از انزال خود را به لوله های رحمی یم رسانند.  [ 1391-01-25 13:23:54 ]
سوال : سلام من امروزسنوگرافی دادم وجوابش pcoنوشته به دکترنشان دادم میگه هیچ مشکلی ندارید ولی من درسایتهای پزشکی زنان خواندم می گویدpcoیعنی نازای ومشکلات وحشتناک دیگه خواهش می کنم راهنمایم کنیدمن خیلی می ترسم منتظرم ممنونم
پاسخ : کاربر گرامی نگران نباشید تخمدان پلی کیستیک به معنی نازایی نیست بلکه کارکرد تخمدان ممکن است نسبت به حالت عادی کمی کاهش یابد که با ورزش منظم و کاهش وزن و نیز درصورت نیاز مصرف دارو عوارض آن بسیار کاهش خواهد یافت به مطلب مربوطه در سایت مراجعه کنید.  [ 1391-01-25 13:20:21 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید . من 26 ساله هستم . در هفته اول بعد از پرویدم نزدیکی داشتم و به علت این که مشکوک بودم اووسیز خوردم و حدود یک هفته بعد پریود شدم . و یک بار دیگه هم بعد از اون نزدیکی کردم که البته از نامزدم از کاندوم استفاده کرد . در حالت عادی باید 11 ماه پریود میشدم اما الان 20 ماه هست و پریود نشدم .این تاثیر قرصهاست یا نشانه حاملگی ؟
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، ا معمولا سیکل یک تا دو دوره پس از مصرف قرصهای اورژانس تاحدودی نامنظم می شود و لی در صورت تاخیر پریود بیش از ده روز حتما آزمایش خون بارداری بدهید.  [ 1391-01-25 13:17:52 ]
سوال : با سلام من 31 ساله هستم برای بار اول میخوام باردار بشم و دوقلو میخوام هیچ سابقه ارثی ندارم آیا امکانش هست ?
پاسخ : کاربر گرامی استفاده از قرصهای محرک تخمک گذاری برای چندقلوزایی هرگز توصیه نمی شود زیرا بارداری جند قلو معمولا با عوارض بیشتر مادری و جنینی همراه است.  [ 1391-01-25 13:15:10 ]
سوال : سلام خانم دکتر با عرض معذرت میدونم که این سوال ربطی به تخصص شما نداره ولی میخواهم نظر شما رو بعنوان یک پزشک بدونم ممنون میشم که سوالمو در اسرع وقت جواب بدید چون خیلی نگرانم به تازگی در مقاله ای خواندم که دستکشهای لاتکس ( وکاندوم)محافظت کافی در برابر ویروس HIV و هپاتیت ندارند وویروس ایدز میتونه از طریق سوراخهایی که کمتر از پنج دهم میکرون قطر دارند از دستکش به ظاهر سالم عبور کنند این منو خیلی نگران کرده چون من همیشه با خون در تماسم (در آزمایشگاه) از طرفی در بعضی دیگراز سایتهای خارجی گفتند که این فرضیه درست نیست چون دستکش لاتکس نسبت به اب نفوذناپذیر است از نظر شما این فرضیه تا چه حد درست است؟
پاسخ : کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، در مورد ویروس های هپاتیت و HIV قطعا یک نکته مشخص استو ان اینکه ویروس هپاتیت بسیار ویرولنت تر ویا مسریتر از ویروسHIV و مقاومتر است ولی ویروسHIV مقاومت کمتری دارد. بهترین کار محافظت در برابر هر دو نوع ویروس است. من هم مانند شما تنها از دستکش لاتکس استفاد ه میکنم وامیدورام این دستکشها با توجه به عدم نفوذپذیری نسبت به آب بتوانند محافظت را در برابر ویورسها ایجاد کنند این فرضیه با توجه به رفتار این ویروسها به نظر صحیح می رسد.  [ 1391-01-18 00:15:25 ]
سوال : سلام. من 5-6 ماه اقدام به بارداری کردم اما حامله نشدم.شوهرم آزمایلی دادند مشکلی نبود.2 ماه آمپول زدم اما باردار نشدم.این ماه قرص لتروزل تجویز کردند. آیا امکان حاملگی هست؟ مادرم برای فرزند دوم به دلیل بسته بودن لوله فالوپ جراحی داشتند.خاله ام هم بعدل را دارد آیا امکان دارد من هم این مشکل را داشته باشم؟ممنونم از 2 بار بچه دار شدن رحمشان چسبندگی دارد خاله دیگرم هم همین مشک
پاسخ : کاربر گرامی،متوجه مشکل خاله تان نشدم منظورتان از بعدل چیست؟ در مورد خودتان با توجه به صمرف لترزول شانس باروریتان افزایش می یابد ولی ابتدا باید سایر موارد مانند بازبودن لوله ها نیز بررسی شود. برای اینکار یک عکسبرداری رنگی از رحم- هیستروسالپینگوگرافی می تواند مفید باشد. با این جال به خاطر داشته باشید هنوز با توجه به گذشت کمتر از یکسال از اقدام به بارداری دیر نشده است.  [ 1391-01-18 00:09:23 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
لیست جدید پایان نامه های بهداشت باروری
گروه متخصصین بهداشت باروری ایران
بیوگرافی
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
About Website
واژه نامه باروری
داروهای رایج
دکتری تخصصی بهداشت باروری
توصیه های بهداشتی در بارداری
مطالب غیر پزشکی
مشاوره تخصصی بهداشت باروری
بارداری و زایمان
تنظیم خانواده و پیشگیری از بارداری
ببماریهای زنان و درمان
خانواده و سلامت
بهداشت جنسی
مطالب و مقالات
معرفی وب سایت
فرم نظرسنجی اولین کلینیک آنلاین تخصصی بهداشت باروری
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences